tomassi Zverejnené 14. Január, 2009 Zverejnené 14. Január, 2009 Nicole Kidman - Dogville Bryce Dallas Howard - Manderlay Emily Watson - Breaking The Waves Bjork - Dancer in the Dark takmer všetky deti - Korytnačky môžu lietať (pre TOMa - Lakposhtha hâm parvaz mikonand)
Tom182 Zverejnené 14. Január, 2009 Zverejnené 14. Január, 2009 diky ze si myslel aj na mna lebo slova "korytnacky mozu lietat" mi nic nepovedali..no a takto aspon viem o com sa tu hovori :lol:
Desdemona Zverejnené 14. Január, 2009 Zverejnené 14. Január, 2009 Meryl Streep je takouto hereckou, ktora nanovo prekvapi v kazdom novom filme a je schopna takyto vykon podat stale znova. Preto by bol asi tazky vyber, v ktorom filme. Napriek tomu som sa o to pokusil a vyslo mi jej posobenie vo filme The Bridges of Madison County - 1995, prenadherna melodrama s Clint Eastwoodom, takpovediac dalsia zivotna rola! Meryl je taká skvelá, že asi každá rola, čo kedy zahrala je jej životnou rolou :) Ťažko zvoliť len jednu... v Madisonských mostoch a tiež aj v Sophiinej voľbe bola výborná, ale aj napríklad vo filme Smrť jej pristane ;) Z tých novších napríklad Diabol nosí Pradu alebo naposledy v Mamma Mia! :lol: Tam bola úžasná a ešte ukázala, že vie aj spievať :)
wysky Zverejnené 16. Január, 2009 Zverejnené 16. Január, 2009 Iva Janžurová ako sestra Huňková v Nemocnica na okraji mesta
Tom182 Zverejnené 26. Január, 2009 Zverejnené 26. Január, 2009 EMILE HIRSCH vo filme INTO the WILD...rolu Chrisa zahral tak uzasne a presvedcivo, ze si nedokazem predstavit v tejto role nikoho ineho
Eiensama Zverejnené 27. Január, 2009 Zverejnené 27. Január, 2009 pre mna Keanu Reeves a Diablov advokat :lol: v matrixe sice zozal strasny uspech... ale pre mna najviac bodoval po boku Al Pacina a fakt... uplna a krasna suhra... jeho ostatne filmy by som si nikdy nevsimla, ale Diablov advokat nemal chybu... ohladom meryl streep - ta zena vyhrava kazdu kategoriu, ona je rola sama o seba a vytvara cely film uz len svojim herectvom, takze sa neda presne urcit, ze kde excelovala
game Zverejnené 2. Máj, 2016 Zverejnené 2. Máj, 2016 po prečítaní Suchetovej knihy ... vlastne už pri čítaní som dostala chuť zopakovať si filmových Poirotov ... tak si ich dnes pomaly užívam :) že je to doslova životná rola Davida Sucheta, aj keď je vlastne v prvom rade shakespearovský a divadelný herec, je viac než isté:mal Poirota v malíčku, uctil si autorku aj postavu tým, že monsieur Poirota zdokonalil a hral dokonale až do špičky na fúze, a po 25 rokoch v koži Poirota je to úplne celkom iste jeho životná rola. :klobuk: 3
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz