Sniper Zverejnené 1. Október, 2006 Zverejnené 1. Október, 2006 Máte radi petting? :lol:Ako často si ním nahrádzate sex? :)Ja ho celkom preferujem, najmä teraz keď s partnerkou nemáme veľa príležitostí na "full servis".
Ajk Zverejnené 1. Október, 2006 Zverejnené 1. Október, 2006 ano... zatial si nim plnohodnotne (na 100%) nahradzujem sex.... ale momentalne mi chyba pet.. :lol: petting je fajn, ked slecna zrovna nemoze, alebo na verejnosti... ono sa da petting lepsie maskovat ako samotny sex... napr aj v kine, divadle a tak :)
game Zverejnené 1. Október, 2006 Zverejnené 1. Október, 2006 niekde som sa stretla s tým, že nebolo úplne jasné, čo je necking a čo petting... možno sú tu ešte mladí ľudkovia, ktorým snáď pomôže ujasniť si to, takže: petting - mazlenie, erotické dotyky od pásu dolu, bez toho, že dôjde k súloži, môže však dôjsť k orgazmu alebo ejakulácii...necking - mazlenie a erotické dotyky od pásu smerom hore; no ... takže taký petting je niekedy úplne úžasný, buď aspoň nahradí sex, alebo je to neustále držanie v napätí... niečo ako príprava na niečo, čo bude .... aj necking aj petting sú super ... :lol:
Sniper Zverejnené 1. Október, 2006 Autor Zverejnené 1. Október, 2006 Taký petting je veľmi dobrá vec, ale málokedy to pri ňom zostane :lol:
cizy Zverejnené 1. Október, 2006 Zverejnené 1. Október, 2006 no to ano, ale ako uz spomenul ajk aspon sa to da celkom praktizovat na verejnosti.
Sniper Zverejnené 2. Október, 2006 Autor Zverejnené 2. Október, 2006 Dá, mám(e) to overené. Len tá barmanka trochu divne po nás kukala :lol:
Ajk Zverejnené 2. Október, 2006 Zverejnené 2. Október, 2006 petting - mazlenie, erotické dotyky od pásu dolu, bez toho, že dôjde k súloži, môže však dôjsť k orgazmu alebo ejakulácii... necking - mazlenie a erotické dotyky od pásu smerom hore; a mazlenie smerom všade sa ako povie? :lol:
game Zverejnené 2. Október, 2006 Zverejnené 2. Október, 2006 a mazlenie smerom všade sa ako povie? :lol: ehm ... klasika : necking and petting :) spolu :)
pralinka Zverejnené 2. Október, 2006 Zverejnené 2. Október, 2006 kto by nemal rad :lol: ale v drvivej vacsine sa pokracuje aj dalej a je len "odrazovym" mostikom... ostane to pri nom, ak niekto vyrusi... pripadne ak je na to nevhodne miesto... :) noo neviem, v kine byva strasne vela ludi, co som aj vcera bola, bolo by to rozhodne vidno, keby moja ruka smerovala niekam inam... :) a to sa zvladam ovladat..
rossi Zverejnené 3. Október, 2006 Zverejnené 3. Október, 2006 Dá, mám(e) to overené. Len tá barmanka trochu divne po nás kukala :lol:a ako divne?takto :) alebo takto :) alebo ;) alebooooooo ;) aj podla mna je petting velmi prijemny ,ale malokedy to ostane len pri nom ;)
nutrinka Zverejnené 3. Október, 2006 Zverejnené 3. Október, 2006 Dá, mám(e) to overené. Len tá barmanka trochu divne po nás kukala :lol: v partizánskom sú divní ľudia, aj po mne minule divne kukali na autobusovej zastávke :) :)
Sniper Zverejnené 3. Október, 2006 Autor Zverejnené 3. Október, 2006 A tiež si sa venovala pettingu? :lol:
nutrinka Zverejnené 3. Október, 2006 Zverejnené 3. Október, 2006 nie, trhala som sedmokrásky, vieš čo :lol: :)
peva Zverejnené 3. Október, 2006 Zverejnené 3. Október, 2006 To vies Axel, u nas sa po skole chodi na cukriky a po vikendoch pripadne v inom volnom case sa trhaju sedmokrasky.........(teda ako kto :lol: :) )
Polaris Zverejnené 3. November, 2006 Zverejnené 3. November, 2006 Petting je dobra predohra :lol: Takze sa to potom pekne krasne zvrtne do osialu a uz to obaja nevydrzime a jednoducho to vydrzat? Neda sa :) :)
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz