doll Zverejnené 9. Október, 2011 Zverejnené 9. Október, 2011 aha, axel a ty odkedy navstevujes zenske toalety? :) takze ked viem, ze sa nieco rozlozi za x mesiacov, bez ohladu na to, ze to spati okoliu, pripadne znecistuje prirodu, necham to pohodene len tak, mimo kosanikdy som neodhodila nejaku servitku alebo obal na zem! to si mozme rovno povedat, ze aj plasty sa raz rozpadnu, trva im to sice niekolko desiatok rokov, ale rozpadnu sa..to mi je logika :)
Sniper Zverejnené 9. Október, 2011 Zverejnené 9. Október, 2011 Nenavštevujem ženské toalety, hovorila mi to jedna známa, ktorá pracuje ako upratovačka v Tescu, že taký bordel aký je na ženských hajzloch nevidela ani v krčme.
Nokia Zverejnené 9. Október, 2011 Zverejnené 9. Október, 2011 Axel musim suhlasit :)par kamosiek mi potvrdilo uz davno ze zenske su na zachodoch ovela vacsie prasce ako muzi...krvave tampony pohodene, osrate zachody neumyte po sebe atd...a to vo firmach, nie nejaka krcmova toaleta...
cizy Zverejnené 10. Október, 2011 Zverejnené 10. Október, 2011 aha, axel a ty odkedy navstevujes zenske toalety? :) takze ked viem, ze sa nieco rozlozi za x mesiacov, bez ohladu na to, ze to spati okoliu, pripadne znecistuje prirodu, necham to pohodene len tak, mimo kosa nikdy som neodhodila nejaku servitku alebo obal na zem! to si mozme rovno povedat, ze aj plasty sa raz rozpadnu, trva im to sice niekolko desiatok rokov, ale rozpadnu sa..to mi je logika :) to nikde nikto nepise ok, ty to nerobis, vsetka cest ale casto pocuvam taketo vyhlasenia o spakoch prave od zien, co ked sa s prepacenim za vyraz vystia vonku, tak tam tiu vreckovku nechaju. tak to len pre porovna nie a nie je nic neobvykle ani ked ide clovek niekde do lesa na turu a chodnik lemuju vreckovky od zien, co tam boli na wc... ja spak na zem nehadzem, nesiem ho aj xy metrov kym nenajdem smetny kos
Sniper Zverejnené 10. Október, 2011 Zverejnené 10. Október, 2011 krvave tampony pohodene, osrate zachody neumyte po sebe atd Kamoš robí SBSkára .... tiež v Tescu. Raz za čas strážna služba kontroluje aj toalety a jeho ten bordel tak naštval, že do zápisnej knihy kontrol normálne napísal "na ženských záchodoch nasraté vedľa misy", a v tomto znení to išlo aj na kontrolu vedenia firmy :D A to s tými tampónmi je tiež pravda. Pamätám si, že keď sme mali domovú schôdzu, tak domovník sa strašne osopil na ženy, že tampóny nepatria do záchoda, že potom je celý odpadový kanál zapchatý (a to je potom v celom suteréne po členky vody, o smrade nehovoriac). ja spak na zem nehadzem, nesiem ho aj xy metrov kym nenajdem smetny kos Včera som z autobusu videl na jednej zastávke, ako taká mladá baba dofajčila a špak zahasila o ten dierkovaný plech čo býva na tých stojanoch pre fajčiarov. Keď fúka vietor, tak logicky ten špak strčím do jednej z tých dierok. Ona ho len tak položila na ten plech (čo sa nerobí ani keď vietor nefúka) a trochu fuklo a hneď ten špak zletel dole na chodník. Ani ju netankovalo aby sa preň zohla.
pink Zverejnené 10. Október, 2011 Zverejnené 10. Október, 2011 to vase tesco na mna posobi odstrasujucim dojmom.... teda, chodim cely zivot na damske toalety a nikde som sa s tym, co tu pisete nestretla... iba raz, na jednej diskoteke v charlie´s pube v ba.. mala som navstevu z cudziny a chodili sme po meste a zapadli sem, kedze odtial sla hudba, co bol omyl a vypadli sme velmi rychlo, stihla som tam ist na wecko.. boli tam devecky vo veku do 20 rokov a hajzlik vyzeral, ehm, trochu opotrebovane... na to, ze tam bolo osadenstvo na mol, tak aj tak to, co opisujete v tescu v tn tam nebolo... co sa tyka vyhulovania, u nasich v baraku, kde byvali vyhulovala suseda na schodisti.. nasi sa okunali, tak som za nou sla ja a dala si povedat... vyhulovanie na zachode povazujem za prejav arogancie a dalsiu vec, ktoru neznasam je vyhulovanie vo vytahu.. ked clovek nastupi a celu cestu zadrzuje dych.. ak by za mnou prisli susedia, nech nehulim na balkone, tak asi budem musiet prestan fajcit.. hm.
doll Zverejnené 10. Október, 2011 Zverejnené 10. Október, 2011 tiez som sa nikdy v zivote, a nikde nestretla s niecim co popisujete vyssie, a to som bola na toaletach v nejednom tescu, v nejednom hypermarkete, v nejednom obchodakustane sa, ze je vreckovka pohodena na wecku mimo alebo to zapacha (to je vsak uz chyba upratovacky, ze nedodrzuje pravidelnu hygienu a cistotu) tak ako su dementi fajciari zahadazujuci spaky a krabicky do travy, su aj dementi ludia robiaci bordel ci uz na toaletach, tak na inych miestach
Vilma Flinstonova Zverejnené 21. Január, 2012 Zverejnené 21. Január, 2012 v poslednej dobe ráno ked idem do roboty, je vždy nahulené na našom poschodí v spoločnom priestore; netuším, kto tam vždy nahulí, považujem to za dosť ohľaduprázdne, lebo to ide aj do našich bytov. Asi neznámeho páchateľa požiadam na schôdzi vlastníkov, necj je tej lásky a nech si fajčí doma, koľko sa mu zachce, ale spoločné priestory nech z toho vynechá.
lvir Zverejnené 9. August, 2012 Zverejnené 9. August, 2012 fajčim od 13 rokov,skušal som dalily,petry vôbec my to nechutilo a dusilomato,vraveli to nič to ta prejde a šlukovať vieš nič to naučíš sa.Mali pravdu nebolo chvile kedy som nemislel na cigaretu.fajčil som rôzne značky tou poslednou bola Marlboro až ked som sa neocitol na operačnom stole a po 35 rokou si môžem povedať je to mu koniec už ani jednu nikdy viac
game Zverejnené 9. August, 2012 Zverejnené 9. August, 2012 na operačnom stole prečo ? ja od 12. bolo to kedysi v šiestej triede. ale nemusela som s tým takto bojovať, to vôbec nie - vždy jednu cigu, čo som šlohla otcovi, ktorý bol veľmi silný fajčiar, som potajomky fajčila na etapy aj týždeň dva ... to muselo byť sakra zdravé, ja viem ... ale mne fajčiť chutilo. neskôr sa stávalo, už hodne neskôr, keď sa zvyšovali dávky, že som bola dokonca prefajčená, až mi nebolo dobre, ale aj tak mi to chutilo. až potom raz po desaťročiach podobných blik, ale to je príbeh v inej téme, o nefajčení ... / http://forum.freespa...__fromsearch__1 /
lvir Zverejnené 26. August, 2012 Zverejnené 26. August, 2012 Tak som tu znova , musim to dopovedať ako to začalo pracujem v zahraniči a viete ako to chodi cez vykend.Opčas si doprajete vjac cigariet a v poslednej dobe som dosť fajčil?.Spozoroval som na sebe moc kašlem čim dal viac ,cigareti sa my sprotivili pri každom potiahnuti ma išlo zadusiť.V noci som mal dost problem zaspať,trvaloto asi tyžden ani jest mi nechutilo .Po prichode na Slovensko asi tyžde sa to zhoršilo strašna bolest hrdla ,žiadne tabletky nepomahaly.Rano som hned navštivil svojho lekara,ten ma hned poslal na chyrurgiu krčne je to moc vážne ,vraj človek môže od toho aj umrieť?.Mal som zápal mandli , hned ma tam nechali na infekčnom po tiždny ma pustily domou a asi po mesiaci som mal isť na vyber mandli.Dost dobre to dopadlo vedla mna sedel pan tiež šiel na operaciu, mal nador v hrdle ale pri vyzite pan doktor povedal ten nador sa my nepači maly by ste prestať fajčiť,či si to zobral k srdcu to neviem ale mal taku odvahu po operacii si zapaliť cigaretu! Je to jed pomalí zabyjak choroba sa môže prejaviť inde a človek pochopí až po chibach ale zdravie sa neda nahradiť a tabakove spoločnosti by mali platiť viac.To nie je o odvahe prestať fajčiť ale raz určite budeš musjeť nie zo svojej ale zo zdravotnej. Chcel som len napisať niečo užitočne vaš si svoje zdravje maš len jedno ::::::::::::::::::::
Macron Zverejnené 31. August, 2012 Zverejnené 31. August, 2012 Jednoznačne Mars, približne 3 roky, ale fajčil som aj v 4 ročníku na základnej škole. potom som nefajčil, podarilo sa prestať. Znovu som začal až keď som začal chodiť na strednú,a tak aktívne po otcovej smrti. Každý deň som chodil na autobusovú zastávku a oproti je cintorín ta tak. A prestat nemienim zatial. A väčšina si ma už ani nevie predstaviť ze vyjdem von bez cigi v ústach. 1
game Zverejnené 27. Júl, 2016 Zverejnené 27. Júl, 2016 včera som čítala kdesi článok, ako vo Francúzsku spoliehajú na krabičky, na ktorých budú zobrazené obrázky ľudí či chorôb spôsobených fajčením.okrem toho na popud EÚ /čoho iného/ ministerka chce zaviesť jednotný obal na všetky cigarety, a dokonca chce pomeniť názvy cigariet - nesmú byť maskulínne, nesmú byť ženské, nesmú vzbudzovať kdejaké vášne ... hlavne si od toho sľubuje zníženie počtu fajčiarov, čo jej odborníci s chuťou vyvracajú - kto chce fajčiť, bude fajčiť/aha - našla som ten článok :) http://www.reflex.cz/clanek/komentare/72966/zakazte-pariz-ma-sexy-nazev-a-dobre-se-v-ni-kouri.html / a dnes prosím pekne čítam, že odborníci majú pravdu ... aj u nás: od mája u nás musia byť na cigaretách obrázky pokazených zubov a rakoviny z cigariet, a výsledok?výsledkom je, že sa enormne zvýšil záujem o tabatierky, fajčiari sa vracajú k puzdrám na cigarety /ktoré boli v móde kedysi za socizmu/ a k podobným praktikám ...http://ekonomika.sme.sk/c/20223550/drsne-obrazky-na-cigaretach-zvysili-zaujem-o-tabatierky.html?ref=tit chuť na cigarety buď je, alebo nie je,buď sa človek rozhodne a ujasní si v hlave, alebo rozhodne cena cigariet - to už pár krát zabralo a znížilo počet fajčiarov.varovania na obaloch nikdy nezabrali, a nezaberú ani obrázky, v podstate stačí pod celofánový obal strčiť čistú papierovú kartičku, a obrázok s chorobou zmizne ...fajčiari si pomôžu : )
slimak Zverejnené 27. Júl, 2016 Zverejnené 27. Júl, 2016 Mam pribeh aj o tomto. Raz som prisiel do Billi a nechapal ze nemaju cigarety. Som sa v trafike u mojho klienta spytal preco to tak je. Ze vraj kvoli obrazkom.Obrazky v trafike uz boli a majitel trafiky co som ho prvy krat za trinast rokov tam videl - ze natie obrazky ma recept za dve eura mi da nejaky obal na skatulku. Ja som sa pousmial - ze mna to fajciace batola vobec nevyrusuje, on ze hej ja to mam dobre - ukazoval creva,pluca(ine znacky) od vtedy som mal aj zuby. Mna nevyrusuje impotencia - holy chlap na skatulke, ci neplodnost plod vysypany v poplniku. No dobre cigarety mi aj skodia to viem a ja tie obrazky nepotrebujem. Toto mi vie zabezbecit stat? A ine veci nie - cesty bez dier? Korumpujuci clovek bude v base. Slusne skolstvo.... proste co ma stat zabezbecovat nie? Dnes som cital ,ze stat nariadil,ze igelitky musia byt spoplatnene? To kde sme? .------------------Oni vedia ako vas okradat dane. Vedia ich aj kazdorocne zvysovat. Vymyslat nove. Ci aj z tej spoplatnenej igelitky budu mat DPH. Ale kur.......va oni nevedia spravit nic?
Vilma Flinstonova Zverejnené 27. Júl, 2016 Zverejnené 27. Júl, 2016 myslím, že tie igelitky nezaviedli kvôli nejakým príjmom, lebo to by štát naozaj nezachránilo pred prázdnou kasou. Ale ide o ekologický problém. Kde pozrieš, tam sa váľajú potrhané igelitky. je z nich bordel, ktorý sa nerozloží ani za ---yyyy rokov.Naše mamy nosili v kabelke sieťovku, ktorá naozaj zabrala málo miesta a bola ľahká, a v takej sieťovke odniesli celý nákup.Tiež som si kúpila také dve skladacie kabely, ktoré mám vždy v kabelke. Ale jedna sa mi už roztrhla. Sieťovkyx z lyka, ktoré som ako decko háčkovala, vydržali dodnes :) trocha som odbočila od slimákovho problému, ale podstatné som - snáď - povedala. Nejde o prachy, ale o životné prostredie. Takže spoplatnenie nejakých igelitiek mi zrovna žily netrhá. Ale pohľad do nášho potoka áno.
slimak Zverejnené 27. Júl, 2016 Zverejnené 27. Júl, 2016 Ano ked ti to tak vadi nech stat urci ,ze nech tie igelitky stoja patnast euro. TO bezne odporcovia cigariet tvrdia nech stoja Sto.Potom nebudu fajciari ani tie igelitky. Ze mate bordel v potoku ti ochrani Fico, ci parlament? Je to vas priestor.
Vilma Flinstonova Zverejnené 28. Júl, 2016 Zverejnené 28. Júl, 2016 robia ho hlavne homlesáci, ktorí tam tie igelitky a iný bordel hádžu. A tiež cigáni. Raz za čas býva brigáda, ked sa objedná kontajner a bordel sa povyťahuje a chvíľu je to tam fajn, ako kedysi - ale o pár týždňov už je tam zasa kopa tých igelitiek a kadečoho. Nuž ak sú tam nahádzané potravinové zvyšky, to sa časom rozloží, ale igelit určite nie. A prosím ťa pekne, čo s tým má Fico? Myslíš, že on nám to tam hádže alebo čo? Ani homlesáci nie sú jeho produktom. nech je aký je, ale tí tu boli najmenej 5 rokov pred jeho prvým nástupom a ten bordel tiež.A šetriť životné prostredie nje na každom z nás podľa našich možností a schopností. Ak možem urobiť len takú drobnosť, že nebudem ZBYTOčNE nakupovať igelitky, ale budem čo najviac používať stále tú istú tašku, poprípade vozík na koleskach, tak nemám s tým žiadny problém a pre aspoň nezhoršovanie ŽP urobím tak. Čo stoja cigy je mi srdečne fuk, pre mňa nech stoja aj stovku, aspoň taký škodlivý priemysel odvedie dačo do štátnej kasy. Ak niekto fajčiť chce, tak bude, nech to stojí čokoľvek. A ak si povie, že stačilo fajčenia, tak ak má v sebe vôľu, dostatok vôle, taK fajčiť nebude aj keby cigy stáli 5 centov krabička. je to na ľuďoch samých a nie ani na Ficovi ani na nikom inom. Howgh!
dead Zverejnené 20. September, 2016 Zverejnené 20. September, 2016 Druhykrat som prestal fakcit /to preto, lebo som druhykrat zacal/. Zatial mam za sebou tri dni, kupil som si novu elektronicku cigaretu a v pohode si tu bafkam. Idem si vsak este objednat toto: :)
game Zverejnené 20. September, 2016 Zverejnené 20. September, 2016 elektronická fajka? :)nuž držím opätovne palce pri nefajčení ... ale keď fajka, tak poriadny čibuk, to sa ani nešlukuje, a vonia! :)
game Zverejnené 6. Február, 2017 Zverejnené 6. Február, 2017 koľko vlastne stoja teraz cigarety?práve som zaregistrovala v nejakých tv novinách, že sú stiahnuté kdejaké z trafík pre prekolkovanie a majú sa zdražovať... a o dva roky vraj zasa.ale keďže dlhé roky nefajčím, nemám tušenie, koľko teraz cigarety stoja :hmmm:
game Zverejnené 26. Február, 2017 Zverejnené 26. Február, 2017 trochu som pokutala, po nejakých desiatich rokoch, ako to vlastne dnes s cigaretami je.ono medzitým bolo v krabičke len 19 cigariet?dočítala som sa v článkoch z minulého roku, že do krabičiek pridali jednu cigaretu, a je ich tam teda zo zákona 20...ani som netušila, kedy ich znížili na 19... balíček cigariet stojí plus mínus okolo 3 eur. celkom dosť.
Sniper Zverejnené 26. Február, 2017 Zverejnené 26. Február, 2017 Nejaký čas ich bolo 19, teraz nedávno ich dali naspäť na 20. Jedna krabička bežne stojí od 3 eur.
flora Zverejnené 27. Február, 2017 Zverejnené 27. Február, 2017 Ako sa to vezme dosť tie 3€. V pohode by mohli stáť aj 30€. Prečo iba 3€? Tú navýšenú cenu, by som dala ako daň pre štát, aby fajčenie bolo naozaj poriadny luxus. Je tam sice riziko toho, že by sa viac možno pašovali.Aj tak si myslím, že by to mal byť poriadny luxus dopriať si cigaretu. Strašne veľa ľudí fajčí. A potom z verejného rozpočtu im preplácame liečbu.Je to vec, ktorá nemusí byť. Viem že fajčenie nie je jediné, niečo podobné aj alkohol.
D'Ady Zverejnené 27. Február, 2017 Zverejnené 27. Február, 2017 Preco?Aj ludia v prirodnych spolocenstvach fajcia a piju alkohol. To nema nic spolocne ani s luxusom, ani s danami, ani s liecenim z verejnych zdrojov.Fajcenie je normalne. A to hovorim s plnym vedomi a pokojnym svedomim byvaleho fajciara.
flora Zverejnené 27. Február, 2017 Zverejnené 27. Február, 2017 Fajčenie prispieva k rozvoju mnohých chorôb a následne choroby zhoršuje si myslím.Ľudia v prírodných spoločenstvách možno nevedia úplne všetko o účinkoch fajčenia, teda určite nevedia. To že si samovoľne ničia zdravie je ich vec ak im to chutí, ale neliečia sa potom na úkor celej spoločnosti.Ani jeden sa potom nelieči v našej štátnej nemocnici.
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz