Skočiť na obsah

Odporúčané príspevky

Zverejnené

Zjem všetko.. ale keď mám na výber, tak sa vyhnem hubám...

A z princípu by som nejedla to, čo sa drží taniera, keď sa to snažím napichnúť vidličkou..morské potvory a také tie vecičky nemusím :lol:

Zverejnené

utopencov, zavináče, pečienku, všetky vnútornosti, a od nedávna už nejem ani v ázijskom bistre

• Pred 4 týždňami...
Zverejnené

huspeninu. mna natahuje uz teraz ked to pisem

• Pred 7 mesiacmi...
Zverejnené

Ak by som sa zameral na tuzemské zdroje,tak určite by som nepojedol psa a mačku :lol: .Psa preto,že je to naklepší priateľ človeka a priatelia sa predsa nekonzumujú....a mačka - to by sa mi asi hnusilo :) .

Tiež by som nevložil do úst žabie stehienka a slimáky.Ale na druhej strane milujem zavárané hríby s cibuľkou,že keď ich vyťahujete,tak sa ťahá taký sliz,taký jak sopeľ - to milujem :)

Z ostatných jedál neznášam špenát a fazuľové lusky...ale v tomto prípade neide o predsudky,ale proste mi nešmakujú ;)

Zverejnené

Nie je nič na svete, čo by som nezjedol (samozrejme z poživateľnych veci). Nemam totižto žiadne predsudky voči niečomu, čo ma dokaže zasytiť. :lol: To, či by mi to chutilo, alebo nie s tym vôbec nesuvisi.

Zverejnené

furt hovorím, že podaktorých z vás je lepšie šatiť ako živiť :lol:

tie hríby mám rada ... fakt ... len ich nejem kvôli tomu slizu :) keď si nejaký hríbik dám, snažím sa naň nepozerať a dokonale ho o pohár vyutierať od toho nežiaduceho oného ... je to pracné a nechutné, tak ich radšej nejem :)

a asi som vadná, ale ja mám rada špenát ... ale taký ako ho robím ja ... mňam ;)

aj fazuľové lusky, aj strukoviny aj omáčky ... čo už : )

Zverejnené

game,tak keď budeš tie hríby zavárať,nedávaj tam cibuľku - z toho sú také oslizlé :lol:

Nie je nič na svete, čo by som nezjedol

Nemáš žiadných zábran :) ???
Zverejnené

game

taky tak, s tými hríbami... keď už musím, tak na ne radšej ani nepozerám.. a špenát je náhodou super, aj fazuľové lusky, aj omáčky, aj strukoviny :lol:

Zverejnené

... keď budeš tie hríby zavárať,nedávaj tam cibuľku - z toho sú také oslizlé :lol:

oné ... ja ich mám len rada a nejem ich, len sem tam koštujem, vieš ? :) nezbieram, odkiaľ pochádzam, moc nerástli, a nepoznám ich, tak to radšej neriskujem - a nezaváram, vždy sa nájde nejaký dobrák, ktorý podaruje fľašku - dve :)

hm ...ale len tak udusené na cibuľke dobré slané s chlebíkom môžem ;)

tak ... a jedine aikaterine ma chápe ;)

Zverejnené

Nemáš žiadných zábran :lol: ???

Ee, zjem absolutne všetko vratane hmyzu (v akomkoľvek štadiu vyvoja), plazov a podobnych zaležitosti. Jedine, z čoho mi obracalo žaludok kedysi davno, bola šupka, ktora sa utvorila na kakau. Mladšie ročniky to zrejme nezažili. Z dnešneho sterilizovaneho, pasterizovaneho a neviem ešte akeho mlieka to však nehrozi.

game

furt hovorím, že podaktorých z vás je lepšie šatiť ako živiť

Mňa teda určite! Čim väčšie a čim viac porcii, tym lepšie. :)
Zverejnené

Jedine, z čoho mi obracalo žaludok kedysi davno, bola šupka, ktora sa utvorila na kakau. Mladšie ročniky to zrejme nezažili.

No, nie som moc starý ročník, ale šupku na kakau som zažila... a moc nadšená som z nej teda ani ja nebola :lol:

inak sranda pri koľkých veciach si človek uvedomí, že ich má/nemá rád, až keď ich niekto druhý spomenie :)

Zverejnené

Ja som mal aj dosť dlho psychický blok voči jedlám,ktoré sa večne obmieňali v školskej jedálni :) .Tým mám na mysli paradajkové polievky a omáčky,varené zemiaky (ktoré by nejedlo ani hladné prasa),varené mäso,dusená a varená zelenina.... bolo ich určite viac,ale vypichol som len tie,čo ma momentálne napadli :) .Je fakt,že obed v tej dobe stál 5 Kčs,ale čo je to platné,keď sme odnášali do okienka celé porcie a denne sa odvážali metráky pomyjí prascom ;) ??? A kuchárky išli zo služby s plnými kabelami fajnot,o ktoré nás ošulili ;) .

Bol to hnusný a farizejský systém ;) ...ale to už patrí do inej témy :lol:

Zverejnené

velmi vela veci, ak mam byt uprimna, viem, ze nie je jednoduche ma zivit :)

hlavne veci ako leco nedam do ust za nic na svete, a vlastne paprika a paradajka v akejkolvek podobe okrem povodnej surovej

suchu salamu, slaninu taktiez do sut nevlozim, zo sunky iba par druhov

nic masne..

kapiu a baranie rohy, kecup takisto nie..

ale som na tom stale lepsie ako byvaly,ktory odmieta vsetko, v com je maslo, slahacka :lol:

Zverejnené

uplne v pohode :lol:

ak som nieco varila a on to ofrflal, mal smolu..ak nechcel jest, aspon mi viac ostalo :)

nikdy som nemala potrebu trapit sa nad tym, ze niekomu nieco nechuti alebo ze chce byt hladny

ja varim a peciem rada... a ked s niekym byvate pol roka, vcelku si zvyknete, ze bryndzove halusky je stylom, ze oddelene halusky a oddelene bryndza, v ziadnom prpade nie spolu zmiesane..

a takymto stylom jedaval vela veci

a potom nech mne niekto povie, ze ja vymyslam v jedle :)

Zverejnené

Mňa teda určite! Čim väčšie a čim viac porcii, tym lepšie. :)

Moje slova :)

Minule sa kamoši bavili kto koľko zje a všetci sa zhodli v tom, že ja najviac ;) a pritom som veľa krát nejedol pred nimi ;) Ale už som vyšiel z formy ;)

Tú šupku si pamätám sme sa s ňou obhadzovali ;)

Ešte ma napadlo, že čo fakt nemusím je zemiakový šalát ale ten čo nie je zaliaty majonézou...

V škole ho robievali a som to zhŕňal spolužiakom a tento šalát nechutí ani bratovi ani mame fajnové huby :lol:

Zverejnené

Škoda,že som nebol Tvoj spolužiak :) ....ja bych ho zbodol :)

Všetko zemiakové zbodnem - halušky,placky,opekané zemiaky,hranolky,majonézový aj slovenský šalát,zemiaky opekané v pahrebe s maslom aj bez.Nemusím zrovna zemiakové pyré,ale zjem aj to.

Poviem vám,že niekedy je pre mňa na tanieri podstatnejšia zemiaková príloha,ako mäsová časť porcie :lol: ..... divné,že ;) ?!?

Zverejnené

Ja mám zemiaky rád, ryža je pre mňa čínska pomsta. Všetko zemiakové zjem ale ten šalát je proste nechutný. To je nejaká gebuzina, a to nechápem ako to niekomu môže chutiť

Zverejnené

tak ja to mam prave naopak..od zemiakov na tanieri sa skor odtahujem..nie , ze by som nezjedla, zjem.. ale ked mozem, ovela radsej volim ryzu

Zverejnené

varene zemiaky zjem ale neoblubujem...ovela radsej ryza, dobre opecene zemiaky ci hranolky ci kasa

ale klasicke varene moc ee :lol:

Zverejnené

Co sa tyka priloh k jedlam tak mam najradsej ryzu, no ale aj zemiaky a knedlu v pohode mam rad... no a cestoviny su tiez vpohode, ale zase len v obmedzenom mnozstve ... ale najhnusnejsia priloha aka moze byt su halusky, to je fakt hnus lebo vobec mi nejako nejdu do huby

Zverejnené

jééžiš, ten perkelt napadol aj mne, mňam  :)

inak, naši sa stále sťažujú, že mne vyhovieť s jedlom, ale ako tak čítam niektorých, tak ešte môžu byť radi, že živia mňa :) Lolisha, ako si napísala ten príspevok, tak som si musela spraviť praženicu s baraními rohmi, suchou salámou a opraženými rajčinami ;)  

ale ako tak rozmýšľam, som myslela, že ja som nejaká vyberavá, ale nie je toho veľa, čo nezjem, už som tu písala šalátovú polievku /ale to sa fakt pozvraciam, už len keď ju vidím  :lol: /, kôprovú omáčku /!!!/, väčšinu rýb /najmä nevykostené/, huspeninu, tlačenku a olivy nemusím /ale občas v niektorých šalátoch alebo cestovinách si pár dám/. a nemám rada višne  ;)

ešte mi napadlo, mi mama vravela, že som do pätnástich rokov ani za nič nechcela vyprážaný rezeň. a varené zemiaky... ale to si doteraz pamätám, že všetci mali zemiaky varené, len mne mama osobitne robila pyré ;) teraz v podstate zjem skoro každú prílohu k jedlu, čo doma mávame

Zverejnené

ja som zas strašne fajnová, čo sa mäsa týka. Mám traumu z mastných kúskov v školskej jedálni, mali sme družinárku, čo nad nami chodila ako v nejakom ústave a nútila nás všetko zjesť, lol, to si pamätám ako sme odchádzali po zlom obede všetci z jedálne s vydutými lícami a rýchlo na záchod :)

Dnes mäso síce jem, ale vyhýbam sa perkeltu, a vôbec všetkým receptom, kde si nemôžem byť istá akej kvality mäso je. Naraziť na mastný kúsok je pre mňa hotová nočná mora :) :lol:

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov