flora Zverejnené 20. November, 2015 Zverejnené 20. November, 2015 Tomáš kdesi som videla fotku.Navštív zubára, dentálnu hygienu a staraj sa o chrup. Čosi urob s tými zubami. Ja byť na mieste tých dievčat, tak sa nepriblížim bližšie ako na tri metre určite.Nič v zlom vážne.
Tomáš Zverejnené 20. November, 2015 Zverejnené 20. November, 2015 Je to v reformach. V mojej teme som spravil zoznam reforiem (ako ma Fico tu tabulu kde si odfajkava co dokazali) a zubar je medzi nimi. Zial chybaju zatial financie... Aj toto mam spolocne so statom ze ano mame projekty, plany, vizie... avsak chybaju financie.
member2793 Zverejnené 20. November, 2015 Zverejnené 20. November, 2015 Dalsi pripad z busu. Chodi jedna co sa mi paci stihla vysoka cierne rovne dle vlasy hnede oci, nastupuje tam kde ja a vystupuje v prvej obci na druhej zastavke mam cca 10 minut... Ale nic nenaznacuje len sedi jak puk, nehra sa s mobilom, na zastavke nekeca s ludmi ze by som sa cez nejakeho spolocneho znameho sa pridal do debaty... Vypada taka samotarka ze ked aj cakame zvykne stat tak bokom od zastavky a pozera sa rovno a stoji jak stlp. Nastupi zase si sadne a sedi jak puk pozera rovno. Ziadna aktivita. Takze co by ste spravili? Mate spolucestujucu s ktorou sa poznate len z videnia, na zastavke stoji bokom, v buse len sedi, tak samotarsky posobi... Proste sa nemate coho chytit. Ako sa priblizit k takej?ako sa k nej priblížiť? Nijako!tu máš vysvetlené prečo:nijako. daj jej svätý pokoj, Tomáš. stojí bokom, nezhovára sa s nikým, má svoju značne veľkú súkromnú zónu, zrejme je introvert a nechce sa kamarátiť s nikým.či sedí ako pravítko či stojí úplne rovno, je jedine jej vec, aspoň si udrží zdravú chrbticu. je to len dievča z autobusu, jedna cestujúca z mnohých. má svoj život, a nechce sa oň deliť s nikým. nechaj ju na pokoji. netreba každý "kus" "rozrobiť" ... už len tieto slová sú nesmierne ... urážlivé. nevieš si predstaviť, aké je to nepríjemné pre dievča, keď okolo nej či chce či nechce krúžia chlapi. netreba každú "rozrobiť". to slovo je hnusné. vážne.ak sem napíšeš že si ju otravoval, obujem si kanady, a osobne ťa prídem nakopať do riti! do GA to zas až tak ďaleko nemám... ostatní, čo Tomášovi radíte že ju má obťažovať, sa radšej zamyslite nad tým čo radíte, a najmä komu.rady typu: však nech sa jej prihovorí, aspoň sa zasmejeme keď sem napíše ako dopadol, sú v tomto prípade trochu cez čiaru, a môžete si ich strčiť akurát tak do... ja to dievča nepoznám, ale nevidím nijaký dôvod prečo jej robiť zle. to dievča neurobilo nič zlé mne, a predpokladám že ani žiadnemu inému členovi fóra, tak si dajte pohov. dôvod "lebo bude sranda" neberiem, ani ako starý cynik. 2
Sniper Zverejnené 20. November, 2015 Zverejnené 20. November, 2015 Máš pravdu, chudera, keby len tušila koho tu na ňu huckajú, hotový horor na pokračovanie :hufi:
member2793 Zverejnené 20. November, 2015 Zverejnené 20. November, 2015 no, ja sa na tom nesmejem. tu už končí každá sranda, robiť zle niekomu koho ani nepoznáme. ak som nejaký príspevok ne fóre niekedy naozaj myslel vážne, tak ten predošlý určite.tie rady ako ju má obťažovať, napriek tomu že dievča dáva svojim správaním jasne najavo že chce mať pokoj od celého sveta, mi spoľahlivo zdvihli tlak :(
Tomáš Zverejnené 21. November, 2015 Zverejnené 21. November, 2015 Ano lebo tentoraz som to aj chcel vzdat ale ten tyso mi nasadil chrobaka do hlavy ze co ak... Mam jeden kompromis. Chodi jeden blaznivy sofer co pochadza z tej istej dediny ako Janci a zvyknu spolu klebetit a ten mi dohadzuje baby z busu aj z ich dediny. Este skusam cez neho dnes siel akurat on ale ta dotycna rano nechodi tak som sa ho spytal ale on inu myslel lebo ze je to Belova snubenica ale ja viem ktoru on mysli, aj tu som balil ale to je madarka ale opis ma rovnaky lebo obe su stihle vysoke s dlhymi rovnymi vlasmi a su z tej istej dediny ale ta vystupuje na prvej zastavke, tu co ja myslim na druhej vystupuje a je slovenka. Alebo sa na nu opytam aj Marosovej mamy aj ta je odtial.
Sniper Zverejnené 21. November, 2015 Zverejnené 21. November, 2015 Ešte k tomuto: Mila axelova kamoska: Viem ponuknut svoje srdce, lasku, priatelstvo, porozumenie, spolocne zaluby (ja som vsestranny dam sa na hocico) Záľuby má jogu a balet - bude ťa to baviť? Ale prave joga a balet ma nebavi. Tak myslel som ze viem aj santit ze sa nahaneme vonku, ideme sa sankovat, raz na vylet, raz do kina, raz na kupko, raz len tak posediet pri filme a mojkat sa... Takto som to myslel. Tak najprv sa chvastáš, že si všestranný a dáš sa na hocičo a hneď pri prvej výzve sklopíš uši. A také činnosti ako naháňanie sa vonku možno zaujmú baby v puberte. Nieje vylucene ze sa nezalubim do nosatej ci usatej, ale vyzera to komicky. Preto taku nechcem lebo zena ma aj reprezentovat, vsak by sa mi kamarati, kolegovia, rodina smiali ze aku ohavu som dovliekol... Ano to máš pravdu, žena má prezentovať, lenže malo by platiť, čo chceš ty, mal by si vedieť aj ponúknuť. Ty by si sa ako prezentoval pri peknej žene? Myslíš, že by sa jej nesmiali, keby sa vláčila vonku s niekým ako si ty? Sorry, ale tiež by to vyzeralo komicky. To, čo môžeš ponúknuť ty, možno akurát na to naháňanie vonku by to stačilo... 1
secretka Zverejnené 21. November, 2015 Zverejnené 21. November, 2015 ako prklad, Je fajn ze nam skraslujes taketo uprsane dni, alebo mam radost ze ta znovu vidim, Predsa tej dáme ako neznámy nemôže pri prvom oslovení tykať! :urcitenie: 1
Darkman Zverejnené 21. November, 2015 Zverejnené 21. November, 2015 Ja sa tiez priklanam k taboru nechaj to dievca tak. Tomas, ty sa nevies bavit s dievcatom, ako s clovekom, a nie ako s "kusom", ktory chces "rozrobit". Ty sa snazis podla bravickovych navodov nejakymi fintami zbalit dievca, nutenou konverzaciou, kde hned zacnes z nej vytahovat ci mas chlapa, alebo nie. Takto nikdy neuspejes, nechaj to dievca tak a nekaz jej den. 1
Sniper Zverejnené 21. November, 2015 Zverejnené 21. November, 2015 Predsa tej dáme ako neznámy nemôže pri prvom oslovení tykať! :urcitenie: Ano dosť dôležitá poznámka, ja vykám aj 18 ročnej, ak ju nepoznám, ale on je schopný jej na drzáka tykať, ja byť tou ženou, tak sa urazím a na neho ani nepozriem.
tyso Zverejnené 21. November, 2015 Zverejnené 21. November, 2015 secretka :), pravdu vravis. Samozrejme vykat. Ale znovu k tym co nesuhlasia, taketo oslovenie nie je horsie ako ked zavola telefonicky predajca. Ak sa hned stiahne, tak dotycna dostane informaciu, je tu niekto komu som sympaticka, a za druhe nie je hrozba. Moze sa dalej tvarit nepristupne. Ale kazdu zenu potesi ze je o nu zaujem.
Darkman Zverejnené 21. November, 2015 Zverejnené 21. November, 2015 Telefonickemu predajcovi mozes vzdy polozit a zablokovat jeho cislo. Tomas ale bude tlacit aj ked bude jasne, ze dievca nema o chlapa jeho kalibru zaujem.
tyso Zverejnené 21. November, 2015 Zverejnené 21. November, 2015 ale to uz je presne to co mu vsetci hovorime ze nie. Netlacit na pilu
game Zverejnené 21. November, 2015 Autor Zverejnené 21. November, 2015 secretka :), pravdu vravis. Samozrejme vykat. Ale znovu k tym co nesuhlasia, taketo oslovenie nie je horsie ako ked zavola telefonicky predajca. Ak sa hned stiahne, tak dotycna dostane informaciu, je tu niekto komu som sympaticka, a za druhe nie je hrozba. Moze sa dalej tvarit nepristupne. Ale kazdu zenu potesi ze je o nu zaujem. nie je mi celkom jasné, koľkokrát a kde všade tebe ako žene prejavovali aké sorty mužov záujem ... :hmmm: Tomáš zjavne nepochopil, že sa bavíš, to je jedna vec,druhá je ten veľký omyl: "Ale kazdu zenu potesi ze je o nu zaujem." ... nie každú ženu vždy a všade poteší, že je o ňu záujem.sú situácie, miesta, muži, kedy a od ktorých je akýkoľvek záujem na obtiaž. nechajte to dievča na pokoji.
doll Zverejnené 21. November, 2015 Zverejnené 21. November, 2015 ale to uz je presne to co mu vsetci hovorime ze nie. Netlacit na pilu Problem je, ze on nevie, kedy uz tlaci na pilu. On nevie komunikovat, on si nevie dedukovat, on chce aj tu na fore vsetko vysvetlit, nie tak este aby vedel citat medzi riadkami, ak mu slecna nieco naznaci.Taketo rady, typu decentne a opatrne, take by sme mali davat muzovi, ktory nie je buran. Tomas, sorry, ale ty si schopny ju za odmietnutie nasledne tu na fore, a mozno aj v buse, zacat osocovat, ze ako je to mozne, ze taka odmietla takeho ako si ty. To je ten problem, ziadna sebareflexia. Sorry, ale pozri sa do zrkadla, a poloz si otazku "byt tou krasnou ciernovlaskou, chcem TOTO?" ... takze zvaz koho oslovujes, lebo Tvoje sebavedomie je nepriamo umerne s tym, co ponukas po fyzickej a vlastne po kazdej stranke.
tyso Zverejnené 21. November, 2015 Zverejnené 21. November, 2015 game :) mozno poznam viac zien ako ty :) A aj zenske casopisy citam ked uz nie je co citat :) Ale bez srandy, Urcite su aj hranicne situacie, ale tomas nie je smradlavy opity bezdomovec, je trulo a ma plno chyb ale nerobte z neho masoveho vraha. A rovnako davas rovnitko medzi zaujem a obtazovanie, co je omyl. Obtazovanie vadi skoro kazdej, ale to vadi aj chlapom. Z nejakeho dovodu sa na to nevies pozriet sine ira et studio.
Sniper Zverejnené 21. November, 2015 Zverejnené 21. November, 2015 Tomas, sorry, ale ty si schopny ju za odmietnutie nasledne tu na fore...... založiť dvesto nových tém, prečo odmietla takú dokonalosť.
tyso Zverejnené 21. November, 2015 Zverejnené 21. November, 2015 ale podme na druhu stranu, priznam sa ze si neviem predstavit co to znamena zruda z Hirosimy ? Mali fzyicky problem ? alebo to boli baculky ? Alebo boli zmalovane ?Pre muzov bez fantazie je niekedy tazke vidiet krasu, ktoru zena zakryva ci uz umyselne alebo z nesikovnosti. Ja mam skor opacny problem, mne sa pacia vsetky zeny :) Teda ciste esteticky, nie ze by som ich oslovoval. 1
member2793 Zverejnené 22. November, 2015 Zverejnené 22. November, 2015 Ale bez srandy, Urcite su aj hranicne situacie, ale tomas nie je smradlavy opity bezdomovec, je trulo a ma plno chyb ale nerobte z neho masoveho vraha. A rovnako davas rovnitko medzi zaujem a obtazovanie, co je omyl. Obtazovanie vadi skoro kazdej, ale to vadi aj chlapom. tak bez srandy. nikto tu nerobí z Tomáša opilca, bezdomovca, ani masového vraha...a vôbec tu o Tomáša ani nejde.podľa toho ako opísal správanie tej dievčiny: Ale nic nenaznacuje len sedi jak puk, nehra sa s mobilom, na zastavke nekeca s ludmi ze by som sa cez nejakeho spolocneho znameho sa pridal do debaty... Vypada taka samotarka ze ked aj cakame zvykne stat tak bokom od zastavky a pozera sa rovno a stoji jak stlp. Nastupi zase si sadne a sedi jak puk pozera rovno. Ziadna aktivita. Takze co by ste spravili? Mate spolucestujucu s ktorou sa poznate len z videnia, na zastavke stoji bokom, v buse len sedi, tak samotarsky posobi...tak dievča chce mať pokoj od celého sveta, nielen od Tomáša. evidentne nemá záujem ani o prejavenie záujmu od niekoho.a úplne bez srandy, ona to za obťažovanie považovať bude. pretože, ako napísala doll, Tomáš nepozná mieru kedy by mal prestať rozprávať.mňa tiež obťažuje, keď ma niekto otravuje s nejakými jalovými rečami o ničom. najmä ak ide o človeka ktorého ani nepoznám... jedným z dôvodov /nie hlavným/ prečo do práce jazdím autom, aj keď by som sa mohol voziť zadara firemnou dopravou, je ten, že v aute sa nemusím s nikým rozprávať, a ani počúvať blbé reči o ničom. dievča asi vlastné auto nemá, tak by jej mohol byť dopriaty aspoň minimálny luxus v podobe toho že ju nikto nebude otravovať so sprostosťami... 2
doll Zverejnené 22. November, 2015 Zverejnené 22. November, 2015 Jaaaaj, tak ja uz viem preco sa mne nikto neprihovori na zastavke. Bude za tym Hirosima :crazy: 1
Tomáš Zverejnené 23. November, 2015 Zverejnené 23. November, 2015 Ja sa tiez priklanam k taboru nechaj to dievca tak.A tentoraz sa aj ja prikláňam k tomu táboru. Celkovo niesom v pozícii aby som riešil ženy. Takže zatiaľ to zabalím. co to znamena zruda z Hirosimy?To malo byť metaforické prirovnanie k fyzickým vadám... Presne tak. Nemyslel som nadváhu či správanie ale práve tú fyzickú deformáciu čo je typické pre tú oblasť že aj roky po zamorení územia (už je radiácia slabá opäť tam žijú ľudia) ale stále sa rodia ľudia s fyzickými nedokonalosťami.
Sniper Zverejnené 23. November, 2015 Zverejnené 23. November, 2015 To si ty koho vlastne stretol v tom autobuse??
tyso Zverejnené 23. November, 2015 Zverejnené 23. November, 2015 aku fyzicku deformaciu ? Zacina to byt zaujimave, tri prsia ? Sest noh ?doll, tak uz vies :) zabudla si sa zamaskovat ( skaredy mizogynny vtip : preco sa zeny maluju a vonavkuju ? Lebo su skarede a smrdia :) )
Tomáš Zverejnené 24. November, 2015 Zverejnené 24. November, 2015 aku fyzicku deformaciu ? Zacina to byt zaujimave, tri prsia ? Sest noh ?Veď obrazne povedané také ženy nechcem. Ale mal som na mysli niečo také. Viem že ten človek za to nemôže a má právo žiť plnohodnotný život a ja nemám proti nim nič ale ja osobne by som nechcel nejakú s tromi očami atď. To si ty koho vlastne stretol v tom autobuse??Stretávam tam veľa žien a sú medzi nimi také čo opisuje game že menej pekné a sú aj také podľa mňa pekné ale zase nemusia byť pekné pre axela a tysa napríklad... Priblíženie dne v potravinách (čo som tam zase robil sakra? A prečo som sa približoval sakra? Tieto dve zlozvyky ááách!) doklada regále s nejakými výrobkami lebo nie všetko robia predavačky ale niektoré značky majú svojich ľudí čo tam prídu v civile (obvykle pekné baby) kontrolujú či je to správne, doložia, spravia reklamu atď. Ona tam dokladá a ja sa priblížim a vravím: Pozriem si ešte ten najkrajší tovar a idem... Narážal som na ňu, ona asi nepochopila a začala mi to ukazovať, ponúkať, zadarmo ochutnať atď. Bola príjemná, vysmiata, žiadne gestá štýlu boože čo tento otravuje vypadni už (takýchto giest zažívam často od žien) a tak som s ňou trocha kecal, zobral si svoje lekvárové perníky a colu a šiel preč. Počúvol som vaše rady, žiadne pýtanie kontaktu, pozvanie na rande atď. Však takto ste mi to odporučili.
Sniper Zverejnené 24. November, 2015 Zverejnené 24. November, 2015 (obvykle pekné baby) kontrolujú či je to správne, doložia, spravia reklamu atď. Ona tam dokladá a ja sa priblížim a vravím: Pozriem si ešte ten najkrajší tovar a idem... Narážal som na ňu, ona asi nepochopila a začala mi to ukazovať, ponúkať, zadarmo ochutnať atď. Ale pochopila. Hádam si si nemyslel, že pod tým "tovarom" si myslela, že hovoríš o nej. Takže najprv "obludy", teraz "tovar", čo bude nabudúce? "suka"? Ani sa nedivím, že ťa žiadna nechce, keď ženy pokladáš len za nejaké veci. Ženy čo ťa poznajú, ťa nielen nemajú rady, tie tebou rovno opovrhujú, preto sa každá, čo ťa pozná, od teba otáča. začala mi to ukazovať, ponúkať, zadarmo ochutnať atď. Bola príjemná, vysmiata, žiadne gestá štýlu boože čo tento otravuje vypadni už (takýchto giest zažívam často od žien) Tie gestá štýlu "boože čo tento otravuje vypadni už", neboli preto, lebo si ju neotravoval ponukou na rande. To, že ti začala ukazovať (tovar), ponúkať atď. je jej práca, nehľadaj za tým niečo viac. Takých mladých dievčat, čo by sa mi aj okolo krku hodili vídavám v marketoch dosť často. Či si čakal, že ťa kopne do riti a potom aj do nej pošle?
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz