Skočiť na obsah

Myslíte si o sebe, že ste pekní ?

Odporúčané príspevky

Zverejnené

nahodou :lol: teda okrem tych trojok :)

@klingonka> no to si zle myslis :) sice takych ako ja je pomenej ale su.

Zverejnené

trapko :)

zname sve lidi, tak sa tu nehraj na nieco co niesi :lol: :) ;)

Zverejnené

vyzerat dobre je jedna vec a mysliet si o sebe ze som pekny je druha, trosku chora. ak mi niekto povie ze je pekny/pekna tak si pomyslim svoje :lol:

hm :)

nemyslím, že je to choré, ani že je to márnivosť či pýcha v každom prípade

nie je to ľudské ? necítime sa niekedy otrasne, nevyzeráme niekedy tak, že sa na seba nevieme ani pozrieť do zrkadla, a nemyslíme si skutočne niekedy o sebe, že dnes dobre vyzeráme, že sme spokojní sami so sebou, že sa pozrieme do zrkadla a povieme si pohoda, príjemné očakávanie, vydaril sa mi účes, som odpočinutý a páčim sa sám sebe ?

tak chcem pochvalu aj od toho druhého ...

to sa predsa stáva :)

Zverejnené

pochvala od druhej osoby je podstatne nieco ine ako ked niekto o sebe vyhlasuje alebo tvrdi ze je pekny :lol: samozrejme, a naopak tvrdit o sebe ze som skaredy/a tiez o tom cloveku nieco svedci. pochvala/posudenie a sebaohodnocovanie - ja v tom vidim rozdiel :)

Zverejnené

a ked niekto tvrdi o sebe ze je pekny preto, lebo to o sebe stale pocuva? :) :) :lol:

Zverejnené

zname sve lidi, tak sa tu nehraj na nieco co niesi :) :lol: :)

ja som nikdy nemala v umysle, aby som sa pacila TEBE, ...

a na nic sa tu nehram...asi ako ty na najuzasnejsieho a najkrajsieho chlapa na svete... a tiez nim nie si ;)

Zverejnené

drobec ale uplne si mimo a nereagujes na to co som prve pisal :)

a tym najuzasnejsim na svete som,o tom ma nik nepresvedci, ani ak by mi to do oci povedal milionkrat :lol: :)

• Pred 2 mesiacmi...
Zverejnené

Baby to nepovedia nikdy.. lebo to chcú počuť od iných :lol: Chalani menej prezieraví, a tak sa pochvália, no nie ? :) .. som spokojný, skôr osobnosť sa mi nepáči :)

• Pred 5 mesiacmi...
Zverejnené

Určite :) .

Ale jedná sa skôr o duševnú krásu,ktorá jaksi na prvý pohľad nie je znateľná :) .Nuž,čo už narobíme ;) .

Môžme si akurát tak povedať,že sme boli mladí a krásni,ale teraz sme už len krásni ....he-he :lol:

• Pred 3 rokmi...
Zverejnené

kedysi v puberte som si myslela, že väčšia ohava odo mňa po svete nebehá. Potom ma to prešlo a cítila som sa celkom prijateľného vzhľadu, páčili sa mi moje vlasy (žiaľ, to už je minulosť).

teraz si pripadám tak normálne, ani ohava, ani nádhera. Vraj čo sa mi na sebe páči? No predsa moja super kamarátska a neodolateľná povaha! (ha-ha-ha)! (neberte to vážne, nič som nepila)

No, hádam...žeby nos?

• Pred 9 mesiacmi...
Zverejnené

Zajtra mam byt s dcerou doma, som si vymyslel ze sa pojdeme kupat. A do skolky nepojde ani syn. Spravime si vylet. Neviem ako to dopadne ja otec s dvomi detmi - ale myslim, ze to zvladnem a bude fajn -myslim, ze som krasny - o svojich rukach nepochybujem.

• Pridať bod 1

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov