game Zverejnené 1. Apríl, 2006 Zdieľať Zverejnené 1. Apríl, 2006 chlapci, vy máte chute ... na samé dobroty :lol: weirdo, huba nevadí ... ehm... teda nám ... tu stačia prstíky :) ... dobrú chuť :) a čo zajtra variť ? hm... nejaké pečené mäsko, zrejme.... mäso je vybraté, len úpravu ešte domyslím ;) Odkaz na príspevok Zdieľať na iných stránkach Ďalšie možnosti zdieľania...
Hellé Zverejnené 1. Apríl, 2006 Zdieľať Zverejnené 1. Apríl, 2006 no ak zajtra budem varit tak bude poliefka z hoväda :lol: opekané zemiačiky a pečený losos :) + šalát...ale možno nás pozvú svokrovci a nebudem variť nič Odkaz na príspevok Zdieľať na iných stránkach Ďalšie možnosti zdieľania...
RoSo Zverejnené 1. Apríl, 2006 Autor Zdieľať Zverejnené 1. Apríl, 2006 Zajtra bude segedínsky guláš :lol: Odkaz na príspevok Zdieľať na iných stránkach Ďalšie možnosti zdieľania...
Andulqa Zverejnené 1. Apríl, 2006 Zdieľať Zverejnené 1. Apríl, 2006 Zajtra bude segedínsky guláš aj u nas :lol: mnam :) Odkaz na príspevok Zdieľať na iných stránkach Ďalšie možnosti zdieľania...
Ignatius Zverejnené 1. Apríl, 2006 Zdieľať Zverejnené 1. Apríl, 2006 My budeme mať pečené kuriatko s krumplíkmi (rozumej so zemiakmi :lol: ) Odkaz na príspevok Zdieľať na iných stránkach Ďalšie možnosti zdieľania...
cizy Zverejnené 1. Apríl, 2006 Zdieľať Zverejnené 1. Apríl, 2006 ja si tak akorat mozem na obed urobit hranolky alebo vifon, ja varit neviem, necham sa prekvapit co mama navari :lol: Odkaz na príspevok Zdieľať na iných stránkach Ďalšie možnosti zdieľania...
Lydži Zverejnené 2. Apríl, 2006 Zdieľať Zverejnené 2. Apríl, 2006 Mám jednoduchý a celkom chutný recept na musli. Keby mal niekto záujem, môžem ho sem vyvesiť :lol: . Odkaz na príspevok Zdieľať na iných stránkach Ďalšie možnosti zdieľania...
game Zverejnené 3. Apríl, 2006 Zdieľať Zverejnené 3. Apríl, 2006 Lydži, v každom prípade ho vyves :lol: keď máte nejaké jednoduché a dobré jedlo, hlavne nenáročné na prípravu a ingrediencie, hoďte ho sem... takto sa môžeme akurát oblizovať, čo to zasa papáte za dobroty... okrem toho ma ide uchytiť, keď s jedlom treba robiť priveľa úkonov a treba k tomu zo desať exotických prísad ... dobré jedlo ide aj jednoduchšie :) / si myslím ja :) / Odkaz na príspevok Zdieľať na iných stránkach Ďalšie možnosti zdieľania...
Lydži Zverejnené 4. Apríl, 2006 Zdieľať Zverejnené 4. Apríl, 2006 Müsli Zmiešame 1 bal. ovsených vločiek s 1/2 bal. kokosu, pridáme 1 salko a na suchom plechu opekáme asi 30 min. na 180 °C. POZOR! Každých 5 min. to treba premiešať, aby sa vločky rovnomerne opiekli a nepripálili sa (hlavne ku koncu). Keď majú zlatú farbu, sú hotové. Potom pridáme 2 hrste nasekaných (nie mletých) orechov, 2 hrste hrozienok a zamiešame. Pridáme 2 lyžice medu a zamiešame. Pridáme nastrúhanú horkú čokoládu (dávam 2 rady zo 100 g čokolády = 8 okienok), zamiešame a hotovo. Toto je základný recept, samozrejme si to každý upraví podľa svojej chuti. Mne aj dcérke to veľmi chutí, dúfam, že bude aj Vám. Dobrú chuť Odkaz na príspevok Zdieľať na iných stránkach Ďalšie možnosti zdieľania...
RoSo Zverejnené 14. Apríl, 2006 Autor Zdieľať Zverejnené 14. Apríl, 2006 Práve sa varí vynikajúca kapustnica a keď sa zvýši (čo pochybujem :lol: ) bude aj na zajtra. Mňam. Odkaz na príspevok Zdieľať na iných stránkach Ďalšie možnosti zdieľania...
nutrinka Zverejnené 14. Apríl, 2006 Zdieľať Zverejnené 14. Apríl, 2006 na veľkú noc sa varí kapustnica? :) a vo mne naši živia predstavu, že iba rezeň a zemiakový šalát by sa teraz mal robiť.toto keby viem, tak radšej tú kapustnicu vypýtam :lol: Odkaz na príspevok Zdieľať na iných stránkach Ďalšie možnosti zdieľania...
Mgr. L.E.G. von Trips Zverejnené 14. Apríl, 2006 Zdieľať Zverejnené 14. Apríl, 2006 prve paradajky dosliiii!! mnaaaam!!! idem sa nekrestansky zzrat (ten post uz skoncil nie? :) ) nutrinka; na veľkú noc sa varí kapustnica? :lol: to mas odkial?? LOL Odkaz na príspevok Zdieľať na iných stránkach Ďalšie možnosti zdieľania...
nutrinka Zverejnené 14. Apríl, 2006 Zdieľať Zverejnené 14. Apríl, 2006 no veď RoSo písal, že varia kapustnicu...ja to tiež počujem prvýkrát pôst končí až v nedeľ :) :lol: Odkaz na príspevok Zdieľať na iných stránkach Ďalšie možnosti zdieľania...
RoSo Zverejnené 14. Apríl, 2006 Autor Zdieľať Zverejnené 14. Apríl, 2006 Ale keď u nás sa všetky zvyky nedodržujú, som taká zblúdená ovca. Normálne kapustnicu v takomto čase nevaríme, len na Vianoce a Silvestra, ale dostal som na ňu veľkú chuť. A okrem toho budú veterníky :lol: Odkaz na príspevok Zdieľať na iných stránkach Ďalšie možnosti zdieľania...
Ignatius Zverejnené 15. Apríl, 2006 Zdieľať Zverejnené 15. Apríl, 2006 (ten post uz skoncil nie? :lol: )Dnes už nie je taký prísny, je povedané "odporúča sa predĺžiť ho" ale keď došli tie paradajky... :) U nás dnes sme mali obed ľahký... Ale večer tá šunka a ktovie čo ešte :) ;) Odkaz na príspevok Zdieľať na iných stránkach Ďalšie možnosti zdieľania...
Andulqa Zverejnené 22. Apríl, 2006 Zdieľať Zverejnené 22. Apríl, 2006 my budeme robit kapustnicu asi o tyzden, musime minut kapustu co sme na jesen nalozili :) a dnes dufam mama spravi "kapustnicu" z kapustovej vody s rezancami, mnam :lol: neorbime kapustnicu len na Vianoce ci Novy Rok, aj bezne cez rok, ak na to mame chut ;) a zajtra budem robit take dobre jedlo na ktore sa tesim celu zimu, lebo vtedy ho nezvyknem pripravovat ;) tu mate recept, je to vynikajuce ;) Jedla s vonou slnka :) 500 g kuracich prs 500 g cukiny 4 paradajky 2 struciky cesnaku 1 cibulu 2 polievkove lyzice oleja 30 g masla sol, mlete biele korenie nasekanu petrzlenovu vnat Syrova omacka 25 g masla 30 g hladkej muky 1/3 l mlieka 1/8 l smotany na slahanie 1 zltok 50 g tvrdeho struhaneho syra sol, mlete biele korenie trochu struhaneho muskatoveho orieska Ruru predhrejeme na 200 stupnov, plynova stupen 3-4. Maso nakrajame na centimetrove rezance, osolime a okorenime. Cukinu umyjeme, vodorovne prerezeme, mozeme ale nemusime osupat, nakrajame na mesie kusky. Cibulu osupeme a nakrajame, cesnak osupeme a pretlacime. Paradajky umyjeme a nakrajame. Na panvici zohrejeme olej, pridame maso a za staleho miesania pri vysokej teplote opekame asi 7 minut. Vyberieme z panvice a odlozime na teple miesto. Do vypeku na panvici dame maslo, pridame cibulu, cukinu, cesnak, chvilu opekame, potom pridame paradajky, dochutime solou a korenim. Pripravime omacku tak, ze v hrnci rozpustime maslo, pridame muku a za staleho miesania zaprazime. Podlejeme mliekom a metlickou nahladko vymiesame. Dochutime solou, mletym korenim a trochou nastruhaneho muskatoveho orieska. Zltok rozmiesame so smotanou na slahanie, prilejeme do hrnca a za staleho miesania nechame zovriet. Ak nie je omacka hladka, precedime ju cez huste sito. Nakoniec primiesame nastruhany syr a miesame tak dlho, kym sa neroztopi. Na vymasteny plech alebo do nakypovej formy dame vrstvu masa a zeleniny, zalejeme syrovou omackou, vlozime do predhriatej rury a zapekame asi desat minut. Podavame samotne, alebo so zemiakmi. ;) Odkaz na príspevok Zdieľať na iných stránkach Ďalšie možnosti zdieľania...
Mazmar Zverejnené 25. Apríl, 2006 Zdieľať Zverejnené 25. Apríl, 2006 a mne pride kto navarit ??? :'( nastastie mi spoluziak helfol listok tak som si na zajtra orazil kura pecene. Odkaz na príspevok Zdieľať na iných stránkach Ďalšie možnosti zdieľania...
indiana Zverejnené 26. Apríl, 2006 Zdieľať Zverejnené 26. Apríl, 2006 Neznášam, keď sa spýtam rodiny: Čo zajtra na obed?A oni: Mne je jedno, Uvar čo tebe chutí, ( povedia jedlo, ktoré bolo včera)... Dnes som zbúchala fašírky, k tomu hranolky a chalani si dali tatársku, celkom dobrý obed. Zajtra zrejme budú bryndzové halušky. Odkaz na príspevok Zdieľať na iných stránkach Ďalšie možnosti zdieľania...
Hedgehog Zverejnené 27. Apríl, 2006 Zdieľať Zverejnené 27. Apríl, 2006 Neznášam, keď sa spýtam rodiny: Čo zajtra na obed? A oni: Mne je jedno, Uvar čo tebe chutí.Tiež mám takú rodinu... A tiež to neznášam, však Igny? :lol: Odkaz na príspevok Zdieľať na iných stránkach Ďalšie možnosti zdieľania...
Ignatius Zverejnené 27. Apríl, 2006 Zdieľať Zverejnené 27. Apríl, 2006 Tiež mám takú rodinu... A tiež to neznášam, však Igny? :)No čo mám na to povedať, sme takí a neznášaš to :) :lol: Ale náhodou občas poradíme ;) Navyše kdesi sme ti kedysi (už dosť dávno) nechali lístok s jedlami, čo sme nemali snáď večnosť... a nie všetko bolo vyplnené (ok, uznávam, že to bolo hlavne kvôli časovej náročnosti...) Odkaz na príspevok Zdieľať na iných stránkach Ďalšie možnosti zdieľania...
game Zverejnené 27. Apríl, 2006 Zdieľať Zverejnené 27. Apríl, 2006 ja tiež chcem nechať niekde lístok, čo mi majú navariť .... :lol: Odkaz na príspevok Zdieľať na iných stránkach Ďalšie možnosti zdieľania...
Mazmar Zverejnené 27. Apríl, 2006 Zdieľať Zverejnené 27. Apríl, 2006 ok tak ja som sa trochu zmodernizoval a namiesto listku som napisal sms mojej starkej a ta mi navariiiiiiii ojoj kebych ja tak vedel ze aj co lebo som len povedal ze pridem nech ma aj pre mna Odkaz na príspevok Zdieľať na iných stránkach Ďalšie možnosti zdieľania...
indiana Zverejnené 3. Máj, 2006 Zdieľať Zverejnené 3. Máj, 2006 Kurací paprikáš s kolienkami,... dokonca jedla aj dcéra, ktorá mäso málokedy zje. Asi mi z nej vyrastie vegetariánka. Odkaz na príspevok Zdieľať na iných stránkach Ďalšie možnosti zdieľania...
Lydži Zverejnené 7. Júl, 2006 Zdieľať Zverejnené 7. Júl, 2006 Mám pre Vás jednu nátierku. Vyjde na viac peňazí, ale raz za čas sa dá. A mne veľmi chutí. Asi 2 lyžice masla (variant 1 - nátierkové; variant 2 - klasické), 140 g smotanového syra, 10 dg mäkkej salámy (viac nie, prerazí ostatné chute), 3 na tvrdo uvarené a nakrájané vajíčka, kápia, čerstvá petržlenová vňať. Najprv vymiešajte maslo so syrom, potom pridajte ostatné suroviny. variant 1 - keď si to chcete aj na druhý deň natrieť na chlieb variant 2 - čerstvo urobenú nátierku natlačíte do úzkych paprík, necháte v chladničke stuhnúť a potom papriky nakrájate na tenké kolieska. Vyzerá to dobre na obložených misách a pod. __________________ V lete ku grilovanému mäsku dobre padne ryža s nakrájanými paradajkami, uhorkami a paprikami a s tatárskou omáčkou. Mňam. __________________ Keby niekto vedel zaujímavú omáčku (dresing) na cestoviny, prosím si recept. Mám rada cestoviny, ale stále ich jesť len s rovnakou omáčkou ... Odkaz na príspevok Zdieľať na iných stránkach Ďalšie možnosti zdieľania...
dair Zverejnené 7. Júl, 2006 Zdieľať Zverejnené 7. Júl, 2006 TAK TAKETO TEMY BY SA MALI ZAKAZAT (LEBO SOM Z TOHO VSETKEHO TU DOSTAL HLAD) :) :lol: Odkaz na príspevok Zdieľať na iných stránkach Ďalšie možnosti zdieľania...
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz