nutrinka Zverejnené 1. September, 2006 Zverejnené 1. September, 2006 máte obľúbeného režiséra, ktorého film si vždy pozriete? práca ktorého režiséra vás fascinuje? ktorý vás zatiaľ najviac prekvapil? ktoré filmy boli pre vás kvalitou najmä pre réžiu?
cizy Zverejnené 1. September, 2006 Zverejnené 1. September, 2006 velmi rad mam filmy Woodyho Allena z komercnych reziserov mam rad reziserov ako Luc Besson, James Cameron, Ridley Scott... naopak neviem prist na chut filmom Jima Jarmuscha Broken Flowers ani Coffee & Cigarettes ma nejak neoslovili
phersu Zverejnené 1. September, 2006 Zverejnené 1. September, 2006 Jeden z najlepších režisérov je Pedro Almódovar este Quentin Tarantino a Robert Rodriguez
nutrinka Zverejnené 1. September, 2006 Autor Zverejnené 1. September, 2006 od Almódovara som zatiaľ videla len Kiku, ktorá podľa mnohých nepatrí medzi jeho naj, ale veľmi ma chytila pre mňa osobne je jedným z naj Lars von Trier, myslím, že už včera som to písala, že ten chlap je génius. to, ako natočil Dogville :lol: doteraz som z toho filmu mimo
Andulqa Zverejnené 1. September, 2006 Zverejnené 1. September, 2006 zboznujem filmy Woodyho Allena :) a rada by som raz videla vsetky, ale zatial ich bolo len par, vsetky vynikajuce :) takisto David Lynch ma skvele filmy, velmi zvlastne :lol:
RoSo Zverejnené 2. September, 2006 Zverejnené 2. September, 2006 Nejako ste zabudli na veľkého Stevena Spielberga (Duel, A.I., Schindler´s List, Indiana Jones trilogy)
Einstein Zverejnené 16. September, 2006 Zverejnené 16. September, 2006 4RoSo: Spielberga príliš neobľubujem, zato "milujem" Ripleyho Scotta a Jamesa Camerona I`ll be back...
tomassi Zverejnené 16. September, 2006 Zverejnené 16. September, 2006 U Spielberg-a je jedna chybažiaden film nevytŕča nad ostatnými, pretože všetky sú skvelé
Mgr. L.E.G. von Trips Zverejnené 16. September, 2006 Zverejnené 16. September, 2006 nepamatam sa, ze by som si niekedy vsimal, kto film reziroval.to je pre mna taka, povedal by som, nepodstatna characteristika.
RoSo Zverejnené 16. September, 2006 Zverejnené 16. September, 2006 A čo vravíte na Jakubiska? Ja som jeho filmy nikdy príliš neobľuboval. Pozerateľná je podľa mňa len Perinbaba. zato "milujem" Ripleyho Scotta Kto vlastne natáčal Votrelca? Myslím jednotku. (táto otázka ma napadla pri quotovanom mene.
cizy Zverejnené 16. September, 2006 Zverejnené 16. September, 2006 Votrelec - Ridley ScottVotrelci - James CameronVotrelec 3 - David FicherVotrelec 4 -Jean-Pierre Jeunet
nutrinka Zverejnené 23. September, 2006 Autor Zverejnené 23. September, 2006 Nejako ste zabudli na veľkého Stevena Spielberga (Duel, A.I., Schindler´s List, Indiana Jones trilogy) nezabudli, len ja ho nejak nemusím špeciálne, netrhám sa za jeho filmami páčila sa mi spolupráca režia Spike Jonze - scenár Charlie Kaufman, vznikli z toho dva veľmi netradičné a veľmi dobré filmy Being John Malkovich a Adaptation...vraj chystajú aj niečo nové, tak uvidím, dosť sa na ich počiny teším. v ich prípade však neviem, či je geniálnejšia réžia alebo scenár
phersu Zverejnené 25. September, 2006 Zverejnené 25. September, 2006 A čo taký Peter Jackson a jeho výborné dielo LOTR
phersu Zverejnené 25. September, 2006 Zverejnené 25. September, 2006 No podla Oscarov tak asi pre vsetkych neviem kto by to nakrutil lepsie?
cizy Zverejnené 25. September, 2006 Zverejnené 25. September, 2006 nakrutene to mozno bolo dobre, ale zaner je dost specificka vec a ja fantasy(ci co to je) teda vobec nemusim
cizy Zverejnené 25. September, 2006 Zverejnené 25. September, 2006 dobre proste nemusiem tieto vymyslene prisery vo vymyslenych krajinach
RoSo Zverejnené 25. September, 2006 Zverejnené 25. September, 2006 Petra Jacksona nemozem posudit podla jedneho diela - co ak to bola nahoda, ze sa mu to vydarilo? Celkom fajn su filmy Roberta Zemeckisa.
phersu Zverejnené 25. September, 2006 Zverejnené 25. September, 2006 Aj KING-KONG je nahoda? Ja som ho nevidel ale čo som o tom čítal tak kritiky boli kladné A nikto nahodou nespravi film a dostane tolko oscarov
RoSo Zverejnené 25. September, 2006 Zverejnené 25. September, 2006 Aj toho KING-KONGA nakrutil Jackson? To som zabudol :) Ale tym filmom teda riadne klesol. Obycajne filmy pozeram aj trikrat. Jeho King-Konga uz vidiet nechcem. :lol:
hisham Zverejnené 25. September, 2006 Zverejnené 25. September, 2006 King-konga som ani nedopozerala. Otras :lol: LOTR je dobrý.
Wink Zverejnené 25. September, 2006 Zverejnené 25. September, 2006 Lotra som nevidela. King-Kong je fakt zlyy :lol: Ja take fantasy velmi tiez nemusim. Je fakt len par vynimiek. Este Narnia sa mi ako tak pacila a Pan prstenov len posledna cast. Aj to len koniec :)
hisham Zverejnené 26. September, 2006 Zverejnené 26. September, 2006 Wink, ja len, že LOTR (čili Lord Of The Rings) je to isté, ako Pán Prsteňov :lol:
nutrinka Zverejnené 26. September, 2006 Autor Zverejnené 26. September, 2006 možno LOTR-a zvládol Jackson dobre, mne ten žáner však nesedí,nákladné a veľkovýpravné filmy nie sú moje top... a čo taký hitchcock?
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz