Tomáš Zverejnené 18. November, 2015 Zverejnené 18. November, 2015 Ano je to tak. Tentoraz poviem ze Axel velmi dobre si to vystihol. Vsak podme na to logicky: Kto je sikovny a zivotaschopny tak je taky uz od dvadsiatky... Ziadne take ze do 30 je taky a potom sa razom zmeni na nepoznanie. Kto je mamlas v dvadsiatke, bude nim aj v tridsiatke. Clovek sa formuje uz na skole. Ti co sa ucia a beru to vazne, teda latku aj pochopia nielen bifluju, su huzevnati chodia popri skole na rozne kruzky, doma si na PC programuju, skusaju zaklady include atd. To uz vidiet ze ide o raznych a snazivych ludi. Potom je ich uplny opak ze grazli ktori kaslu na vsetko neucia sa, chodia poza skolu, prepadnu, opakuju rocnik, biju sa, kradnu, sikanuju, v dospelosti nechodia do prace ale radsej sa stanu kriminalnikmi, daju sa k mafianom, stanu sa z nich drogovy dileri atd. Potom je ten neutralny stred ze latku sa nabifluje (ale nechape ju) len aby neprepadol, aby presiel, ale nebazi ani po najlepsom prospechu... v dospelosti chodi do prace, ale len takym principom ze si odrobi sichtu, padla a dalej ho nezaujima... Len zarobit aby prezil, ziadne priority, ziadne ciele, len rutina... V tej skupine som niekde aj ja... No a spat k tomu ako axel okomentoval ten clanok, to su fakty a uz som aj niekde spomenul ze ja sa na zeny mozem maximalne tak pozerat. Nieco podobne napisal aj clovek2 v mojej teme. On sam priznal ze jemu ten stav vyhovuje, ma dost roboty, nebude prisposobovat zivot k tym veciam co vztah prinasa, preto odmietol zensku. Ale jaky paradox ze ten komu sa zena sama ponuka ten ju nechce a kto ju chce toho zase nechce ona... Ja sa priblizovat nemam preco, v mojom pripade to ani nema zmysel, takze ja by som sa mal priblizit k inym temam a od tejto sa vzdialit.
Sniper Zverejnené 18. November, 2015 Zverejnené 18. November, 2015 Ano je to tak. Tentoraz poviem ze Axel velmi dobre si to vystihol. Vsak podme na to logicky: Kto je sikovny a zivotaschopny tak je taky uz od dvadsiatky... Ziadne take ze do 30 je taky a potom sa razom zmeni na nepoznanie. Kto je mamlas v dvadsiatke, bude nim aj v tridsiatke. Ďalší príspevok, v ktorom tak horlivo pritakávaš, až sa divím, že ti ešte hlava neodletela, tak som zvedavý, aké ponaučenie si z toho zoberieš. Ale som rád, že si to začínaš uvedomovať, to píšem na margo toho, ako si si myslel, že ak by si si spravil VŠ, že by zrazu bolo všetko jednoduchšie a baby by sa predbiehali, ktorá by ti skočila skôr na klin.
doll Zverejnené 18. November, 2015 Zverejnené 18. November, 2015 Axel, nestras ho. Je to zovseobecnovanie, kazdy sme osobnost a podla toho posudzovat. Osobne si myslim, ze Tomas ma vysoke naroky, neuvedomujuc si to.Mozno by onho aj nejaka javila zaujem, ale nevidi ich, nakolko dotycna nesplna jeho kriteria.
Sniper Zverejnené 18. November, 2015 Zverejnené 18. November, 2015 Ja ho nestraším, každý je iný, ale všeobecne to tak fakt je. Sám to vidím na sebe, ešte keď som bol bez vzťahu, tak som chcel, ale ako som získal, tak som zistil, že už to nie je ono. Zvykol som si na svoj zaužívaný spôsob života, už nemám toľko času sa "s niekým flákať" (clovekZ píše podobne o tom istom) a "mať niekoho" už beriem len ako nutnosť pre prípad založenia rodiny a pod. On keby si niekoho našiel, tak by musel radikálne zmeniť svoj zaužívaný spôsob života a vzhľadom na to, že má problémy sa prispôsobovať, tak jemu vzťah by skončil skôr, ako by vôbec začal. Proste ono je to tak, a to nevidím iba na sebe, ale na viacerých, že u chlapov okolo 35tky tie vzťahy už majú čoraz nižšiu prioritu. Tomáš je len nadržaný, lebo dokopy nikoho nemal, tak veľmi chce, ale pochybujem, že by sa dokázal prispôsobiť novému spôsobu života. 1
doll Zverejnené 18. November, 2015 Zverejnené 18. November, 2015 Aha, o tomto si pisal. Tak ale toto je vseobecne zname, neplati to iba v pripade Tomasa. Potom je to uz len o voli, o priatupe, respekte, kompromisoch a tolerancii.
Sniper Zverejnené 18. November, 2015 Zverejnené 18. November, 2015 Ano tie kompromisy sú veľmi dôležité. Ak sa nájdu dvaja dávno dospelí ľudia, ktorí na viacero vecí pozerajú inak, ktorí majú viacero rozdielnych záujmov, tak tam je dôležité nájsť spoločnú reč, treba obrúsiť hrany, lebo inak je to dosť na hrane. No a teraz si zober Tomáša. Flákanie okolo činžiaku je u neho bežná vec, ktorú praktikuje roky. Nehovoriac o hraní na plejstejšn. Buď si nájde takú, ktorá sa bude s ním flákať okolo činžiaku a keď k nemu príde na plejstejšn, tak porád donesie aj nanukovú tortu alebo bude musieť radikálne niečo zmeniť a pristúpiť na kompromisy, lebo pochybujem, že väčšina žien mu bude toto tolerovať.
doll Zverejnené 18. November, 2015 Zverejnené 18. November, 2015 On je silno prisposobivy, potrebuje dominantnu zenu, ktora to bude tahat. A potom to bude ok.
Sniper Zverejnené 18. November, 2015 Zverejnené 18. November, 2015 Ano, už som to spomínal. Podľa toho čo píšeš, ty by si potreboval silne dominantnú ženu, ktorá by ťa mlátila ako žito za ten spôsob života akým žiješ. A najlepšie takú, ktorá nebude trochárčiť. Prvé rande a namiesto pusy na zvítanie poletí preventívna facka :zubiska:
Tomáš Zverejnené 18. November, 2015 Zverejnené 18. November, 2015 Tentoraz nepritakavam lebo uplne to tak nieje. Nemam zauzivany sposob zivota len viem ze ine robit nemozem. Na co by som siel do mesta ked nemam s kym, kam, zaco... Pracovat s PC nie lebo sa tomu nerozumiem. Nema moj zivot ziaden zmysel. Keby ale bola zena tak by zacal mat zmysel ako tie moje vypravy do roznych casti slovenska za zenami z pokecu. Tam som cestoval lebo bolo za kym; obliekol som sa, navonal, nageloval vlasy lebo bolo pre koho; tesil som sa lebo bolo na co... Vsak k tej Ziarcanke co mala byt by som sa aj nastahoval k nej a ist spolu byvat, mat vazny vztah, siel by som do toho. Ale ked neni zena, neni su kamarati akych si predstavujem, prezivam len od vyplaty do vyplaty tak jednoducho nema moj zivot zmysel a tak len prespim pol dna, pozeram telku, a hranie videohier uz upada. Uz ani to ma tak nebavi. Bol som v tartarose, zabil som hadesa, vystupil na olymp, bojoval so zeusom, oslobodil titanov, bojoval s harpiami v Grecku som vybavil vsetko co bolo treba. Ako kriziak som zvladol vsetky levely Jerusalem je hotovy. V Resident Evile som sa zachranil z mesta plneho zombikov uz ma ani to nebavi. Jedine co ma bavi je to priblizovanie sa. A napisem dalsi sposob ako som sa priblizoval bolo to uz davnejsie lebo zima bola taka ladovejsia a u nas je tak ze su dva cinzaky a mame spolocne parkovisko co sa tak od jedneho k druhemu. Na autach bolo vela namrazy ale ja som v ramci nudy chodil dole stale to nase oskriabat, sneh z neho zmiest a takto to robime s tym susedom ze sme dole utierame auta alebo furt nieco okolo nich robime a popritom kecame. Raz vedla mna parkovala zena z vedlajsieho cinzaku. Ako susedia z videnia sa pozname zdravime sa alenic viac. No ona tiez skrabala a tak sa sama nacala tema ze kolko ladu ako to tazko ide dole, prebrali sme finty co je na to dobre atd. Potom sa uz len prehuplo do inych tem ze inac to a tamto. Chytil som sa toho ze je vysoka tak som sa spytal kolko meria a ze porovnajme tak sa vystrela postavila sa vedla (v kazdej dospelej zene je aj dieta detto ako u mozov) s usmevom tak milo sa bavila. Potom sa tam nedaleko gulovali decka mali postavene hradby a ja ze nepridame sa a ona tiez smiech ze ja by som sa tam nezmestila a uz to islo ja na to tak postavime snehuliaka vyuzijeme tvoju vysku a poslednu gulu das ty... Az tu islo v priatelskom duchu len potom doskriabala isla prec... Dlho som ju vidaval stale samu, ale nemal som na com stavat lebo nevedel som ci je ozaj nezadana, tak sme sa nadalej zdravili, obcas len take zdvorilostne jak sa mas... A nedavno som ju videl s chlapom sa obijmat takze zase nic. V bageterii som sa uz kazdej spytal ci je zadana ale su zadane. A oni sa tam striedaju ze maju tri prevadzky a v kazdej su po dve a oni rotuju ze kazdy den su inac prehadzane a plus brali aj nove. Tak som v tom uz mal mismas a prave tej co sa mi tak paci som sa pytal ci je volna a ona ze vsak si sa ma uz na to minule pytal. Povedal som ze sorry zabudol som lebo mam tolke rozrobene ze si to uz fakt budem musiet do notesu pisat. A co sa tyka konverzacie aj tu som chcel byt srandovny a inspiroval som sa z reklamy na nejaky fastfood ze prisiel chlapik a pytal sa ze hamburger? ona ze euro, on: pitie? ona: euro? on: tvoje telefonne cislo? ona: euro jaaj ehhm sorry eehm... Pointa bola ze ona na vsetko mala odpovedat euro lebo bola akcia ze vsetko za euro... on trepol ze a tvoje telefonne cislo? Pridem tam a ona ze: co to bude? Ja: americky hotdog... ona: a este? ja: mala kofola... ona a este? Ja: odpoved na otazku ci si zadana... to bude vsetko dakujem platim. Len potom nemam na com stavat lebo bud povie ze je zadana. Alebo povie ze je volna a ked ju pozvem von ze sa pome spoznat blizssie vyhovori sa na kdeco. Dokonca Martina z Trnavy mi dala dobry odpis. Prisla do skladu lebo tam mala kanosky chodila kecavat na nase pracovisko takze tak kolegovsky sme sa poznali. Spytal som sa ze ci je zadana a ona ze: Pre Teba ano! Tym vlastne vyjadrila ze nema zaujem o mna konkretne.
Tomáš Zverejnené 18. November, 2015 Zverejnené 18. November, 2015 Helle ked mas PS-ko odporucam: God Of War - Chains of OlympusGod Of War - Ghost of SpartaDantes InfernoResident Evil 1 aj 2 bola aj trojka ale ta uz nebola dobra To su moje naj hry. V GoW hrajes za kratosa on je poloboh a ma brata deimosa s nim budes bojovat v druhom diely na konci ked ziskas spartansky stit.
doll Zverejnené 18. November, 2015 Zverejnené 18. November, 2015 Ano, už som to spomínal. A najlepšie takú, ktorá nebude trochárčiť. Prvé rande a namiesto pusy na zvítanie poletí preventívna facka :zubiska:Axel, dominantna neznamena hned ze ho bude tasat. Napr ja so mala par partnerov, ktorym vyhovuje ze prevezmem iniciativu pri vybavovani napr dovolenky, organizacii vyletov, cohokolvek, kde netreba prejavit tolku iniciativu. Su take typy muzov aj zien, je to bezne.
game Zverejnené 18. November, 2015 Autor Zverejnené 18. November, 2015 Helle ked mas PS-ko odporucam:God Of War - Chains of OlympusGod Of War - Ghost of SpartaDantes InfernoResident Evil 1 aj 2 bola aj trojka ale ta uz nebola dobra To su moje naj hry. V GoW hrajes za kratosa on je poloboh a ma brata deimosa s nim budes bojovat v druhom diely na konci ked ziskas spartansky stit. toto by si potreboval, Tomáš.hľadaj kamošku medzi hráčmi PS, také, čo budú zdieľať tvoje nadšenie z kratosa a deimosa a phobosa a pobitia filištíncov ...mastili by ste spolu hry, spokojní a uspokojení so svetom : )
Darkman Zverejnené 18. November, 2015 Zverejnené 18. November, 2015 Jaaaj, to je cele spatne. Tvoj zakladny problem je ten, ze si nezaujimavy povalac, bez konickov, zufaly, s minimom sebaucty. A na peniaze sa nevyhovaraj, je kopec veci, ktore clovek moze robit a nepotrebuje tisice eur. Napr. keby si sa varit naucil, tak by si este usetril. A ver mi, ze zena sa uplne inak pozera na chlapa schopneho v kuchyni, ako na povalaca co len sedi pred telkou. A ty ked sa zacnes bavit s dievcatom, tak sa v podstate nemas o com bavit, vies ohodnotit vysku, dlhne vlasy, decka co sa hraju, ale o sebe nevies povedat nic, nic co by ju zaujalo. Rovnako je z teba citit zufalstvo, nepohodu. A tak prirodzene nijaku babu nezaujmes ako osoba, a tak koncis po prvom stretnuti ako nezaujimavy. Ved ktora baba by sa dala dokopy s niekym, koho predstava idealneho vztahu je, ze on bude kvasit na gauci a zena ho bude obskakovat? A tak ides na problem brute forcom, oslovujes kazdu, od kazdej hned tahas ci je zadana, ale to nijako ten povodny problem neriesi. Si nezaujimavy, bez zapalu pre hocico. Zena nema byt tvoj motivator aby si sa normalne obliekol, aby si nepresedel cely den pred telkou, aby si sa niecomu venoval. To zena ani nikdy nebude, to musis byt ty sam. Ak ta nieco nebavi bez frajerky, tak ta to nebude bavit ani s frajerkou. Pozri, doll bavi korculovanie, a nepotrebuje chlapa na to, aby si isla zakorculovat. Mna bavi letectvo, a nepotrebujem frajerku na to, aby som vyrazil k letisku. A rovnako to plati naopak, ak ma nebavi balet bez frajerky, tak ma zazracne s frajerkou bavit nezacne. 1
Ryan Giggs Zverejnené 18. November, 2015 Zverejnené 18. November, 2015 A este Ryan, korculovanie bude coskoro, mozes prist podporovat mentalne, alebo skusit ten liek :caavo:Neprovokuj. Som dosť pošahany na to, aby som sa tam naozaj objavil.
Tomáš Zverejnené 18. November, 2015 Zverejnené 18. November, 2015 Darkman krasne... Neni co dodat. Ja som si myslel ze motivator je zena lebo ked som behaval tak som tam.chodil kvoli zenam alebo ked ma volala suseda, ked som korculoval vzdy ma tam vzala kamoska a k hokejistom som sa pridal ked ma tam zbadali znami a uz ked smetam boli a spytali sa ci sa nepridam ale sam som nemal motivacie ze plac je prazdny baby tam niesu tak nac tam tam pojdem?
Sniper Zverejnené 18. November, 2015 Zverejnené 18. November, 2015 Vsak k tej Ziarcanke co mala byt by som sa aj nastahoval k nej a ist spolu byvat, mat vazny vztah, siel by som do toho. Ale ked neni zena, neni su kamarati akych si predstavujem, prezivam len od vyplaty do vyplaty tak jednoducho nema moj zivot zmysel a tak len prespim pol dna, pozeram telku, a hranie videohier uz upada. Uz ani to ma tak nebavi. Bol som v tartarose, zabil som hadesa, vystupil na olymp, bojoval so zeusom, oslobodil titanov, bojoval s harpiami v Grecku som vybavil vsetko co bolo treba. Ako kriziak som zvladol vsetky levely Jerusalem je hotovy. V Resident Evile som sa zachranil z mesta plneho zombikov uz ma ani to nebavi. No OK, takto: ja som minulý piatok poslal odkazy na tieto témy, mojej známej, ktorá je momentálne voľná. Je celkom pekná, pár príspevkov od teba prečítala a chcela by vedieť, čo by si jej mohol ty ako CHLAP ponúknuť. Záujem zatiaľ nejaký extra nemá, ale ako hovorí, človek nikdy nevie a čo je hlavné je optimistka, verí, že sa dokážeš zmeniť, ale chce vedieť viac. Býva na západnom Slovensku, má 26, výška 173. Zatiaľ toľko stačí. Takže napíš, čo by si jej TY mohol ponúknuť, čaká na tvoju odpoveď v tejto téme. A snaž sa. Axel, dominantna neznamena hned ze ho bude tasat. Neznamená, ale Tomáš takú potrebuje :zubiska:
doll Zverejnené 18. November, 2015 Zverejnené 18. November, 2015 Neprovokuj. Som dosť pošahany na to, aby som sa tam naozaj objavil. Neprovokujem :) Pridi, dones korcule, ked nie tie, donesies mi z bufetu caj :D ;)
Ryan Giggs Zverejnené 18. November, 2015 Zverejnené 18. November, 2015 Aj modre z neba ak chceš. :whistling:
game Zverejnené 18. November, 2015 Autor Zverejnené 18. November, 2015 ale no a tu máme živý príklad, ako na to približovanie ... klídek deti :thumbsup:
doll Zverejnené 18. November, 2015 Zverejnené 18. November, 2015 Vsak to sme chceli len Tomasovi nacrtnut, ako to vyzera v praxi :D
Tomáš Zverejnené 18. November, 2015 Zverejnené 18. November, 2015 Tento rypaci styl konverzacie pouziva kamarat a vacsinou tym uspeje... Mila axelova kamoska: Viem ponuknut svoje srdce, lasku, priatelstvo, porozumenie, spolocne zaluby (ja som vsestranny dam sa na hocico) nepoznam ta a otazka typu: co vies ponuknut znie tak cudne, vypocitavo, materialisticky... Vztah vznika prirodzene ci si tam dvaja sadnu, ci si rozumeju, a ja stale hladam svoju zivotnu lasku, o to sa len dennodenne pokusam ze co ak motyka vystreli ale zatial nic. Kludne preposli cez axela nejake otazky ak mas na mna. Nefajcim, nepijem, nehram automaty, nedrogujem, neuznavam domace nasilie a take. Vazil by som si zenu, chodil s nou na vylety, do kina, sadnut na pizzu, pozriet autosalon, prejst sa po vianocnych trhoch, a tak hocico mozme sa len tak prejst zhovarat sa... Neviem aka si ale diskusiou na to prideme. Zatial pekny zvysok dna prajem. Tento dohadzovaci styl ze susedina kamoska mi sla dohodit svoju sesternicu, taky experiment uz bol. Aj ona bola volna, nebranila sa vztahu, tak nas dala dokopy a aj to zafungovalo. My sme si fakt sadli. Ta jej sesternica jej povedala o mne, mne zase povedala o nej. Cez nu sme vymenili cisla, pisali si SMS-ky, obaja sme fandili techno muzike, chodili sme do toho isteho klubu zameraneho na elektronicku hudbu... Ale aj bezne veci ze ako sme sa mali dnes v praci, co robime prave a tak. Aj stretko dopadlo dobre, bolo dalsie a dalsie, prve pusy, objatia a nakoniec som ju predstavil kamosovi co bol este vacsi technomaniak mal pirsingy na oboci v nose, farebne vlasy, hotovy technoboy a prebral mi ju. Doteraz su spolu, uz su zasnubeni.
Sniper Zverejnené 18. November, 2015 Zverejnené 18. November, 2015 Srdce, lásku, priateľstvo a porozumenie jej ponúka každý, čo sa vlastne aj očakáva, keď niekto chce s ňou chodiť.Záľuby má jogu a balet - bude ťa to baviť?To, že nefajčíš, nepiješ, nehráš automaty, nedroguješ, neuznávaš domáce násilie, považuje za samozrejmosť, inak by sa na teba ani nepýtala.Kam by si ju zobral na výlet?Kino s pizzou vyjde asi na 25€, predstavuje si to najmenej 2-3x za mesiac (kino raz mesačne stačí). Nebude ti trápne keď bude musieť zaplatiť za teba? 1
doll Zverejnené 18. November, 2015 Zverejnené 18. November, 2015 Ufff, joga a balet, to vyzera byt slecna intelektual :)To si myslim nie je smer, ktorym by sa Tomas vedel uberat :) Axel, nepytaj sa ho ci by vedel, chcel. Pokial nema zena jedno oko a hrb, vezme vsetko :)
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz