Skočiť na obsah

Nezvyčajné miesta

Odporúčané príspevky

Zverejnené

neviem, ale v DELI by to bola sranda... z tade chodi tolko ozranov...

• Odpovedí 140
  • Vytvorené
  • Posledná odpoveď

Top prispievatelia v tejto téme

• doll

24

• Sniper

18

• Nokia

18

• cizy

13

Top prispievatelia v tejto téme

Zverejnené

Asi sa sam dobre pije :lol:

Ale nemenil by som. To "naše" wc bolo najlepšie :)

Zverejnené

hej DELIcates je pred stanicou

otváracie hodiny

04:00-06:00

a potom asi okolo 10:00 - ???

- WC tam tuším nemajú

Drevený je oproti Majáku

tomassi chceš nás chodiť špehovať?

:lol: :)

Zverejnené

tomassi chceš nás chodiť špehovať?

:lol: :)

keby si radšej bonzol svoje nezvyčajné miesta :) ;)

Zverejnené

Mne stačí že ten Maják vôbec nájdem :lol:

a nie je oproti nemu náhodou nejaké bývalé cigánske geto? :)

OK, návrat k téme, toto je už dosť od témy.

Zverejnené

Ludiaa...TAAAAKTO mi chybalo, aby som s kockou to urobil na hajzli v lietadle :) Ale nemozem s pochvalit kua...bo sa to nakoniec nedalo...chceli sme si vybavit, ze pojdeme lietadlom cez robotku ( pracovali sme na letisku ) a rekuze ked si vybavime letenky zadara, lebo sa to dalo, tak by sme to skusili...nakoniec sme to nestihli z takeho dovodu, lebo sme nemali cas ani to vybavit...vzdy sme dosli dom zniceny z roboty a nic sa nam nechcelo...samozrejme okrem toho najdolezitejsieho....alebo jedneho z najdolezitejsich :) Ale fakt je ten, ze to lutujem, ze sa to nepodaril ;) Juuuuuj...jak by som sa rad tym pochvalil...sak inokedy....mozno ;)

Inac netradicne miesta?

Moc toho neni: Kuchynska linka ( najviac zboznujem ), pracka, vana, klasika postieluocka :lol: ( ta uz ma toho za sebou ), na zemi, stolicka, sprchovy kut, ale cim sa mozem pochvalit, tak na chate v Senci u kamosky a tam sme mohli spat na streche....TO bolo nadherne...bolo jasno....hviezdy bolo vidiet...jasnejsie samozrejme nez tie co sa z mesta nedaju ani kuk....do toho jemny vanok...no jednoducho jedna basen....este k tomu to bolo pri kolajniciach...takze ked sme boli na vrchole, tak zrovna lokomotiva prebehla....uplne presne nacasovane....doteraz z toho nechapem ;) ;) ;)

• Pred 3 mesiacmi...
Zverejnené

v kine pocas filmu, v kine po filme, na hajzli v mcdonalde, na hajzli v kine, na hajzli pocas koncertu, na hajzli v skole :lol:

Zverejnené

jeemine, tak mozno aj nieco zabudnem, neviem

takze:

- auto,

- lavicka /pri vodopadoch :lol: /,

- park /samozrejme decka, vinecko a namiesto jahod maliny :) /,

- stolicka,

- opreta o stenu,xixi,...

- napustena vana /so svieckami okolo....juuu,odporucam...sice trochen nepohodlne, ale poloh je mnoho/,

- sprcha,

- kuchynska linka,

- zem,

- wecka,

- chaty a podobne miesta nevynimajuc,

- a samo ze najviac pohodlne je to v postielke :)

"a na viac miest si momentalne nepamatam, amen" ;)

• Pred 1 mesiacom...
Zverejnené

ja to mám teda úbohejšie...

na matracoch v našej chate

v posteli u neho

v posteli na intráku

v sprche na intráku

na zemi v jeho práci

na pánskom wc v kaviarni

Zverejnené

To sa casom rozrastie uvidis :lol:

Ja uz teraz by som najradsej vykonal sexik na takych miestach, ze kua fix, to je zazitok :) Kua kua kua....dostal som chute.....AAAAAA....ja chcem experimentovaaaaaat.....idem zavolat babene asik........

• Pred 4 týždňami...
Zverejnené

Juch juch...neviem sa dockat, este sme to tam nevykonavali, ale uz pisem dopredu, lebo uz sa to coskoro stane :lol: Takze sa to rozrastie na zadne sedadlo aftiiicka :) Uz tesiiim.

Zverejnené

pokial planujes fabku, tak si hlavenky obuchate....

chcelo by to kombicko, odporucam :lol:

Zverejnené

-u sesternice v izbe bez dveri pocas doby, ked sa v byte nachadzalo dalsich niekolko ludi

-cez prestavku medzi dvoma prednaskami na WC, budka pri dunaji

- s vyhladom na mesto plus nacapavka zasahovym vozidlom :lol: :) pricom sofer po zastaveni vozidla v asi 2 metrovej vzdialenosti a kratkom sledovani ohodnotil situaciu vystiznym gestom ---> :) ;)

-na plavarni pasienky za velkym oknom z ktoreho bolo vidiet na ulicu a samozrejme aj z ulice dnu, oproti oknu v ktorom si isty chlapik varil veceru ;)

-na terase detskych jasli

Zverejnené

pokial planujes fabku, tak si hlavenky obuchate....

chcelo by to kombicko, odporucam :)

doll blbost, vo fabii som to robil uz dost krat a ziadne obuchanie hlavy nehrozi, staci to vediet :lol:

Zverejnené

Uff...no uz by som sa zlakol, lebo ine afto ani nemam :lol:

Zverejnené

chlapi, ved jasne ze vy si tie hlavy neobuchate :lol:

ale dievcina, ...ak na zadnom sedadle sadne na partnera, ktory sedi, pokial nie je dievcina drevo a nenechava vsetko na partnera, ale "jazdi" na nom, tak sa stane ze buch sem buch tam...

tos moja skusenost

Zverejnené

sex v aute ma nepritahuje, primalo miesta, nepohodlne, no nac mi je to.. :lol:

Zverejnené

no ale vies, ides s priatelom napr niekam na vylet, pripadne iba autom, a zrazu to na vas pride, neuveritelna tuzba..no a co teraz?

inu moznost ako predne ci zadne sedadla nevidim :)

btw, tiez auto nevyhladavam, ale ked musis tak musis :lol:

Zverejnené

Veď môžeš vyliezť von a robiť to na kapote. :lol:

Zverejnené

PHERSU...ale vsak v pohode, aj ked je vonku nieco pod nulou...vsak preco nie? :lol:

Zverejnené

S tým mám tiež skušenosti vonku mínus niečo a lavička to istila, alebo autobusová zastávka. Takže nevidím problém. :lol:

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz

• Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov