Skočiť na obsah

Ako sa priblížiť ?

Odporúčané príspevky

Zverejnené

Tu by sa doll zase dalo povedat ze vychadzajme z nazvu temy: teda ako sa priblizit aby osoba A nepovazovala osobu B za cudaka.

Zverejnené

To je tazko povedat takto z "papiera" kde je pricina. Ono to nie je len o tom co hovoris, ale aj ako. Akym tonom, hlasom, gestami, recou tela... Zalezi ako na tu osobu posobis celkovo. A to damy tu na fore z toho co pises nevycitaju.

Zverejnené

Ryian velmi dobre a este plus k tomu aj to ze aku ma prave naladu ta zena. Kazdy to tak mame ze ako sa prave zobudil, ako ju nastvali v praci/skole, to ma vsetko vplyv na momentalnu naladu...

Zverejnené

Podľa toho čo si doteraz popísal, tak sa zdá, že v prípade žien platí priama úmera - čím si k nim bližšie, tým majú blbšiu náladu.

Zverejnené

Ano axel spravne ked si to zhrnieme vzdy to tak bolo... Takze priblizovanie je vlastne priamoumera. Spravil som dalsiu blbost ale to uz davnejsie. Dal som si vyvestit ze budem mat zenu.

Zverejnené

to nie je až taká blbosť, v tvojej situácii, keď tak strašne veľmi chceš ...

keď ti vyveštili, že budeš mať, by ťa to mohlo konečne ukľudniť ... a mohol by si byť v pohode. vyveštili?

Zverejnené

Oboje dohromady. Je logické že sexuálnu potrebu bez ženy sa dá vybaviť len ručnými prácami a prostitútkami... Je to dobre prirodou vymyslene ze niektorym jedincom nieje dopriate sa rozmnozovat a to aj schvalujem lebo takyto mamlas je fakt na svete zbytocne. Ale tuzbu po opacnom pohlavi mame integrovanu bohuzial. Aj ja by som bol radsej keby ma nepritahoval nikto laska by neexistovala a hotovo. Byt v pohode je siroky pojem. Brat vravieva ze mu nemam zavidiet lebo utecenec zo syrie co unika aby ho nenarukovali do islamskeho statu, prisiel o vsetko, ma len holy zivot a spacak, ani nevie kde skonci co snim bude, niekde v tabore denne jedna tepla polievka... Tak oproti tomu som az velmi v pohode.

Zverejnené

Dosť závisí od toho, aké ženy si ty vyberáš. Možno aj s tým je spojený ten neúspech. Žena, ktorá sa cíti že ma na viac, to je jedno z akého pohľadu, sa s tebou zdržiavať nebude.

Mal by si zľaviť zo svojich predstav a nárokov. 

Ty si ten typ, ktorý bude "vyzvaný". Len nebež šťastiu v ústrety, lebo to strašne preháňaš a prestrelíííš. Nejaká dievčina si ťa už nájde, a vezme si ťa pod patronát, lebo fakt aj väčšie "týpky" ako ty sa poženili.  Ono potom v normálnom živote, pod vedením manželky sú schopný fungovať normálne. 

Musí si ťa nájsť ta správne oddaná veci, naozaj silná bytosť, ktorá sa chce vydať atď.  a keď zistí, že si vcelku dobrák, tak sa na to dá.

Všetko príde aj láska aj všetko ostatné, len ty nemaj prehnané predstavy.  

Ak baby balíš tak, ako si opísal, zuteká každá. To by musela byť aspoň tak zúfala ako ty, aby sa na toto dala chytiť. Neboj sa ona ťa nejaká zbalí. Ty hlavne zvoľni a nesnaž sa tak. U teba je menej viac.  

Inak naozaj pekne opísaný príbeh. Dal by sa z toho napísať scenár k filmu o chlapcovi čo sa cíti sám. Závisí od toho, ako by to režisér  poňal, či ako predloha na melodrámu plnú citlivých monológov, ale dala by sa z toho spraviť aj dobrá komédia, takže na to pozor.  

Zverejnené

Nechce tlsté a škaredé. On chce štíhle a pekné. No lenže tie zas nechcú jeho.

Zverejnené

Ahoj flora (inac tak sa vola aj sesternica) mas pravdu je to tak. Lebo ako sme sa bavili ze pekna zena je siroky pojem takze nemozeme charakterizovat ze pekne su blondiny alebo brunety a su aj stihle a do tvare strigy alebo silnejsie ale velmi pekne do tvare axel.

Tu ide o to ze aka je povaha. Moze to byt aj jednoducha seda mys ale ak bude mat vysoke ego tak neni sanca. Zazil som neraz ze aj baba s kilami navyse sa nagebrila, obliekla, dala opatky, nausnice a na diske vymetala parket a tvarila sa ako miss a mala taku charizmu ze sa okolo nej motali chalani a nie prave zufalci... A stihla do tvare pekna baba taky doma sed stale v teplakoch, rozcuchane vlasy, v chudobe skoro nikde nebola a ma take ego ze povie ze aaaa co je na mne zaujimave. Takze tam bude inde chyba. Kedze je logicke ze mne sa tlste nepacia ale kope muzom sa pacia tak to neznamena ze baculky su skarede a nechcene. Ja som kazdu babu mal podla seba teda stihlu ale ze to furt stroskotalo je uz ina tema. Ale spoznal som ich prirodzene ze bud cez kamaratov, bud v praci, bud na nejakom rekvalifikacnom kurze ale o tieto moznosti som uz prisiel a preto som v tejto teme. Opat na nule. Uz nemam tolko kamaratov, nechodim na kurzy, v terajsej praci je maly kolektiv a len muzi... Takze mi zostava ulica a verejna doprava.

Zverejnené

A stihla do tvare pekna baba taky doma sed stale v teplakoch, rozcuchane vlasy

To máš pravdu.

Pýtam sa jej: "Čo máš na sebe"? (samozrejme očakávam takú odpoveď že ako silonky samodržky a lodičky na vysokom podpätku)

A ona zayebe: "Tepláky zlatino" (čítať s trnavským prízvukom)

:D

Zverejnené

Inac v Trnavskej firme som mal registrovanu domenu kedysi... Takze ani tu uz niet o com. Mal by som zvolnit a venovat sa radsej tomu sporeniu a rieseniu kariery, takze asi sa na polroka zase odmlcim a potom uvidime co bude dalej. Ak sa mi podari nejake priblizenie a bude to stat za to tak vam o tom napisem do mojej temy alebo na blog a dam link. Tak zatial ahojte.

Zverejnené

Dodam novinku kym som pisal tu odpoved som sedel na zastavke a cakal spoj. Uz ked som odoslal isla oproti ta co sa mi paci a uz mi dvakrat dala najavo ze nema zaujem. Som chcel spravit gesto z romantickeho filmu ze som sa postavil oproti nej a roztvoril naruc ako vo filmoch Rosamunde Pilcherovej tam to stale tak pekne vyjde... Ona ze jaaaj neee viete take gesto ze jaaaj daj uz pokoj. Ale s inyma chalanmi sa v buse ochotne bavi. Co maju oni co ja nemam?

To si akoze proti neznamen babe vystartoval, otvoril naruc a snazil sa ju objat? Ja byt babou tak ti nestriekam peprak do oci, nech sa trochu uvedomis.
V com su iny? Nekrici z nich to zufalstvo, ako z teba.
Zverejnené

Nie neznamej to je ta z budu ktoru som uz riesil tam v tej teme ako sa priblizit je to opisane ale kedze vam nechcem robit bordel na fore tak vsetko budem pisat sem.

Dorazil som do dediny kde pracujem a tu sa este zvyknem zastavit v jednote a bola tu sympaticka baba len zase sme pritom ako ju oslovit. Darkman je priklad ako som to myslel aj ja ze ak ju neoslovim tak mi vravia zesu to len vyhovorky preco by sa nedala na ulici oslovit cudzia baba a vidite darkman to potvrdil ze keby on je miesto nej pouzije sebaobranu... Takze potom jak to je?

Zverejnené

z autobusu mam Luciu a Katku ta Lucia je ta co ma tak odmieta a chcel som sa s nou zvitat a Katka mi uz dala telefonne cislo a ze mozme ist von a pod. Nakoniec povedala ze maximalne kamarati nic viac a o to ja nemam zajem. To je len jemnejsia forma odmietnutia a tu z jednoty este nemam zistene ako sa vola a ci je zadana.

Zverejnené

Vies jej meno, co este o nej vies? Kolkokrat a ako dlho ste spolu debatili? Ako dobre sa poznate? Si uvedomujes ze narusas jej osobny priestor a pokial to nie je skutocne znama osoba, tak sa to nestretne s pochopenim?

Zverejnené

Tak kazdy treti den ked sa stretneme v autobuse sme zvykli prehodit par slov a este cestou z autobusu ide rovnakym smerom ako ja tak sme zvykli kecavat.

Zverejnené

Ak Ti zena povie, ze iba kamarati, ano, moze to byt taktne odmietnutie. Ale bud opatrny, casto krat chce tym zena naznacit, ze momentalne nechce riesit ziaden vztah, lebo ma nieco za sebou, alebo nema jednoducho chut nieco nove riesit. Ja byt Tebou, tak sa snazim hlavne o kamaratstva. Pretoze nikdy nevies, s kym Ta moze zoznamit ona, ako kamaratka. Pripade Ta zavola na nejaku akciu, kde spoznas dalsich ludi.

Ja len taky maly detail ;)

Zverejnené

Ja len taky maly detail ;)

Malý detail pre Tomáša, ale obrovská téma pre Fórum! :lol:

• Pridať bod 2
Zverejnené

Ak Ti zena povie, ze iba kamarati, ano, moze to byt taktne odmietnutie. Ale bud opatrny, casto krat chce tym zena naznacit, ze momentalne nechce riesit ziaden vztah, lebo ma nieco za sebou, alebo nema jednoducho chut nieco nove riesit.

Presne tak. Nech je to akokolvek vysvetlene pre mna to je vzdy NULA teda zla sprava...

Ja byt Tebou, tak sa snazim hlavne o kamaratstva. Pretoze nikdy nevies, s kym Ta moze zoznamit ona, ako kamaratka. Pripade Ta zavola na nejaku akciu, kde spoznas dalsich ludi.

Tak toto by mohla byt moznost ale nie v mojom pripade. Aj ked ma kamoska s niekym zoznami tak aj tie znamosti cez nu dopadnu rovnako takze sa zase vraciame na zaciatok... Ze ona mi predstavi segru/kamosku/kolegynu a potom pri tej osobe sa zacina znova to ako sa priblizit a ako to nepokazit...
Zverejnené

Ak Ti zena povie, ze iba kamarati, ano, moze to byt taktne odmietnutie. Ale bud opatrny, casto krat chce tym zena naznacit, ze momentalne nechce riesit ziaden vztah, lebo ma nieco za sebou, alebo nema jednoducho chut nieco nove riesit.

doll trochu ťa poopravím: žena chce naznačiť, že momentálne nechce riešiť žiaden vzťah s ním.

Zverejnené

Doslova snim... Uz bolo parkrat ze ona momentalne neriesi vztahy atd. Ale potom ju za dva tyzdne uvidim s faganom.

Zverejnené

Tomas...vidno ze nemyslis pozitivne, preco by teda Tvoj zivot mal byt pozitivny?

Nemam k tomu viac co dodat....

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov