Skočiť na obsah

Režiséri

nutrinka

Odporúčané príspevky

Zverejnené

máte obľúbeného režiséra, ktorého film si vždy pozriete?

práca ktorého režiséra vás fascinuje?

ktorý vás zatiaľ najviac prekvapil?

ktoré filmy boli pre vás kvalitou najmä pre réžiu?

Zverejnené

velmi rad mam filmy Woodyho Allena

z komercnych reziserov mam rad reziserov ako Luc Besson, James Cameron, Ridley Scott...

naopak neviem prist na chut filmom Jima Jarmuscha

Broken Flowers ani Coffee & Cigarettes ma nejak neoslovili

Zverejnené

Jeden z najlepších režisérov je Pedro Almódovar

este Quentin Tarantino a Robert Rodriguez

Zverejnené

od Almódovara som zatiaľ videla len Kiku, ktorá podľa mnohých nepatrí medzi jeho naj, ale veľmi ma chytila

pre mňa osobne je jedným z naj Lars von Trier, myslím, že už včera som to písala, že ten chlap je génius. to, ako natočil Dogville :lol: doteraz som z toho filmu mimo

Zverejnené

zboznujem filmy Woodyho Allena :) a rada by som raz videla vsetky, ale zatial ich bolo len par, vsetky vynikajuce :)

takisto David Lynch ma skvele filmy, velmi zvlastne :lol:

Zverejnené

Nejako ste zabudli na veľkého Stevena Spielberga (Duel, A.I., Schindler´s List, Indiana Jones trilogy)

• Pred 2 týždňami...
Zverejnené

4RoSo: Spielberga príliš neobľubujem, zato "milujem" Ripleyho Scotta a Jamesa Camerona

I`ll be back...

Zverejnené

U Spielberg-a je jedna chyba

žiaden film nevytŕča nad ostatnými, pretože všetky sú skvelé

Zverejnené

nepamatam sa, ze by som si niekedy vsimal, kto film reziroval.

to je pre mna taka, povedal by som, nepodstatna characteristika.

Zverejnené

A čo vravíte na Jakubiska?

Ja som jeho filmy nikdy príliš neobľuboval. Pozerateľná je podľa mňa len Perinbaba.

zato "milujem" Ripleyho Scotta

Kto vlastne natáčal Votrelca? Myslím jednotku. (táto otázka ma napadla pri quotovanom mene.

Zverejnené

Votrelec - Ridley Scott

Votrelci - James Cameron

Votrelec 3 - David Ficher

Votrelec 4 -Jean-Pierre Jeunet

Zverejnené

Nejako ste zabudli na veľkého Stevena Spielberga (Duel, A.I., Schindler´s List, Indiana Jones trilogy)

nezabudli, len ja ho nejak nemusím špeciálne, netrhám sa za jeho filmami

páčila sa mi spolupráca režia Spike Jonze - scenár Charlie Kaufman, vznikli z toho dva veľmi netradičné a veľmi dobré filmy Being John Malkovich a Adaptation...vraj chystajú aj niečo nové, tak uvidím, dosť sa na ich počiny teším. v ich prípade však neviem, či je geniálnejšia réžia alebo scenár

Zverejnené

No podla Oscarov tak asi pre vsetkych neviem kto by to nakrutil lepsie?

Zverejnené

nakrutene to mozno bolo dobre, ale zaner je dost specificka vec a ja fantasy(ci co to je) teda vobec nemusim

Zverejnené

dobre proste nemusiem tieto vymyslene prisery vo vymyslenych krajinach

Zverejnené

Petra Jacksona nemozem posudit podla jedneho diela - co ak to bola nahoda, ze sa mu to vydarilo?

Celkom fajn su filmy Roberta Zemeckisa.

Zverejnené

Aj KING-KONG je nahoda? Ja som ho nevidel ale čo som o tom čítal tak kritiky boli kladné A nikto nahodou nespravi film a dostane tolko oscarov

Zverejnené

Aj toho KING-KONGA nakrutil Jackson? To som zabudol :) Ale tym filmom teda riadne klesol. Obycajne filmy pozeram aj trikrat. Jeho King-Konga uz vidiet nechcem. :lol:

Zverejnené

Lotra som nevidela. King-Kong je fakt zlyy :lol:

Ja take fantasy velmi tiez nemusim. Je fakt len par vynimiek. Este Narnia sa mi ako tak pacila a Pan prstenov len posledna cast. Aj to len koniec :)

Zverejnené

Wink, ja len, že LOTR (čili Lord Of The Rings) je to isté, ako Pán Prsteňov :lol:

Zverejnené

možno LOTR-a zvládol Jackson dobre, mne ten žáner však nesedí,nákladné a veľkovýpravné filmy nie sú moje top...

a čo taký hitchcock?

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov