Skočiť na obsah

Odporúčané príspevky

• Pred 3 týždňami...
Zverejnené

hocico vysmazane alebo mastne......ble>absolutny nechutak je pre mna smazeny karfiol+zemiaky :lol: ...............skoro som to ani nemohol napisat

Zverejnené

ked som smädny, tak sa napijem a nezerem blbosti.

Chren. A čoho sa napiješ? Zase vodky?
  • Pred 2 týždňami...
Zverejnené

Mne sa uz pre moje stravovacie nayky aj cudovali.

Napr. mlieko v akomkolvek stave- ci teple alebo studene, do ust nedam, ani tvaroh, no syry a jogurty mam rada a take ze korbaciky- mnam.

Alebo tiez nejem sampiony ani ine huby(ani vo vianocnej kapustnici) a neznasam ked je v ryzi hrach alebo kukurica.

A este tu boli spomenute olivy- fuj.

Aj sa mi zda, ze je toho viac, no teraz ma nenapada.....

Zverejnené

no jasne, deti zlaté rozmaznané stredoeurópske : hlad na vás :lol:

• Pred 1 mesiacom...
Zverejnené

neviem z akeho principu ale akokolvek tepelne upravenu cibulu nemozem ani vidiet, surovu kludne zjem.

Zverejnené

neviem z akeho principu ale akokolvek tepelne upravenu cibulu nemozem ani vidiet

neviem si moc predstaviť variť bez cibule :lol: veď tá ide takmer všade :)
Zverejnené

game veď dáš ju hocikde, ale neješ ju - či ty jedávaš cibuľu, ktorú hodíš do polievky?

Zverejnené

ja nie ... ale má ju kto u nás zjesť, spolu s ostatnou zeleninou :lol:

x polievok, kde je základ nadrobno nakrájaná cibuľa, ktorú tam aj vidieť, pod všelijaké dusené mäso, základ pod lečo ... a ešte kdekade - a to sa u nás toľko cibule ani nespotrebuje :)

Zverejnené

budem si musiet davat pozor na to co pisem aby viac nedoslo k mylnym interpretaciam :lol: Cibulu samozrejme pouzivam pri vareni, - zo vsetkeho najradsej varim gulas, ale rozmixujem ju v mixeri tak, ze sa uplne rozvari a ked ju pri jedeni nevidim, je po probleme. Pri dusenom, pecenom atd plati to iste :)

Zverejnené

no a hneď mám dušu na mieste ... bez cibule to predsa nie je ono :lol: :)

• Pred 2 týždňami...
Zverejnené

Nezjem nikdy varený cesnak a ovocné polievky :lol: A nemusím jablkový a hruškový kompót, capary, olomoucké smraďošky... :)

• Pred 2 týždňami...
Zverejnené

asi pred 5 rokmi som začala neznášať ryby , lebo mi z nich bývalo zle. Na obede v jedálni som však taká hladná že zjem aj file a zistila som že mi z nich už vlastne nie je zle. Ale keď nemusím (t. j. keď nie som strašne hladná ), nejem ich.

• Pred 3 mesiacmi...
Zverejnené

poľská čokoláda chutí ako mydlo, ale Marcipán?

šak to je dobrá vec

akurát si ho teraz dávam :lol:

Zverejnené

Marcipín je hnus to fakt nemusím.

A nemám rád dynovú omačku alebo je to polievka? Neviem, ale je to hnus a keď som bol malý tak ma to nútili jesť a skaždým sústom hrozilo že ho vrátim späť do taniera ale vo väčšom množstve. Fuuj nikdy viac.

• Pred 3 mesiacmi...
Zverejnené

vlasky salat, nie kvoli chuti, ale ked som bol maly bolo mi po nom strasne zle a blok zostal.

Zverejnené

Pette ja som mal takýto odpor k zmrzline, keď som mal okolo 14-15 rokov tak som si kúpil vanilkovú, ale zrejme bola z pokazných vajec, lebo bola horká a na druhý deň som mal horúčky, ale pri novej frajerke som sa k zmrzline po 15 rokoch vrátil :lol: zatiaľ bez incidentov.

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov