Skočiť na obsah

Petting

Sniper

Odporúčané príspevky

Zverejnené

Máte radi petting? :lol:

Ako často si ním nahrádzate sex? :)

Ja ho celkom preferujem, najmä teraz keď s partnerkou nemáme veľa príležitostí na "full servis".

• Odpovedí 14
  • Vytvorené
  • Posledná odpoveď

Top prispievatelia v tejto téme

• Sniper

4

• game

2

• nutrinka

2

• Ajk

2

Top prispievatelia v tejto téme

Zverejnené

ano... zatial si nim plnohodnotne (na 100%) nahradzujem sex.... ale momentalne mi chyba pet.. :lol:

petting je fajn, ked slecna zrovna nemoze, alebo na verejnosti... ono sa da petting lepsie maskovat ako samotny sex... napr aj v kine, divadle a tak :)

Zverejnené

niekde som sa stretla s tým, že nebolo úplne jasné, čo je necking a čo petting... možno sú tu ešte mladí ľudkovia, ktorým snáď pomôže ujasniť si to, takže:

petting - mazlenie, erotické dotyky od pásu dolu, bez toho, že dôjde k súloži, môže však dôjsť k orgazmu alebo ejakulácii...

necking - mazlenie a erotické dotyky od pásu smerom hore;

no ... takže taký petting je niekedy úplne úžasný, buď aspoň nahradí sex, alebo je to neustále držanie v napätí... niečo ako príprava na niečo, čo bude .... aj necking aj petting sú super ... :lol:

Zverejnené

Taký petting je veľmi dobrá vec, ale málokedy to pri ňom zostane :lol:

Zverejnené

no to ano, ale ako uz spomenul ajk aspon sa to da celkom praktizovat na verejnosti.

Zverejnené

Dá, mám(e) to overené. Len tá barmanka trochu divne po nás kukala :lol:

Zverejnené

petting - mazlenie, erotické dotyky od pásu dolu, bez toho, že dôjde k súloži, môže však dôjsť k orgazmu alebo ejakulácii...

necking - mazlenie a erotické dotyky od pásu smerom hore;

a mazlenie smerom všade sa ako povie? :lol:

Zverejnené

a mazlenie smerom všade sa ako povie? :lol:

ehm ... klasika : necking and petting :) spolu :)

Zverejnené

kto by nemal rad :lol:

ale v drvivej vacsine sa pokracuje aj dalej a je len "odrazovym" mostikom...

ostane to pri nom, ak niekto vyrusi... pripadne ak je na to nevhodne miesto... :)

noo neviem, v kine byva strasne vela ludi, co som aj vcera bola, bolo by to rozhodne vidno, keby moja ruka smerovala niekam inam... :) a to sa zvladam ovladat..

Zverejnené

a ako divne?takto :) alebo takto :) alebo ;) alebooooooo ;)

aj podla mna je petting velmi prijemny ,ale malokedy to ostane len pri nom ;)

Zverejnené

v partizánskom sú divní ľudia, aj po mne minule divne kukali na autobusovej zastávke :) :)

Zverejnené

To vies Axel, u nas sa po skole chodi na cukriky a po vikendoch pripadne v inom volnom case sa trhaju sedmokrasky.........(teda ako kto :lol: :) )

• Pred 5 týždňami...
Zverejnené

Petting je dobra predohra :lol: Takze sa to potom pekne krasne zvrtne do osialu a uz to obaja nevydrzime a jednoducho to vydrzat? Neda sa :) :)

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz

• Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov