Nokia Zverejnené 1. December, 2006 Zverejnené 1. December, 2006 cizy 22 rokov som neskocil padakom a verim ze to je dobre :lol:
cizy Zverejnené 1. December, 2006 Zverejnené 1. December, 2006 mozem kludne vydrzat toho tvojho proklamovaneho pol roka a zas si potom zapalim zas... zapalim si ked budem zas chcet
hisham Zverejnené 4. December, 2006 Zverejnené 4. December, 2006 Tak tak. Tieto teraskové večery nemajú chybu :) Matka tu teraz behá ako splašená a skuvíňa, že nemá cigy a stále ma nejaké pýta :lol: Ale ja jej nedám, ona mi kedy dala? Okrem toho na moju škatuľku sa skladala polka triedy, nebudem rozhadzovať ťažko získané prachy :)
nutrinka Zverejnené 4. December, 2006 Autor Zverejnené 4. December, 2006 to sú mi vymoženostija musím vyjsť pred dom, keď si chcem v kľude zapáliť, aj to nemôže byť máti doma zisťujem, že ďalší ľudia okolo mňa pomaly ale isto začínajú fajčiť, tie cigaretové seansy po škole majú svoj zmysel :lol:
havarka Zverejnené 4. December, 2006 Zverejnené 4. December, 2006 nevadí mi, keď pri mne fajčí niekto koho mám rád. Zaujímavé.
hisham Zverejnené 4. December, 2006 Zverejnené 4. December, 2006 weirdo, vedia o tom, jo. Ale pred nimi nefajčím. Ja zas nefajčím pri niekom, koho mám rada a viem, že nemá rád, keď pri ňom niekto fajčí :lol:
weirdo Zverejnené 4. December, 2006 Zverejnené 4. December, 2006 tak to mas vpohode. nasi nevedia a keby zistili, tak v lepsom pripade mi budu 5rokov davat najavo, aki su sklamani, v horsom ma vydedia. a sakra, navyse mam na to vek.
game Zverejnené 4. December, 2006 Zverejnené 4. December, 2006 tiež sme chodili poza školu a kdekade si zapáliť ... doma otec fajčil ako továrenský komín, mne na to raz došiel a skoro ma prizabil :lol: keď sa konala nejaká akcia, hocijaká, stretávka, nejaké posedenie, to je jedno čo, kde sa nesmelo vnútri fajčiť, samozrejme sme chodili mrznúť von ... v lete to nebol problém ... ale vždy keď jeden fajčiar vstal, že si ide zapáliť, popridávali sa aj ostatní ... a najväčšia haluz bola, že vonku medzi fajčiarmi bola vždy väčšia zábava ako medzi nefajčiarmi, ktorí zostali dnu ... a zvyčajne sa pomaly ťahali za nami mrznúť aj oni ...takže tie fajčiarske seansy majú niečo do seba... ale potom prestať je sranda :) :)
Nokia Zverejnené 4. December, 2006 Zverejnené 4. December, 2006 ja sa casto pridam na fajciarsku seansu aj bez toho aby som fajcil :lol:
Mgr. L.E.G. von Trips Zverejnené 4. December, 2006 Zverejnené 4. December, 2006 havarka & hisham, nevadí mi, keď pri mne fajčí niekto koho mám rád. Zaujímavé. Ja zas nefajčím pri niekom, koho mám rada a viem, že nemá rád, keď pri ňom niekto fajčí :lol: heh, mne zase vadi, ked pri mne fajci niekto, koho praveze mam rad ale v prinzipe nemam nic proti fajceniu ani fajciarom - ak len su dost daleko odo mna. je to totiz dost taky spinavy zlozvyk, wuerde ich sagen
Duda Zverejnené 6. December, 2006 Zverejnené 6. December, 2006 Akože vadí mi keď pri mne niekto fajčí (kamarátka dokonca raz kvôli mne prestala :lol: asi na mesiac :) ), lebo potom prídem domov a začnú mňa obviňovať že ja som fajčila lebo od toho smrdím. Heh A najviac ma dostalo ked prišla iná kamoška ku mne a hovorí mi : Jeej počúúvaj ma ja som včera mala svoju prvú cigaretu v živote! Chutila mi, ale už si nedám... To je ako : zjedla som čokoládu ale už si nedám...
arwiel Zverejnené 8. December, 2006 Zverejnené 8. December, 2006 hmmm... spomenula som si na svoju prvú... hlúčik spolužiačok si šlo zapáliť do zašitej uličky v Krakowe na tiednom výlete... tam som mala svoju prvú... Davidoffku... :lol: ako ma učili ťahať... "potiahni a : há, mama ide!" tak že mám ťahať, že akokeby som videla matku... a spolužiačka v Krakowe v Poľsku na to celá prestrašená zareagovala: "Kde?!" :)
nutrinka Zverejnené 8. December, 2006 Autor Zverejnené 8. December, 2006 :lol: :) :) konečne som sa schuti zasmiala, keď si mi to pripomenula dnes som si dala po troch dňoch choroby...už dlho mi tak nechutila
arwiel Zverejnené 8. December, 2006 Zverejnené 8. December, 2006 ja som si pravdepodobne dnes dala svoju poslednú... :lol:
hisham Zverejnené 8. December, 2006 Zverejnené 8. December, 2006 V utorok na školskom záchode (môj dlhodobý sen :lol: ), vo štvrtok na cintoríne v hmle, dnes pri vode - nádhera. Strašne fučalo (veď som si aj podpálila vlasy :) ja debko), tráva a voda boli ako vystrihnuté z obrázku škótskeho pobrežia; priehrada sa sfarbovala do modra a zase do šeda, na hladine čučali kačky a nad hladinou plachtila biela čajka. Keď poriadne zafúkalo, vlny sa sčerili do biela. A svietilo slnko, v ďialke bol kamenný most a popri ňom rástli holé stromy...Čo už, všetko, čo robím, musí byť estetické :) A teraz sa zberám za fajčkamoškou (fajčíme len cigarety, áno).
nutrinka Zverejnené 8. December, 2006 Autor Zverejnené 8. December, 2006 Strašne fučalo (veď som si aj podpálila vlasy :lol: ja debko) pre takéto prípady chodím von fajčiť s mojou pletenou fajčiarskou čiapkou a dnes to hov... nič nepomohlo, aj ja mám pár spálených :)
arwiel Zverejnené 8. December, 2006 Zverejnené 8. December, 2006 áááá! :lol: super! nie som jediný nešika! síce mne nefúkalo... :)
Hedgehog Zverejnené 14. December, 2006 Zverejnené 14. December, 2006 nevadí mi, keď pri mne fajčí niekto koho mám rád.Ja zas nefajčím pri niekom, koho mám rada a viem, že nemá rád, keď pri ňom niekto fajčíMne to vadilo, keď pri mne fajčil niekto, koho som mal rád... Možno som nemal až natoľko, aby mi to nevadilo, možno ani ona natoľko, aby to potlačila, hoci neustále hrdinsky prehlasovala, že s tým chce prestať... Našťastie je to už dávno minulosťou a teraz sa už viac nemusím zapodievať rušivými vplyvmi dymu z vlasov... :lol: dnes som si dala po troch dňoch choroby...už dlho mi tak nechutilaPresne tri dni stačili otcovi k tomu, aby si postavil hlavu a zapovedal sa, že ak to vydržal toľko, dokáže to "na furt". A vydržal, hoci predtým fajčieval približne 60 denne... ...(veď som si aj podpálila vlasy :) ja debko), ... Čo už, všetko, čo robím, musí byť estetické :)Naozaj... Podpálené vlasy sú desivo estetické... ;)
nutrinka Zverejnené 14. December, 2006 Autor Zverejnené 14. December, 2006 Presne tri dni stačili otcovi k tomu, aby si postavil hlavu a zapovedal sa, že ak to vydržal toľko, dokáže to "na furt". A vydržal, hoci predtým fajčieval približne 60 denne... ja som prestala na pol roka, proste som si dokázala, že keď chcem, tak prestanem...to je ten problém, že momentálne nechcem /môj otec zas prestal, lebo matka bola kúpiť kartón cigariet a jemu nekúpila, tak sa naštval a z trucu prestal :lol: po šestnástich rokoch intenzívneho fajčenia/
choze Zverejnené 10. Marec, 2007 Zverejnené 10. Marec, 2007 ja som prestal na 7 tyzdnov ale tak ako sa patri od silvestra fajcim znova. :lol:
arwiel Zverejnené 11. Marec, 2007 Zverejnené 11. Marec, 2007 prišla som na to, že nefajčím, keď som doma a nemám tú možnosť ísť von... napríklad keď som chorá... ale aj- každý víkend nefajčím... a zvykla som si na jednu cestou do školy a jednu po škole...viac fajčím len ak niekam idem...a kupujem len Mallborky ľahké, no keďže trpím nedostatkom peňazí, tak teraz aj L&Mky modré... minule mi dala spolužiačka mentolovú Slimku.. pripomenulo mi to časy, keď sme si šúlali mätu.... :lol:
game Zverejnené 11. Marec, 2007 Zverejnené 11. Marec, 2007 teraz si mi pripomenula blahé študentské časy - raz nás vyhnali počítať autá ...takéto využitie komunikácií sa viac - menej sleduje dodnes, rozostavili nás na celý deň na kdejaké ulice a križovatky a robili sme čiarky, koľko akých áut prešlo .. no podstata je tá, že vtedy som sa prefajčila mentolovými cigaretami ... mne bolo z nich tak zle, že som myslela, že umrem ... nikdy viac som také do pusy nevzala :) :lol:
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz