Sniper Zverejnené 13. September, 2006 Zverejnené 13. September, 2006 Určite to poznáte, v mnohých filmoch sú scény ktoré vás na prvý pohľad šokujú, ale v konečnom dôsledku sa válate od smiechu. Jedna taká scéna ktorú môžem pozerať dookola je vo filme Mad Max 2 (Šialený Max 2). V stručnosti poviem o čo ide: Max (Mel Gibson) šoféruje cisternu a prenasleduje ho banda gangstrov, ktorá chce cisternu ukradnúť. Ide do tuhého lebo gangstri sú naokolo neho, niektorí sa dostali už aj na cisternu (toto je dôležité) a zdá sa že niet úniku. V kabíne vedľa neho sedí malý chlapec (ten bude tiež dôležitý), a v tom si Max všimne že na kapote kamióna leží jeden náboj do brokovnice. Max pošle toho chalana aby ho zobral. No a ako to dopadlo si pozrite toto. Ja len dodám - CHUDÁK CHALAN!! :lol: :) :) http://www.mojevideo.sk/v/6e7b3d4341393940384338
bazalka Zverejnené 13. September, 2006 Zverejnené 13. September, 2006 tak ja som totalne hotovy z jednej sceny z od sumraku do usvitu...som sa skoro zadrhol, ked som to videlale keby som to mal tu povedat tak je to straaaasne dlhe a prezradil by som dej filmu tak radsej budem ticho :lol:(...radsej si to pozrite...)
Sniper Zverejnené 15. September, 2006 Autor Zverejnené 15. September, 2006 Inak neviem či si niekto všimol, ale tá scéna z Mad Max 2, ktorú som sem vycapil obsahuje jednu z najväčších chýb vo filme. Verím že pozorní si ju všimli :lol:
bazalka Zverejnené 15. September, 2006 Zverejnené 15. September, 2006 ten naboj bol podozrivo maly :lol:
Polaris Zverejnené 27. November, 2006 Zverejnené 27. November, 2006 Skorej si myslim, ze to bude mat nieco spolocne s tym "Nitrom", ale nevyznam sa moc v tom.....tak to uz nebudem rozoberat :lol:
Ignatius Zverejnené 27. November, 2006 Zverejnené 27. November, 2006 Ja by som skôr povedal, že ide o tie autá, čo stoja pri ceste v čase zrážky, hoci v záberoch tesne pred som ich akosi nepostrehol... :lol:
Sniper Zverejnené 27. November, 2006 Autor Zverejnené 27. November, 2006 Ano ide o tie autá v momente zrážky. Vo filme Maxa prenasledovali, ale v momente zrážky stoja na mieste, banditi tam postávajú, cigaretka, piánko... :lol:
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz