Skočiť na obsah

Bratislavský kraj nie je len Bratislava :-)

Odporúčané príspevky

Zverejnené

Stupava ma zaujala... možno sa do nej pôjdem čoskoro pozrieť... :lol:

Zverejnené

veru tak... Záhorí ma svoje caro :) game, nevedel som ze u vas vyviera Mláka... :) u nas usti do Moravy a veru som raz do nej skoro spadol...:lol:

Zverejnené

Na Záhorí v Zohore býval kedysi dávno môj otec. Bola som sa tam na začiatku leta pozrieť, je tam pekne.

Zverejnené

Stupava ma zaujala... možno sa do nej pôjdem čoskoro pozrieť... :lol:

Aj ty? :)
Zverejnené

hm ... a možno raz aj všetkých :lol: uvidíme, piť možno aj tam, je čo ... aj jesť je čo :) :)

Zverejnené

ha !

práve som sa dozvedela, že na Dni zelá, ktoré začínajú zajtra, tu mám byť vraj vytvorený rekord v hádzaní hlávky kapusty z ruky do ruky ... cez celé mestečko až na pódium, kde ho má dostať do rúk nakoniec pán Gašparovič /Mr. President / :lol:

a keď sa to celé vydarí, požiadajú o zápis do Guinesovej knihy rekordov :) :)

Zverejnené

Myslím že skôr sa bude rátať keď ho čo najviac kapustných hláv trafí :lol:

Zverejnené

dnes skoncili aj karloveske hody a bol som tam pozret, fajne bolo :lol:

Zverejnené

ešte raz sa vrátim ku kapuste, ale potom namojdušu až o rok :lol: každý rok je tam súťaž o najťažšiu "hlávku" kapusty - takto o tom písali v novinách :

Dni zelá v Stupave: Maxikapusta vážila 18 kíl!

Stupavčania kapustu spropagovali aj na ceste: na takmer trojkilometrovej trati si ju mladí i starí podávali z ruky do ruky - o zápis do slovenskej knihy rekordov sa postarali dĺžkou trate a počtom zúčastnených.... boli ich približne dve tisícky.... :) tak

Zverejnené

aby som nepísala stále len o kapuste, lebo tá už ide hore krkom aj mne, na wikipedii je Stupava skutočne celkom fajn spracovaná :lol: aj keď tam chýba erb, ale ten je v úplne prvom príspevku :)

takže všetko možné aj nemožné O Stupave

:)

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov