Sniper Zverejnené 30. Jún, 2007 Zverejnené 30. Jún, 2007 ten jeden neviem ci bol gay, nemyslim, ale druheho vonku cakala frajerka...kocka :lol:Si si istá že ho čakala žena? :)
doll Zverejnené 30. Jún, 2007 Zverejnené 30. Jún, 2007 joooj,axel, neviem ako ty, ale ja rozoznam zensku od chlapa :lol:
arwiel Zverejnené 1. Júl, 2007 Zverejnené 1. Júl, 2007 toto je teraz môj miláčik :lol:, volá sa Miško
doll Zverejnené 1. Júl, 2007 Zverejnené 1. Júl, 2007 nie je pre mna uz ziaden naj chlap...popalila som sa...a bojim sa verit inemu...tym padom pre mna chlap v pojme "naj" uplne vypadava
arwiel Zverejnené 1. Júl, 2007 Zverejnené 1. Júl, 2007 naj chlap neexistuje, pravdepodobne tak isto, ako ani naj žena... každý má svoje chyby a vždy sa dá nájsť niekto, kto sa nám bude zdať byť ešte viac naj ako ten predošlý.... hm... :lol:
Sniper Zverejnené 1. Júl, 2007 Zverejnené 1. Júl, 2007 Presunuté posledné 4 príspevky do témy Bývalé vzťahy, obsah sa začal s pôvodnou témou rozchádzať.
Mgr. L.E.G. von Trips Zverejnené 25. Júl, 2007 Zverejnené 25. Júl, 2007 ale ano, existuje. ludia nie su rovnaki - su lepsi a horsi. niektori maju tych chyb viac, ini menej. a ti, ktori ich maju najmenej a su zaroven najlepsi, to su pre jednotlivca alebo skupinu ti NAJ.
Bijou Zverejnené 25. September, 2007 Zverejnené 25. September, 2007 cizy Daron Malakian Daniel Johns Heath Ledger plus suhlasim s CHRISOM CORNER-om a KURT-om COBAIN-om
nutrinka Zverejnené 19. November, 2007 Autor Zverejnené 19. November, 2007 Johnny Greenwood - gitarista Radiohead :lol:
game Zverejnené 1. December, 2007 Zverejnené 1. December, 2007 hehe :lol: len počkaj, kým sem príde phersu, ten nám to objasní :)
Nokia Zverejnené 1. December, 2007 Zverejnené 1. December, 2007 to mozem aj ja objasnit, taky chlap existuje... len zena to nevie spravne ocenit :lol: :) :)
nutrinka Zverejnené 1. December, 2007 Autor Zverejnené 1. December, 2007 len počkaj, kým sem príde phersu, ten nám to objasní ;)čistý offtopic: :lol: :) ;) ;) :) ;) ;)
phersu Zverejnené 1. December, 2007 Zverejnené 1. December, 2007 len počkaj, kým sem príde phersu, ten nám to objasní ;) čistý offtopic: :lol: :) ;) :) ;) ;) ;) Akosi tu počujem svoje meno ;) Ano game ma pravdu ja to objasnim naj muž na svete som proste ja ;)
tomassi Zverejnené 1. December, 2007 Zverejnené 1. December, 2007 podľa mňa phersu robil model Michelagelo-vi, keď pracoval na Dávidovi
phersu Zverejnené 2. December, 2007 Zverejnené 2. December, 2007 tomassi ved to je viac ako jasne. Pocuj ty si nie si taky blby ako vyzeras :lol: ty mas sem tam pravdive a rozumne vyhlasenia
nutrinka Zverejnené 2. December, 2007 Autor Zverejnené 2. December, 2007 podľa mňa phersu robil model Michelagelo-vi, keď pracoval na Dávidoviježíííš, to mu nehovor, lebo ti ho nasťahujem na privát :lol:
phersu Zverejnené 2. December, 2007 Zverejnené 2. December, 2007 Ticho tam bud mrkva :lol: No čo zabijem sa keď som pekný :)
chlapeczjuhu Zverejnené 18. December, 2007 Zverejnené 18. December, 2007 keby som bol zena tak Jean Reno. bez debaty.
nutrinka Zverejnené 11. Máj, 2008 Autor Zverejnené 11. Máj, 2008 Brian Molko z Placeba nehovorím naj /na to ja mám iného :lol: /, ale kolená by sa mi podlomili :) a nech je čo chce a sem mám podpísať aj hisham :)
game Zverejnené 11. Máj, 2008 Zverejnené 11. Máj, 2008 nee ... ja potrebujem mužnejšieho muža, tento vypadá ako hybrid :lol:
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz