Tom Zverejnené 12. Jún, 2011 Zverejnené 12. Jún, 2011 Aky jazyk by ste odporucali naucit sa, ako tak, nie ako uzivit sa tym, ale skor pre zabavu, a ked cosi potrebujem male.Nieco jednoduche
Tom Zverejnené 12. Jún, 2011 Zverejnené 12. Jún, 2011 urcite nie nejake graficke aplikacie, skor vypocty, generovanie nahodnych cisiel, upravit nejake text/ciselne data etc
Darkman Zverejnené 12. Jún, 2011 Zverejnené 12. Jún, 2011 C# :ax:Na desktop aplikacie, kde sa nevyzaduje maximalny vykon, najvohodnejsi.
Nokia Zverejnené 13. Jún, 2011 Zverejnené 13. Jún, 2011 no updatujem...pred rokom a pol som fusoval do C# v robote popri tej odnozi visual basicu...teraz posledny rok sa hram s Perlom...je to celkom sikovna vec :ax: Tom, na upravu textu a podobne hracky odporucam Perl...pri C# mi to pride ako na vytiahnutie klinca z policky volat stavebnu firmu :ax: na jednoduche veci zbytocne silny nastroj
Tom Zverejnené 17. Jún, 2011 Zverejnené 17. Jún, 2011 Tak teraz uz vobec neviem, JAVA, Perl, alebo CSharp :P
Darkman Zverejnené 17. Jún, 2011 Zverejnené 17. Jún, 2011 Java nie, je moc 'vyrecna' a strasne vela veci riesi akademickejsie ako C#. Okrem toho je robenie GUI v jave uplnym utrpenim pri porovnani s C#.
Nokia Zverejnené 18. Jún, 2011 Zverejnené 18. Jún, 2011 moj pocit z javy, este som v nej neprogramoval, ale co mam to "stastie" robit so softami urobenymi komplet v jave...musis sa fakt vyhrat s optimalizaciou, inac zabijes aj uzasne vykonnu masinu :P
Trojka Zverejnené 27. Jún, 2011 Zverejnené 27. Jún, 2011 J2EE, -mozno nie je best of , ale co clovek neurobi pre SAP konzultantov : )
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz