Hellé Zverejnené 16. December, 2024 Zverejnené 16. December, 2024 Dukatove buchticky a gulasova polievka. Blbost...dala by som si normalny obed a par buchticiek ako dezert 1 1
Proteus Zverejnené 16. December, 2024 Zverejnené 16. December, 2024 Kde napísala Hellé, že to nie je dobré? 1
Tomáš Zverejnené 16. December, 2024 Zverejnené 16. December, 2024 pred 8 hodinami, Hellé pridal: Blbost...dala by som si normalny obed Ja som to tak pochopil že čo dostala v kantíne je blbosť, a ona by si radšej dala niečo čo si sama uvarí.
Hellé Zverejnené 16. December, 2024 Zverejnené 16. December, 2024 Nie. Vysvetlim. Jest sladke jedla ako hlavne je vysadou max. Ciech a slovenska. Do 2 hodin som hladna a pojem kopu blbosti potom. pred 57 minútami, Tomáš pridal: ona by si radšej dala niečo čo si sama uvarí. Az tak mi nesibe.
Hellé Zverejnené Január 8 Zverejnené Január 8 Tak uz mam aj ja. Nie je sice tak pekne vysusena, ako mal @Tomáš ale nevadi 1 2
Sniper Zverejnené Január 8 Zverejnené Január 8 Minimálne tá farba je úžasná. Nie ako tie Tomášove pomyje čo mu dávajú žrávať. 1 1
Tomáš Zverejnené Január 19 Zverejnené Január 19 Že pre dvoch. Smejem sa. Ja by som to mal na dve-tri sústa. Ani by som necítil že som jedol. U mňa len rozbehová porcia je väčšia.
Proteus Zverejnené Január 19 Zverejnené Január 19 Tomas, nie kazdy je pazravy ako ty. Ty keby si sa zacal stravovat ako my, tak skuvinas od hladu od rana do vecera. To by si vsak potreboval. Nie tie tvoje kvazi hladovky. Inak, aj to mi je divne, ze ty zazijes tolko vynutenych asi hladoviek a vobec nic neurobis dalsi mesiac, aby sa tak nestalo. Mne z toho vychadza, ze ti tento stav viac menej vyhovuje. Paci sa ti prezrat sa na zaciatku a potom plakat na forach, doma, v robote aka je chudoba. Asi by sme aj my takto boli bez penazi, kebyze miname ako ty. Nastastie mame v hlave viac ako len dve mozgove bunky, ktore reaguju na svetlo a jedlo.
Tomáš Zverejnené Január 19 Zverejnené Január 19 No ale už sa varí kurátko, pozrite sa: Aby ste neondili že z Billy beriem hotové tak aha: Z tohoto varím. Boli tam 3 kusy. Dve sú v tom hrnci. A čo sa týka nákupov už sa od dnes lepším, lebo brat mi troška ondil zas. Tak aha: Že tak troška zdravšie a lacnejšie. Lebo brat hovorí že on tak robí.
Hellé Zverejnené Január 19 Zverejnené Január 19 A co za jedlo to bude, ak sa smiem spytat? A nakrajane sampinony su urcite lacnejsie ako tie vkuse, vsak?
Sniper Zverejnené Január 19 Zverejnené Január 19 pred 48 minútami, Tomáš pridal: Aby ste neondili že z Billy beriem hotové tak aha: Najprv nás odrbeš a potom my ondíme? Že ti tým kuracím stehnom ešte nikto po papuli nedal.
Sniper Zverejnené Január 19 Zverejnené Január 19 Nemáš žiadny dôkaz ani argument, nie je dôvod ti veriť, to ti poslala Zuza fotky, čo varila psovi.
Proteus Zverejnené Január 19 Zverejnené Január 19 Robil si polievku, alebo z akeho dovodu si varil dve stehna? To si uz rovno mohol urobit perkelt. Ibaze nevies, co a ako, ze? Vtedy s tou billou si to riadne pos..ral. Minule si daval pecene stehno. Tvrdil si, ze si piekol ty. Mne je a aj vtedy bolo zvlastne, iba som vtedy zabudol napisat, ze dovtedy si v paraku naparoval sardinky a ine delikatesy vyrabal a o par mesiacov si dal fotku ako si urobil stehno. No, bud som si to ja zle precital, alebo ty si nieco pos..ral opat. Neviem, teraz ta obvinovat nebudem, nemam ten prispevok a desat tem sa mi nechce prehladavat, pretoze miesas piate cez deviate v kazdej teme.
Tomáš Zverejnené Január 19 Zverejnené Január 19 Teraz sa bavíme o kuracích stehnách ktoré som varil. Takže to som mal na obed.
Tomáš Zverejnené Január 19 Zverejnené Január 19 Bolo to už chutnejšie ako tie začiatky. A musím pokračovať lebo dosť veľa som minul na suroviny, tak už by bolo neefektívne nepokračovať. 1
Proteus Zverejnené Január 20 Zverejnené Január 20 10 hours ago, Tomáš said: Teraz sa bavíme o kuracích stehnách ktoré som varil. Takže to som mal na obed. Aha, tqkze mi je to vsetko hned jasne. Stacila odpoved a viem na com som. S cim si varil stehna? Co si urobil s vodou, ked si uvaril stehna? Vies ty vobec, ze si mohol uvarit vyvar, ktory si mohol bud zjest alebo pouzit do dalsieho jedla?
secretka Zverejnené Január 20 Zverejnené Január 20 pred 14 hodinami, Tomáš pridal: Teraz sa bavíme o kuracích stehnách ktoré som varil. Takže to som mal na obed. Škoda, že si ich nezapiekol; asi by boli chutnejšie.
Tomáš Zverejnené Január 20 Zverejnené Január 20 pred 4 hodinami, Proteus pridal: Vies ty vobec, ze si mohol uvarit vyvar, ktory si mohol bud zjest alebo pouzit do dalsieho jedla? To som nemal ako vedieť. Tí čo mi online radili (dvaja naraz mi radili) tak nepovedal ani jeden. Vodu som vylial. Takže na tej tácke boli 3 surové kusy. Dve som varil v hrnci vo vode, a do tej vody som dal aj sol a vegetu, slaninku, stiplavu papriku, aby sa do mäsa nasiakla chuť. Trvalo to dosť dlho, čas som nemeral lebo popritom som ťukal do mobilu. Vodu som vylial. Potom jak som tým dvom čo radili som spomínal že na panvici mi všetko vyhorí, tak kamoška zostala ešte online a bola pri mne celý postup z kroku na krok mi písala. Napísala že urob toto, ja som odfotil a potvrdil že urobil som, ona zase urob tamto, a urobil som… takto sme išli. Dal som na panvicu olej (naposledy lebo prvý radca povedal že varí na masti tak som ju bol kúpiť) nech opečiem každú stranu 3 minuty pod pokrývkou (tým pádom nefrckal olej všade) potom že môžem to podliať vodou a potom dusiť po pokrývkou 10 minút. A celkom sa podarilo. Toto je to vo vode varené: A toto je to tretie čo som robil s online radkyňou: 1
Proteus Zverejnené Január 20 Zverejnené Január 20 Ok, stacilo dat do vody cibulu, kalerab, mrkvu a petrzlen. Mohol si mat vyvar. Nevadi, nabuduce. Sice sa my co varievame chytame za hlavu, ako si na to siel, ale vzdy lepsie ako naparovat. Opekat mozes aj na oleji, neboj sa. Mast ma specificku vonu a chut, nie kazdemu moze vyhovovat. Vacsinou sa kombinuje s bravcovym, ked robis. No a ake to bolo?
Tomáš Zverejnené Január 20 Zverejnené Január 20 Práveže dalo sa to jesť. Malo to chuť. Už sa to začína približovať k tým z vývarovne. Tak máte tu začiatočníka to je logické že nebude variť ako človek s 20 ročnou praxou.
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz