tyso Zverejnené 25. Júl, 2015 Zverejnené 25. Júl, 2015 tomas, bud si za vela penazi zaplat ludi co to ucia pilitikov, alebo sa prihlas do ochotnickeho divadla, Musis vediet zahrat noveho tomasa a to sa na fore nenaucis
informator Zverejnené 26. Júl, 2015 Zverejnené 26. Júl, 2015 Zle, konkrétne som mal na mysli že tie ,,vidieť na tebe to kopnite si do mňa" o tom sa konkrétne neuvádzalo nič... Príklad že ako mám chodiť, ako pozerať (ako sa ppzerá zle a ako dobre) čo mám škúliť alebo čo, alebo mám kráčať ako pochodujúci vojak alebo ako sa mám hýbať aby tá reč tela bola dobrá? Ak si nejako nastaveny na to, co si o tebe mysli okolita pospolitost, tak budes tapat cely zivot. Jednoducho bud sam sebou, lebo ak nie, tak vsetko na tebe bude iba spolocenska pretvarka...........co je nakoniec vysmechom samemu sebe. skúsim to ešte raz. Tomáš, keď ti poviem, že na tvoje otázky sú odpovede už tam vyššie? lebo sú. len si tak strašne zameraný na seba a tak strašne chceš vidieť návod typu:1. sadaj rovno 2. vystri chrbát 3. tu pozdrav 4. teraz poďakuj 5. tam popros 6. usmej sa 7. šupák sedí rozvalene, nešupák ako svieca 8. ... maximálne vieme poradiť, a to tu robíme v kuse, maximálne ti môžem povedať, že čítaj, vzdelávaj sa, to ešte nikdy nikomu neuškodilo, že si obleč inú farbu, tá ti viac pristane, alebo si daj košeľu, lebo v nej vyzeráš lepšie / ale to netuším, to sú len príklady/, alebo sa viac jemne usmievaj na svoj obraz v zrkadle, to sa dá trochu nacvičiť ... alebo že sa pozeraj častejšie do výkladov, aby si zazrel, ako ťa vidia iní. game, na Tomasove otazky neexistuju odpovede, iba akesi nazory na jeho "bonton" a tie su iba sukromnou predstavou "poradcu". Radit sa neda, je to rada na svoj obraz a jeho osobnost, je tym padom narusena.....teraz myslim jeho ego, ak sa bude snazit pocuvnut tieto "rady".
Vilma Flinstonova Zverejnené 1. August, 2015 Zverejnené 1. August, 2015 ja si neviem predstaviť, že by tu nejaký psychológ nalial hlavnému hrdinovi tohto príbehu nejaké sebavedomie...neviem si predstaviť, ako asi by to urobil. Ale s tým pohľadom a rečou tela - to teda je dačo, pri tom pitvaní pohľadu som si predstavila Tomáša v úlohe kocúra maximálne sústredeného pred myšacou dierou na svoj nasledujúci lov, a nejakú ženskú v úlohe myši ako možného budúceho úlovku. Tak nejak sa, Tomáš, kukáš na možnú korisť, ako ten kocúr, alebo si sa inšpiroval tou myšou?Maryčko Magdonova, niektoré veci skrátka nenacvičíš, kým to nejde z teba samého.Kedysi som tým sama prešla, ale to som nebola dospelá osoba, ale 15ročná žaba, s miernou nadváhou, taká tá sivá myš. jasné že som bola presvedčená, že väčšia ohava odo mňa po zemi nebehala, nebehá a ani behať nebude. A pravdaže sa to odzrkadlilo aj na postoji spolužiakov. Bola som skrátka sivá myš, ktorá nestojí nikomu ani za pohľad. S výnimkou klavírnej partie, tam to bolo iné. S tou nadváhou som začala niečo robiť, a čoskoro nadváha zmizla, tiež som mala pekné dlhé husté vlasy, čo bola moja devíza (oooch, kdeže tie už sú... :mellow: ) - a zoznámila som sa so skupinou rovesníkov - a nejako som tam dobre zapadla - a tam som nebola žiadna sivá myš, skôr naopak, cítila som sa medzi nimi fajn a to sa potom odzrkadlilo aj na iných veciach. Tiež som sa sama začala učiť hrať na gitare - požičala som si ju na výlete od spolužiaka, a šlo mi to. A neviem, ako sa to stalo, ale zrazu si ma všimli traja spolužiaci, ktorí tiež boli tak hudobne založení, a veru mi aj oni pomohli bez toho, že by o tom vedeli, získať trochu iný pohľad na seba samú, a zrazu som ani v tej triede nebola tá sivá myš, zrazu som bola NIEKTO...bol to super pocit, zrazu som sa do školy tešila, skrátka všetko bolo inak ako predtým. Aj keď som sa ani vtedy nepovažovala za nejakú nádheru, to veru ani zďaleka, ale už som si nemyslela, že som ohava.Všetko je to o tom, čo človek vyžaruje znútra.keby si aj dajakú zbalil a naozaj by ste si spolu začali vzťah, môžem ťa ubezpečiť, že neustále náreky by každej čoskoro išli tak na nervy, že by vzťah ukončila, aj keby si vyzeral ako Alain Delon zamladi. A dupľom ak sa zasa pochváliš práve vykonávanou samoobsluhou!!! 1
Tomáš Zverejnené 29. Október, 2015 Zverejnené 29. Október, 2015 Priblizovaciek uz bolo dost. Naposledy za 40 eur co je u mna strvrtina mesacneho rozpoctu. Pri takych vydavkoch sa uz fakt priblizujem cenam na privatoch a profesionalnej spolocnicke je jedno a neriesi ziadne kocurie pohlady atd. Inac vedeli ste ze aj apple forum pouziva tento vbulletin styl?
Sniper Zverejnené 29. Október, 2015 Zverejnené 29. Október, 2015 Ty babám platíš aj za to, aby si sa k nim vôbec mohol priblížiť? :o Toto nie je vBulletin, neurážaj :D
Tomáš Zverejnené 29. Október, 2015 Zverejnené 29. Október, 2015 nie ale na poslednej strane caaopisov slovenka a cas pre zeny je stranka so zoznamkou kde ked zavolas tak audiotextove cislo uctuje dve eura za minutu a tak ma to prepojilo k zene ktoru som natolko zaujal ze sme sa skamaratili. Len to bol drahy spas.
Tomáš Zverejnené 30. Október, 2015 Zverejnené 30. Október, 2015 ale vlastne to bolo len tak z haluze prvy krat v zivote som to skusal... som myslel ze bude to nejaka blbovinka ako tie vestenia a hned to zlozim ale ono ma to prepojilo na realnu zenu to je vlastne taka sluzba ako sukromne spravy na fore ze viete komunikovat bez toho aby ste na seba mali nejaky kontakt. Volam na audiotext ale ono to ide do jej sukromneho mobilu. Skusil som aj toto. Lebo nejakych 20-30 eur mi nepomoze nijak. Nova modelova situacia: sedim v cakarni na poliklinike a su tu pekne zeny tak ako ich mam oslovit? Jedna verzia ze jej rovno povedat ze mi je sympaticka co mi nevyslo lebo obvykle sa tie zeny zlakli a tvarili sa jak keby som bol seriovy vrah. Druha verzia je ze sedim vedla nej a pisem tento prispevok t.j. ona vidi ze tukam do mobilu tak som sa jej spytal ze s akym i/y sa pise poliklinika. Usmiala sa povedala ze ake ale nevedel som na to nadviazat. Potrebujem nejake origos oslovenia take ze aby sa ma nezlakla ale aj aby sa na to dalo nadviazat. Cigani u nas to robia tak ze sa spytaju kolko je hodin ale to je zase slepa ulicka lebo ona povie cas a ide dalej.
Darkman Zverejnené 30. Október, 2015 Zverejnené 30. Október, 2015 nie ale na poslednej strane caaopisov slovenka a cas pre zeny je stranka so zoznamkou kde ked zavolas tak audiotextove cislo uctuje dve eura za minutu a tak ma to prepojilo k zene ktoru som natolko zaujal ze sme sa skamaratili. Len to bol drahy spas.Mas hlboko do penazenky a, v case internetov, volas na audiotextove cisla? Hueee, preco?
Tomáš Zverejnené 30. Október, 2015 Zverejnené 30. Október, 2015 To bola len taka nahodna haluz. Ja sa tiez cudujem ze v dobe internetu a smartfonov si niekto poda inzerat do casopisu v tlacenej podobe a to este na audiotext kde je nizssia pravdepodobnost ze sa ozvu lebo to je aj pre lepsie zarabajuceho cloveka prehnane. No dobre takze spat k teme: Sme v pozicii ze tu zenu nepozname a niesme v bare ani na ziadnom podobnom mieste kde sa ludia zoznamuju alebo rataju s tym ze sa snimi bude chiet niekto zoznamovat.
Sniper Zverejnené 30. Október, 2015 Zverejnené 30. Október, 2015 Ja sa tiez cudujem ze v dobe internetu a smartfonov si niekto poda inzerat do casopisu v tlacenej podobe a to este na audiotext kde je nizssia pravdepodobnost ze sa ozvu lebo to je aj pre lepsie zarabajuceho cloveka prehnane. No vidíš, úplne im stačí, že im zavolá taký somár ako ty, ktorý sa tomu čuduje, zarába minimálnu mzdu, ale 40 eur tam nechá :D ty si fakt prípad :D Len pre tvoje info: tie ženské tam nie sú na to, aby sa s tebou zoznamovali, tie sú tam na to, aby ťa čo najdlhšie držali na dráte a eurá nech sa prevádzkovateľovi sypú. Takže ak ti tam bude nejaká básniť, aký si úžasný, tak má na mysli akurát to, ako úžasne si nechávaš rabovať peňaženku ;) Kludne to môže byť aj vydatá žena na materskej, ktorá si takto privyrába.
Tomáš Zverejnené 30. Október, 2015 Zverejnené 30. Október, 2015 wau a naopak to nefunguje? Takuto pracu by som si vedel predstavit ze by ma platili za to ze mi vyvolavaju zeny v domnienke ze sa zoznamia... Dalsie priblizenie zlyhalo. Sedela pri susednej ambulancii zena ktoru aj z videnia poznam a zvykli sme sa zdravit a ked som sa jej siel prihovorit tak len pozdravila a pozerala inam, sklanala hlavu, davala najavo ze sa so mnou bavit nechce.
Darkman Zverejnené 30. Október, 2015 Zverejnené 30. Október, 2015 To bola len taka nahodna haluz. Ja sa tiez cudujem ze v dobe internetu a smartfonov si niekto poda inzerat do casopisu v tlacenej podobe a to este na audiotext kde je nizssia pravdepodobnost ze sa ozvu lebo to je aj pre lepsie zarabajuceho cloveka prehnane. No dobre takze spat k teme: Sme v pozicii ze tu zenu nepozname a niesme v bare ani na ziadnom podobnom mieste kde sa ludia zoznamuju alebo rataju s tym ze sa snimi bude chiet niekto zoznamovat.Mam torsku inu plat ako ty, a aj tak na 'nahodnu haluz' nedam 4 eura, nie to 40.... Potom sa mozes cudovat, ze neusetris.
Sniper Zverejnené 30. Október, 2015 Zverejnené 30. Október, 2015 wau a naopak to nefunguje? Takuto pracu by som si vedel predstavit ze by ma platili za to ze mi vyvolavaju zeny v domnienke ze sa zoznamia... Funguje, ale väčšinou ide o gay zoznamky. No ale však môžeš skúsiť.... Dalsie priblizenie zlyhalo. Sedela pri susednej ambulancii zena ktoru aj z videnia poznam a zvykli sme sa zdravit a ked som sa jej siel prihovorit tak len pozdravila a pozerala inam, sklanala hlavu, davala najavo ze sa so mnou bavit nechce. Len sa trochu hanbila a ty hneď hádžeš flintu do žita. Musíš byť trochu dotieravý, aby sa podvolila. Ale zas musíš poznať hranicu, aby na teba nezavolala políciu alebo aspoň esbéesku.
doll Zverejnené 30. Október, 2015 Zverejnené 30. Október, 2015 ...neviem si pomoct, stale mam pocit, ze Tomas hra na nas fajnovu hru :) ... Tomas, ruku na srdce...aky typ zien oslovujes? pretoze ak nemas uspech, pravdepodobne rubes moc vysoko ;)TAK DAM JA TIP NA TO, AKO SA PRIBLIZIT Na FB je skupina partakov na turistiku. Kto ma chut netulat sa po horach sam, ma moznost spoznat niekoho noveho. Minimalne jeden den straveny s novymi ludmi, v tom lepsom pripade novi kamarati, partaci na spolocne akcie, pripadne buduci partner. V nedelu idem na takuto akciu, pretoze moje okolie je lenive, radsej sa bude prechadzat po laugu, nez slapat po horach a uzivat si to vsetko okolo. Takze sa tesim. TOMAS, PRID NA STRETKO, A JA TI UKAZEM AKO SA PRIBLIZIT ;) :D 1
dead Zverejnené 30. Október, 2015 Zverejnené 30. Október, 2015 .Na FB je skupina partakov na turistiku. Kto ma chut netulat sa po horach sam, ma moznost spoznat niekoho noveho. Minimalne jeden den straveny s novymi ludmi, v tom lepsom pripade novi kamarati, partaci na spolocne akcie, pripadne buduci partner. ..a vies ty, kolko stoji taky listok na autobus, nedajboze na lanovku? Este aj na pivo by ho mohli zavolat a mohlo by prist na neho kolo! :)
Tomáš Zverejnené 30. Október, 2015 Zverejnené 30. Október, 2015 Axeeeeeel ochran ma doll ma chce nakopat. Ano su rozme zaujmove skupiny a kazdy si najde svoje tak ako su turisti, su aj cyklisti, rc modelari, diskofili, autotuningaci atd. Samozrejme ze si tam clovek vo svojom hobby najde aj ludi v opacnom pohlavi dokonca predstav si axel ze som spoznal aj baby ktore hraju playstation a pozeraju kobru 11. 1
game Zverejnené 30. Október, 2015 Autor Zverejnené 30. Október, 2015 nem nem, nebudeme nikoho kopať :)ale tak mi napadá, playstation hráš, kobru 11 pozeráš, bicykel máš a jazdíš na ňom ... a vravíš, že to robia aj dievčence ... dnes dievčence hrajú aj futbal a hokej a dievčence robia kdečo ... no. tam neboli vhodné dievčence? :) otázka ovšem je, čo sú "vhodné" dievčence ... podľa mňa akékoľvek, ktoré nechodia večne v rifliach, nie sú jedna ako druhá cez kopirák v oblečení, maľovaní, účese ... a nemusia byť krásavice. pokiaľ si pamatám, si zameraný na krásavice ... ale to takto nie celkom funguje, to už vieš, Tomáš .vo svojej vekovej kategórii by si už mohol nájsť nie len potreštené baby, ale ženy ...a keď ti niektorá v čakárni neodpovie, či odvráti hlavu, asi sa nechce práve zoznamovať ... keby chcela, to vycítiš.
Tomáš Zverejnené 31. Október, 2015 Zverejnené 31. Október, 2015 Game je hviezda vecera. Taaaak dobre to povedala ze lepsie sa ani neda. Uz nezijeme v dobe kde zena nemala ani volebne pravo. Zeny uz robia vsetko mozne, takze uz je vysoka pravdepodobnost ze vo vasej zalube stretnete aj zeny a tym padom sa mozete aj priblizovat a nemusite rozmyslat nad temou ide to vacsinou prirodzene. Takze nevyriesene su len situacie ked sa stretnu dvaja total cudzi ludia a nevieme co od toho druheho ocakavat. K peknej zene tolko ze pekna zena je siroky pojem. Je nadcasove pouzivat vyrazy ako ,,tato neni pekna" lebo je to subjektivny pohlad jedneho cloveka. Skor treba pouzit vyraz ,,nie ke to moj typ" lebo to co mne neni moj typ, tak desiatim inym muzom moze byt presne podla predstav. Takze nezameriavam sa len na modelky a tanecnice Dary Rolins co tu vystupovali ale dajme tomu ze ak vyjdete na zastavku MHD alebo do laugaricia tak 40% zien co tam vidite sa mi pacia. Takze zase sa dostavame k nazvu temy AKO SA PRIBLIZIT?
doll Zverejnené 31. Október, 2015 Zverejnené 31. Október, 2015 Axeeeeeel ochran ma doll ma chce nakopat. Co Ti mece? Ja som to myslela vazne. Pridi buduci rok na FSP stretko a dame Ta dokopy. Konecne uvidime tu kopku nestastia :D a keď ti niektorá v čakárni neodpovie, či odvráti hlavu, asi sa nechce práve zoznamovať ... keby chcela, to vycítiš. Nie nie, to moze tiez znamenat "OMG, wtf?" ;)Nechcem byt zla, ale na to narazam, ze ci si chlapec nevybera fesandy so zdravym sebavedomim, zatial co to jeho je, ehm, vsak vieme :) 1
Tomáš Zverejnené 31. Október, 2015 Zverejnené 31. Október, 2015 Dobre ludia nieco vymyslime nieco realne... Rimania vravievali spoznaj svojho nepriatela. Nemam na mysli boj ale ten princip ze ten objekt ku ktoremu sa chceme priblizit, by sme mali spoznat. Takze ake moze byt rozpolozenie zeny sediacej v cakarni alebo cestujucej vo vlaku, stojacej na zastavke kde by vlastne bol priestor na komunikaciu ale ako to vnima ona ze sa jej prihovori cudzi clovek. Zase ten vzor nemozeme pouzit ze skus sa vzit do jej koze lebo ja osobne by som bol rad keby ma oslovila ta spolusediaca ale zase niesom rad ked ma oslovia doterni romovia, takze ja nemozem vediet ako ma vnima ona. Dam vam (hlavne axel davaj pozor) priklad realny dodetailu opisany. Cestuje so mnou v autobuse jedna zena mensieho vzrastu tou istou linkou ako ja. Ja som total cudzinec aj ona mne. Len z videnia sa pozname a ked ide sama tak ma sluchatka a tuka do mobilu alebo ide s nejakou znamou a kecaju spolu takze priblizenie skoro nemozne. Ale rychlo kraca a tym vynika tak som stavil na to a siel do akcie. Bus pride na zastavku vystupi tlupa ludi, zacnu sa rozchadzat na rozne smery a ona z toho vystupujuceho peletonu sa vzdiali vdaka rychlej chodzi tak som pridal aj ja a dostihol ju a pozdravil som sa ze cau drobec ona sa zacala smiat ze drobec a ja na to ze: tvoje meno neviem si velmi nizka tak podla logiky som ta nazval ze drobec. Hned som ju pochvalil ze jak rychlo ide aj napriek tomu ze je nizka a ona ze vidis a usmiala sa (zeny maju radi akukolvek lichotku) tak som nahodil temu sport ze ci behava alebo daco take ked ma taky temperament a ona ze ano, ja ze mohli by sme dat pretek v sprinte som zvedavy ako by to dopadlo lebo ze mas dobry svih a ona s usmevom ze to aj ja by som bola zvedava a ja ze vsak mozme niekedy skusit a tu sa to poondilo... Ona uz zacala ze je stale v praci, doma je unavena atd. To uz jasne vidiet ze sa vyhovara. Druha indicia na to ze to vyzeralo na odmietnutie je taka ze pri tej konverzacii ze ani neviem tvoje meno tak som ta vzhladom na tvoju vysku nazval drobec mohla spontanne povedat ze ja som axiwersinka tesi ma a ty? Ale nespravila to. Potom mi kamarat poradil ze on to robi tak ze vzdy si vsima na zenach ci maju snubny prsten. Lenze ona ma ruky vzdy tak polozene ze si to nevsimnem tak som ju poprosil ze ukaz ake mas nechty ze jak pekne mozem pozriet a ona jasne (vsak zeny sa radi ukazuju) a ja som si ziaden prsten nevsimol na prislusnom prste lavej ruky. Tak som sa spytal ze ako sa vola a ona ze: a naco ti to bude? Tymto ma sepalila uplne lebo natoto co sa da odpovedat? Tak som povedal ze vsak chcem ta spoznat skamosit sa atd. Uz ked musim vysvetlovat ze preco sa ju pytam na meno to uz je take silene tam uz neni to caro ten moment spoznavania sa. Len ona neni ten typ ze posle cloveka kade lahsie a ani nemala preco lebo vlastne nic som jej nespravil tak bola nadalej mila ale odmietnut ma nejako musela tak dala ze uhadni tak som vymenoval kopu mien ani jedno to nebolo. Nakoniec som spravil to (ale toto bolo uplne spontanne) ze ja vystupujem v ich dedine o zastavku skorej a vystupila aj jedna zena zhruba v jej veku a hned som na nu vybliakol: ty si odtialto? ona ze ano. Ja ze ako sa vola ta mala co v predu sedava s tymi sluchatkami? Povedala mi ze nepoznam ju osobne, trocha rozmyslala a povedala asi lucia. Tak na druhy den som ju pozdravil ahoj lucka a ona hned take oci a ze odkial vies moje meno? Ja ze zistil som si a od toho momentu sa so mnou nebavi. Tam uz z mojej strany to vyzeralo tak skoro uchylacky ze ked som schopny zistovat si jej meno ze tak idem po nej ako nejaky maniak ale pri tom to tak neni. Vsak ja sa chcem len zoznamit zazit lasku vztah vsak to neni zlocin. Netreba ma hned odsudzovat. Vsak chcem sa zoznamit mat lasku ved to neni zlocin. 1
Ryan Giggs Zverejnené 31. Október, 2015 Zverejnené 31. Október, 2015 Ty by si z tych zazitkov mal napisat knihu. To by bol hit. Este lepsie natocit film. Normalne som si to zivo predstavoval.
game Zverejnené 31. Október, 2015 Autor Zverejnené 31. Október, 2015 Tomáš máš úžasný rozprávačský talent.tiež si vždy tie tvoje príhody René mládenca predstavujem ako film ... : ) neviem, či to máš aj naživo, alebo len v písanom prejave, ale rozprávačský talent obdivujem ... aj v našej rodine je, žiaľ, po babke a otcovi som ho ja nezdedila, zdedil ho brat ... ten tvoj príbeh je takto príbeh dievčaťa, ktoré sa nechcelo zoznamovať. má svoj svet, možno niekde aj kamaráta, možno sa k tomu stavia presne tak, ako tam vyššie podotkla doll: omg, wtf? ... nechcela som to napísať až tak otvorene, ale to patrí tiež k tomu, čo som tam vyššie napísala:" a keď ti niektorá neodpovie, či odvráti hlavu, asi sa nechce práve zoznamovať ... " táto Lucka sa nechcela ... a okrem toho to bolo na ňu prirýchle a vtípek na ulici je jedna vec, vážne zisťovanie mena je vec druhá ... okrem toho pozeranie prsteňov nie je práve najlepšia metóda - poznám xy žien, ktoré nenosia zásnubné a snubné prstene, nikdy, napríklad ja som ich nenosila nikdy, a poznám také, ktoré majú prsteňov na každý prst dva a nerozoznáš medzi nimi snubný. takto zisťovať meno ... to sme robili aj my.takéto veci robia aj dievčatá ... na tom nie je nič zlé, ale keď sa to stretne s odmietavou odozvou, to tiež patrí k veci ... nie každý sa vždy chce zoznamovať.
Tomáš Zverejnené 31. Október, 2015 Zverejnené 31. Október, 2015 Ludia takychto zazitkov bolo pisanych viac este na inom fore ktore uz zaniklo ale tusimze ma archiv a bola tam tema len o mojich zazitkoch ale na to treba vyclenit temu alebo este lepsie blog aby sa nezahadzala cudzia tema s mojimi vecami. Takze keby daco dole necham odkaz na svoj blog ak to dakoho zaujima a tu sa dalej venujeme k priblizovackam vsak dajte aj vy nejake co ste mali... www.gaaspi.blog.sk
Sniper Zverejnené 31. Október, 2015 Zverejnené 31. Október, 2015 Ja som sa ešte niekde pred tou axiwersinkou stratil...
doll Zverejnené 31. Október, 2015 Zverejnené 31. Október, 2015 ...a ja som to pri tej axiwersinke prestala dalej citat ... lebo vysledok bol zrejmy, lebo Tomas... ano, ono ak si clovek vyhliadne niekoho v buse, tak ani nema vela moznosti, ako to nanho cele vybalit ... to nie ako pri spolocnom hobby, kedy sa pravidelne stretavate a aj sa registrujete... ..ja som momentalne v stadiu, kedy rada pokecam, aj s cudzim, ale odtial potial ... na cudaka by som naladu nemala,a pritom by som sa rada zoznamila s niekym novym.. Takze VELMI, ale VELMI naivne, mysliet si, ze na zaklade nejakeho konkretneho prikladu budeme vediet vysvetlit, preco sa tak zachoval, a preco...a preco..
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz