Skočiť na obsah

Ako sa priblížiť ?

Odporúčané príspevky

Zverejnené

mne vzdy pomohlo (a rokmi sa to nezmenilo) byt v spravnej hladine. V takej, v ktorej som ironicky, sarkasticky ale zaroven spravne vyrecny a zabavny :D (zabavny som samozrejme aj bezne, ale trva mi dlhsie uvolnit sa pri ludoch, ktorych nepoznam, co je teda pri zoznamovani s niekym novym vzdy).

a nakoniec to najvacsie klise, vzdy (99%)to chodi vtedy, kedy to necakas.

Zverejnené

tak akosi tu bude pravda ... behať tomu v ústrety, neustále byť pripravený ako správny pionier, mať "rozpracované" akože nádejné budúce vzťahy na sedem strán ... to nie je to pravé orechové, to je také ... trochu zúfalé, nakoniec by som mala strach, že si ich popletiem ... :innocent:

tým nechcem povedať, že nemôžeme jemne vyštartovať po niekom, kto nás zaujme ... robíme (alebo robili) sme to všetci, muži aj ženy.

ale prrrr ... jemne, jemne ...

aj tak to bude takmer naisto niekto, na koho sme ani nepozreli ... lebo to nebol náš idol, ale práve preto na nás čaká ... s idolmi to málokedy vychádza :)

Zverejnené

Mimochodom, chlapi, vyberate si sliepky, co od takych cakate? ;)

Nik nemá na čele napísané čo je zač... To zistíme obvykle keď je neskoro...

Tomas...zapamataj si raz a navzdy!Cim bohatsi budes tym viac zien mat budes :zubiska:  Ani usmev ti nebude treba ona sama sa na teba usmeje ked zaciti tvoje eura neboj nic. Vsetky su rovnake!Eura, eura, eura adt...oni v tych hlavach uz nic ine nemaju -_-  

Z časti je to podmienené tým materializmom o čom ešte budem písať nižššie... Však ja by som si tiež vybral tú čo lepšie zarába, má auto, byt atď.

Dalsia vec, samozrejme, ja ako zena, ktora ma byt a dobru pracu asi nebudem mat moc spolocnych tem s dlhodobo nezamestnanym, ktory nema zaujem na sebe makat a cely zivot sa len poflakoval.

Zaujímavý názor ktorý si protirečí (axel sleduj) žena povie že neni na peniaze, ale chudobného odmieta. Tak potom čo vlastne chce?

Tomas

Pokial k cloveku ten druhy neciti aspon nejake sympatie, je vacsinou zbytocne priblizovat sa. Skus babu niecim zaujat, nie sa na nu tlacit.

A tuto je hlavná príčina. Menšie percento robia aj tie veci ako či je ten chlap solventný atď. Ale prvoradá vec je presne toto. Ja to vyvolať v nej neviem.

ja sa na nic nehram...... mam doma pritazliveho, vzdelaneho a podla Tomasa aj bohateho chlapa :zubiska:  a z osobnej skusenosti mozem povedat, ze spomienky na vikend v Parizi su lepsie ako 150-ta repriza Posty pre teba...

A sme pri tom o čom som chcel napísať ako reakciu aj na ten citát druhý zhora. Je úplne logické že so solventným partnerom je to lepšie. Tak jasné že ísť domov z diskotéky na aute je pohodlnejšie ako mrznúť na zastávke. Ísť na dovolenku lietadlom k moru je určite zaujímavejšie ako ísť k Váhu na bicykloch. Je by som si tiež vybral takú čo je solventnejšia.

mne vzdy pomohlo (a rokmi sa to nezmenilo) byt v spravnej hladine. V takej, v ktorej som ironicky, sarkasticky ale zaroven spravne vyrecny a zabavny :D (zabavny som samozrejme aj bezne, ale trva mi dlhsie uvolnit sa pri ludoch, ktorych nepoznam, co je teda pri zoznamovani s niekym novym vzdy).

Toto je pravda. Kamarát presne na toto balí baby ale problém je to že ja nemám tan prirodzený talent byť showman. On keď spustí tak je kabaret. Jeho hneď napadnú tie správne srandy, hocijakú situáciu vie smiešne a zábavne okomentovať, k ženám je taký sarkastický, tak uštipačne im nakladá aby v nich vzbudil záujem. Je ho radosť sledovať ale ja ho neviem napodobniť.

A dnes ma môžete pochváliť. Šiel som 2x vlakom, 1x električkou, 1x autobusom, chodil som po auparku a žiadnu som neotravoval.

Zverejnené

Tomas...ani ma neprekvapuje ze mas pocit ze to co pisem sa protireci. Ty ako chlap baziaci po hocakej tomu ani rozumiet nemoze :)

Je uplne prirodzene, ze si hladame podobneho partnera, ci uz na zaklade vzdelania, spolocnych nazorov, vnimania sveta, etc....

Chtiac nechtiac, preferujeme socialne podobnych partnerov. To sa prejavuje rozne, a aj vdaka tomu dochadza k vzajomnemu doplnaniu a celkovej vyrovnanosti.

Zverejnené
Zaujímavý názor ktorý si protirečí (axel sleduj) žena povie že neni na peniaze, ale chudobného odmieta. Tak potom čo vlastne chce?

tomáš čo je natom k nepochopeniu? Doll tým chcela povedať, že nepotrebuje bohatého chlapa aby ju živil, ale tiež aj to že nechce socku ktorú by musela živiť ona. 

Doll ak som to zle pochopil tak prepáč ... 

Zverejnené

Mozno ho neodmieta preto, ze je chudobny, ale preto, ze je leniva hnida co cele dni presedi za telkou...a to ju proste nepritahuje.

• Pridať bod 1
Zverejnené

Funebrak, ale vsak kto vravi, ze take zeny neexistuju. Konkretne je tu ukazanych par kusov, ty ukazujes prstom na vsetky :)

A, nechapavy si tu ty, Axel to tiez myslel ironicky ;)

Hlavna vec ze na toto vsetko si zagagla co najviac prave ty!A vies ako sa vravi trafena "hus" zagaga :zubiska: Asi som trafil tu pravu.Este stale si ma nepochopila?Ja cely cas tvrdim ze slusne zeny uz na tejto zemeguli nie su :P  :zubiska:  ;) Je tazka doba a kazda chce byt zabezpecena.

Vsetci muzi maju plno penazi a vsetky zeny ziju s nimi. A teda nikto nezivori. Ty si chlapce nasiel liek na chudobu. Aj tvoj otec musi byt milionar ked si s nim tvoja matka vobec zacala.

A pouzivat ako dokaz videa z ktorych je vacsina hrana je nanajvys usmevne.

No v prvom rade ja som nenasiel liek na chudobu.Mam zamestnanie a velmi slusny plat.A mojich rodicov si do papule laskovo neber!!!A k tomu videu ty si inciator tych videí?Ze pises ze je to cele hrane?

Zverejnené

Ano, funebrak. Reakcia na diskusnom fore je automaticky zagaganie trafenej husi :D

A znova sa opakujem. Bohaty chlap si vybera sliepku, fiflenu, hlavne aby reprezentovala, tak co od takej cakas :)

Zverejnené

Však ja by som si tiež vybral tú čo lepšie zarába, má auto, byt atď.

Doll tým chcela povedať, že nepotrebuje bohatého chlapa aby ju živil, ale tiež aj to že nechce socku ktorú by musela živiť ona.

Takže Tomáš, na doll môžeš zabudnúť :zubiska:

K tomu: je jasné, že ľudia k sebe hľadajú rovnejších, ale napr. ja som opak toho, čo hľadá Tomáš. Aj keď nemal by som problém, kebyže si nájdem ženu, ktorá má byt, auto, vysoký plat, tak by som sa cítil trochu trápne (aj keď vlastne nemal, však máme emancipáciu, prečo by si žena nemohla zarobiť na byt a auto?), lenže predsa len je prirodzenejšie, že o takéto veci sa skôr stará muž, žene takto dá príležitosť, aby z domu vytvorila domov a mohla sa starať o deti (tu mylne vzniká názor všelijakých sockárov a skrachovancov, ktorí za svojou neschopnosťou vidia to, že ženy idú iba po peniazoch). Lenže v tvojom prípade Tomáš ide o jasné kalkulovanie. Žiješ skoro ako socka a pri bohatej žene by si sa nemusel už ani snažiť robiť na sebe. Ty by si potreboval nie facku ale kopanec, bodaj by si nabúchal nejakú chudobnú bez peňazí o ktorú by si sa musel starať, potom by si si vstúpil do svedomia. Ja ti dám takú čo lepšie zarába, má byt, auto, ty hnida lenivá!

Zverejnené

Ano, funebrak. Reakcia na diskusnom fore je automaticky zagaganie trafenej husi :D

A znova sa opakujem. Bohaty chlap si vybera sliepku, fiflenu, hlavne aby reprezentovala, tak co od takej cakas :)

Dobre... a este mas stale tu gloriolu nad hlavou? :innocent:  :zubiska: Cista a neposkvrnena taka je nasa doll :zubiska:  :P 

Zverejnené

nNo v prvom rade ja som nenasiel liek na chudobu.Mam zamestnanie a velmi slusny plat.A mojich rodicov si do papule laskovo neber!!!

Sklidni hormon. Nejak sa ti zasekol prst na vykricniku. To ty si tu pisal ze su take vsetky zeny tak co tu teraz blabotas? Tvoja matka nie je zena?
  • Pridať bod 1
Zverejnené

Ryan, no no no...opatrne. Ty jeho matku nepoznas, na rozdiel od funebraka, ktory pozna vsetky zeny ;)

Zverejnené

Funebrak, napisem nieco, co mi aj tak neuveris, ale budis :D :D

Pred par mesiacmi som spoznala jedneho muza. Psychoterapeut skusany osudom (detaily vypisovat by boli na dlho), roky pomaha ludom, psychicky pri tragediach, hlavne kde zomieraju deti, kedysi na pol ceste stat sa knazom, vsetko to malo dava na charitu M.Kuffu v Zakovciach.

Ten clovek ma minimum a je zmiereny s tym, ze nikdy nebude mat kompletnu rodinu. Jeho dcera zije s jeho byvalou partnerkou, ktora mu robi obrovske problemy.

Aj napriek tomu ma pritahuje a rada s nim travim cas.

Ako to? Nie je bohaty, nejazdi na drahom aute, nema velky byt, nenosi drahe hodinky... da si bufku okolo krku, to je jeho doplnok.

Co to bude tentokrat? :D

• Pridať bod 1
Zverejnené

Sklidni hormon. Nejak sa ti zasekol prst na vykricniku. To ty si tu pisal ze su take vsetky zeny tak co tu teraz blabotas? Tvoja matka nie je zena?

Uz som ti nieco napisal tak to prosim ta respektuj.Bud aspon na tolko korektny aby to nazasahovalo rodicov!Dobre?

Funebrak, napisem nieco, co mi aj tak neuveris, ale budis :D :D

Pred par mesiacmi som spoznala jedneho muza. Psychoterapeut skusany osudom (detaily vypisovat by boli na dlho), roky pomaha ludom, psychicky pri tragediach, hlavne kde zomieraju deti, kedysi na pol ceste stat sa knazom, vsetko to malo dava na charitu M.Kuffu v Zakovciach.

Ten clovek ma minimum a je zmiereny s tym, ze nikdy nebude mat kompletnu rodinu. Jeho dcera zije s jeho byvalou partnerkou, ktora mu robi obrovske problemy.

Aj napriek tomu ma pritahuje a rada s nim travim cas.

Ako to? Nie je bohaty, nejazdi na drahom aute, nema velky byt, nenosi drahe hodinky... da si bufku okolo krku, to je jeho doplnok.

Co to bude tentokrat? :D

Dollinka ja uz neviem ci sa mam smiat alebo plakat fakt neviem.No pozri sa... mna tvoj zivot absolutne nezaujima co budes robit a skym budes zit je tvoja vec.Ja mam iny pohlad na vec a ty tiez.V tejto teme sa ale urcite nezhodneme iked...ako sa tu stale obhajujes a do "krvi"argumentujes no co ti ja viem :wooops: .Asi len predsa na tom nieco len bude. Myslim tym ze zeny mame naozaj aj "skromne"A vies ty co?Tentoraz spravim kompromis,a zacnem ti verit  :P Som dost tvrdohlavy ale asi budes fakt vynimka.No a ked si nam tu uz spomenula pana psychoterapeuta tak to je pekne ze pomaha ludom...Dufam ze vas vztah dlho vydrzi a vychutnate si ho aj v horach kde to ty najviac milujes...pan urcite nebude proti.A este posledna vec k tomuto ja inac by som to uz chcel ukoncit lebo ma uz bolia prsty tukanim do klavesnice. Ja viem ze sa to nepatri pytat sa zene na vek.Ale ak mas dollinka uz po 50-tke...tak si daj otazku "mam ja vobec este narok si vyberat muzov"?A hned na to si daj odpoved, ak teda mas po 50-tke tak si uz len odpovedz "ach bože ja ťava mozem byt vobec rada ze este tento o mna zakopol :hufi:  ;) A mozem ti povedat ze lepsi bude v posteli psychoterapeut, hovoriaca bytost kde sa po sexe mozete podelit aj o zazitky zo zivota ako uz teraz pomaly prachom zapadnuty skryty robertko na baterky v skrini. :hufi: Inak dostala si aj reputacny bod mas tu napadnika?Zeby Tomáško? :zubiska: Inak Fico tiez povedal ze vlaky budu "zadarmo" a nie su?No samozrejme ze su "zadarmo" a nie na sekeru.A Fico si mysli ze ja som mu to uveril.(Inak len tak mimo temy ak su tu nahodou zeny po 60-tke nezabudnite toto individuum volit presne 5.marca 2016)On sa Vam odvdaci kvietkom  na MDZ :kvet: mile damy slecny. 

Zverejnené

:) Funebrak, ty by si si zasluzil samostatnu temu :)

Ty to stale nechapes. Ja sa neobhajujem. Ale ty vravis, ze nieco je cierne, ja viem aj o inych farbach, tak akoze sorry za iny nazor :D

Ked uz nevychadza jedna teoria, ides do dalsej :D

Mam 30 rokov, co vymyslis tentokrat? Isto ze som strasne skareda alebo hlupa... :D :D

A ozaj, je tu mnozstvo muzov prispievatelov, co keby sa aj oni vyjadrili na margo funebrakovej teorie "vsetky zeny su jedna banda"? :)

• Pridať bod 2
Zverejnené

30?? :zubiska: Daj mi tel.cislo :zubiska:  :hufi:  :hufi:  :hufi: Mam volne minuty :zubiska:  :hufi:  :hufi:  :hufi:  :hufi:

Zverejnené

funebrak je idiot. Ja som sa vyjadril(nepoznam vsetky zeny) a dal som bod aj rayenovi. Myslim vcera ci predvcerom.

• Pridať bod 1
Zverejnené

a ja som dala bod doll, takto niekedy fungujú vzťahy medzi ľuďmi, ako to opísala. a neznamená to nič, len slušnosť. ešte nevymrela, našťastie.

vyjadrovať sa en bloc na adresu všetkých žien takto kompletne, brať to pod jeden klobúk je hlúpe.

presne to isté, ako by tu hociktorá žena na fóre napísala na adresu všetkých chlapov - fórumákov čokoľvek zjednocujúce a dehonestujpce, a vydávala to za jedinú pravdu - napríklad: všetci muži sú neverní darmožráči.

pravda pri tom je, že je každý jeden muž len na tomto fóre iný, stav, vek, vzdelanie, práca, vzťah k ženám, názory, postoje, manuálna zručnosť, slovník, vyjadrovanie, slušnosť, IQ, EQ  ...

a presne tak je to aj so ženami.

že existujú na svete zlatokopky a plázacice, to nikto nepopiera.  že existujú na svete darmožráči muži, to tiež nikto nepopiera.

opatrne s vyjadreniami ... nevieš o tu píšucich ženách absolútne nič, funi. ani o jedinej, teraz okrem veku doll. a o všetkých ženách už vôbec nie.

keď máš zlú skúsenosť, napíš akú. lebo ináč je to len plácanie nechutností do vetra.

zobrať pod jeden klobúk 3 a pol miliardy žien a zhodnotiť ich všetky zlatokopectvom a zaprášeným robertkom a šesťdesiatničkám podsúvať Fica je také presne vhodné na priblíženie sa k žene ... o čom je táto téma, všakáno. :klobuk:

• Pridať bod 2
Zverejnené

Sa mi paci na funebrakovi, ako na jednej strane hadze vsetky zeny do jedneho vreca a v podstate ich vsetky urazlivo oznacuje za zlatokopky, a na strane druhej je chrumkavy, ked mu niekto pripomenie, ze to v tom momente plati aj pre jeho ctenu mamicku. 

Niesu vsetky zeny zlatokopky, rovnako ako nie vsetci muzi zutekaju od rodiny za kazdou dvadsiatkou, co im ukaze buchtu.

• Pridať bod 1
Zverejnené

30?? :zubiska: Daj mi tel.cislo :zubiska:  :hufi:  :hufi:  :hufi: Mam volne minuty :zubiska:  :hufi:  :hufi: 

To je vsetko, co nam vies k tomu napisat? Uz neexistuju dalsie teorie? :)

Zverejnené

Uz som ti nieco napisal tak to prosim ta respektuj.Bud aspon na tolko korektny aby to nazasahovalo rodicov!Dobre?

Spamataj sa ty hlupak. Ja mam byt korektny? Ty urazas vsetky zeny, vratane tych mojich a aj tych svojich a ja mam byt korektny? Ja som nic nekorektne narozdiel od teba nenapisal. Tak nabuduce radsej 2x meraj lebo si len vsetkym na smiech.
Zverejnené

Clovek si povie svoj nazor a ludia ho tu idu takmer zabit.V poriadku!!!!A co sa tyka tych nadavok mne uz je to jedno a adminovi tiez!!!!

Pisem tu dnes posledny krat na nikoho uz nebudem reagovat,a zaroven ziadam admina aby mi vymazal nick.Zbohom!!!

• Pridať bod 1
Zverejnené

ale no funi! však aj ostatní píšu SVOJ NÁZOR .... 

• Pridať bod 1

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov