Skočiť na obsah

Odporúčané príspevky

Zverejnené

Este jeden taky recept a liecia na vysoky tlak aj mna

Bodaj by ta Turul zozral, toto volat halaszle:w00t:

Zverejnené

Tvoji madarski predkovia sa musia v hroboch obracat a haciky na ryby do riti ti zapichovat. Ako toto mozes jest? 

Akoze, dnes som kupil v bille dve kuracienstehna, rozrezal ich a spravil z nich perkelt. Tri porcie vysli. Uplna prkotina, dokopy fakt 10€ so vsetkym, aj energiami a tri porcie. A nie toto, co ty varis. Sackova polievka plna bordelu, konzervantov a paradnej soli na tvoj tlak. Akoze palec hore. 

• Páči sa mi to 1
Zverejnené

Čo to je za dobrota? Narýchlo  vidím  čokoládový puding  s jahodami, čučoriedkami, poliate ovocnou šťavou,  to biele je kokos..?

:smile:

Zverejnené

Zle vidis, ja puding nejem:w00t:

Ovsene vlocky, protein, mrazene ovocie a kokos:agree:

A @Tomášake pseudojedlo dnes uvaril???

Zverejnené
31 minutes ago, Hellé said:

Zle vidis, ja puding nejem:w00t:

Ovsene vlocky, protein, mrazene ovocie a kokos:agree:

:smile:

Dobrú chuť 

Zajtra na obed budem variť: Vývar z kostí a Prírodný rezeň na zelenine s ryžou.

Zverejnené

Jednoduché,  chutné, manželovi , synovi, tiež chutilo. Aj polievka z kostí.   Nasleduje posedenie pri káve.:smile:

Dopnzsr.jpg

• Páči sa mi to 1
Zverejnené

Mám strašnú chuť na Gubu. To je také že nakrája sa rohlík na malé kúsky, nasype sa granko, zaleje sa teplým mliekom. Ja do toho zvyknem pridať med a banán.

Zverejnené

Je to fajn, niečo podobné som jedával, keď som mal 7-8 rokov.

Však si urob, nemusíš tu komentovať na čo máš chuť, urob a odfoť ako super to vyzerá.

• Díky! 1
  • Pridať bod 2
Zverejnené

Mne osobne veľmi chutí rezeň, ryža. Včera sme mali doma pečené zemiakové kolieska, úplne jednoduché, skvelá šmakocinka.

• Páči sa mi to 1
Zverejnené
pred 21 hodinami, iskra pridal:

Sviečková na smotane, knedľa 

Dnes Hl.jedlo.jpg

Mňaaaam toto milujem. 

pred 21 hodinami, Proteus pridal:

Ja dnes iba rezen a ryza. Suchoty, slaboty. 

Ja by som sa tomu velice tešil. 

Dve príspevky za sebou = dve moje oblúbené jedlá za sebou. 

Zverejnené

Ale prosím ťa... Ty miluješ každé jedlo, pokým z toho práve nelezú červy.

Tak tu máš tretie čo miluješ. Dve buchty som už zjedol.

IMG_20241127_123144.jpg

• Pridať bod 1
Zverejnené

A karfiolovu polievku, hovadzie dusene so zemiakmi a cistu vodu mas rad?20241127_120544.jpg.451ca8caf795ef0e356740fa99835014.jpg

Zverejnené

@Hellé toto ti ofrfle, máš tam mať kolu, ideálne dvojlitrovú fľašu a nie pohár vody z vodovodu. On také nelúbi.

Zverejnené

Pravda. To sniperove by som raz dva zjedol ale to helline neni nič pre mňa. Z polievok skôr vývar, držková, ostrokyslá taká čo číňania robia. Skôr také že rezeň s ryžou alebo varenými zeniakmi, sviečková, knedlo vepřo zelo, kačacie hody, šašlik, a tak mnoho tých skoro všetky tie najnezdravšie.

Zverejnené

Som (opäť) v nemocnici. Na obed bola frankfurtská polievka a dukátove buchtičky. Doniesli mi to rovno do postele.

Tomáš nezáviď, toto už nie je ani smiešne.

Zverejnené

No na tom internom varia lepšie ako na urológii. Ale tam to má aj svoje dôvody. A možno sa čoskoro dozviem ako varia na onkológii, ale až tak ďaleko sa snáď nedostanem. Ale lekár vravel, že minimálne raz sa tam pôjdem určite aspoň pozrieť.

• Pred 2 týždňami...

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov