Skočiť na obsah

Iné Futbalové ligy

Odporúčané príspevky

Zverejnené

som to dnes doobeda pozeral

no děs a běs

ktovie či ho Kmotríkovci neangažujú do našej ligy :spiteful:

• Pred 4 mesiacmi...
Zverejnené

Sleduje niekto APN? Niektore zapasy stoja zato. Hlavne tie usporiadateľske. Dnešny Gabon-Maroko 3:2 bol fantasticky. Taky dobry zapas sa vidi zriedka. Drama nakoniec. Podobne pred 2 dňami Rovnikova Guinea - Senegal. Super!

Zverejnené

Stoch tam v tom Turecku sype jeden za druhym. Vyborne sa rozohral aj Weiss. Škoda, že taku formu nemaju v reprezentačnej sezone ale teraz v zime.

• Pred 1 mesiacom...
Zverejnené

každopádne to pôsobí viac než blahodárne

• Pred 2 mesiacmi...
Zverejnené

V Turecku to bude megasuperzaver, dnes sa Fenerbahce dotiahlo na Galatasary na dostrel jedineho bodu. Do konca ostava už len jedno kolo a Fenerbahce privita prave prvy Galatasaray. na tom zapase by som chcel byť...

• Pridať bod 1
Zverejnené

Galatasaray, podobne ako Liberec v českej lige ukopal bezgolovu remizu a stal sa majstrom. Fans Feneru to dali svojim hračom poriadne zožrať.

• Pred 1 rokom...
Zverejnené

pokial bolo vazne zranenie, resp. vytrznost fanusikov

preco nie?

nie kazde nastavenie a v nom padly gol

musi byt dielom kupeneho zapasu/rozhodcu

Zverejnené

Mňa to v prvom rade pobavilo, že hostí to muselo riadne nasrať :D

• Pred 5 rokmi...
Zverejnené

Čo robia Japonsko a Katar v Copa América? Im už fakt e z tej globalizácie.

Zverejnené

to iste, co Izrael a Turecko v Europskych sutaziach,,,

tiez som si to vsimol, holt, zaplatis si, sutazis...

Zverejnené

Obe krajiny sú relatívne blízko Európe (Turecko je dokonca v časti Európy) a to sú skôr politické dôvody, Turecko je na rozmedzí a Izrael si nikto nevie predstaviť v skupine s Iránom, Saudskou Arábiou, či Sýriou, však by sa tam všetci pozabíjali do prvého polčasu.

Fakt ale neviem, čo má s Južnou Amerikou spoločné Japonsko, tam by sa to ešte dalo pochopiť, Peru malo kedysi Japonca za prezidenta, ale ako sa tam primiešal Katar, to už fakt neviem, asi sú v tom tie peniaze.

Zverejnené

Ja len naslepo. Japonsko tam nieje prvy krat - v aziii vedia hrat futbal len Japonsko a Juzna korea. Je tam aj Mexico.. co tiez nieje v Juznej amerike.

Katar je tam ze im zaplatili. U nich maju byt MS asi najblizsie? Ale oni mali aj MS v hadzanej a skoncili druhy?

• Pred 4 mesiacmi...
  • Pred 9 mesiacmi...
Zverejnené

Lyon vs. Bayern ste pozerali? Krásny zápas. A Paríž konečne postúpil a bude hrať s Bayernom. Na ten sa teším resp. na výsledky lebo ho nebudem môcť pozerať.

• Pred 1 mesiacom...
Zverejnené

takéto zápasy som kedysi pozerávala... teraz už len výnimočne ...  moja mama ich pozerá dodnes :)
kedysi v praveku bola športovkyňa, hrala vyhlásenú hádzanú, a šport ju zaujíma dodnes, len sa preorientovala na futbal a tenis :)

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov