Skočiť na obsah

Ako sa priblížiť ?

Odporúčané príspevky

Zverejnené

Môže myslieť pozitívne koľko chce, ale s týmto nespraví nič. Proste ona pred ním hrá divadielko, že "momentálne nechce nič riešiť", ale pravda je taká, že "momentálne nechce nič riešiť" preto, lebo "momentálne rieši niečo s iným". Ja som to tiež zažil, že mne vypisovala, že nechce nič a v skutočnosti si tá čúza dohovárala rande s iným. Chvalabohu bola to len krátka známosť, ktorú som už zahrabal do prachu minulosti.

Zverejnené

Ja narazam na to, ze nevidi zmysel v kamaratstve a v pripadnom moznom zoznameni sa s novymi ludmi...prostrednictvom toho "iba" kamaratstva

Zverejnené

Ale ak v prvom rade hľadá babu na vzťah, tak na kamarátstva kašle. Ak dlho nikoho nemal, tak sotva na to pôjde pomaly a systematicky. On by potreboval nejakú masochistku, ktorej by prišlo ľúto, čo je to za chudáka a bez dlhých rečí by sa išlo na vec.

Zverejnené

Ale ak v prvom rade hľadá babu na vzťah, tak na kamarátstva kašle.   ....

no. lenže milý Tomáš pokiaľ dobre vieme, toto robí už minimum 10 rokov ... podľa mňa aspoň 15, súdiac podľa veku.

ten vek nie je niečo, čo tu vypichujem ... skôr to, čo napísala doll - a ešte trochu navyše:

nielen, že kamarátka môže mať kamarátku ... ale že z nejakej kamarátky sa raz môže stať niečo viac, a v okolí kamarátky môže byť niekto podobne sa cítiaci, jeden nikdy nevie - všetko je možné.

keď ovšem niekto nehľadá len štíhle krásavice ... z ktorejkoľvek dievčiny sa môže stať dobrá, ale aj nedobrá partnerka, život je pestrý.

mňa skôr zaujíma, ako rýchlo Tomáš dospeje k tomu poznaniu, že mu dievča povie, že bude len kamarátka - čo ako vieme podľa vlastných slov Tomáša: toto nechce, a ide o dúm dál, k ďalšej potenciálnej rozpracovanej dievčine ...

koľko to trvá? ako rýchlo Tomáš dospejete k tomu, že ti nejaká žena povie že len kamarátstvo? ako rýchlo jej navrhneš vzťah, či ako to vlastne prebieha?

Zverejnené

no ale sak Tomas je mantinelista, ktory sa s priemerom neuspokoji..ten ide systemom bud alebo..a vo vsetkom.. :zubiska:

a povedane slovami klasika, kto si nevazi malych veci..velke si nezasluzi..ci tak dajak :happyroll:

Zverejnené

nielen, že kamarátka môže mať kamarátku ... ale že z nejakej kamarátky sa raz môže stať niečo viac

Nehovorím, že z kamarátstva nemôže byť vzťah, práveže takýto vzťah môže byť ešte pevnejší, sám mám s tým osobnú skúsenosť, ALE: mne fakt išlo len o kamarátstvo a niečo viac bolo z toho až časom (to "niečo viac" nakoniec trvalo takmer 5 rokov). Lenže on v prvom rade hľadá buchtu na vzťah a vtedy takéto kamarátstvo je zložitejšie, lebo ak žena chce tiež len kamarátstvo (aj keby možnože v budúcnosti by išla do vzťahu, ale momentálne sa na to necíti) a zacíti, že ten chlap chce viac, okamžite brzdí a zaraďuje spiatočku. Robíte to všetky do jednej. Ženy všeobecne sú náročnejšie vo výbere partnera, keďže ženy sú krajšie ako muži, tak muži sú škaredší a len občas sa nájde výnimka, že sa objaví muž, ktorý sa žene zapáči po fyzickej stránke tak, že aj ona kašle na kamarátstvo. Ale ak toto nenastane, tak si vymýšľate také somariny ako toho muža musíte viac spoznať bla bla. O to vám vôbec nejde. Buď sa vám páči a budete niečo riešiť alebo sa vám nepáči a "momentálne nechcete nič riešiť" (teda riešite s tým, ktorý sa vám páči). Takže keďže Tomáš je škaredý, je odsúdený mať fakt iba kamarátky s tým že sa nikdy nebude o nič pokúšať ani v náznaku, lebo inak kamarátstvo hneď skončí.

Zverejnené

Môže myslieť pozitívne koľko chce, ale s týmto nespraví nič. Proste ona pred ním hrá divadielko, že "momentálne nechce nič riešiť", ale pravda je taká, že "momentálne nechce nič riešiť" preto, lebo "momentálne rieši niečo s iným". Ja som to tiež zažil, že mne vypisovala, že nechce nič a v skutočnosti si tá čúza dohovárala rande s iným. Chvalabohu bola to len krátka známosť, ktorú som už zahrabal do prachu minulosti.

Áno že nie sú úprimné a vyhovárajú sa na miesto toho aby na rovinu povedali že ja nechcem TEBA a nie vzťah všeobecne že nechcem...

Ja narazam na to, ze nevidi zmysel v kamaratstve a v pripadnom moznom zoznameni sa s novymi ludmi...prostrednictvom toho "iba" kamaratstva

Na to narážané už aj narážané bolo že áno je to tak, tá len kamarátka môže chlapa zoznámiť s ďalšími teda že ja spoznám ďalšie baby vďaka tomu že sa kamarátim. To je jasné ale ja hovorím o tom že sa stále točíme do kola lebo keď aj síce spoznám cez tú kamošku nových ľudí ale u tých nových ľudí budem zase len na začiatku že ako sa k tým novým ľuďom priblížiť lebo tí ľudia budú zase len to isté ako nejaká ďalšia axina, wersina, dollka, gameska atď. Chápete?

Zverejnené

...axel, tomas .. asi ste nikdy nemali kamaratky s "benefitmi" :D ...

inak by ste na kamaratstvo ako take pozerali aj z ineho pohladu ;) :P

TOMAS, a na margo "ale u tých nových ľudí budem zase len na začiatku že ako sa k tým novým ľuďom priblížiť lebo tí ľudia budú zase len to isté ako" ... to uz nema vyznam na taketo nieco reagovat...

Poviem to len tak, mozno sa tam najde rovnaka brzda ako ty, ktora nedajboze zbali takeho ako si ty. Nikdy nevies :D

Zverejnené

Nikdy som nepreferoval také "vzťahy", to nie je ani mačka ani pes, buď naplno alebo nič :)

Zverejnené

Nikdy som nepreferoval také "vzťahy", to nie je ani mačka ani pes, buď naplno alebo nič :)

Presne tak. Nebudem s niekym z lútosti len preto lebo na viac nemám... Buď sa mi páči a rozumieme si alebo nie.

Si ty vôbec muž?

Áno.

Zverejnené

Presne tak. Nebudem s niekym z lútosti len preto lebo na viac nemám... Buď sa mi páči a rozumieme si alebo nie.

Áno.

Chlapci, vobec netusite o com je tento druh kamaratstva :D :) Doucit, budete pisat inak :)

• Pridať bod 1
Zverejnené

Neviem, ale tá ženská by fakt musela byť na tom zle, keby si ty s ňou musel byť len z ľútosti :D

Zverejnené

Chlapci, vobec netusite o com je tento druh kamaratstva :D :) Doucit, budete pisat inak :)

O kamaratstve s vyhodami som uz pocul ale mozno tam budu drobne rozdiely v tom ze kto si to ako interpretuje... Takze nieco ako povolnejsi vztah, ako velmi dobri kamarati, ale nedrzia od seba ten odstup ze aj ked si kamarat stale si cudzi. Uz tam su tolerovane nejake objatia, dotyky, pusa na lico alebo tak. Nestudoval som to len som dal nazor. Nech ho napise aj doll pripadne da linky a velmi ma zaujima aj axelov nazor a pripadne aj game.
Zverejnené

Zažil som aj také ako "kamarátstvo s výhodami", na jednej strane je to veľmi dobrá možnosť na preklenutie istých životných situácií, ale nie je to nič, na čom by sa dalo stavať niečo dlhodobé do budúcnosti. Človek sa časom začne len motať dookola na jednom mieste a nič z toho. Niekomu to vyhovuje, niekomu nie.

Zverejnené

Vlastne nieco medzi milenkou a frajerkou... Lebo pri nilenke chyba kamaratstvo a pri frajerke je to zase o tej vizii do buducnosti ako sa spolu zadlzit a podobne...

K teme: priblizenie k akejkolvek babe a vlastne mozno ani nie ja robim veci zle len musi byt baba ktora to nepovazuje za doterne... Vsimol som si rozdiel ze aj zena sa inac chova ked ju oslovim v MHD ako cudzi clovek alebo ked to je nejaka znama znamej (takze doll ma ciastocne pravdu) co sa mi potvrdilo dnes. Sedel som zase v cakarni vedla baby a zacal som neutralnou temou ze ake ma cislo ukazala a ja som mal hned po nej tak ja reku aha ja som hned po tebe takze ideme zhruba spolu... Nastastie asi mala dobru naladu a bola vyrecna alebo sa tak nudila ze radsej budem kecat s cudzincom ako civiet na stenu a tak sme sa dali uz do reci o vselicom a teraz ide podstata rozanalyzujeme rozhovor. Aby neboli otazky doterne treba ich vediet klast v spravnom case a zapasovat do kontextu. Dam na porovnanie: s niekym sa date do reci v MHD aj ked najdete nejaky ten spolocny bod rozhovoru ale v zapati sa spytat ze v akom je znaneni alebo odkial je ci ako sa vola by uz bolo doterne resp. zle pochopene zo strany opytanej. Ale tentoraz som to robil nadpajacim systemom co jest ze bavili sme sa aky je bordel a chaos na tej poliklinike tak som nadhodil ze to kupila penta a ta to ma zlepsit sa slubuje (co je aj pravda) potom ze dokedy tu budeme trcat ja som nahodil ze ja som domaci nejdem na spoj ani ma nik necaka ja mam cas a ty? Toto uz automaticky pytalo temu ze odkial je, tak povedala dedinu a ze ide na spoj atd. Ja na to ze tam na ten smer nechodim ale kedysi tam bol XY podnik a ze este existuje atd. Ona na to uz automaticky ze ja odkial som v ramci mesta tak som povedal lokalitu a ona ze tam ma svagra a ked mi povedala kto je tak vyslo najavo ze sa bavime o kamaratovi o cinzak dalej. To uz uplne dodalo celej veci ten kamaratsky raz uz sa tak neostychala uz ten rozhovor uplne presiel do pohodovejsieho stylu. Ja poznam aj kamosovu zenu ale nevedel som ze vedla mna sedi prave jej sestra... Potom uz ked som akekolvek kraviny ze ake ma pekne vlasy atd uz bola v pohode, lebo sa dost o seba stara a ja ze v akpm je znameni, povedala a ja na to ze hmmm to znamenie ta aj vystihuje lebo sa aj pise o vas ze sa radi o seba starate atd. takze nazvime to dollin efekt funguje. Budem si hladat kamaratky, cez brata, bratrancov, kolegov, znamych, susedov atd. Ja som sa zle priblizoval ja som vzdy vyhladaval nove nezname tvare a pritom fakt by stacilo v ramci partie ale akosi ma to nenapadlo malokedy som vyhladaval blizke zeny ktore vidim kazdy den, to nebolo take zaujimave.

Zverejnené

Vlastne nieco medzi milenkou a frajerkou... Lebo pri nilenke chyba kamaratstvo a pri frajerke je to zase o tej vizii do buducnosti ako spolu zadlzit a podobne...

v zivote som nesnivala o tom, ze sa s niekym zadlzim..oprskala som monitor :vrtulka:

• Pridať bod 1
Zverejnené

v zivote som nesnivala o tom, ze sa s niekym zadlzim..oprskala som monitor :vrtulka:

Aaale to len taaaak lebo typicke pre manzelstvo je odist od roddicov a na to si brat hypoteku...
Zverejnené

Takže ľudia v sú nejaké novinky čo som písal v téme o dialke v skratke že mám nové objavy a to dosť blízko až príliž blízko a zase sa pýtam otázku ktorá je aj názvom tejto témy teda ako sa priblížiť aby sa tie baby zase nezlakli a nemysleli si o mne to čo si o mne myslí napr. polovica tohto fóra.

