Skočiť na obsah

Ako sa priblížiť ?

Odporúčané príspevky

Zverejnené

Ano. Za vsetko to zlo, co je na Tebe pachane, mozu ostatni :)

Ja nemam partnera uz cez rok, byvam sama v novom, zdielam vsetky naklady sama. Mam 31rokov a vsetci znami okolo mna maju uz rodiny. Vsetci mi chcu zle?

Nekrici zo mna chut po vztahu, nenariekam preco sa mi nedari najst toho praveho. Len sem tam ked zaspavam si zavzlykam.

Venujem sa kazdy den sportu a uzivam si viac ticho. Robim veci, ktore som predtym nerobila. A nie je to o peniazoch, tiez ich nemam bohviekolko...hypo, naklady...

Tuzis po vztahu len kvoli sexu? To si potom naozaj ries iba tie platene kur*y

• Pridať bod 1
Zverejnené

To si Janka draha, moja hrdinka. Lebo čo poznam nezadane, bezdetne ženy v tvojom veku (a že ich je dosť), tak 99% z nich vyplakava. Holt už sa im to krati.

Zverejnené

Akoze vyplakavaju ohladne toho ze nemaju vztah? Pokial ano das im na mna kontakt?

Zverejnené

No ony skôr už túžia zakladať rodinu Tomáš. Máš nato aby si teda uživil prípadnú partnerku na materskej? :)

• Pridať bod 1
Zverejnené

To si Janka draha, moja hrdinka. Lebo čo poznam nezadane, bezdetne ženy v tvojom veku (a že ich je dosť), tak 99% z nich vyplakava. Holt už sa im to krati.

Ejha, ake oslovenie :D

Ucim sa mat v pi*i, znie to hnusne, ale uci ma to kamarat, ze budem stastnejsia :)

A uprimne, aj ma pravdu. Ked prestanem riesit veci, ktore aj tak neviem opvlyvnit, mam cas na nieco ine, prospesnejsie.

Nie vzdy to ide, zaklad je aj vyplnit si cas cimkolvek. A kedze sa mi aj toto dari, tak nie je cas rozmyslat ... :)

A vlastne, co ked budem rozmyslat? Zmeni sa nieco? Nie ..

Ja verim v to, ze raz spoznam niekoho fajn. Raz :D Neriesim kedy, aspon zatial.

No ony skôr už túžia zakladať rodinu Tomáš. Máš nato aby si teda uživil prípadnú partnerku na materskej? :)

Ak plakat, tak isto nie vsetky kvoli tomu, ze by rady zalozili rodinu a nemaju s kym.

Niekedy chyba len niekto na pomojkanie, na vykecanie sa, postazovanie, alebo len tak, sledovanie filmu.

Niekto MOJ, aby ste neponukali nejakeho suseda ci kamosa :D

• Pridať bod 1
Zverejnené

Ale kde. Prečo by sme mali ponúknúť suseda keď nám tiež chýba to pomojkonie? Nech sa sused mojká sám ... :D 

Zverejnené

Tak práve na to nie. Ale na druhej strane by ma to možno naučilo hospodáriť však aj iní ľudia majú rodiny s podobným príjmom alebo aj menším. Nieje to o peniazoch ale o prístupe. Však vo všetkých zamestnaniach som bol jediný čo nemal frajerku/deti/manželku a na miestach kde som robil sú minimálne platy.

Toto ma zaujima, poprosim vysvetlit polopate.
Zverejnené

No dovol! Az taka svina nie som. Tolko by som sa uz obetoval aj sam. :)

Inak kamarat ma pravdu. Drz sa ho, je to mudry clovek.

Tym zenskym ide ale prave o tu rodinu, svatbu, bejby a vsetky tie strasidelne veci. Pomojkat ich moze kde-kto (obcas to vyjde aj na mna).

Zverejnené

Tak práve na to nie. Ale na druhej strane by ma to možno naučilo hospodáriť však aj iní ľudia majú rodiny s podobným príjmom alebo aj menším. Nieje to o peniazoch ale o prístupe. Však vo všetkých zamestnaniach som bol jediný čo nemal frajerku/deti/manželku a na miestach kde som robil sú minimálne platy.

..mozno naucilo..to iste..fakt chcela by som vidiet tu babu, co by do toho s tebou sla :zubiska: ...no ale stal by si sa iste aj hviezdou mimibazaru ci emimina :smile3:

Zverejnené

Ked pojdes okolo socialnych bytov tak uvidis tie zeny ktore by sli do toho aj s clovekom z mojej financnej kategorie.

Zverejnené

Tomas, teba sa neda naucit hospodarit,   tebe by musela  nedat peniaze.

Zverejnené

Tym zenskym ide ale prave o tu rodinu, svatbu, bejby a vsetky tie strasidelne veci. Pomojkat ich moze kde-kto (obcas to vyjde aj na mna).

Mi nevrav ze ty po tych strasidelnych veciach netuzis :) Z toho vreca vyberam napr dieta :)

Toto ma zaujima, poprosim vysvetlit polopate.

Myslela som oficialneho partnera, "frajera", to je ine ako nejaky kamos alebo Ryan :D

A bol by iba moj, alebo by som si to aspon myslela...

Zverejnené

Mi nevrav ze ty po tych strasidelnych veciach netuzis :) Z toho vreca vyberam napr dieta :)

Myslela som oficialneho partnera, "frajera", to je ine ako nejaky kamos alebo Ryan :D

A bol by iba moj, alebo by som si to aspon myslela...

Ano tužim. Nič ine cele dni nerobim, len sa zožieram kedy to už bude. :flush:

Veď aj o mne si môžeš myslieť že som tvoj. Ja ti tu iluziu kľudne doprajem. Kde je problem?

Zverejnené

Veď aj o mne si môžeš myslieť že som tvoj. Ja ti tu iluziu kľudne doprajem. Kde je problem?

Však prindi, nech si Ťa omakám :zubiska:

Zverejnené

Tomas, teba sa neda naucit hospodarit, tebe by musela nedat peniaze.

Toto viac patri do financnej temy ale to je pravda. Ved aj dietu drzim takym stylom ze ked mi pred vyplatou dojdu peniaze tak tyzden nejem sladkosti (lebo na ne jednoducho nemam). Ale zase psycholog by povedal ze preto jem sladkosti lebo si tym kompenzujem nieco, napriklad ze som neuspesny a nemam sancu u zien tak siahnem po niecom dostupnom a to je jedlo. Keby som bol ozaj zalubeny konal by som inac. Takto si jedlom vyplnam tu prazdnotu.

A akurat dnes mi kamos navrhol ze nasiel nejaky inzerat prostitutiek ze su dve pekne a ze dvaja by sme tam sli. Tu je pointa zase to vyzarovanie lebo ten kamarat je este v 32-ke panic a pritom je uplne iny ako ja. Je vzdelany, intelektual, sportuje, zaraba lepsie ako ja, aj v zivote nieco dokazal, chodi v cistom, sprava sa slusne, nefajci, nepije a nikdy sa mu nedarilo u bab ma rovnaky problem v tomto ako ja ze ho proste nechcu, on je vzdy len kamarat, alebo moznost cislo dva ci tri, alebo niekto komu sa chcu radsej vyhnut. Takze asi nema v sebe tiez tu pritazlivost a konecne prisiel na to ze ak sa chce dotknut zeny aj tak inac, tak jedine platene spolocnicky...

Zverejnené

tomas, nosis mu smolu :) ale ak je v 32 panic, tak  problem bude inde. Nebudes nahodou jeho typ ?

Zverejnené

Však prindi, nech si Ťa omakám :zubiska:

To uz musis byt riadne zufala...
Zverejnené

Praveze som ho nenahovoril, on je prave typ cloveka s ktorym som sa o takych veciach ani nebavil. Prekvapil ma ked sa to opytal. Iba viem ze sa stale stazoval ze chcel dievca a nemali onho zaujem, alebo ho vytlacila konkurencia, proste su ludia ktori u zien niesu atraktivni a pre tych su tu platene sluzby. Vsak to je to iste ako ked niekto pouziva platenu televiziu ze mne stacia zakladne programy a mam co cely den pozerat a niekto si priplati bonusove programy lebo ho zaklad neuspokoji. Musi si kupit tie programy. Niekto zase moze mat zenu hocikedy, ma k nim pristup zadarmo ale ja sa zase neuspokojim s tym ze sa so zenou mozem iba rozpravat z pozicie kamarata ci kolegu, ja chcem aj nieco viac tak si musim zaplatit. To je cele. Jednoduche ako facka. Ked si to priblizenie zaplatim tak sa mozem priblizit.

Ja mam len platene priblizovanie sa... Tak ako niekto ma zaplatene voyo.

Zverejnené

Snaha ani nebola...to len Ryan nepozna srandu a je velice mudry ;)..ale vsak ziadna novinka :)

Zverejnené

A ináč nejdem doslova len po sexe typu zajac poľný že vykonať a ísť ďalej. Aj mne by sa zišlo také že objatie, dotyky a tak ale to tiež žena neumožní kým som neni v pozícii (priateľ/frajer/manžel/milenec) do akej sa neviem dostať. Takže aj za to by som si musel vyhľadať najakú kurtizánu aby som mohol romanticky sa hrať s valsmi atď. Vždy akákoľvek činnosť okrem bežného kamarátenia sa je u ženy pre istých ľudí neprístupná.

Aha čo sa stalo. Ozvala sa kostelníčka, napísala SMS či ideme ven a já som spal po nočnej. Kým som zobudil a videl SMS už bolo pozde. Tak som rýchlo písal že čo sa dá ešte a ona že neskoro som zbadal SMS.

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov