Jump to content

Ako často myslíte na sex ?

Recommended Posts

Posted

keby som v MAN, tak si vyberiem asi toho typka co ma tetoval

no myslím že by to nebolo iba kvôli tetovaniu :lol:
Posted

a kvoli comu AXEL myslis ze by som s nim zacala chodit? :lol:

a NUT, comu nerozumies?

Posted

s kým si chodila, to je ten isty ako ked si tam sla, s kým a prečo deti v kambodži musia hladovať a podobne :lol: :)

Posted

pardon, pridávam sa k tým, čo majú chaos z popisov dollinho milostného života ... :lol: :)

Posted

a tie deti z kambodže mi nevysvetlíš? :lol:

dobre, ticho som

Posted

a to mu ani (tomu strednemu) neoznamis? :lol: aby sa ti to nevypomstilo... ale uz som ticho... no a ta kambodza ma teda zaujima ako vysvetlis :)

Posted

hmmm zaujimave, doll mala by si si zalozit vlastnu temu s nazvom dollina telenovela :lol:

Posted

a tú tvoju star... ehm mladú si už tiež tetoval?

Posted

Inak aj ja viem tetovať...

Axel, nestačí ak aj ty vieš tetovať, treba aby si vedel AJ tetovať... :lol:
Posted

a koncim s rozoberanim mojho problemu...snad by bolo aj vhodne vymazat tie moje prispevky...clovek nikdy nevie

Posted

staci aby sa o tomto fore nedozvedeli ti o ktorich sa tu debatovalo, len to nemaz :lol:

Posted

no a k teme :lol:

zas to na mna ide....abstak :)

pisem si s nim, vysvetlujeme si "fakty"...a ja mam nanho taku neuveritelnu chut :)

Posted

Kedy? No, stále. Od rána do večera. Pokiaľ nie je dôležitejšia robota. :lol:

Posted

Hehehe! Co myslite? Su skratka dni, kedy mam dost roboty a inych starosti, vtedy myslim rydzo na pracu, ale inak skoro v kuse....

Posted

Ja mam abstak temer kazdy den....takze u mna je to horsie....ale co si na sebe najviac cenim je to, ze som verny.....az extremne verny. Niekedy je to chyba, lebo dotycna to moze vyuzit....tak niekedy treba aj zahrat na city a postuchat ju, ze jeeej....henta je jaka fesanda....no a potom take poznamky....ze ja som krajsia a podobne a hned som spokojnejsi :lol:

• 3 years later...
Posted

:lol: heh, no som sa trocha pobavila pri citani starsich prispevkov :)

ubehol uz nejaky ten rok, no pochvalte sa ci starnete a zacinate uvazovat aj nad inymi vecami, alebo stale je to len sex, co vam beha po rozume :) ;)

nie, nebrazdila som temy v Erotike, tato sa objavila znenazdajky pod temou o exorcizme ;)

Posted

toto milujem, tie asociácie, ktoré ponúka fórum s podobnými témami, človek natrafí občas na pravé poklady :lol:

pred štyrmi rokmi to tu bolo všelijaké, málokto sa skutočne priznal, ako to je :)

Posted

Asi aj teraz malokto prizna ako to je, skor ako si mysli, ze to je Obrázok

Pred pol hodinou som isiel okolo jednej novootvorenej kaviarne, kde mladik daco fotil cez okno zvonku. Tak som sa pozrel a tam sedela dlhonoha, dlhovlasa ciernovlaska, v malych ciernych s ciernymi pancuchami. Asi vyrabali propagacnu fotku, lebo v ruke drzala salku kavy.

Vtedy som si pomyslel na sex :lol:

• Upvote 1
Posted

takto vyzerá úprimné priznanie ... čítajte a učte sa :lol:

pohľad mi nespôsobuje zvyčajne takéto stavy, ani postavy ani prádlo ani situácie, skôr myšlienka, alebo lepšie povedané pomyslenie na niekoho konkrétneho

ale tým to končí, dokonané nemusí byť :)

Posted

Ja myslím na sex častejšie ako to povoľuje prísna katolícka výchova.

Posted

Mas na spovede pernamentku, aby si nemusel cakat v rade ? :lol:

Posted

ja sa pre istotu z mojich necudnych myslienok nespovedam...zaradujem do "na viac hriechov si uz nepamatam" :lol: