Sniper Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 keby som v MAN, tak si vyberiem asi toho typka co ma tetovalno myslím že by to nebolo iba kvôli tetovaniu :lol:
doll Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 a kvoli comu AXEL myslis ze by som s nim zacala chodit? :lol: a NUT, comu nerozumies?
nutrinka Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 s kým si chodila, to je ten isty ako ked si tam sla, s kým a prečo deti v kambodži musia hladovať a podobne :lol: :)
game Posted December 13, 2006 Author Posted December 13, 2006 pardon, pridávam sa k tým, čo majú chaos z popisov dollinho milostného života ... :lol: :)
nutrinka Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 a tie deti z kambodže mi nevysvetlíš? :lol: dobre, ticho som
Ajk Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 a to mu ani (tomu strednemu) neoznamis? :lol: aby sa ti to nevypomstilo... ale uz som ticho... no a ta kambodza ma teda zaujima ako vysvetlis :)
Nokia Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 hmmm zaujimave, doll mala by si si zalozit vlastnu temu s nazvom dollina telenovela :lol:
nutrinka Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 a tú tvoju star... ehm mladú si už tiež tetoval?
Hedgehog Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 Inak aj ja viem tetovať...Axel, nestačí ak aj ty vieš tetovať, treba aby si vedel AJ tetovať... :lol:
doll Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 a koncim s rozoberanim mojho problemu...snad by bolo aj vhodne vymazat tie moje prispevky...clovek nikdy nevie
Nokia Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 staci aby sa o tomto fore nedozvedeli ti o ktorich sa tu debatovalo, len to nemaz :lol:
doll Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 no a k teme :lol: zas to na mna ide....abstak :) pisem si s nim, vysvetlujeme si "fakty"...a ja mam nanho taku neuveritelnu chut :)
Proteus Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 Kedy? No, stále. Od rána do večera. Pokiaľ nie je dôležitejšia robota. :lol:
chorche Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 Hehehe! Co myslite? Su skratka dni, kedy mam dost roboty a inych starosti, vtedy myslim rydzo na pracu, ale inak skoro v kuse....
Polaris Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 Ja mam abstak temer kazdy den....takze u mna je to horsie....ale co si na sebe najviac cenim je to, ze som verny.....az extremne verny. Niekedy je to chyba, lebo dotycna to moze vyuzit....tak niekedy treba aj zahrat na city a postuchat ju, ze jeeej....henta je jaka fesanda....no a potom take poznamky....ze ja som krajsia a podobne a hned som spokojnejsi :lol:
doll Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 :lol: heh, no som sa trocha pobavila pri citani starsich prispevkov :) ubehol uz nejaky ten rok, no pochvalte sa ci starnete a zacinate uvazovat aj nad inymi vecami, alebo stale je to len sex, co vam beha po rozume :) ;) nie, nebrazdila som temy v Erotike, tato sa objavila znenazdajky pod temou o exorcizme ;)
game Posted April 13, 2010 Author Posted April 13, 2010 toto milujem, tie asociácie, ktoré ponúka fórum s podobnými témami, človek natrafí občas na pravé poklady :lol: pred štyrmi rokmi to tu bolo všelijaké, málokto sa skutočne priznal, ako to je :)
elfant Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 Asi aj teraz malokto prizna ako to je, skor ako si mysli, ze to je Pred pol hodinou som isiel okolo jednej novootvorenej kaviarne, kde mladik daco fotil cez okno zvonku. Tak som sa pozrel a tam sedela dlhonoha, dlhovlasa ciernovlaska, v malych ciernych s ciernymi pancuchami. Asi vyrabali propagacnu fotku, lebo v ruke drzala salku kavy. Vtedy som si pomyslel na sex :lol: 1
game Posted April 13, 2010 Author Posted April 13, 2010 takto vyzerá úprimné priznanie ... čítajte a učte sa :lol: pohľad mi nespôsobuje zvyčajne takéto stavy, ani postavy ani prádlo ani situácie, skôr myšlienka, alebo lepšie povedané pomyslenie na niekoho konkrétnehoale tým to končí, dokonané nemusí byť :)
Sniper Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 Ja myslím na sex častejšie ako to povoľuje prísna katolícka výchova.
elfant Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 Mas na spovede pernamentku, aby si nemusel cakat v rade ? :lol:
doll Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 ja sa pre istotu z mojich necudnych myslienok nespovedam...zaradujem do "na viac hriechov si uz nepamatam" :lol:
Recommended Posts