Skočiť na obsah

Análny sex

nutrinka

Odporúčané príspevky

Zverejnené

jednému členovi som sľúbila, že túto tému založím, už len kvôli Brontovej reakcií :lol:

takže, ako ste na tom s análnym sexom?praktizujete pravidelne?občas?hnusí sa vám???zbožňujete ho???

• Odpovedí 49
  • Vytvorené
  • Posledná odpoveď

Top prispievatelia v tejto téme

• Sniper

5

• cizy

5

• doll

4

• Ryan Giggs

3

Zverejnené

uz mame vsetko... uz len toto nam chybalo...

nie, nepraktizujem, ani nechcem davat analny sex, a ani nechcem dostavat (ked uz tak potom radsej davat ) :lol:

Zverejnené

Ja anál nemusím, nepreferujem ho, ani ma to neláka.

Ale možno raz by som spravil výnimku :lol: :)

Zverejnené

ajk, no však, zbierka musí byť kompletná :lol:

ja som ešte nepraktizovala, raz to možno vyskúšam, a potom uvidíme /potom sa tu pochválim :) /

Zverejnené

Ja ho nemusim nejako vobec. Sice co sa ozyvam, este som ho neskusala (ako vacsinu :lol:, ci skor nic ) Ale nejako mi ta predstava nereze

Zverejnené

Tak toto je môj sen!! :lol: Ešte som neskúšal... ehm...ja chcem byt ten co doň pôjde, nič do mňa!! Vrr...

weirdo, neprovokuj... :-))

Zverejnené

Pre havarku:

Už mi nestačila moje ruka,

našel sem si kluka,

teď ho každej večer ........

Jmenuje se Radek,

má tuze krásnej zadek,

pod náporem mýho .... jeho ..... puká

(To jsou muka)

Prej ho vzrušuje a láká,

když mu moje ...... hubu .....,

když můj ..... jeho ....... ..... kuchá.

®

(Ňá,ňá…)

Radku můj, tak stůj, neodcházej do dáli,

Vždyť víš jak mám rád ...... .......

Radku můj, tak stůj, neodcházej do dáli,

Vždyť víš jak mám rád ....... ...... Jó Radku můj…Jau!

Slová si doplň jak je libo :lol:

Zverejnené

kedysi som to zavrhoval, dlhe roky

ludia sa menia

raz by som to rad vyskusal ( s nejakou holkou (aby nemal Axel zas blbe narazky))

Zverejnené

Čo ja viem. Najprv treba dať naplno ten klasický, potom môžem rozmýšľať o stváraní podobných konín :lol:

Zverejnené

Ľudia, čo vám to na um nezíde, ajajaj. Anál nie je pekná vec a to preto, lebo sa to pchá do otvoru, ktorý zakončuje tráviacu sústavu a keď príliš silno prirazíte, môže sa kefovanej osobe odgrgnúť... :lol:

Zverejnené

Vidíš cizy? "Poďakovala" ti. Tak sa nemiešaj do nášho rozhovoru :lol:

Zverejnené

tak anál teda nemusím... keď si predstavím čo odtiaľ leze... tak to teda ee!

Zverejnené

No jo, predstava, že mám za predkožkou hovno nie je vôbec lákavá :lol:

Zverejnené

RoSo však samozrejme že by si to robil s kondómom. Bez toho to tam ani nejde (teda ide, ale kto by mal na to žalúdok)... :lol:

Zverejnené

A to sa neobávate, že narušíte jemnú črevnú mikroflóru? :lol:

Zverejnené

No ja by som to chcel vyskusat. Kamoska to priam zboznuje a nechce to so mnou vyskusat ze je zadana a ja tiez. Ale sak KAMARAD TAKY RAD :lol:

Zverejnené

nevyhladavam to, neziadam to od partnera...ale ak vidim z jeho strany ze to chce, tak preco nie? je to spestrenie...nieco ine....

niekedy po tom tuzim, napr pri jednom ex. ale nemala som tu odvahu mu to povedat /mozno to bolo z jeho strany to iste/

a sucasny, zprvu without anal, ale neskor, akosi "zabludil", len jemne naznacoval

tak minule som sa zahrala, ze som sputana, a ze si moze robit co len chce, ze sa branit nebudem...takze po nejakej tej "akcii" doslo aj k analu...bolo to fantasticke...

hmm,a reakcie typu, ze ostane nieco za predkozkou su blbosti, pokial viete kedy to mate robit

a v mojom pripade samo ze s kondomom...

Zverejnené

ja som pocul od par zien ze vacsinou chlapi s malym ftakom chceli anal, tam im ten maly saso viac vynikne :lol: :) :)

• Pred 3 týždňami...
Zverejnené

že zvrhlíka... :)

asi každý by si to rád odskúšal, len to málokto prizná :) ;)

:lol:

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov