Skočiť na obsah

Najsmiešnejšie šokové scény vo filmoch

Odporúčané príspevky

Zverejnené

Určite to poznáte, v mnohých filmoch sú scény ktoré vás na prvý pohľad šokujú, ale v konečnom dôsledku sa válate od smiechu.

Jedna taká scéna ktorú môžem pozerať dookola je vo filme Mad Max 2 (Šialený Max 2).

V stručnosti poviem o čo ide: Max (Mel Gibson) šoféruje cisternu a prenasleduje ho banda gangstrov, ktorá chce cisternu ukradnúť. Ide do tuhého lebo gangstri sú naokolo neho, niektorí sa dostali už aj na cisternu (toto je dôležité) a zdá sa že niet úniku. V kabíne vedľa neho sedí malý chlapec (ten bude tiež dôležitý), a v tom si Max všimne že na kapote kamióna leží jeden náboj do brokovnice. Max pošle toho chalana aby ho zobral. No a ako to dopadlo si pozrite toto. Ja len dodám - CHUDÁK CHALAN!! :lol: :) :)

http://www.mojevideo.sk/v/6e7b3d4341393940384338

• Odpovedí 7
  • Vytvorené
  • Posledná odpoveď

Top prispievatelia v tejto téme

• Sniper

3

• bazalka

2

• Ignatius

1

• Wink

1

Top prispievatelia v tejto téme

Zverejnené

tak ja som totalne hotovy z jednej sceny z od sumraku do usvitu...som sa skoro zadrhol, ked som to videl

ale keby som to mal tu povedat tak je to straaaasne dlhe a prezradil by som dej filmu tak radsej budem ticho :lol:

(...radsej si to pozrite...)

Zverejnené

Inak neviem či si niekto všimol, ale tá scéna z Mad Max 2, ktorú som sem vycapil obsahuje jednu z najväčších chýb vo filme. Verím že pozorní si ju všimli :lol:

• Pred 2 mesiacmi...
Zverejnené

Skorej si myslim, ze to bude mat nieco spolocne s tym "Nitrom", ale nevyznam sa moc v tom.....tak to uz nebudem rozoberat :lol:

Zverejnené

Ja by som skôr povedal, že ide o tie autá, čo stoja pri ceste v čase zrážky, hoci v záberoch tesne pred som ich akosi nepostrehol... :lol:

Zverejnené

Ano ide o tie autá v momente zrážky. Vo filme Maxa prenasledovali, ale v momente zrážky stoja na mieste, banditi tam postávajú, cigaretka, piánko... :lol:

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz

• Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov