iskra Zverejnené 21. November, 2024 Zverejnené 21. November, 2024 České buchty so slivkovým lekvárom 1 2
Hellé Zverejnené 21. November, 2024 Zverejnené 21. November, 2024 Este jeden taky recept a liecia na vysoky tlak aj mna Bodaj by ta Turul zozral, toto volat halaszle
Proteus Zverejnené 21. November, 2024 Zverejnené 21. November, 2024 Tvoji madarski predkovia sa musia v hroboch obracat a haciky na ryby do riti ti zapichovat. Ako toto mozes jest? Akoze, dnes som kupil v bille dve kuracienstehna, rozrezal ich a spravil z nich perkelt. Tri porcie vysli. Uplna prkotina, dokopy fakt 10€ so vsetkym, aj energiami a tri porcie. A nie toto, co ty varis. Sackova polievka plna bordelu, konzervantov a paradnej soli na tvoj tlak. Akoze palec hore. 1
iskra Zverejnené 22. November, 2024 Zverejnené 22. November, 2024 Čo to je za dobrota? Narýchlo vidím čokoládový puding s jahodami, čučoriedkami, poliate ovocnou šťavou, to biele je kokos..?
Hellé Zverejnené 22. November, 2024 Zverejnené 22. November, 2024 Zle vidis, ja puding nejem Ovsene vlocky, protein, mrazene ovocie a kokos A @Tomášake pseudojedlo dnes uvaril???
iskra Zverejnené 22. November, 2024 Zverejnené 22. November, 2024 31 minutes ago, Hellé said: Zle vidis, ja puding nejem Ovsene vlocky, protein, mrazene ovocie a kokos Dobrú chuť Zajtra na obed budem variť: Vývar z kostí a Prírodný rezeň na zelenine s ryžou.
iskra Zverejnené 23. November, 2024 Zverejnené 23. November, 2024 Jednoduché, chutné, manželovi , synovi, tiež chutilo. Aj polievka z kostí. Nasleduje posedenie pri káve. 1
Tomáš Zverejnené 26. November, 2024 Zverejnené 26. November, 2024 Mám strašnú chuť na Gubu. To je také že nakrája sa rohlík na malé kúsky, nasype sa granko, zaleje sa teplým mliekom. Ja do toho zvyknem pridať med a banán.
Sniper Zverejnené 26. November, 2024 Zverejnené 26. November, 2024 Je to fajn, niečo podobné som jedával, keď som mal 7-8 rokov. Však si urob, nemusíš tu komentovať na čo máš chuť, urob a odfoť ako super to vyzerá. 1 2
Proteus Zverejnené 26. November, 2024 Zverejnené 26. November, 2024 Ja dnes iba rezen a ryza. Suchoty, slaboty. 1 1
iskra Zverejnené 26. November, 2024 Zverejnené 26. November, 2024 Mne osobne veľmi chutí rezeň, ryža. Včera sme mali doma pečené zemiakové kolieska, úplne jednoduché, skvelá šmakocinka. 1
Tomáš Zverejnené 27. November, 2024 Zverejnené 27. November, 2024 pred 21 hodinami, iskra pridal: Sviečková na smotane, knedľa Mňaaaam toto milujem. pred 21 hodinami, Proteus pridal: Ja dnes iba rezen a ryza. Suchoty, slaboty. Ja by som sa tomu velice tešil. Dve príspevky za sebou = dve moje oblúbené jedlá za sebou.
Sniper Zverejnené 27. November, 2024 Zverejnené 27. November, 2024 Ale prosím ťa... Ty miluješ každé jedlo, pokým z toho práve nelezú červy. Tak tu máš tretie čo miluješ. Dve buchty som už zjedol. 1
Hellé Zverejnené 27. November, 2024 Zverejnené 27. November, 2024 A karfiolovu polievku, hovadzie dusene so zemiakmi a cistu vodu mas rad?
Sniper Zverejnené 27. November, 2024 Zverejnené 27. November, 2024 @Hellé toto ti ofrfle, máš tam mať kolu, ideálne dvojlitrovú fľašu a nie pohár vody z vodovodu. On také nelúbi.
Tomáš Zverejnené 27. November, 2024 Zverejnené 27. November, 2024 Pravda. To sniperove by som raz dva zjedol ale to helline neni nič pre mňa. Z polievok skôr vývar, držková, ostrokyslá taká čo číňania robia. Skôr také že rezeň s ryžou alebo varenými zeniakmi, sviečková, knedlo vepřo zelo, kačacie hody, šašlik, a tak mnoho tých skoro všetky tie najnezdravšie.
Sniper Zverejnené 28. November, 2024 Zverejnené 28. November, 2024 Som (opäť) v nemocnici. Na obed bola frankfurtská polievka a dukátove buchtičky. Doniesli mi to rovno do postele. Tomáš nezáviď, toto už nie je ani smiešne.
Populárny príspevok. Proteus Zverejnené 28. November, 2024 Populárny príspevok. Zverejnené 28. November, 2024 Skoré uzdravenie. Nech je všetko ok a nech si čím skôr opäť doma. Nemocničná strava asi nie je bohviečo. 1 5
Sniper Zverejnené 28. November, 2024 Zverejnené 28. November, 2024 No na tom internom varia lepšie ako na urológii. Ale tam to má aj svoje dôvody. A možno sa čoskoro dozviem ako varia na onkológii, ale až tak ďaleko sa snáď nedostanem. Ale lekár vravel, že minimálne raz sa tam pôjdem určite aspoň pozrieť.
Hellé Zverejnené 28. November, 2024 Zverejnené 28. November, 2024 Oh joj, skore uzdravenie a drz sa. Tak na tvoje zdravie 2
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz