Skočiť na obsah

Nezvyčajné miesta

Odporúčané príspevky

Zverejnené

no a mat na mysli stale to ze zrovna teraz moze niekto prist mi na uziti tej slasti neprida, nie tak chlapovi

S tým nesúhlasim je to úplne v pohode aspoň to je o niečo viac vzrušujúce. :lol:

• Odpovedí 140
  • Vytvorené
  • Posledná odpoveď

Top prispievatelia v tejto téme

• doll

24

• Sniper

18

• Nokia

18

• cizy

13

Top prispievatelia v tejto téme

• Pred 2 týždňami...
Zverejnené

ako som bol vcera v noci v meste, napadlo ma v tychto teplych dnoch skusit sa ukryt pod ruskom tmy v niektorej z tichych zasitych uliciek :lol:

Zverejnené

nokia.... :lol:

isiel ma odprevadit domov, a ked ma dievca na sebe suknu, tak chlapec nevie co skor hehee

nastastie pes, co bol za plotom, zacal stekat az ked uz mohol... :)

Zverejnené

drobec ty a taketo nieco? :lol: :)

no ale tak to ma byt, zvadzat ako sa len da, taka suknicka je na to idealna v tomto teple :)

Zverejnené

Mozno to napisala ako zvycajne miesto len preto, aby mohla ukoncit ten rozhovor :lol:

No ja mam na konte dalsie nezvycajne miesto a tym je nasa telocvicna v brane :) Paradne miesto na sukromie...a nikto tam nechodi o takej dobe, co sme tam boli my :)

• Pred 4 týždňami...
Zverejnené

idem sa pochvalit novym miestom.....

na nudaplazi vo vode 3 metre od brehu

• Pred 2 týždňami...
Zverejnené

také obyčajné, že na aute

ale až teraz mi došlo, že to bolo cudzie auto :lol:

• Pred 3 týždňami...
Zverejnené

pri pagode, pod spacákom, ľudia normálne sedeli okolo nás na pol metra, spievali tramské piesne...

ja som ležala časťou tela v otvorenom kruhu čistoty, oheň ešte aj vtedy zavčas rána, mohlo byť tak niečo okološtvrtej, krásne hrial...

hmmmm.... zopakvala by som si.... :lol:

Zverejnené

pri rieke Nitra... na lesnej ceste... o dve minúty po išiel tadiaľ cyklista... :lol:

Zverejnené

velmi zaujimave miesto na sex je zrucanina hradu... a este pocas burky :lol:

co ale nikomu neodporucam, je bazen :)

Zverejnené

Lolisha v novembri 2005 sme boli z Fóra na stretku v Čachticiach a boli sme sa pozrieť na Čachtický hrad keď mierne pršalo a bola hustá hmla. Bol som tam bohužiaľ iba s Linkmanom, takže o sexe nemohlo byť ani reči ani omylom :lol:

Ty si to skúšala na hrade počas hmly?

Zverejnené

nie, len pocas noci s burkou a pocas noci bez burky....na hmlu som cakat nemienila :)

no ja neviem, preco si si bral so sebou linkmana, mas si vyberat spolocnost, s akou ides na hrad :lol: ( nic proti linkmanovi )

Zverejnené

No to sme boli traja, ja, Linkman a cizy, takže nebolo z čoho vyberať :)

Ale za to sme sa sťali statočne :lol:

Zverejnené

Ked uz teda z toho nemohl byt sex, tak sa aspon ozrali, aby na to moc nemysleli :lol: :) :)

Zverejnené

Aleba sa ozrali aby stratili zábrani a teraz to iba Axel ukecáva že nič nebolo :lol:

Zverejnené

medzipodlazie...medzi prizemim a prvym poschodim...na schodoch...

akoze som cerstva par minutiek, ale uplne z toho hotova :lol:

bolo to krasne...nie to, ze to bolo na takom mieste :) , ale to ze to bolo s takym plamenom v ociach ako kedysi davno, ked sme boli blaznivo zamilovani....s obrovskym chticom, ktory ma strasne vzrusoval....a vsetko, proste uplne iny....

a na koniec dodal, ze toto si ani vo sne nepredstavoval ze bude to co dnes.... a teda ani ja

:)

• Pred 2 týždňami...
Zverejnené

pripaja sa balkon v byte :lol:

slniecko svietilo, tak som vykukla z balkona...otrcila zadocek, drahy pochopil a uz sme si uzivali :)

Zverejnené

Pred jednou hospodou pri hlavnej ulici asi tak o 6 ráno.

Zverejnené

Na záhrade v chate medzi pavúkmi, pijákmi, ucholiakami, komármi, muchami a netopiermi.

Zverejnené

:lol: axel má rad romantiku na spôsob E.A. Poa

Zverejnené

okraj lesa za dedinou, pod lieskami a dubmi, v tom nechutnom teple, ani sa mi obliekať nechcelo, keď ponad nás letelo lietadlo, len som položila na seba sukňu /a zabudla na vyhrnuté tričko/...

Zverejnené

Mno tak hmm

Včera to bola kamoškina posteľ. Ja viem čo je na posteli nezvyčajné, asi to že vedľa majú spálňu rodičia a ona dosť hekala a ehm ako to len povedať je "šťastne vydatá" :lol:

Ja viem phersu si magor a sviňa atď... ale tak keď dala dolu podprsenku tak sa nedalo nič iné spraviť ako ju pomilovať.

Wow ale taký strach som v živote nemal ako dnes tam každú chvíľu hrozilo že príde jej manžel z rýb

Zverejnené

Koho si to vlastne pretiahol? Kamošku či jej matku? To bežne chodíš k svojim kamoškám aby si ich matky pretiahol? :lol:

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz

• Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov