game Zverejnené 26. Október, 2020 Zdieľať Zverejnené 26. Október, 2020 môžeš dúfať, že aspoň bryndza bola slovenská :D Odkaz na príspevok Zdieľať na iných stránkach Ďalšie možnosti zdieľania...
doll Zverejnené 29. Október, 2020 Zdieľať Zverejnené 29. Október, 2020 Dnes hokkaido polievka Z posledného kusu z našej záhrady Odkaz na príspevok Zdieľať na iných stránkach Ďalšie možnosti zdieľania...
Tomáš Zverejnené 29. Október, 2020 Zdieľať Zverejnené 29. Október, 2020 To čo navaria kuchári v závodnej kuchyni. To bude na obed. A že čo to bude sa dozviem hneď ako vyjdem na prvé poschodie budovy. 1 Odkaz na príspevok Zdieľať na iných stránkach Ďalšie možnosti zdieľania...
Vilma Flinstonova Zverejnené 11. November, 2020 Zdieľať Zverejnené 11. November, 2020 tak ja ked som v rpbpte, občas si objednám obed a podporím tieto služby, odkiaľ nám vozia, tam dobre varia. my sme celý minulý víkend mali huby. Vo štvrtok sme doniesli za košík proficlí, bedľu až 1 a suchohríby až 3, a tak sme mali vysmážané, huboú omáčku, polievku...a kopa sa zamrazilo. Dary lesa nesmú vyjsť nazmar. tento týždeň mám v pláne segedín, najskôr v sobotu. Dňa 29. 10. 2020 at 17:41, doll napísal: Dnes hokkaido polievka Z posledného kusu z našej záhrady tak to zrejme bolo slovenské, aj ked sa to volá hokkaido :) Odkaz na príspevok Zdieľať na iných stránkach Ďalšie možnosti zdieľania...
Hellé Zverejnené 11. November, 2020 Zdieľať Zverejnené 11. November, 2020 Idem si spravit omeletu so spenatom. Odkaz na príspevok Zdieľať na iných stránkach Ďalšie možnosti zdieľania...
game Zverejnené 11. November, 2020 Zdieľať Zverejnené 11. November, 2020 hah, ja sa chystám zajtra na špenát :) Odkaz na príspevok Zdieľať na iných stránkach Ďalšie možnosti zdieľania...
Vilma Flinstonova Zverejnené 11. November, 2020 Zdieľať Zverejnené 11. November, 2020 špenát, dobrý tip- Budem na to myslieť. Už myslím na granatír, na kapustné fleky, na segedín, a na paradajkovú kapustu (tú sme asi najdlhšie zo všetkého menovaného nemali). Odkaz na príspevok Zdieľať na iných stránkach Ďalšie možnosti zdieľania...
Tomáš Zverejnené 27. November, 2020 Zdieľať Zverejnené 27. November, 2020 To bude na obed: www.amazon.restaurantpresto.sk Odkaz na príspevok Zdieľať na iných stránkach Ďalšie možnosti zdieľania...
Vilma Flinstonova Zverejnené 29. November, 2020 Zdieľať Zverejnené 29. November, 2020 dnes úplne jednoduchý obed: na pekáč zemiaky nakrájané na kolieska, aj so šupkou, s cibuľou, slaninou, klobásou, v trúbe upečené. Niečo ako gazdovská panvička. Pochutnali sme si. Odkaz na príspevok Zdieľať na iných stránkach Ďalšie možnosti zdieľania...
iskra Zverejnené 8. December, 2020 Zdieľať Zverejnené 8. December, 2020 Paradajková polievka s bazalkou a parmezánom, zemiakové placky 1 Odkaz na príspevok Zdieľať na iných stránkach Ďalšie možnosti zdieľania...
chlapeczjuhu Zverejnené 8. December, 2020 Zdieľať Zverejnené 8. December, 2020 [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7]Moje oblubeneeee ... Odkaz na príspevok Zdieľať na iných stránkach Ďalšie možnosti zdieľania...
doll Zverejnené 8. December, 2020 Zdieľať Zverejnené 8. December, 2020 Segedín. Na tri dni Odkaz na príspevok Zdieľať na iných stránkach Ďalšie možnosti zdieľania...
Sniper Zverejnené 8. December, 2020 Zdieľať Zverejnené 8. December, 2020 boha s vami ja mám jedno jedlo denne, zvyšok proteíny Odkaz na príspevok Zdieľať na iných stránkach Ďalšie možnosti zdieľania...
chlapeczjuhu Zverejnené 9. December, 2020 Zdieľať Zverejnené 9. December, 2020 Segedín. Na tri dni Aj domaca knedla???Booooooze [emoji1786][emoji1786][emoji1786]... Odkaz na príspevok Zdieľať na iných stránkach Ďalšie možnosti zdieľania...
doll Zverejnené 9. December, 2020 Zdieľať Zverejnené 9. December, 2020 pred 6 hodinami, chlapeczjuhu napísal: Aj domaca knedla??? Booooooze ... Zas odtiaľ potiaľ Aj piect koláčik bolo potrebné Odkaz na príspevok Zdieľať na iných stránkach Ďalšie možnosti zdieľania...
chlapeczjuhu Zverejnené 9. December, 2020 Zdieľať Zverejnené 9. December, 2020 Ano ano aj piect kolacik je potrebne, veelmi potrebne [emoji1786]Zacinam byt hladny ako rozmyslam nad segedinom.... Odkaz na príspevok Zdieľať na iných stránkach Ďalšie možnosti zdieľania...
game Zverejnené 9. December, 2020 Zdieľať Zverejnené 9. December, 2020 bolo, kukuričné bezlepkové špagety s bezlepkovou bolonskou zmesou, práve fučím, na tanieri to nevyzeralo tak veľa... ale zostalo aj na zajtra 1 1 Odkaz na príspevok Zdieľať na iných stránkach Ďalšie možnosti zdieľania...
Hellé Zverejnené 9. December, 2020 Zdieľať Zverejnené 9. December, 2020 pred 8 minútami, game napísal: s bezlepkovou bolonskou zmesou, prekristove rany, stvora bozia..kde by sa asi tak v bolonskej omacke mal vziat lepok?? z coho? vino, maso, paradajky, zelenina, slanina? sak to prirodzene bezlepkove jedlo..ale dobre..asi to tam pisu pre dobry pocit..uz som videla aj slnecnicovy olej bez cholesterolu Odkaz na príspevok Zdieľať na iných stránkach Ďalšie možnosti zdieľania...
game Zverejnené 9. December, 2020 Zdieľať Zverejnené 9. December, 2020 jaj, a zabudla som... niekto je schopný zahusťovať múkou čokoľvek :D ( to je večná debata s jednou kamarátkou... ) tie kukuričné špagety sú aj bezlepkové aj so zníženým obsahom bielkovín, lebo v zmesi boli malé kúsky masa, takže bielkovín viac než bolo osožné, a ešte zmes mala byť bez soli, ale zato ju posolili, pre moju chuť až moc :) Odkaz na príspevok Zdieľať na iných stránkach Ďalšie možnosti zdieľania...
iskra Zverejnené 9. December, 2020 Zdieľať Zverejnené 9. December, 2020 Bravčové stehno so zemiakmi, s bylinkami, zeleninou .. takto pripravujem niekedy aj z kuracieho mäsa... jednoduchá príprava na jednom pekáči.. mäso je šťavnaté, pekne sa v ústach rozplýva, bylinky tiež robia svoje, je tam petržlenová vňať, ligurček, zelená cibuľka, cesnak cibuľový ..čo dá kuchyňa pečie sa v rúre prikryté, až pred dokončením odkryté dogriluje sa.. určite to dobre poznáte 2 Odkaz na príspevok Zdieľať na iných stránkach Ďalšie možnosti zdieľania...
electric blue Zverejnené 9. December, 2020 Zdieľať Zverejnené 9. December, 2020 varili ste/ jedli ste uz halászlé ? a ako to chutí? Odkaz na príspevok Zdieľať na iných stránkach Ďalšie možnosti zdieľania...
game Zverejnené 9. December, 2020 Zdieľať Zverejnené 9. December, 2020 ako halászlé... neviem, či to u nás možno k niečomu prirovnať. nie je to len rybacia polievka. halászlé je niečo ako inštitúcia :D. a kvalitné halászlé páli ako sto čertov a je červené od papriky... :) a nejedla som to veky (teda nechutnala), lebo nejem pálivé, a vyznavači halászlé si na to potrpia. :) Odkaz na príspevok Zdieľať na iných stránkach Ďalšie možnosti zdieľania...
chlapeczjuhu Zverejnené 9. December, 2020 Zdieľať Zverejnené 9. December, 2020 Vyznavači halászlé si na to potrpia. :)Amen.Hlavne viacero ryb....A bozechran podavat ho s tmavym chlebom. Vylial by som to hostitelovi na hlavu a zlyncoval ho.Len a len biely chlieb.... Odkaz na príspevok Zdieľať na iných stránkach Ďalšie možnosti zdieľania...
electric blue Zverejnené 9. December, 2020 Zdieľať Zverejnené 9. December, 2020 yep Citát Halászle podávame vždy z čerstvým bielym chlebom, najlepšie domácim. Citát https://recepty-varenie.eu/recept/halaszle-rybacia-polievka HALÁSZLÉ je u nás jednym z najznámejších maďarských receptov a aj keď základ tvorí ryba, je dosť odlišné od bežnej rybacej polievky. Ako pri guláši, tak i pri halászle existuje množstvo podôb tohto receptu. Tieto sa líšia hlavne v závislosti na regióne z ktorého recept pochádza. Niekoľko typických vecí však vždy ostáva rovankých. Ideálne je variť halászlé v kotlíku, ale plnohondote tú rybaciu polievku pripravíte i na sporáku. Základ by mal tvoriť vývar z kostí, hlavy, chvosta. Ten je varený s drobnými rybami rozdielnej chuti. Na záver sa tento vývar spája s ušlachtilejšou rybou, väčšinou kaprom, sumcom alebo zubáčom. Nikdy nesmie chýbať cibuľa a mletá červená paprika. V domácich podmienkach je však vhodné si halászle pripraviť podľa uvedeného receptu. 1 Odkaz na príspevok Zdieľať na iných stránkach Ďalšie možnosti zdieľania...
member2793 Zverejnené 9. December, 2020 Zdieľať Zverejnené 9. December, 2020 pred 22 hodinami, doll napísal: Segedín. Na tri dni máme ho naplánovaný na víkend. dnes som kúpil poldruha kila pleca, a zajednal si u nás v obchode dve knedle... akurát že pri spotrebe mojich potomkov to bude tak v sobotu k obedu a v nedeľu k večeri 1 Odkaz na príspevok Zdieľať na iných stránkach Ďalšie možnosti zdieľania...
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz