tomassi Zverejnené 2. December, 2007 Autor Zverejnené 2. December, 2007 kurnik a zdalo sa mi, že také poradie už bolodokonca som ho sem už dávalsom to len skopčil z wrc.comsom myslel, že už je to aktuálne teraz som už spokojný
aljak63 Zverejnené 2. December, 2007 Zverejnené 2. December, 2007 Noooo, zazrak sa teda nekonal :lol: Loeb je opat majster sveta... :) Veril som v maly zazrak az dokonca, ale WRC neni F1 ... takze nepodarilo sa Marcusovi to co Kimimu!Napriek vsetkemu som stastny aspon za Ford ze vyhrali pohar konstrukterov! Vyborne Marcus & Mikko! a na zaver sa lucim s Marcusom vo WRC :)vela stastia v osobnom aj profesionalnom zivote
tiborco Zverejnené 3. December, 2007 Zverejnené 3. December, 2007 Veru,aj ja prajem naďalej Marcusovi všetko dobré do života :lol: ,je to skvelý pilot,ktorý bude chýbať v Rally :) Ale dúfam,že aj napriek Marcusovmu odchodu bude ďalšia sezóna dramatická a verím Mikkovi Hirvonenovi,že by mohol bojovať o titul...myslím si,že rozhodne na to má :) i keď Seb je ozaj neskutočný...A ešte vyriešiť,kto teda usadne do druhého auta BP Ford....najväčšie šance má Latvala,jeho by som bral,má v sebe obrovský potenciál,síce často ešte chybuje a búra,ale je rozhodne veľmi rýchly ;)
tiborco Zverejnené 19. December, 2007 Zverejnené 19. December, 2007 Infošky z WRC: Tak ako sa dalo čakať - Latvala prestupuje do BP Ford,čiže namiesto Marcusa....a zas to bude fínska dvojica - Hirvonen a Latvala :) Nech sa im darí,Latvala mal hlavne v druhej polke sezóny pozoruhodné výkony :) Nech Ford opäť porazí Citroen... a prial by som si aj titul pre Hirvonena...ale Loeb je hrozne ťažký kaliber... :lol: Suzuki tiež oznámilo dvojicu:Gardemeister, Andersson,ktorí budú pilotovať SX4 WRC
tiborco Zverejnené 5. Január, 2008 Zverejnené 5. Január, 2008 Jedna dobrá správa! :) Markko Märtin potvrdený pre Subaru pre rok 2008 ako testovací jazdec ;) Po necelých troch rokoch sa vracia,po tom,čo pri Britské Rally 2005 havaroval a jeho navigátor Michael Park zomrel pri tej nehode :lol: I keď bude "iba" testovacím pilotom,je to dobrá správa a snáď sa ešte v budúcnosti aj v nejakej samotnej Rally sa objaví :)
Odporúčané príspevky