Skočiť na obsah

Životné roly

nutrinka

Odporúčané príspevky

Zverejnené

Nicole Kidman - Dogville

Bryce Dallas Howard - Manderlay

Emily Watson - Breaking The Waves

Bjork - Dancer in the Dark

takmer všetky deti - Korytnačky môžu lietať (pre TOMa - Lakposhtha hâm parvaz mikonand)

Zverejnené

diky ze si myslel aj na mna lebo slova "korytnacky mozu lietat" mi nic nepovedali..no a takto aspon viem o com sa tu hovori :lol:

Zverejnené

Meryl Streep je takouto hereckou, ktora nanovo prekvapi v kazdom novom filme a je schopna takyto vykon podat stale znova. Preto by bol asi tazky vyber, v ktorom filme. Napriek tomu som sa o to pokusil a vyslo mi jej posobenie vo filme The Bridges of Madison County - 1995, prenadherna melodrama s Clint Eastwoodom, takpovediac dalsia zivotna rola!

Meryl je taká skvelá, že asi každá rola, čo kedy zahrala je jej životnou rolou :)

Ťažko zvoliť len jednu... v Madisonských mostoch a tiež aj v Sophiinej voľbe bola výborná, ale aj napríklad vo filme Smrť jej pristane ;) Z tých novších napríklad Diabol nosí Pradu alebo naposledy v Mamma Mia! :lol: Tam bola úžasná a ešte ukázala, že vie aj spievať :)

Zverejnené

Iva Janžurová ako sestra Huňková v Nemocnica na okraji mesta

• Pred 2 týždňami...
Zverejnené
EMILE HIRSCH vo filme INTO the WILD...rolu Chrisa zahral tak uzasne a presvedcivo, ze si nedokazem predstavit v tejto role nikoho ineho
Zverejnené

pre mna Keanu Reeves a Diablov advokat :lol: v matrixe sice zozal strasny uspech... ale pre mna najviac bodoval po boku Al Pacina a fakt... uplna a krasna suhra... jeho ostatne filmy by som si nikdy nevsimla, ale Diablov advokat nemal chybu...

ohladom meryl streep - ta zena vyhrava kazdu kategoriu, ona je rola sama o seba a vytvara cely film uz len svojim herectvom, takze sa neda presne urcit, ze kde excelovala

• Pred 7 rokmi...
Zverejnené

po prečítaní Suchetovej knihy ... vlastne už pri čítaní som dostala chuť zopakovať si filmových Poirotov ... tak si ich dnes pomaly užívam :)

že je to doslova životná rola Davida Sucheta, aj keď je vlastne v prvom rade shakespearovský a divadelný herec, je viac než isté:

mal Poirota v malíčku, uctil si autorku aj postavu tým, že monsieur Poirota  zdokonalil a hral dokonale až do špičky na fúze, a po 25 rokoch v koži Poirota je to úplne celkom iste jeho životná rola.

:klobuk:

• Pridať bod 3

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov