Skočiť na obsah

Ako často myslíte na sex ?

Odporúčané príspevky

Zverejnené

Človek dostane do vienka sexuálny pud, ale už nie to ako sa má k tomu sexu dopracovať toto niekto nedomyslel :).Každý jeden človek myslí na sex je to prirodzené, ale čo keď to nie je ako realizovať.Samice nepriťahuješ a prostitútky sa ti hnusia..Neviem ako si riešia sexualitu napríklad duchovný čo musia dodržiavať celibát, nech mi nikto nehovorí že keď sa začne modliť tak ho to prejde :)

• Pridať bod 1
Zverejnené

pre nas starsich by otazka mohla byt polozena aj inak: ako casto citate tuto temu? :)

Zverejnené
Nooo ... netreba LEN myslieť, treba konať, nemyslíte ... :smile2:
  • Pred 4 týždňami...
Zverejnené

Vidíte, tento pán je práve príkladom toho, že síce asi na nič iné ako na sex nemyslí, ale on aj koná.

Dotiahne to zdarne do desiatky?! :)

To už bude nie "otec roka", ale "otec desaťročia".

Siedme dieťa na ceste!

Multimilionár a multiotecko Boris Kollár čaká s bývalou playmate Andreou Heringhovou ďalšieho potomka!

http://www.cas.sk/cl...lsie-dieta.html

• Pridať bod 1
Zverejnené

Pseudonka, tak ak by si náhodou u teba kupoval slnečné okuliare Boris Kollár, radšej dávaj na seba pozor ;) Prípadne nám daj potom vedieť ako to dopadlo :D

Zverejnené

a jeje, čo sa to tu koná, to tu už v tejto prudérnej usadlej spoločnosti dávno nebolo, nová krv tu začína prúdiť :D :thumbsup:

Zverejnené

Inak aj ja v poslednom čase myslím na sex dosť často...je to asi tým, že jar prichádza :)

Zverejnené

s pribúdajúcimi rokmi už častejšie na sex myslím, ako konám.Myslenie totiž nie je také náročné... :zubiska:

• Pridať bod 1
Zverejnené

Vidíte, tento pán je práve príkladom toho, že síce asi na nič iné ako na sex nemyslí, ale on aj koná.

Dotiahne to zdarne do desiatky?! :)

hm, ten počet potomkov by sa dal vysvetliť aj alergiou na latex. prípadne tým že spomínaného pána trápi predčasná ejakulácia, ale tá by asi viac trápila jeho partnerky :zubiska:

a keď mám hovoriť za seba, dá sa považovať za myslenie na sex aj to keď každý deň myslím na to ako pretiahnuť obedňajšiu prestávku?

Zverejnené

s pribúdajúcimi rokmi už častejšie na sex myslím, ako konám.

mile priznanie... ale tvoj tachometer je uz parkrat pretoceny, tak mas na to narok :) inak povedane, svoje si si uz od....l

hm, ten počet potomkov by sa dal vysvetliť aj alergiou na latex. prípadne tým že spomínaného pána trápi predčasná ejakulácia

:zubiska: keby toto cital boris ká, asi by z teba nemal radost..

Zverejnené

mal radosť, nemal radosť... dá sa na to dívať aj z iného uhla. parafrázovaním jedného starého vtipu by sme prišli k tomu že:

"Nebyť tej hlúpej chlapskej žiarlivosti, Boris K. by sám stačil na zvrátenie nepriazniveho populačného trendu na Slovensku"

a z toho by mali radosť minimálne demografovia. :zubiska:

Zverejnené

Pseudonka, tak ak by si náhodou u teba kupoval slnečné okuliare Boris Kollár, radšej dávaj na seba pozor ;) Prípadne nám daj potom vedieť ako to dopadlo :D

neboj sa, Boris Kollár nakupuje okuliare v Rakúsku, on sa nebude zahadzovať s našimi slovenskymi výrobkami. a ty azda nemyslíš na sex denne?? :D

a jeje, čo sa to tu koná, to tu už v tejto prudérnej usadlej spoločnosti dávno nebolo, nová krv tu začína prúdiť :D :thumbsup:

aká nová krv game?? :D :D
Zverejnené

To je dosť intímna téma, tak len diskrétne prezradím, že za posledných 31rokov dosť často, ale oveľa radšej ho praktizujem/e . :lol:

Zverejnené

mile priznanie... ale tvoj tachometer je uz parkrat pretoceny, tak mas na to narok :) inak povedane, svoje si si uz od....l

jasné, že som už po záruke, ale od generálky mám dúfam ďaleko, a nejaké tie km ešte nabehám, rozvody sú v poriadku, výfuk tiež, sanie zatial funguje, akurát gulové čapy trocha vŕzgajú.... :zubiska:

Zverejnené

meingott ... duše nefučia ?! diery pofľakované ?! :D

Zverejnené

a ty azda nemyslíš na sex denne?? :D

počítajú sa do toho aj matné spomienky? :zubiska: týmto príspevkom asi získam status najväčšieho zúfalca fóra, ale som už niekoľko rokov single a už som aj pomaly zabudol aké to vlastne je ;) ak by som sa mal nejakým zázrakom dostať aj k praktickej realizácii, tak by som tu asi musel založiť tému: "Poraďte najvhodnejší technologický postup, ja už si nepamätám" :zubiska: :zubiska:
Zverejnené

Single sme tu viaceri, to ale nie je dovod na stradanie. Kde nie je vola, nie je ani cesta. A ani ciel. :)

• Pridať bod 2
Zverejnené

Tak je. Pekne si to napísal, výstižne. :)

A ja pridám niečo aj pre nás zadaných, vo vyššom a vysokom veku. :)

Sex prináša vitalitu, zdravie i lásku

Sexuálnymi bytosťami sa nestávame, ale rodíme. Sex je vyjadrením zdravia, radosti zo života a vitality. Samotný vek nie je dôvodom na ukončenie sexuálneho života. V žiadnom veku dospelého človeka by preto nemal sex patriť k prehliadaným a zanedbávaným oblastiam. Sexuálny život dvojice je treba podporovať a kultivovať. Je prejavom nielen zdravia, ale aj lásky.

http://www.bedekerzdravia.sk/index.php?main=article&id=272

Zverejnené

...niako myslim na sex viac ako moj drahy.. :D

ach ti chlapi po tridsiatke :D

a tie zeny pred tridsiatkou :D

uz sa tesim na spolocne byvanie, bude to jednoduchsie :D

ehm :)

Zverejnené

ach ti chlapi po tridsiatke :D

:) po 30-tke veľmi pekne, po 40-tke krásne!

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov