game Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 takže ako často myslíte na sex, stále, či niečo vám ho pripomenie, viete byť nadržaný celé dni, a v neposlednom rade, ako často sa k nemu v skutočnosti dopracujete ... vraj muži myslia na sex stále, dievčatá, je to pravda ?
Sniper Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 vraj muži myslia na sex stále,ano je to pravda
cizy Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 vpodstate stale, ale napriklad teraz co som bol v robote od nevidim do nevidim som na sex nemal cas ani pomysliet...
Nokia Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 je to hlupost.. chlapi myslia casto na sex ale vacsinou len ti co nemaju co na praci...a co viem tak aj zeny myslia veeelmi casto na sex
Sniper Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 Nokia a teba ešte nenapadlo že sa dá pracovať a popritom myslieť aj na sex? :lol:
Nokia Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 Axel kym som mal pracu kde som si sunky valal tak nebol problem, ale momentalne ked mam roboty nad hlavu ze mi stoja niektore projekty aj pol roka tak nemam cas mysliet este aj na sexale rad by som
Sniper Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 ze mi stoja niektore projekty aj pol rokano vidíš aspoň niečo stojí! :lol:
Nokia Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 som vedel ze sa na to chytis, preto som to tam dal aby som ti spravil radost :lol:
Mgr. L.E.G. von Trips Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 ja ked som bol este pubertak, tak som na sex myslel dost casto a to aj uplne mimovolne, ze mi to prislo na um uplne same od seba. teraz, ked uz som starsi, tak len zriedka. vlastne sa ani neda povedat, ze by som na to vyslovene myslel - skor si na to len tak spomeniem, resp prejde mi to hlavou. ale to uz len v suvislosti s nejakou situaciou alebo podnetom, ktory priam nabada na sexuellnu inteurpretaciu. inak ani nie.
Sniper Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 som vedel ze sa na to chytis, preto som to tam dal aby som ti spravil radost :lol:mne postačí keď zajtra mi bude stáť jeden projekt.... :)
arwiel Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 ale veď ženy myslia na sex častejšie ako muži... a myslím, že je to pravda...
havarka Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 Hmm...teraz niee.... ale ked su okolo pekne zeny, dievcata, tak sa na to neda nemysliet, sak som mlady zdravy muz, ale niekedy mi to teda riadne prekaza, neviem normalne komunikovat.. fak...
hisham Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 Tak přiměřeně. Dnes mám dosť takú náladu, horím :lol:
Sniper Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 potom som zenažena s penisom. Ty si transsexuál! :lol: ;) :) :)
nutrinka Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 podľa toho, čo je často... ale keď nie som v pohode, tak mi sex jak je týždeň dlhý nenapadne
doll Posted September 12, 2006 Posted September 12, 2006 ked mam priatela, tak vacsinou stale....a nasledne su moje tuzby aj uspokojene...vsak nic ine tomu chudacikovi ani neostava :) ked som "bizy", napr v robote alebo tak, tak na sex ani tak nemyslim, len skor na nejaku prijemnu masaz :lol:
Wink Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 Hmmm no mozno sa nezdam :lol: ale pravdupovediac ani nie prave malo :)
Linkman Posted September 14, 2006 Posted September 14, 2006 no niekedy ma to napadne (ale nie vždy sa tomu ubránim) :lol:
Sniper Posted September 14, 2006 Posted September 14, 2006 A keď sa tomu neubrániš ako to pokračuje ďalej?
game Posted September 14, 2006 Author Posted September 14, 2006 ako často ? obávam sa, že práve teraz stále častejšie ... :)
Ajk Posted September 14, 2006 Posted September 14, 2006 game to som sem prave chcel napisat... a k tomu dodat ze bud by som si konecne mal najst babu, lebo je to na nevydrzanie
Recommended Posts