Sniper Zverejnené 6. Október, 2006 Zverejnené 6. Október, 2006 Blava - Premiér Robert Fico v utorok popoludní telefonoval šéfredaktorovi spravodajstva STV Rolandovi Kyškovi, aby mu vyjasnil, ako mal vyzerať príspevok v správach STV o jeho služobnej ceste v Taliansku. Vysvetľoval mu aj svoju predstavu verejnoprávnosti. Telefonát tohto typu premiéra novinárovi je neštandardný. Podľa predsedníčky Slovenského syndikátu novinárov Zuzany Krútkej politik nemá čo volať šéfredaktorovi ohľadom príspevku. Roland Kyška hovorí, že bol telefonátom prekvapený. Fico to tu akosi začína riadiť, podobne ako Mečiar pred 10 rokmi. Myslím že sa nám rodí nový diktátor, samozrejme, kvôli jednému telefonátu netreba hneď robiť závery, ale volať kvôli tomuto do verejnoprávnej televízie a radiť ako má vyzerať štruktúra vysielania to je už myslím moc. To aj keď pôjde na záchod bude volať do STV akým štýlom majú napísať o tom reportáž? :lol:
game Zverejnené 6. Október, 2006 Zverejnené 6. Október, 2006 no o záchod ani tak nejde ... skôr o docenenie toho, ako je ocenený pán premiér v zahraničí zrejme sa mu zdá, že naši novinári nedoceňujú dostatočne význam jeho ocenenia kolegami v cudzine ... no dosť... už som z tých docenení a ocenení akosi ... pomotaná :lol:
starsi Zverejnené 2. Apríl, 2007 Zverejnené 2. Apríl, 2007 Diktátorov tu bolo viac a ešte ich bude. Kto u nás hovorí o niečom verejnoprávnom a hlavne o právnom. Je to len pre niekoho. Všetko závisí od peňazí. Kto ich má dosť, má moc a tým pádom aj pravdu, aj keď ju nemá. :lol:
drobi Zverejnené 30. Júl, 2008 Zverejnené 30. Júl, 2008 Axel. Teraz keď je tam ten boľševik Nižňanský tak už Fico nemusí volať. Ten už bol dobre poškolený a STV pre mňa skončila. Je to škoda. V porovnaní s Čt je to nebe a dudy.
Nokia Zverejnené 30. Júl, 2008 Zverejnené 30. Júl, 2008 ja len detail, to je taky problem napisat bratislava a nie blava ako spravny sedlak?
Odporúčané príspevky