Zverejnené

jediná odpoveď, ktorá sa okamžite sama ponúka:  robiť všetko ináč, ako doteraz ... : )

Zverejnené

Naopak, robit vsetko tak ako doteraz. Vsak potom by zanikli tieto temy, Tomas by uz nemohol sledovat svoju oblubenu TV a hrat kriziacke vypravy :)

Zverejnené

Ale otázka je ako ináč lebo poviem príklad: Keď nastupujem do dopravného prostriedku a hľadám si miesto, vždy je to schválne v blízkosti žien ktoré sa mi páčia, ak to urobím naopak tak si zničím šancu osloviť ich, normálne sa žene prihovorím (viž. včera v rade na pokladňu) ak sa neprihovorím tak sa nič nestane a ja idem ďalej... Takže ak to budem robiť ináč tak sa nič nestane a takisto budem pozerať TV a nebudem mať o čom ani písať už stejne toho bude pomenej lebo som prišiel o smartfón (nepomohol ani factory reset axel) takže je to naodpis. Ale zase naši kúpili nejaký mininotebook v elektre že na základné veci maily, fotky a tak... K nemu je také ako USB klúč to vyzerá ale dá sa tam simkarta a ide tam internet tak že zo vzduchu ťahá netreba dsl káble nič... Tak sa teraz častejšte budeme stretávať v téme Tomášove problémy s PC keďže nikto v domácnosti nemá IT znalosti takže ak začne blbnúť jediná pomoc ste vy a PC fórum (kde som už ľudí dobre naštval). Minule som si písal s IT-čkárkou a bola aj ceľkom pekná len bohužial zadaná. Vlastne mne by taká ítéčkárka vyriešila všetky problémy lebo mal by som aj ženu aj funkčný počítač...

Zverejnené

Myslis si ze mas na peknu IT-ckarku? Je to drsne, ale je to tak.

Skus tie zeny v buse decentne pochvalit a rovno pozvat na kafe. Neslintat pri tom, lebe nie je nic horsie ako vidiet na tom druhom ako velmi chce...

Ked Ta odmietne, aspon nebudes stracat cas rozmyslanim ako jej to naznacit nabuduce.

Pripadne, ten lepsi variant, ona bude mat po Tvojom pozvani cas rozmyslat a ak sa aj nadalej budes na nu pekne neuchylne usmievat a neobtazovat ju, tak sama navrhne dodatocne kafe. Ak nie, jednoznacne nema zaujem.

Zverejnené

Však robil som to tak doll. Prit tej pokladni v potravinách. Ona sa pekne milo usmievala doslova že tak zlatulinko a ja som jej povedal že má pekný úsmev a ona že ďakuje. Ale potom vyšla z obchodu nasadla do auta a vyparila sa. Takže nemalo to ako pokračovať. Ju som tam ešte nikdy nevidel, mohla to byť náhoda. Baby čo tam chodia väčšinou z okolitých činžiakov tie poznám. Potom som pochválil susede vlasy aj poďakovala ale čo z toho keď je šťastne zadaná. Lebo ešte ženy čo sú nešťastne zadané tam sa s tým dá hýbať ale tam je zase riziko aby som nedostal výprask od jej muža. Dvakrát som mal taký prípad že som sa zoznámil v práci alebo cez internet so ženou čo nebola šťastná v manželstve a tak hladala utešenie v okolitom svete. Jedna mi rovno povedala že jej bývalý stále robí problémy a pri druhej sme si zase tajne volávali že sa ona zavrela do komory alebo bola u susedy a tak. Raz jej na to muž prišiel, počas hovoru jej vytrhol mobil a začal sa mi vyhrážať že ju mám nechať na pokoji a podobne. Viac som nezavolal lebo konflikt nepotrebujem a potom ešte jej suseda s ktorou som sa popri ich kamarátstve dosť zblížil mi vynadala že som zbabelec mal som o ženu bojovať čo som to za chlapa že sa hneď zlaknem. Ale poviem vám ďalšiu vec aj keď to tak z písania nevypadá ale ja niesom bitkársky typ, ja keď vidím bitku tak utekám.

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov