Skočiť na obsah

Ako sa priblížiť ?

Odporúčané príspevky

Zverejnené

Vsak nemyslel hned balit ale ze ako sa jej prihovorit, lebo ona je teraz tak (preto som spominal ako sedi ako stoji) lebo ozaj takym stylom ze nedobytna pevnost. Ona je v pozicii ze by k nej clovek musel nadrzovku prist a oslovit ju.

Zverejnené

tyso ...

ja si ale nemyslím, že telepatiu niekto nejako špeciálne tají, ani len chlapi nie :)
ja si len myslím, že občas zafunguje sama :)

Tomáš,

prečo ťa nenechá na pokoji, že toto dievča, "hentá" podľa tvojich milých slov, nie je na nikoho zvedavá a má svoj svet?

daj jej pokoj.

nevšímaj si ju, neprihováraj sa jej. nerob to.

Zverejnené

Tomas:

- ak sa chcem zhovarat so svetom, dam to svetu najavo - pozriem sa okolo seba, usmejem sa, zapojim sa do debaty

- ak sa so svetom nechcem zhovarat, dam to svetu najavo - stojim bokom, chcem ostat nerusena, neprihovaram sa, snazim sa nenadvazovat ocny pohlad

To ze sa snazi distancovat moze znamenat vselico:

- ma partnera, a zalezi jej na nom

- je skor introvert

- riesi nejake zalezitosti a potrebuje sa sustredit, nerozptylovat

- cokolvek

- vidi okolo seba otravneho/nesympatickeho cloveka, a nechce mu dat ani len minimalnu sancu na prihovorenie sa

Este raz. Ak by chcela nadvazovat kontakt, urobila by pre to aspon minimum.

Ries ine zenske, tato Tvoja nebude :)

Zverejnené

game :),  nie naozaj nefunguje :),  len to nedokazeme hlavne manzelkam vysvetlit.

A tomas,  trochu odvahy, oslov ju.  V najhorsom ti da jasne najavo ze nema zaujem.

doll,  a aj pre teba plati,    nie len to co chces ty je dolezite :) Dobyjanie nedobytnych pevnosti  ma tiez svoje caro. 

Zverejnené

Ano, ale, dobyjanie pevnosti je uplne iny level :D :D :D :D

Take veci treba aj ovladat. Zial, Tomas to neovlada, a sposobi trapnu chvilku slecne, a ovela vacsiu sebe.

Ale ok, ak chce trenovat, nech sa paci. Bolo by vsak fajn, ak by si z toho bral aj ponaucenia.

Zverejnené

tyso ...

A tomas,  trochu odvahy, oslov ju.  V najhorsom ti da jasne najavo ze nema zaujem.

doll,  a aj pre teba plati,    nie len to co chces ty je dolezite :) Dobyjanie nedobytnych pevnosti  ma tiez svoje caro. 

nem dobrá rada ... :)

takéto oslovovanie nasilu má odskúšané snáď každé dievča ... a skutočne to nie je príjemné. táto slečna dáva celým svojím postojom a zjavom najavo, že to NECHCE.

nasilu to robia len barani. keď už nechcem použiť slovo burani. 

Zverejnené

Dobyjanie pevnosti treba vediet a preto sme tu aby sme sa to naucili. Takze ako na nedobytnu pevnost ktora si zjavne nezela byt dobyvana?

Zverejnené

nijako.

nijako nijako nijako

nechaj to dievča na pokoji. NECHAJ JU NA POKOJI.

táto slečna dáva celým svojím postojom a zjavom najavo, že to NECHCE.

nasilu to robia len barani. keď už nechcem použiť slovo burani.

Zverejnené

game, keby som bral ohlad na taketo signaly, tak som doteraz panic :),  Cestuje s nou pravidelne, ma zaujem.   Pozdravit ju, povedat jednu milu vetu a nechat ju na pokoji moze,.  To zase nie je taky trapas.  A na dalsej ceste uvidi ci sa nanho pozrie.

Ja chapem, ty si chces vyberat a nemas rada ak si vyberaju aj chlapi.

Zverejnené
Ja chapem, ty si chces vyberat a nemas rada ak si vyberaju aj chlapi.

ale kdepak ... je to v inom. zlé skúsenosti. :)

samozrejme, keďže sa vidia často, nič sa nestane, keď sa pravidelní cestujúci pozdravia. to je záležitosť slušného správania.

odzdraví, dobre, je slušná,

keď sa otočí preč, dobre, nechce mať s nikým nič a dajte jej všetci svätý pokoj.

problém je, že Tomášovi zostala v oku, lebo je to jeho typ, a je neprístupná ... a on ju chce otvárať ako konzervu, keď to nejde otváračom, tak malou sekerkou ...

irituje ho ešte aj ako stojí a ako sedí, chce ju načať a rozrobiť.

... a to je to hrozné

Zverejnené

game,  dobre, tak teraz si odmysli ze ide  o tomasa,  pozorny napadnik, ktory  neprekracuje intimnu zonu ale rovnako sa neda odradit ?  To v postate lichoti kazdej zene,  stava sa z nej princezna, dviha jej to sebavedomie a to bez ohladu na cokolvek.  Jasne, musi presne vycitit hranicu za ktoru je to uz obtazovanie, ale ty z toho robis horor

Zverejnené

Vsak nech to teda skusi. Ale ja si to viem ZIVO predstavit, ako to bude zo strany Tomasa vyzerat. Nechcela by som byt v jej kozi, pretoze chlapec nevyciti, ze ona nema zaujem, a uz len kvoli nemu by som tym spojom viac nesla. Nemam rada taketo typy, vidim v tom istu davku uchylnosti. Ten typ uchylky, ktoru ZIADNU zenu nevzrusuje :)

Navyse, Tomas, je potrebne sa aj naucit vycitat, ze slecna sa len hra na nedobytnu pevnost, aby bola zaujimavejsia. Pretoze muzi nemaju radi lahke koristi.

Ale ako uz cizy spomenul, na tieto veci neexistuju navody, sorry.

Myslim si, ze ty mas uz tolko skusenosti so zenami, resp s ich oslovovanim, ze uz by si mal vediet, ako to chodi :)

Zverejnené

Taaak tyso pomalicky, vsak len pozdravit, skusit nacat konverzaciu a uvidi sa, ked sa po osloveni nebude chciet bavit OK ale uz budem vediet ze som to skusil. To je ten efekt chrobaka v hlave ze ked neskusis tak ta to vo vnutri zerie ze sakra mohol som nemohol som a co ak by... Ale ak ma odozenie ako hmyz tak dobre nic sa nestalo. Dam jej pokoj a zijeme dalej.

Zverejnené

tyso,

neviem si celkom dobre odmyslieť, že ide o horror  ... šak veď ide :)

ale nie.

samozrejme je to ok, keď ten dotyčný vie, kde je hranica, a je vytrvalý tak, že ... poviem to otvorene: nelezie na nervy, nie je vlezlý, nedobiedza za každú cenu, má úroveň, je na ňom niečo, čo zaujme ... a musí sadnúť do nálady, do typu, do humoru, do niečoho ...

ale niekedy to tak jednoducho nie je.

Zverejnené

Snad si si vedomy svojich kvalit, ci fyzickych alebo akychkolvek inych, a vies, aku slecnu si mozes dovolit oslovit, a pri akej by si mal radsej stiahnut chvost ;)

Aby sa nahodou nejednalo o Miss Nitra .. co by nas asi neprekvapilo, lebo vsak co tam nejaka Hirosima ;)

• Pridať bod 1
Zverejnené

Zalezi aj v akom case a v akej situacii je dotycna oslovena... Niekedy ani nie clovek je chyba ale ze akurat v nevhodnej dobe je oslovena a potom si to zapamata ako neprijemnu udalost. Mozno ten isty chlap by oslovil tu istu zenu len za inych okolnosti a vyslo by to.

Zverejnené

tomas,   nie.  Tu bola rada opacne,  nie konverzacia,  len pozdrav a jedna veta a hned potom ist mimo.   Aby si ostal zahada,  ktrora je bude vrtat v hlave.  A na druhy den uvidis ci sa nieo zmenilo.

Zverejnené

Toto ma zacalo zaujimat tyso. Takze pozdrav a jedna veta len aka? Daj priklad.

Zverejnené

game,  ale ked je dost vytrvakly, tak vacsinou dostane sancu.  Aspon na rozhvor a nejaku formu znamosti. A tu mu umozni aspon sa utaborit pod hradbami a pripravit sa na dalsie kroky :)

tomas,  tu si vymysli sam, to sa neda skopirovat.  Nebudem ti robit cyrana :)

(  ako prklad,   Je fajn ze nam skraslujes  taketo uprsane dni,   alebo  mam radost ze ta znovu vidim,     Ale neviem ani aka ja stara, odkial chodi, atd.    )

Zverejnené

tyso,

ale pridajme, že niečo ... niečo tam musí byť. u toho človeka, u mňa nálada. vytrvalosť, ale nie akákoľvek.

prípad, keď tam bolo všetko, IQ, EQ, vzhľad, povaha, skutočný záujem, len jednoducho ... nezafungovala z mojej strany obojstranná náklonnosť, lebo proste nie. nešlo to. som zažila.

a časom aj ako jedna strana, aj ako druhá strana.

Tomáš,

bola tu reč niekoľkokrát o tom, že keď už nedokážeš odolať a kole ti to bok, tak ju maximálne POZDRAV spolu s ostatnými cestujúcimi, ako spolucestujúcu, s ktoru pravidelne cestuješ.

skús prosím, pekne prosím, odolať tomu, aby si ju hneď ohuroval ako predajca teplej vody. žiadna konverzácia.

BEZ AKOJKOĽVEK VETY. skús to pochopiť.

Zverejnené

:),  bez blbej vety :)   ale hacik treba nahodit :)

Nestaci pozdravit,  treba dat jemne najavo zaujem a  odsupit rychlo prec aby  nebola pod ziadnym tlakom.

game, chemiu neoklames :)  ale vie to zajst dost daleko aj bez nej :)

Zverejnené

tyso,

samozrejme aj to. ale ten nátlak musí mať fazónu. v tom sa zhodneme :)

v prípade dievčiny z busu zostávam pri neutrálnom pozdrave k všetkým cestujúcim. bez akéhokoľvek náznaku nátlaku.

Zverejnené

Vsak nemyslel hned balit ale ze ako sa jej prihovorit, lebo ona je teraz tak (preto som spominal ako sedi ako stoji) lebo ozaj takym stylom ze nedobytna pevnost. Ona je v pozicii ze by k nej clovek musel nadrzovku prist a oslovit ju.

Začať konverzáciou s každou ženou je relatívne jednoduché. Často stačí využiť situáciu napr. keď nastupuješ do dverí. Ja spravím jednoducho to, že ležérne ukážem na dvere, že jej dávam prednosť, poviem "Prosím" alebo "Nech sa páči" a potom už len mimovoľne sledujem jej reakciu. Ak vstúpi do dverí ako kráľovná zo Sáby, tak viem, že tam strácať čas nemusím a už sa na ňu nesústredím. Môže nastať opačná situácia, že sa usmeje, poďakuje a pod., tam viem, že tam nejaká šanca je. Iný príklad: minule som išiel domov z Blatisravy do Trenčína, večer zvykne chodiť vlak s novými vozňami, ale práve vtedy nasadili dobytčák. Tak som nastúpil, vošiel som do kupé, kde sedeli 3 mladé baby, tak som využil situáciu. zahral sa na blbého a spýtal, sa či je to správny vlak, lebo inokedy chodí iný. No a hneď sa dve chytili, že hej, že mám pravdu, dali iné vozne atď... takže konverzácia začala a už len záleží na tvojej fantázii či a kam to dotiahneš. Netreba žiadne otrepané frázy, typu "koľko je hodín", stačí vedieť využiť situáciu.

- vidi okolo seba otravneho/nesympatickeho cloveka, a nechce mu dat ani len minimalnu sancu na prihovorenie sa

Tomáš čítaj a hlavne pamätaj si, to je o tebe.

tomas,   nie.  Tu bola rada opacne,  nie konverzacia,  len pozdrav a jedna veta a hned potom ist mimo.   Aby si ostal zahada,  ktrora je bude vrtat v hlave.  A na druhy den uvidis ci sa nieo zmenilo.

Ano, takýto prístup často volím aj ja, všimol som si, že dosť žien skôr prejaví záujem, keď sa chlap tvári že ju má na saláme.

Zverejnené

Začať konverzáciou s každou ženou je relatívne jednoduché. Často stačí využiť situáciu napr. keď nastupuješ do dverí. Ja spravím jednoducho to, že ležérne ukážem na dvere, že jej dávam prednosť, poviem "Prosím" alebo "Nech sa páči" a potom už len mimovoľne sledujem jej reakciu. Ak vstúpi do dverí ako kráľovná zo Sáby, tak viem, že tam strácať čas nemusím a už sa na ňu nesústredím. Môže nastať opačná situácia, že sa usmeje, poďakuje a pod., tam viem, že tam nejaká šanca je. 

Ano, toto je fajn, ale pre mna osobne je to iba gesto, nic neznamenajuce. Resp ano, slusne vychovaneho chlapa.

A ja ako slusne vychovana sa pozriem, usmejem a podakujem.

Neznamena to nic viac.

Ja sa rada usmievam na ludi, na muzov, ale nie je v tom nic hlbsie ;)

Takze Axel, Tomas ... nie, nemusi to znamena ziadnu sancu :)

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov