cizy Zverejnené 2. September, 2006 Zverejnené 2. September, 2006 Ktore vyrobky povazujete niecim za zaujimave?
RoSo Zverejnené 2. September, 2006 Zverejnené 2. September, 2006 Celkom určite zapaľovač - to je ďalší stupienok evolúcie na ceste od kremienkov cez zápalky. Ktohovie, čo nahradí zapaľovač.
nutrinka Zverejnené 2. September, 2006 Zverejnené 2. September, 2006 zapaľovač je dokonalý, ten nemusí byť ničím nahradený mňa vždy fascinovali obyčajné perá a ceruzky, podľa mňa to je vrchol dokonalosti... /ja viem, že tu mali byť zaujímavé výrobky, ale nepomôžem si, vždy som bola nadšená z obyčajných, každodenne používateľných vecí/
arwiel Zverejnené 2. September, 2006 Zverejnené 2. September, 2006 keď už radosť z totálnych maličkostí, tak musím povedať, že mńa fascinujú slamky...
hisham Zverejnené 2. September, 2006 Zverejnené 2. September, 2006 RoSo, len pre tvoju informáciu, zapaľovač tu bol skôr ako zápalky :lol: Keď nie spomínané perá, tak asi MC pásky. Ako to prehrá zvuk, a je to také malé pekné milé :) . Hlavne tie staré, ako moja páska Led Zeppelin... ale to už odbočujem.
Wink Zverejnené 2. September, 2006 Zverejnené 2. September, 2006 No myslim ze mam na sebe akurat zaujimave ponozky a potitko. Lebo su s vytazkom z aloe vera ci co. Akoze nechapem,ten vytazok. Ma to aj nejaky efekt?Bo boli uz velakrat prate,takze sa asi ten vytazok aj rozpustil :lol: Podla mna je zaujimavy vyrobok aj napriklad tanier ci pohar. Tak banalne veci a o kolko musel zbohatnut ten kto ju vymyslel :-)
RoSo Zverejnené 2. September, 2006 Zverejnené 2. September, 2006 Veľmi dôležitý výrobok je náš klasický, európsky, splachovací záchod. Nie je to žiadny šľapací záchod, kde musíte stáť a ani použitý toaleťák sa nehádže do koša tak, ako v Bulharsku. Vďaka našej európskej kultúre za tento výdobytok. :lol:
hisham Zverejnené 7. September, 2006 Zverejnené 7. September, 2006 Lepiaca páska. Je v kotúči nalepená na svoj rub a predsa, keď ju odlepíte, lepí jak divá.
Cactales Zverejnené 15. September, 2007 Zverejnené 15. September, 2007 kolesoJe staré 6 tisícročí, stále sa nič geniálnejšieho nevymyslelo a jeho podstata sa nezmenila. A keď tu už bol spomenutý záznam zvuku, tak ja za zaujímavejší považujem gramofón a platňu. Ako zariadenie na prehratie zvuku dokázal prežiť celé storočie, z trhu ho vytlačilo až CD. Keby pri prehrávaní gramoplatne neexistoval ako sprievodný jav šum, kvalita prehraného záznamu by prekonala kvalitu záznamu na CD.
valcik Zverejnené 30. Apríl, 2008 Zverejnené 30. Apríl, 2008 kolesopretože už tu máme koleso, ja k nemu doplním bicykel. aj keď prvé pokusy o skonštruovanie bicykla vyzerali všelijako, dnešná jeho podoba je pre mňa veľmi zaujímavým vynálezom a dôležitým predmetom. sviečka je veľmi zaujímavá. tiež lyžička, obyčajná taška s dvomi ušami, a žiarovka. : )
aljak63 Zverejnené 30. Apríl, 2008 Zverejnené 30. Apríl, 2008 neskutocne podareny vynelez je podla mna aj jedlo... a urcite najma PIZZA :lol: a celkovo cela italska kuchyna!
Bijou Zverejnené 30. Apríl, 2008 Zverejnené 30. Apríl, 2008 podľa mňa je úplne geniálny výrobok stan a spacák !!! Človek si môže strechu nad hlavou pobaliť a vybaliť kdekoľvek sa mu zapáči a celkom pohodlne sa vyspať a pokračovať ďalej... a ešte odšťavovač na ovocie, to je skvelá vecička, vložím mrkvu a vykvapká mi džús, mňam :lol:
game Zverejnené 1. Máj, 2008 Zverejnené 1. Máj, 2008 najzaujímavejšie výrobky nachádzam zvyčajne, keď zablúdim kdesi v Ikea alebo hocikde inde do oddelenia domácich potrieb ... nie raz sa stalo, že som študovala, na čo tá podivná deravá lyžica či krivé kliešte slúžia... či zakrivené čudo z ocele a plastu, so zúbkami a rúčkou ... dokonca som raz také čosi mala doma ... nemám predstavu, prečo som to kedysi kúpila, možno práve preto, že to bolo také podivné ... po rokoch som to raz videla v tv / kedysi išiel taký zábavný program, kde ľudia hádali, na čo nejaká podivná vec slúži či slúžila / ...takže toto čudo bolo na ozdobné orezávanie masla, vytváralo to také oryhované maslové slimáky ... mimochodom, nepoužité a panenské sa to po čase dostalo do kontejnera :lol:
game Zverejnené 27. December, 2009 Zverejnené 27. December, 2009 spomenula som si na mixéry, všetky. s nádobou z kuchynského robota, ručný, ručný elektrický ... to sú vlastne jediné nástroje, ktoré v kuchyni znesiem :lol: občas si dokonca spomeniem, že ich mám, a vymením varechu za mixér, populárny zostáva ručný na bielky a na popularite postupne získava ručný elektrický :)
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz