Nokia Zverejnené 10. September, 2006 Zverejnené 10. September, 2006 mne sa nenormalne paci v borinke :lol:
arwiel Zverejnené 13. September, 2006 Zverejnené 13. September, 2006 Stupava ma zaujala... možno sa do nej pôjdem čoskoro pozrieť... :lol:
Ajk Zverejnené 13. September, 2006 Zverejnené 13. September, 2006 veru tak... Záhorí ma svoje caro :) game, nevedel som ze u vas vyviera Mláka... :) u nas usti do Moravy a veru som raz do nej skoro spadol...:lol:
hisham Zverejnené 13. September, 2006 Zverejnené 13. September, 2006 Na Záhorí v Zohore býval kedysi dávno môj otec. Bola som sa tam na začiatku leta pozrieť, je tam pekne.
tomassi Zverejnené 17. September, 2006 Zverejnené 17. September, 2006 V Stupave náhodou nebývajú DNY ZELÁ ???
Sniper Zverejnené 17. September, 2006 Zverejnené 17. September, 2006 Stupava ma zaujala... možno sa do nej pôjdem čoskoro pozrieť... :lol:Aj ty? :)
game Zverejnené 17. September, 2006 Autor Zverejnené 17. September, 2006 V Stupave náhodou nebývajú DNY ZELÁ ??? ale áno, bývajú :) budú za dva týždne program na tri dni a rok čo rok viac ľudí
game Zverejnené 18. September, 2006 Autor Zverejnené 18. September, 2006 áno, tak ako som sľúbila :lol:
Sniper Zverejnené 20. September, 2006 Zverejnené 20. September, 2006 však aj nás pozveš, nie? :lol:to ako aj mňa?
game Zverejnené 20. September, 2006 Autor Zverejnené 20. September, 2006 Axel Wers, a ty k nám nepatríš ? :lol:
game Zverejnené 21. September, 2006 Autor Zverejnené 21. September, 2006 hm ... a možno raz aj všetkých :lol: uvidíme, piť možno aj tam, je čo ... aj jesť je čo :) :)
game Zverejnené 21. September, 2006 Autor Zverejnené 21. September, 2006 ale patrí, spolu s niekým :lol: ;) a neprzni mi tému :) :)
arwiel Zverejnené 21. September, 2006 Zverejnené 21. September, 2006 ja som to myslela tak všeobecne... ale keď.... :lol: :)
game Zverejnené 28. September, 2006 Autor Zverejnené 28. September, 2006 ha !práve som sa dozvedela, že na Dni zelá, ktoré začínajú zajtra, tu mám byť vraj vytvorený rekord v hádzaní hlávky kapusty z ruky do ruky ... cez celé mestečko až na pódium, kde ho má dostať do rúk nakoniec pán Gašparovič /Mr. President / :lol:a keď sa to celé vydarí, požiadajú o zápis do Guinesovej knihy rekordov :) :)
phersu Zverejnené 28. September, 2006 Zverejnené 28. September, 2006 My máme tento víkend hody ach konečne BURČÁK
Sniper Zverejnené 28. September, 2006 Zverejnené 28. September, 2006 Myslím že skôr sa bude rátať keď ho čo najviac kapustných hláv trafí :lol:
game Zverejnené 1. Október, 2006 Autor Zverejnené 1. Október, 2006 no ... ľudí šialene, žrádla, pitia, hlava na hlave / nielen kapustná / ... ešte super ohňostroj a bude po " Dni zelá " ... dovidenia na budúci rok :lol: a v galérii je zopár obrázkov ohňostroja ... / fotiť ohňostroj je tiež sranda :) /
Nokia Zverejnené 1. Október, 2006 Zverejnené 1. Október, 2006 dnes skoncili aj karloveske hody a bol som tam pozret, fajne bolo :lol:
game Zverejnené 3. Október, 2006 Autor Zverejnené 3. Október, 2006 ešte raz sa vrátim ku kapuste, ale potom namojdušu až o rok :lol: každý rok je tam súťaž o najťažšiu "hlávku" kapusty - takto o tom písali v novinách : Dni zelá v Stupave: Maxikapusta vážila 18 kíl! Stupavčania kapustu spropagovali aj na ceste: na takmer trojkilometrovej trati si ju mladí i starí podávali z ruky do ruky - o zápis do slovenskej knihy rekordov sa postarali dĺžkou trate a počtom zúčastnených.... boli ich približne dve tisícky.... :) tak
game Zverejnené 6. Október, 2006 Autor Zverejnené 6. Október, 2006 aby som nepísala stále len o kapuste, lebo tá už ide hore krkom aj mne, na wikipedii je Stupava skutočne celkom fajn spracovaná :lol: aj keď tam chýba erb, ale ten je v úplne prvom príspevku :) takže všetko možné aj nemožné O Stupave :)
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz