weirdo Zverejnené 18. November, 2009 Zverejnené 18. November, 2009 co konkretne sa vam na tom nepaci? zakaz fajcenia nie je dany zakonom, len par sukromnych prenajimatelov si vymyslelo, ze ludia nemozu v ich bytoch fajcit. mozno je to aj preto, ze nasledne najst do takeho bytu nefajciara je celkom tazke a vymalovat ho tiez nie je zadarmo. takze budiz toto pravidlo na prospech prenajimatelov, obyvatelov ich bytov a demokracie. God bless America :lol:
game Zverejnené 18. November, 2009 Zverejnené 18. November, 2009 ináč sa mi to celkom pozdáva, ale s mierou ... fajčiť v okne či na balkóne v pohode, aj fajčiari sú len ľudia, ako opilci, že jo jeden minibyt, ktorý prenajímame, majú dvaja fajčiari ... teda teraz už len jeden, bola som tam za štyri roky trikrát, ale popolníky večne pretekali, dymový smrad už za dverami, a napáchnuté všetko nadobro vrátane stropu, napriek tomu že okná majú pootvorené vždy ... ale predtým tam tiež býval silný fajčiar, ten byt je na to zvyknutý, ale dýchať sa tam dýcha ťažko ... takých 60 cigariet denne v jednej izbe - to je cítiť. a to som bývalý fajčiar, a nevadí mi to nejako mimoriadne.
weirdo Zverejnené 18. November, 2009 Zverejnené 18. November, 2009 ano, aj narkomani su len ludia, ako fajciari alebo opilci, a tiez by sme ich za susedov nechceli, ze jo .. spolocnosti sa nepaci, zeby jej nove byty mali smrdiet. alebo, co je tiez pravdepodobne, sa chce vyhnut sudnym sporom o to, ze za peniaze najomnikom nezabezpecila poriadne byvanie alebo nieco v tom zmysle .. kopa amikov by nemala problem sa sudit prave o toto. tak to radsej poriesili jednoduchym raznym krokom.
game Zverejnené 19. November, 2009 Zverejnené 19. November, 2009 že jo ... preto som použila opilcov, lebo s nimi mám skúsenosť, s drogovo závislými našťastie nie ...ani opilcov by sme nechceli, a máme ich, a ani to nie je také jednoduché vykázať ... jeden smrad ako druhý ... či nie ? :lol:ale odpochodovanie mozgových buniek rozhodne, a potom adieu celistvý byt len s cigaretovým smradom ... :)
weirdo Zverejnené 19. November, 2009 Zverejnené 19. November, 2009 neviem ci som ta spravne pochopil, ale 1) bol som v bytoch / domoch, kde sa chlastalo kazdy bozi den (nie studenti, ale alkoholik), bol som v byte, kde sa hulilo kazdy den. ten alkoholicky byt nebolo nicim citit, aj ked nebol prave upratany, z toho zahuleneho to razilo kazdym colom. proste porovnavas hrusky z jablkami.2) mam vieru v to, ze tieto americke rental spolocnosti si do zmluv nasadzuju klauzuly typu ako sa maju majitelia spravat, jednou z nich je nefajcit, druhou moze byt nerobenie bordelu pocas nocneho kludu, atd, a za porusenie (asi nie jednorazove, ale opakovane) hociktorej ta mozu bez zavazkov vyrazit na ulicu .. toto nebude len o diskriminacii fajciarov.
arwiel Zverejnené 19. November, 2009 Zverejnené 19. November, 2009 zákaz fajčenia v byte mi príde ako absolútne logický a to fajčiar som a keďže nám nebolo povedané, že na priváte fajčiť nesmieme, normálne, po večeroch keď je chuť, keď nefajčiarky už spia, si zapálime v kuchyni a necháme vyvetrať... samozrejme s tým, že sa tlačíme v okne :lol: síce som fajčiar, som proti fajčeniu v uzavretých miestnostiach /najmä v tých doslova uzavretých, ako keď niekto fajčieva na WC v byte, kde sa to ani vyvetrať nedá/... nie som ale úplne proti, fajčenie na balkóne, či príležitostne v okne podľa mňa neuškodí...
lopata555 Zverejnené 5. December, 2009 Zverejnené 5. December, 2009 Jeden z najväčších bojovníkov proti fajčeniu. Minister zdravotníctva Richard Raši. Pod jeho vedením sa ministerstvo stále razantnejšie snaží eliminovať fajčenie na verejnosti, v reštauráciách, kaviarňach, na diskotékach. no ja by som to zakázal úplne :) aspoň by som nechodil domov ako údená klobása :lol: zdroj
arwiel Zverejnené 8. Január, 2011 Zverejnené 8. Január, 2011 už asi dva mesiace si šúlam cigarety (tabak DRUM) a viditeľne menej fajčím... normálne cigarety mi už poriadne ani nechutia... takýmto štýlom možno aj dospejem do toho štádia, že prestanem...
game Zverejnené 8. Január, 2011 Zverejnené 8. Január, 2011 až napíšeš adekvátny príspevok do témy NEFAJČIAROV, potom uverím :cem: ale ten "štýl" sa mi pozdáva ...
tomassi Zverejnené 8. Január, 2011 Zverejnené 8. Január, 2011 už asi dva mesiace si šúlam cigarety (tabak DRUM) a viditeľne menej fajčím... normálne cigarety mi už poriadne ani nechutia... takýmto štýlom možno aj dospejem do toho štádia, že prestanem... druhou možnosťou je, že sa naučíš šúlať cigarety aj backrollom
arwiel Zverejnené 8. Január, 2011 Zverejnené 8. Január, 2011 šúlanie mi už celkom ide, nebudem kupovať žiadnu mašinku, pekne ručne ^_^začiatky ale boli ťažké... kamarát chcel, aby som mu ubalila, keď ma videl, radšej si zatiaľ zapálil :cem:
valcik Zverejnené 8. Január, 2011 Zverejnené 8. Január, 2011 Neblbni, Arwiel. Pri ručne balených cigaretách je riziko rakoviny pľúc mnohonásobne vyššie, než pri bežných, s filtrom.Lákadlo je to ale silné, uznávam. Istý čas som si balil výborný tabak, dovážaný z Belgie. S bežnými cigaretami sa tá plná vôňa a chuť nedá zrovnávať.
iskra Zverejnené 14. Marec, 2011 Zverejnené 14. Marec, 2011 Našťastie nefajčím, manžel len príležitostne.
xenocide Zverejnené 14. Marec, 2011 Zverejnené 14. Marec, 2011 To rucne balenie cigariet malo minimalne jednu vyhodu.... aj keby som sa na hlavu postavil, 40 za den si jednoducho neusulam :thumbsup:
dead Zverejnené 31. Marec, 2011 Zverejnené 31. Marec, 2011 Ja si hovorim, ze prestanem fajcit uz iba vtedy, ked si nieco drahe idem kupit a zabudnem na to vzapati potom, co si to kupim. Je to taky dobry burac zabran :)
pink Zverejnené 31. Marec, 2011 Zverejnené 31. Marec, 2011 po kupe si musis zapalit, ked si poratas, kolko si oplieskal... :)
dead Zverejnené 31. Marec, 2011 Zverejnené 31. Marec, 2011 hej, vcera som si bol zapalit aj medzi kupou, ked mi schvalovali quatro zmluvu :)
Vilma Flinstonova Zverejnené 4. Júl, 2011 Zverejnené 4. Júl, 2011 ja som fajčila Dalily extra Light, a niekedy Dummont (pri zvláštnych príležitostiach), a tiež také dlhé biele tenké cigy s 0,3 mg nikotínu, zabudla som už, čo to boli zač, nemávali ich hocikde. Ale Dalily boli mojimi najčastejšie fajčenými cigaretami. vyrábajú sa ešte vôbec? tento rok je desiaty, čo som s tým sekla. Niekedy sa mi sníva, že si zapálim, a v tom sne aj cítim ten šluk, s pôžitkom vydýchnem dym, a vtom si poviem "dočerta, čo to robím, veď ja nefajčím..." a potom sama sebe zasa "no čo, tak to už dofajčím a ďalšiu si už nezapálim"...to sú sny, sakra! pritom cez deň si na to ani nespomeniem a keď aj niekam idem a niekto si pri mne zapáli, vôbec ma to neláka si zapáliť tiež.Aké sú teraz ceny takých bežných cigariet?
xenocide Zverejnené 4. Júl, 2011 Zverejnené 4. Júl, 2011 Bezne ceny? 3 - 4 eura a to sme na tom vramci EU este dobre. Strasne nieco... :)
lopata555 Zverejnené 4. Júl, 2011 Zverejnené 4. Júl, 2011 Ja by som ich dal aj za 20 euro :) ... peniaze štát potrebuje :)
Bijou Zverejnené 8. Júl, 2011 Zverejnené 8. Júl, 2011 poslednú dobu - odhadom tak dva - tri mesiace, možno viac nenormálne veľa fajčím, fakt si začínam uvedomovať svoju závislosť... ráno vstávam napríklad s tým, že sa teším ako si dám kávu s cigaretkou, keď naopak idem spať dám si ešte jednu "na dobrú noc", niekedy keď v noci nemôžem spať vyhulujem až do svitania a mám ďalší obľúbený rituál - sledovanie svitania za spevu vtáčikov, samozrejme, s cigaretkou... bežne počas dňa fajčím už aj, keď mám dni, kedy nemám žiadne povinnosti mimo domu a som v prakticky väčšinu času doma... keď som mimo domu neviem si ani predstaviť, že by som nemala pri sebe krabičku a možnosť kedykoľvek si zapáliť... keď som v priestore, kde sa bez problémov fajčí (vonku alebo kde je to dovolené) fajčím doslova neustále... ledva zahasím jednu už ťahám ďalšiu... momentálne som na jednej krabiče denne, čo sa ešte asi celkom dá, ale už mi to príde ako hnusný zlozvyk, ktorý dávno nemá nič s pôžitkom a ktorého je treba sa zbaviť... toto kedy sa stihlo stať ? ;)
Sniper Zverejnené 8. Júl, 2011 Zverejnené 8. Júl, 2011 Fajčenia sa zbavíš, keď si určíš priority, ktoré sú dôležitejšie ako fajčenie. Ja som ich mal viac a podarilo sa to. Keď dokážeš prežiť niekoľko mesiacov, tak potom k cigaretám sa vracia ťažšie. Ja nefajčím už niekoľko rokov, nehovorím, že raz za čas (možno raz za 2 mesiace) som si príležitostne nebafol, ale nebolo to nič také, že za chvíľu som si musel zapáliť ďalšiu. Dokážem bez toho fungovať v pohode, nehovoriac koľko eúr som ušetril (ktoré som minul na iné somariny :zubiska: ) Tak isto game, však sa jej spýtaj, tá kedysi húlila jak turecká továreň a teraz nevie už ani to ako sa cigareta drží ;)
pink Zverejnené 8. Júl, 2011 Zverejnené 8. Júl, 2011 to asi preto, ze mas s tou nohou patalie a cucis doma... ci nie? dve kamosky zostali doma, hulia omnoho viac ako predtym, nemaju stres, nikam sa neponahlaju, tak relaxuju s cigaretou.. ale ciastocne mi pripominas aj mna pred casom, mala som take iste pocity /ale to som hulila v kancli a v byte - obom veciam je koniec/.. dnes neprotestujem, ked sa vyberie krcma, kde sa nehuli, v pohode to tam zvladnem a nemusim chodit hulit von, niekedy cigarety pri sebe ani nemam, aj x hodin bez nich vydrzim... ale podvecer krabicku so zopar kusmi musim mat, aj ked z nej nic nevyhulim, ale musim ju mat, ved co keby nahodou.. inak - krabicka denne je dost, ja som to celkom slusne okresala, ale este nedavno padla za obet jedna denne, ak nie aj viac.. jednak to ide do penazi a jednak vyhulit 20 /pripadne 19 ako kupujem ja/ za jeden den, to je dost, ked si clovek sleduje cas, ako casto chodi vypalovat zobak, tak len gula ocami... ale inak - ranna kava s cigaretou na balkone a nocna zaverecna, to musi byt ;) axel - "Fajčenia sa zbavíš, keď si určíš priority, ktoré sú dôležitejšie ako fajčenie." to je hovadina.... mozes si urcovat co chces, kym naozaj nechces prestat, tak priorit mozes mat aj desat v poradi a nic... ved aj ja o nich viem, ba dokonca!!! :zubiska: viem aj o skodlivosti cigariet.. a? a nic.. kym nechcem, tak su sice priority pekna vec, ale nejak sa posunu az za rannu cigaretku :)
Sniper Zverejnené 8. Júl, 2011 Zverejnené 8. Júl, 2011 Nie je to hovadina. Je to o tom, či dokážeš dosiahnuť to čo si zaumieníš. Kto to nedokáže, je slaboch.
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz