Skočiť na obsah

Naj... muž na svete

Odporúčané príspevky

Zverejnené

:)

sak prince je totalny buzik a inzaghi je jedna velka fistula :lol:

O Princovej sexuálnej orientácii nič neviem, neriešim. Uznávam ho ako geniálneho umelca a páčia sa mi pravidelné črty jeho tváre. Zo starých "paprdov" :) mi imponuje Mick Jagger, vždy s ním bola sranda a jeho hudba je jednoducho skvelá.

Obrázok

Obrázok

• Pred 3 mesiacmi...
  • Odpovedí 238
  • Vytvorené
  • Posledná odpoveď

Top prispievatelia v tejto téme

• Nokia

23

• doll

21

• game

18

• nutrinka

17

• Pred 2 týždňami...
Zverejnené

chvíľu som si myslela, že to je škaredá žena :lol:

Zverejnené

chvíľu som si myslela, že to je škaredá žena :lol:

tak toto je hlaska dna :) :) ;)

Zverejnené

prepáčte, ale nemôžem si pomôcť :lol: má úsmev Julie Roberts :)

Zverejnené

to je jeho dcéra?? tak to som netušila :lol: tak či onak, jej ten úsmev pristane :)

Zverejnené

veď ona podľa tých úst aj zistila, že je jeho dcéra, lebo sa jej zdalo, že sa nejak moc podobá na toho pána v telke :lol:

Zverejnené

v tejto teme nie je ani jeden slovak :lol:

Zverejnené

leg, jak nie? však cizy je tu :lol:

a ešte teda pridám:

Obrázok

robo roth

Zverejnené

to som čakala, kto ho sem dá ako prvý, aby som mohla napísať, že toto absolútne vôbec nechápem, ničím zaujímavý, tuctový chlap :lol:

tak ale mne zas každý hovorí, že mám zvláštny vkus :)

Obrázok

Bystrík :)

Zverejnené

No a mne sa zdá pre zmenu úplne chutný :lol: :)

A ešte jeden, môj obľúbený herec :)

Alan Rickman

Obrázok

Zverejnené

Robo Roth hh

mne vždy pripomínal Mick Jagger-a

a keď minulý pondelok spieval s Tomášom Slobodom a Sounds Like This,

pieseň od Stone-ov, tak som z neho nemohol

pohyby ako ruka v pred akoby chcel niečo chytiť,

resp. ruky vbok (pyšný kohút), boli fantastické :lol:

a Bystríka som mal minulý rok za suseda

ten faganisko vyzeral normálne jak v telke :zubisko:

Zverejnené

moja platonicka laska je stanislav stepka... Obrázok

so svojimi milymi jamkami na licach a mysacim usmevom je uzasny... nepovazujem ho za krasneho alebo za eroticky pritazliveho, ale niecim ma pritahuje. je laskavy, dokaze byt vtipny a niekedy aj nasilu hlupucky (samozrejme v divadle). dokazala by som sa zmenit na jeho male dievcatko, sediet mu pri kolenach a cely den pocuvat, ako by mi rozpraval to, co on chce. usmievala by som sa na neho, nechala by som si od neho davat do ust hrozienka a oriesky a robila by som mu taky caj, aky by si poziadal... strasne strasne ho obdivujem a dala by som za to, aby som s nim mohla stravit jeden den niekde mimo civilizacie cele svoje JA.

• Pred 1 mesiacom...
Zverejnené

jemine, som ho sem toľkokrát už chcela dať... Clive Owen

Obrázok

a robo roth má strašne pekný hlas :lol:

Zverejnené

a keď minulý pondelok spieval s Tomášom Slobodom a Sounds Like This

robo roth spieva? Ako v divadle som ho už počula, ale myslím, že v nejakej kapele alebo len čisto v rámci nejakých vystúpení aj ? lol, minule som sa stretla s prirovnávaním Roba Rotha k spevákovi bratislavskej kapely Peoples (po vizuálnej stránke), niekto ho v nejakej diskusii začal z haluze pomenúvať Roth a mladší fanúšikovia si myslia, že Robo Roth je skutočne spevák Peoples :lol:

Zverejnené

Pre mňa je jeden s naj mužov na svete Aaron Stainthorpe,spevák s doomovej skupiny My Dying Bride. Nie je žiadny krásavec,model,či nejaký svalovec...ale má úžasnú charizmu v sebe,ktorá je doslova z neho cítiť,ak si v jeho blízkosti. Ja osobne som sa s ním nestretla,ale tí,čo hej,mi isto túto skutočnosť potvrdia. Ich koncerty sú atmosferické aj vďaka Aaronovi... :lol:

Obrázok

Zverejnené

Jednoznacne Jack Hughman :lol:

to je Hugh Jackman.

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov