Nokia Zverejnené 8. Marec, 2007 Zverejnené 8. Marec, 2007 chlapi, ved jasne ze vy si tie hlavy neobuchate :) ale dievcina, ...ak na zadnom sedadle sadne na partnera, ktory sedi, pokial nie je dievcina drevo a nenechava vsetko na partnera, ale "jazdi" na nom, tak sa stane ze buch sem buch tam... tos moja skusenost doll kto umi umi, kto neumi bucha si hlavu :) da sa jazdit aj bez toho aby si si hlavu obuchala, len to treba premyslat ;) :lol:
doll Zverejnené 8. Marec, 2007 Zverejnené 8. Marec, 2007 kua, to tu mam popisovat? :lol: vsak jasne ze na chlapovi nebudem skakat ako na divokom bykovi....pekne smerom ku zadnemu oknu..alebo kua ako to nazvatno proste mam rada väcsie...ehm auta :)
cizy Zverejnené 16. Marec, 2007 Autor Zverejnené 16. Marec, 2007 na detskych preliezkach v medickej zahrade :lol:
arwiel Zverejnené 16. Marec, 2007 Zverejnené 16. Marec, 2007 na detskych preliezkach v medickej zahrade to sa mi zdá byť úchylné :lol:
doll Zverejnené 16. Marec, 2007 Zverejnené 16. Marec, 2007 mne nie...kua, ziadne preliezky som v DCA nevidela :lol:
game Zverejnené 16. Marec, 2007 Zverejnené 16. Marec, 2007 hm ... niet nad pohodlie nevŕzgajúcej postele :) :lol:
Mgr. L.E.G. von Trips Zverejnené 16. Marec, 2007 Zverejnené 16. Marec, 2007 nevrzgajucej postele bez medzery nezda sa mi to uchylne. vlastne nic tu zatial nieje uchylne.. ste nudni :lol:
game Zverejnené 16. Marec, 2007 Zverejnené 16. Marec, 2007 nevrzgajucej postele bez medzeryprečo ti vadí medzera ? :lol: :)
Sniper Zverejnené 17. Marec, 2007 Zverejnené 17. Marec, 2007 Mne tiež medzera vadí, ešte mám v živej pamäti ako sme museli prerušiť a musel som matrace spojiť k sebe :lol:
cizy Zverejnené 17. Marec, 2007 Autor Zverejnené 17. Marec, 2007 po vcerajsku aj pred ministerstvom prace, socialnych veci a rodiny na spitalskej. O osmej vecer priamo v strede tej fontany pred hlavnym vchodom.
doll Zverejnené 17. Marec, 2007 Zverejnené 17. Marec, 2007 nezda sa mi to uchylne. vlastne nic tu zatial nieje uchylne.. ste nudni :) no mna by zaujimali tvoje "miestecka" kedze tu spomenute su nudné :lol: :)
Bijou Zverejnené 17. Marec, 2007 Zverejnené 17. Marec, 2007 a co oral (ja jemu) pocas toho ako soferoval nocnymi ulicami BA .... :lol:
game Zverejnené 17. Marec, 2007 Zverejnené 17. Marec, 2007 :) vybavila sa mi taká predstava: čo keby tam bol nejaký poriadny výmoľ, diera v asfalte ... jaj :lol: :)
cizy Zverejnené 28. Marec, 2007 Autor Zverejnené 28. Marec, 2007 dnesny den bol dost plodny :lol: cele to zacalo kratkym oralom v medickej zahrade o siestej poobede za uplneho svetla a pokracovalo to prerusovanym sexom najprv pri justicnom palaci pred branou nejakeho baraku chvilu zozadu, nasledne na dvore domov pri justicnom palaci zozadu o plot. Potom sme rozmyslali kde by sme pokracovali tak sme pri Steine zazvonili do jednej brany, ze roznasame noviny a otvorili nam tak sme sa vyviezli vytahom na osme poschodie a kedze bvytah siel celkom pomaly tak sme si cestu dole opat skratili sulozou, ktora pokracovala v tejto istej brane pri vchodovych dverach, kde nas vsak vyrusial nejaka obyvatelka domu, co bol mierny trapas, ale zahrali sme to ako vo filmoch, ze sa iba bozkavame :) . A cele sme to zakoncili na odstavisku vlakov - Bratislava - Filialka na otvorenom vagone, na ktory bolo vidiet z ulice :)
doll Zverejnené 28. Marec, 2007 Zverejnené 28. Marec, 2007 no, tomu sa hovori tak trosku extrem...ale iba fakt ze trosku :lol: :)
Ajk Zverejnené 31. Marec, 2007 Zverejnené 31. Marec, 2007 Cizy... dajte si MHD Trip.... napr. pozajtra skuste trasu elektricky c. 1 :lol: a na kazdej zastavke :)
Sniper Zverejnené 31. Marec, 2007 Zverejnené 31. Marec, 2007 v krikoch pri kostole sv. MikulasaPred pár dňami som na SME čítal že v BA v okolí kostola sv. Mikuláša vyčíňa nejaký deviant čo láka malé dievčatká, no cizy tuším si hlavný podozrivý :lol:
Polaris Zverejnené 4. Apríl, 2007 Zverejnené 4. Apríl, 2007 Kokos....sice ma lakaju extremy, ale nie tohoto typu ;) Ja radsej extrem na jednom mieste a so zaverom :lol: Proste suloz beriem tak, ze tuto a do konca :) Ale aj toto bolo zaujimave, ze hentam kusticek a potom tam...ale to by som uz nevydrzal a znasilnil by som ju uz tam, kde by sme 2-3krat chceli pokracovat :)
doll Zverejnené 6. Apríl, 2007 Zverejnené 6. Apríl, 2007 ako som sa tak dnes prechadzala s tym mojim po horach a luckach, prisla na nas chuttak na obrovskej luke bol vyvyseny kopcek, kde sa palieva Duro...a tam sme si rozlozili bundicku a bolo vzruso :lol: a ked som tak sedela na nom,akosi som sa venovala iba jemu...a zrazu zdvihnem hlavu...a tam okoloiduca :) ... sme sa smiali este dalsiu pol hodku :) no a zajtra ideme na party k jednemu nasmu kamosovi....tak tam chceme otestovat kuchynsku linku a samozrejme spalnu jeho rodicov ;)
Sniper Zverejnené 6. Apríl, 2007 Zverejnené 6. Apríl, 2007 a tam sme si rozlozili bundicku a bolo vzrusočítal som kundičku, ale však až tak ďaleko som nebol :lol:
Polaris Zverejnené 8. Apríl, 2007 Zverejnené 8. Apríl, 2007 No moja draha prisla konecne v piatok a sme mali k dizpozicii bytik od nasej kamosky :) Takze sme pretoto cely vikend, kedze sme sa hodnu dlhu chvilku nevideli ;) Juj...dnes tam ideme znova ;) Sice ziadne nezvycajne miesto...ale zaradil som to sem, kedze nezvycajne uz bolo len to ziskat od kamosky kluce :) :lol:
doll Zverejnené 8. Apríl, 2007 Zverejnené 8. Apríl, 2007 no, dnes sme ukojili nase chute o par poschodi nizsie ako sedela moja mamca :) otvorila som pivnicne priestory a tam :lol: :) no jo, sme v poslednej dobe nejakí zhaví.... ;) ale ja si nestazujem ;)
pralinka Zverejnené 8. Apríl, 2007 Zverejnené 8. Apríl, 2007 take ze rodinni prislusnici v byte sa zvladaju, i ked minule to bolo uz na povazenie, ale tak...ked musis tak musis, a dvere na izbe zamknute, tak nevyuzi to :lol: ale inak nezvycajne miesta silou mocou nepotrebujem :-)
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz