Sniper Zverejnené 28. September, 2006 Zverejnené 28. September, 2006 Dlhší čas ma zaujímalo kto to bol ten Sloní muž, nejdem písať o filme, ktorý bol natočený v roku 1980, ale o Josephovi Merrickovi, ktorý sa narodil v roku 1862 v Anglicku a zomrel o 27 rokov neskôr. Keď sa narodil všetko sa zdalo byť relatívne v poriadku, ale ako rástol, rýchlo zisitl že sa muselo stať niečo zlé. Jeho telo sa začalo deformovať a pokrývať tumormi. Keď mal 10 rokov jeho matka zomrela a on bol už tak škaredý že ho nechceli chovať doma a vyhodili ho na ulicu. Celý článok v angličtine aj s fotkami (preto nech tam kliká iba ten kto si trúfa) je tu.
Ajk Zverejnené 28. September, 2006 Zverejnené 28. September, 2006 fuj, nemal som klikat... ide inak o chorobu - elefantizmus sa to tusim vola... nasa biologikarka (vyzerala tiez podobne :lol: ) nam o tom dokola stale vravela
hisham Zverejnené 28. September, 2006 Zverejnené 28. September, 2006 Dúfam, že teraz si už nik nemyslí, že je škaredý. Rovno choďte prispieť do danej témy :lol: Ale elefantizmus by mal byť spôsobený upchatím lymfatických ciev. Spôsobuje to nejaký parazit. On sa tak narodil, nie? To môže byť aj vrodené? Hm.
iamwhite Zverejnené 24. Marec, 2009 Zverejnené 24. Marec, 2009 Bumpujem stary thread, Merrick podla vsetkeho trpel neurofibromatozou typu 1 a/alebo Proteovym syndromom.
Sniper Zverejnené 24. Marec, 2009 Autor Zverejnené 24. Marec, 2009 ide inak o chorobu - elefantizmus sa to tusim vola...Počkaj keď sem klikne elfant :lol: Niečo zrejme podobné som našiel aj tu.
game Zverejnené 24. Marec, 2009 Zverejnené 24. Marec, 2009 pred časom som o ňom a podobných prípadoch videla kdesi dokument ... myslím, že to spôsobuje nejaký vírus, nepamätám si to už presne, ale muselo to byť utrpenie ... a ešte z toho nie je vonku, a zrejme ani nikdy nebude, len kvalita života je neporovnateľná
Poison Ivy Zverejnené 25. Marec, 2009 Zverejnené 25. Marec, 2009 Vlani ho operovali, pamatam si, ze sa volal Dede z Javy, clanok po operacii v anglictine aj s videom.
pink Zverejnené 31. Marec, 2009 Zverejnené 31. Marec, 2009 fuha, tak predsa ho operovali.. na discovery bol o nom dokument, mal nejaku poruchu imnunity a virusove ochorenie, aj mu dr. gaspari ponukol liecbu, ale vtedy to odmietol, chodil s partakmi ako atrakcia po krajine...
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz