nutrinka Zverejnené 30. August, 2006 Zverejnené 30. August, 2006 jednému členovi som sľúbila, že túto tému založím, už len kvôli Brontovej reakcií :lol: takže, ako ste na tom s análnym sexom?praktizujete pravidelne?občas?hnusí sa vám???zbožňujete ho???
Ajk Zverejnené 30. August, 2006 Zverejnené 30. August, 2006 uz mame vsetko... uz len toto nam chybalo... nie, nepraktizujem, ani nechcem davat analny sex, a ani nechcem dostavat (ked uz tak potom radsej davat ) :lol:
Sniper Zverejnené 30. August, 2006 Zverejnené 30. August, 2006 Ja anál nemusím, nepreferujem ho, ani ma to neláka. Ale možno raz by som spravil výnimku :lol: :)
nutrinka Zverejnené 30. August, 2006 Autor Zverejnené 30. August, 2006 ajk, no však, zbierka musí byť kompletná :lol: ja som ešte nepraktizovala, raz to možno vyskúšam, a potom uvidíme /potom sa tu pochválim :) /
Wink Zverejnené 30. August, 2006 Zverejnené 30. August, 2006 Ja ho nemusim nejako vobec. Sice co sa ozyvam, este som ho neskusala (ako vacsinu :lol:, ci skor nic ) Ale nejako mi ta predstava nereze
havarka Zverejnené 30. August, 2006 Zverejnené 30. August, 2006 Tak toto je môj sen!! :lol: Ešte som neskúšal... ehm...ja chcem byt ten co doň pôjde, nič do mňa!! Vrr... weirdo, neprovokuj... :-))
Sniper Zverejnené 30. August, 2006 Zverejnené 30. August, 2006 Pre havarku: Už mi nestačila moje ruka, našel sem si kluka, teď ho každej večer ........ Jmenuje se Radek, má tuze krásnej zadek, pod náporem mýho .... jeho ..... puká (To jsou muka) Prej ho vzrušuje a láká, když mu moje ...... hubu ....., když můj ..... jeho ....... ..... kuchá. ® (Ňá,ňá…) Radku můj, tak stůj, neodcházej do dáli, Vždyť víš jak mám rád ...... ....... Radku můj, tak stůj, neodcházej do dáli, Vždyť víš jak mám rád ....... ...... Jó Radku můj…Jau! Slová si doplň jak je libo :lol:
cizy Zverejnené 30. August, 2006 Zverejnené 30. August, 2006 kedysi som to zavrhoval, dlhe roky ludia sa menia raz by som to rad vyskusal ( s nejakou holkou (aby nemal Axel zas blbe narazky))
Nokia Zverejnené 30. August, 2006 Zverejnené 30. August, 2006 nepraktizoval som a nejak po tom ani netuzim
hisham Zverejnené 30. August, 2006 Zverejnené 30. August, 2006 Čo ja viem. Najprv treba dať naplno ten klasický, potom môžem rozmýšľať o stváraní podobných konín :lol:
Bronto Zverejnené 30. August, 2006 Zverejnené 30. August, 2006 Ľudia, čo vám to na um nezíde, ajajaj. Anál nie je pekná vec a to preto, lebo sa to pchá do otvoru, ktorý zakončuje tráviacu sústavu a keď príliš silno prirazíte, môže sa kefovanej osobe odgrgnúť... :lol:
Sniper Zverejnené 31. August, 2006 Zverejnené 31. August, 2006 hisham čo sa týka klasiky ti milerád pomôžem.
Sniper Zverejnené 31. August, 2006 Zverejnené 31. August, 2006 Vidíš cizy? "Poďakovala" ti. Tak sa nemiešaj do nášho rozhovoru :lol:
arwiel Zverejnené 2. September, 2006 Zverejnené 2. September, 2006 tak anál teda nemusím... keď si predstavím čo odtiaľ leze... tak to teda ee!
RoSo Zverejnené 2. September, 2006 Zverejnené 2. September, 2006 No jo, predstava, že mám za predkožkou hovno nie je vôbec lákavá :lol:
Sniper Zverejnené 3. September, 2006 Zverejnené 3. September, 2006 RoSo však samozrejme že by si to robil s kondómom. Bez toho to tam ani nejde (teda ide, ale kto by mal na to žalúdok)... :lol:
RoSo Zverejnené 3. September, 2006 Zverejnené 3. September, 2006 A to sa neobávate, že narušíte jemnú črevnú mikroflóru? :lol:
phersu Zverejnené 4. September, 2006 Zverejnené 4. September, 2006 No ja by som to chcel vyskusat. Kamoska to priam zboznuje a nechce to so mnou vyskusat ze je zadana a ja tiez. Ale sak KAMARAD TAKY RAD :lol:
doll Zverejnené 4. September, 2006 Zverejnené 4. September, 2006 nevyhladavam to, neziadam to od partnera...ale ak vidim z jeho strany ze to chce, tak preco nie? je to spestrenie...nieco ine....niekedy po tom tuzim, napr pri jednom ex. ale nemala som tu odvahu mu to povedat /mozno to bolo z jeho strany to iste/a sucasny, zprvu without anal, ale neskor, akosi "zabludil", len jemne naznacovaltak minule som sa zahrala, ze som sputana, a ze si moze robit co len chce, ze sa branit nebudem...takze po nejakej tej "akcii" doslo aj k analu...bolo to fantasticke... hmm,a reakcie typu, ze ostane nieco za predkozkou su blbosti, pokial viete kedy to mate robita v mojom pripade samo ze s kondomom...
Nokia Zverejnené 10. September, 2006 Zverejnené 10. September, 2006 ja som pocul od par zien ze vacsinou chlapi s malym ftakom chceli anal, tam im ten maly saso viac vynikne :lol: :) :)
game Zverejnené 2. Október, 2006 Zverejnené 2. Október, 2006 že zvrhlíka... :) asi každý by si to rád odskúšal, len to málokto prizná :) ;) :lol:
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz