nutrinka Posted September 20, 2006 Posted September 20, 2006 názov hovorí za všetko :lol: tak teda forumáci, pochváľte sa, po čom vaša duša piští, čo by ste raz určite chceli zažiť, ktorý erotický zážitok raz chcete mať zapísaný v svojej pamäti...navždy...
cizy Posted September 20, 2006 Posted September 20, 2006 ja a dve zeny...to je prve co ma napadne, hned ako ma napadne nieco sofostikovanejsie tak napisem
Sniper Posted September 20, 2006 Posted September 20, 2006 hm... ťažko povedať... túžby, sny a predstavy nemám... keďže je to všetko už realitou... :lol:
Ajk Posted September 20, 2006 Posted September 20, 2006 Je toho vela, prve co ma teraz napadlo je nastriekat dievcine na bradavky slahacku a na nu polozit jahody... potom slahacku pomaly zlizat a s jahodou sa pri bozkavani rozdelit... :lol: ale mam ich asi 100 a toto je co ma prave napadla
nutrinka Posted September 20, 2006 Author Posted September 20, 2006 nepíšte tu, čo vás prvé napadlo...napíšte všetko, čo vás napadlo :lol: :)
Ajk Posted September 20, 2006 Posted September 20, 2006 Nutrinka, to mam napisat vo worde 42 stranovu pracu a potom ju sem prilepit? :lol: to potom radsej vydam ako knizne dielo... radsej sa pochval ty, ako iniciatorka tejto temy :)
Nokia Posted September 20, 2006 Posted September 20, 2006 nutrinka nebud trapna, nevypytuj sa a ako prva prispej :lol: :)
Mgr. L.E.G. von Trips Posted September 21, 2006 Posted September 21, 2006 názov hovorí za všetko no ved! keby som to tu napisal, uz by to nebolo tajne :lol: :)
cizy Posted September 21, 2006 Posted September 21, 2006 L.E.G. kazdy dobre vie, ze tvoja tajna tuzba je robit to v kancli na stole :lol:
arwiel Posted September 21, 2006 Posted September 21, 2006 túžby mám hlavne vtedy, keď trpím akútnym nedostatkom sexu... gr... :lol: aj teraz mám.... :)
hisham Posted September 21, 2006 Posted September 21, 2006 V októbri (???) idem do Nemecka. Ja sa neudržím, ak tam na mňa bude nejaký pekný Nemec rozprávať :lol: Jou jou, milujem nemčinu z chlapských úst :) :)
nutrinka Posted September 21, 2006 Author Posted September 21, 2006 L.E.G. kazdy dobre vie, ze tvoja tajna tuzba je robit to v kancli na stole :lol: a každý dobre vie, s kým na tom stole ;) ;) v poslednej dobe mi behá rozumom sex na katedre s mojim /už bývalým/ informatikárom. boha, toho chlapa chcem, pekne na učiteľskom stole si to s ním rozdať až by ma bolo na prízemie počuť /triedu máme na druhom :)/ ;) ;) sex s dvoma chlapmi, o tomto sa mi už dávno snívalo, ale asi pred rokom som to zavrhla, že veď ktorý chlap by sa na to dal nahovoriť :) s putami na rukách, pripevnéná k posteli, keď si so mnou chlap bude môcť robiť, čo chce, celonočné hrátky... no dobre, na dnes stačí
hisham Posted September 21, 2006 Posted September 21, 2006 nut, to ti teda poviem, katedra... profáka nemáme ani jedného pekného, ale najlepší by bol nejaký matfyzák :lol: Knižnica, archív, aj ten stôl v kancli (so šéfom :) )... ajajáj
tomassi Posted September 21, 2006 Posted September 21, 2006 do goooogle-u som dal meno môjho ex-tridneho, toho informatika a pozrite co mi vygooglilo medzi obrazkami
cizy Posted September 21, 2006 Posted September 21, 2006 LOL :lol: no to asi ale nebude on,ze? :) akoze vyzera normalne podla mna, tak sa nesmejte :)
nutrinka Posted September 21, 2006 Author Posted September 21, 2006 TO NIE JE ON!!!!!! boha nieee,až mnou cuklo :lol: :)
tomassi Posted September 21, 2006 Posted September 21, 2006 - vyhrabal som DvD z mojej stužkovaj a vida
Sniper Posted September 21, 2006 Posted September 21, 2006 túžby mám hlavne vtedy, keď trpím akútnym nedostatkom sexu... gr... :lol: aj teraz mám.... :)no však ja prídem zas... :) ;)
nutrinka Posted September 21, 2006 Author Posted September 21, 2006 hish, to je širokouhlé, kua :lol: ja z neho nemôžem :) to keby si ho zažila ešte naživo :) kape z neho celá škola ;)
tomassi Posted September 21, 2006 Posted September 21, 2006 aj ja som kapal na matike keď som mal na tabuľu kresliť funkcie
hisham Posted September 21, 2006 Posted September 21, 2006 Veď ja vôbec nevravím, že vyzerá zle :lol: Pokojne by som s ním tú katedru zdieľala :)
peva Posted September 21, 2006 Posted September 21, 2006 Neda mi to tiez sa musim vyjadrit: to, ze z toho profaka besnie cela skola mozem len potvrdit :lol: a sice mna osobne neucil jednoducho nemozem s nut nesuhlasit :) .A co sa tyka tej katedry...... :)
arwiel Posted September 22, 2006 Posted September 22, 2006 Neda mi to tiez sa musim vyjadrit: to, ze z toho profaka besnie cela skola mozem len potvrdit a sice mna osobne neucil jednoducho nemozem s nut nesuhlasit A co sa tyka tej katedry...... chichi.... tak dnes som v mysli pretiahla ineho profáka, nie informatikára, ale biológa a tá katedra tam tiež bola... :lol:
Recommended Posts