Jump to content

Ako často myslíte na sex ?

Recommended Posts

Posted

takže ako často myslíte na sex, stále, či niečo vám ho pripomenie, viete byť nadržaný celé dni, a v

neposlednom rade, ako často sa k nemu v skutočnosti dopracujete ... vraj muži myslia na sex stále,

dievčatá, je to pravda ?

Posted

vraj muži myslia na sex stále,

ano je to pravda
Posted

vpodstate stale, ale napriklad teraz co som bol v robote od nevidim do nevidim som na sex nemal cas ani pomysliet...

Posted

je to hlupost.. chlapi myslia casto na sex ale vacsinou len ti co nemaju co na praci...

a co viem tak aj zeny myslia veeelmi casto na sex

Posted

Nokia a teba ešte nenapadlo že sa dá pracovať a popritom myslieť aj na sex? :lol:

Posted

Axel kym som mal pracu kde som si sunky valal tak nebol problem, ale momentalne ked mam roboty nad hlavu ze mi stoja niektore projekty aj pol roka tak nemam cas mysliet este aj na sex

ale rad by som

Posted

ze mi stoja niektore projekty aj pol roka

no vidíš aspoň niečo stojí! :lol:
Posted

som vedel ze sa na to chytis, preto som to tam dal aby som ti spravil radost :lol:

Posted

ja ked som bol este pubertak, tak som na sex myslel dost casto a to aj uplne mimovolne, ze mi to prislo na um uplne same od seba.

teraz, ked uz som starsi, tak len zriedka. vlastne sa ani neda povedat, ze by som na to vyslovene myslel - skor si na to len tak spomeniem, resp prejde mi to hlavou. ale to uz len v suvislosti s nejakou situaciou alebo podnetom, ktory priam nabada na sexuellnu inteurpretaciu. inak ani nie.

Posted

som vedel ze sa na to chytis, preto som to tam dal aby som ti spravil radost :lol:

mne postačí keď zajtra mi bude stáť jeden projekt.... :)
Posted

ale veď ženy myslia na sex častejšie ako muži... a myslím, že je to pravda...

Posted

Hmm...teraz niee.... ale ked su okolo pekne zeny, dievcata, tak sa na to neda nemysliet, sak som mlady zdravy muz, ale niekedy mi to teda riadne prekaza, neviem normalne komunikovat.. fak...

Posted

Tak přiměřeně. Dnes mám dosť takú náladu, horím :lol:

Posted

potom som zena

žena s penisom. Ty si transsexuál! :lol: ;) :)

:)

Posted

podľa toho, čo je často...

ale keď nie som v pohode, tak mi sex jak je týždeň dlhý nenapadne

Posted

Ty si transsexuál! :lol: ;) :)

:)

shemale ;)
Posted

ked mam priatela, tak vacsinou stale....a nasledne su moje tuzby aj uspokojene...vsak nic ine tomu chudacikovi ani neostava :)

ked som "bizy", napr v robote alebo tak, tak na sex ani tak nemyslim, len skor na nejaku prijemnu masaz :lol:

Posted

Hmmm no mozno sa nezdam :lol: ale pravdupovediac ani nie prave malo :)

Posted

no niekedy ma to napadne (ale nie vždy sa tomu ubránim) :lol:

Posted

A keď sa tomu neubrániš ako to pokračuje ďalej?

Posted

ako často ? obávam sa, že práve teraz stále častejšie ... :)

Posted

game to som sem prave chcel napisat... a k tomu dodat ze bud by som si konecne mal najst babu, lebo je to na nevydrzanie