Linkman Zverejnené 14. September, 2006 Zverejnené 14. September, 2006 Ktorý hotel alebo reštauráciu by ste chceli niekedy skúsiť ? Ktorý hotel či reštika sa vám páči ? A tak včera som browsoval po nete a zaujal ma jeden hotel síce dosť drahý ale ideálne miesto na svadobnú noc http://www.alchymisthotel.com :lol: :) Leg - opravene :)
chrust Zverejnené 4. November, 2008 Zverejnené 4. November, 2008 Od hotela chcem čistotu,hygienu,kľud,ochotu.... jednoducho základné pravidlá hry.Hotel potrebujem na dovolenke na to,aby som sa dobre a kvalitne vyspal a naraňajkoval.Potom ma už nezaujíma,či má krištáľové lustre,alebo parkety z mahagónu.Takže ak sa niekto ubytuje v hoteli,kvôli hotelu,tak to ja nepochopím :lol:
Cat Eye Zverejnené 4. November, 2008 Zverejnené 4. November, 2008 Vyberám destináciu na základe prírodných a (alebo) antropogénnych faktorov. Hotel musí byť slušný, ale určite nie je primárny pri rozhodovaní. Nikdy u mňa nestojí otázka, ktorý hotel, ale kde-kam?
chrust Zverejnené 4. November, 2008 Zverejnené 4. November, 2008 ... a s kým :lol: To je pre mňa najdôležitejšia priorita :) .Ak je dobrá spoločnosť,môžem ísť aj na Galapágy medzi tulene.
Cat Eye Zverejnené 4. November, 2008 Zverejnené 4. November, 2008 S kým, to nemusim riešiť, to mám vyriešené... S tlupou nie, tlupu na dovolenke nepotrebujem.
chrust Zverejnené 5. November, 2008 Zverejnené 5. November, 2008 Partia už ani pre mňa nie je :lol: .Moja spoločnosť na dovolenkách je moja polovička.Bodka.Nik viac :)
Cat Eye Zverejnené 5. November, 2008 Zverejnené 5. November, 2008 Tiež asi tak... a občas sa niekto aj tam pritrafí, s kým sa dá pokecať alebo jeden večer utrhnúť z reťaze... :lol:
mikij Zverejnené 24. Apríl, 2010 Zverejnené 24. Apríl, 2010 V podtatranskej obci Závažná Poruba na strednom Liptove je zánovná reštaurácia. Volá sa Zivka a je spojená s budúcim penziónom. Reštaurácia je kvalitná a s dobrými cenami s porovnaním pomeru kvality služieb a cien. Porcie sú nad štandardne veľké a pripravované v neobyčajnom prevedení. Reštaurácia sa vyrovná lepším hotelom. Situovaná je na konci dediny smerom na lyžiarske stredisko s 3 kotvovými vlekmi pre jedného lyžiara a novopostavenej sedačkovej lanovky. Typ na ubytovanie v tejto dedine môžem dať na stránku apartmánu, ktorý okrem svojich ubytovacích služieb propaguje aj ubytovanie v iných regiónoch a Slovensko má rozdelené podľa krajov. Venuje sa informáciám o atrakciách v okolí ubytovacích zariadení. Hodne je zmapovaná oblasť atrakcií na Liptove práve o okolí spomenutého apartmánu. Izby má štandardne vybavené kúpeľňami, takže je to typ ubytovania na lepšej úrovni za dobrú cenu. Dobré ceny sa ťažšie hľadajú v turistických oblastiach. Vyberám destináciu na základe prírodných a (alebo) antropogénnych faktorov. Hotel musí byť slušný, ale určite nie je primárny pri rozhodovaní. Nikdy u mňa nestojí otázka, ktorý hotel, ale kde-kam? Myslím si, že kde-kam na dovolenke je základ plánovania skutočného oddychu. Partia už ani pre mňa nie je :lol: . Moja spoločnosť na dovolenkách je moja polovička.Bodka.Nik viac :) S partiou je dobrá zábava, no bez polovičky by som tiež nešiel, nanajvýš niekde na chatu na víkend.
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz