Skočiť na obsah

Odporúčané príspevky

Zverejnené

Mne sa ta fotka nechce vyjaviť :) .

Možno preto, že tam žiadna nie je. :lol:
Zverejnené

Možno preto, že tam žiadna nie je. :)

Teraz je to OK :lol: . - pekná rybka.

Škoda,že som sem nepacol fotku tej svojej klobásy :) ...to by ste pozerali ;)

Zverejnené

Dneska na veceru mam jedno z uzasnych skostov greckej kuchyne s nazvom GEMISTA :lol:

Obrázok

• Pred 2 týždňami...
Zverejnené

kurňa

sa mi začalo vygrgávať

po pečenej makrelke (1900-1930)

Zverejnené

Na raňajky som mal Chocapic s mliekom a na obed mam tresku s chlebom :lol:

a co bude na veceru? to uz je prekapenie :)

Zverejnené

Na raňajky som mal Chocapic s mliekom a na obed mam tresku s chlebom :)

OMG, a to akože normalne funguješ? :lol: Veď by som zdochol od hladu.

Zverejnené

Ale normalnka :lol: iba doplnim ze na veceru som mal safranovu ryzu s kuracim masom

No a dneska zatial som mal:

Ranajky - rozok so sunkou a syrom a kecup+kari zapeceny v mikrovonke, a na obed som si pochutnal na spenate :)

Zverejnené

ja som dnes mala vyprazany struhany syr :) ovela viac mi to chuti ako normalny :-)

ta Gemista vyzera zaujimavo, aljak hod sem niekde recept ak vies :lol: :)

Zverejnené

OMG, a to akože normalne funguješ? :lol: Veď by som zdochol od hladu.

Nad tym sa nepozastavuj nemá to zmysel, cez školský rok som ho videl jesť iba vifonku a bagetu, jediné normálne čo bolo tak to pizza keď sme išli pozerať futbal.

Sa teraz napchávam hermelínom :) zbožnujem tento syr.

A na obed mi mama nechala odkaz, že mäso je v chladničke a mám spraviť čínu, že jej sa nechcelo včera variť. A nemám to robiť pikantné ;) :)

Zverejnené

Prekvapilo ma to preto, že som si myslel, že len môj brat je pacient. Jeho prve jedlo dňa je neskory obed okolo 15-16 hod, niekedy až večera. Ale ako vidim, su viaceri. :lol:

• Pred 2 týždňami...
Zverejnené

Ja sa cez týždeň stravujem v podnikovej jedálni.

Občas si z jednej kuchárky vystrelím.Berie všetko smrteľne vážne.

Raz boli také mäsové gule v cestíčku s kyslou kapustou.Keď som prišiel k pultu a videl som aké sú veľké /asi ako golfová loptička/,tak jej hovorím,reku stretol som takého jedného a ten mi hovoril,že sú na obed také gule,jak moje päste.Kuchárka na mňa nešťastno pozrela a reku o tom nič nevie,a že mi dá aspoň o dve gule viac,keď sú také "malé" :) .

Minule zas bol rezeň so zemiakovým šalátom,tak som jej znovu povedal,reku stretol som takého jedného a ten mi povedal,že sú také mega rezne,jak dekel na hajzli :lol: .Zas tak divno na mňa pozrela,a reku,že také určite nie sú,ale že mi dá aspoň dva a niečo viac toho šalátu...teda :)

Zverejnené

Na veceru mam: Jahodove gule s prezlami a detskou jablkovovu vyzivou ! :)

Obrázok

(ilustracne foto) v skutocnosti tie co mam su ovela krajsie a lepsie :lol:

Zverejnené

Občas si z jednej kuchárky vystrelím.Berie všetko smrteľne vážne.

...

Kuchárka na mňa nešťastno pozrela a reku o tom nič nevie,a že mi dá aspoň o dve gule viac,keď sú také "malé" :lol: .

Minule zas bol rezeň so zemiakovým šalátom,tak som jej znovu povedal,reku stretol som takého jedného a ten mi povedal,že sú také mega rezne,jak dekel na hajzli :) .Zas tak divno na mňa pozrela,a reku,že také určite nie sú,ale že mi dá aspoň dva a niečo viac toho šalátu...teda ;)

chrust, ty si z nej nestrieľaš ... úplne bez bázne a hany somruješ :)

Zverejnené

ja som mala na večeru parádny hovädzí vývar, neviem, prečo a hovorí, že slepačí vývar=na opicu niet lepšieho lieku, keď toto je priam ideálne a neprekonateľné, či už na opicu alebo na ukojenie chuti, mňam, a to mäso moc nemusím... :lol:

Zverejnené

ja som dnes navarila zemiaky s porom upecene v rure v smotane s mliekom a syrom :lol: mnam

Zverejnené

Dnes som jedol mimo domov,ale na zajtra sme nakúpili atribúty na vyprážaný syr.

Najviac na tomto jedle ma "berie" tatárska omáčka.Tú milujem :lol: .Jak je nezdravá tak je vynikajúca.Oproti servírovacím štandardom si dávam tak 2-3 násobok tejto dobroty.

• Pred 1 mesiacom...
Zverejnené

Včera poobede-večer som si dal tortu, potom pečené kuracie stehno s opekanými zemiakmi, potom dva rožky s maslom, syrom a červenou paprikou, mandarínku, ďalšie dva rožky so maslom a červenou paprikou, 2 krajce chleba opečené vo vajci a potom pomaranč s banánom a už som nervy chytal čo som bol furt hladný :lol:

• Pred 2 mesiacmi...
Zverejnené

vcera sme s priatelkou urobili fantasticke raznici na plechu .. no zmlsli sme si obaja a to neuveritelne .. vyborny spiz a fantasticke chutne zemiacky :lol:

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov