chrust Zverejnené 7. September, 2008 Zverejnené 7. September, 2008 ja si prave pripravujem... Mne sa ta fotka nechce vyjaviť :lol: .
Ryan Giggs Zverejnené 8. September, 2008 Zverejnené 8. September, 2008 Mne sa ta fotka nechce vyjaviť :) .Možno preto, že tam žiadna nie je. :lol:
chrust Zverejnené 8. September, 2008 Zverejnené 8. September, 2008 Možno preto, že tam žiadna nie je. :)Teraz je to OK :lol: . - pekná rybka. Škoda,že som sem nepacol fotku tej svojej klobásy :) ...to by ste pozerali ;)
aljak63 Zverejnené 8. September, 2008 Zverejnené 8. September, 2008 Dneska na veceru mam jedno z uzasnych skostov greckej kuchyne s nazvom GEMISTA :lol:
tomassi Zverejnené 18. September, 2008 Zverejnené 18. September, 2008 kurňasa mi začalo vygrgávaťpo pečenej makrelke (1900-1930)
chrust Zverejnené 21. September, 2008 Zverejnené 21. September, 2008 Tak dnes mám vážení - maďarský guláš s knedľou.Klasika :lol:
aljak63 Zverejnené 23. September, 2008 Zverejnené 23. September, 2008 Na raňajky som mal Chocapic s mliekom a na obed mam tresku s chlebom :lol: a co bude na veceru? to uz je prekapenie :)
Ryan Giggs Zverejnené 24. September, 2008 Zverejnené 24. September, 2008 Na raňajky som mal Chocapic s mliekom a na obed mam tresku s chlebom :) OMG, a to akože normalne funguješ? :lol: Veď by som zdochol od hladu.
aljak63 Zverejnené 24. September, 2008 Zverejnené 24. September, 2008 Ale normalnka :lol: iba doplnim ze na veceru som mal safranovu ryzu s kuracim masom No a dneska zatial som mal:Ranajky - rozok so sunkou a syrom a kecup+kari zapeceny v mikrovonke, a na obed som si pochutnal na spenate :)
Andulqa Zverejnené 24. September, 2008 Zverejnené 24. September, 2008 ja som dnes mala vyprazany struhany syr :) ovela viac mi to chuti ako normalny :-) ta Gemista vyzera zaujimavo, aljak hod sem niekde recept ak vies :lol: :)
phersu Zverejnené 25. September, 2008 Zverejnené 25. September, 2008 OMG, a to akože normalne funguješ? :lol: Veď by som zdochol od hladu. Nad tym sa nepozastavuj nemá to zmysel, cez školský rok som ho videl jesť iba vifonku a bagetu, jediné normálne čo bolo tak to pizza keď sme išli pozerať futbal. Sa teraz napchávam hermelínom :) zbožnujem tento syr. A na obed mi mama nechala odkaz, že mäso je v chladničke a mám spraviť čínu, že jej sa nechcelo včera variť. A nemám to robiť pikantné ;) :)
Ryan Giggs Zverejnené 25. September, 2008 Zverejnené 25. September, 2008 Prekvapilo ma to preto, že som si myslel, že len môj brat je pacient. Jeho prve jedlo dňa je neskory obed okolo 15-16 hod, niekedy až večera. Ale ako vidim, su viaceri. :lol:
chrust Zverejnené 9. Október, 2008 Zverejnené 9. Október, 2008 Ja sa cez týždeň stravujem v podnikovej jedálni.Občas si z jednej kuchárky vystrelím.Berie všetko smrteľne vážne.Raz boli také mäsové gule v cestíčku s kyslou kapustou.Keď som prišiel k pultu a videl som aké sú veľké /asi ako golfová loptička/,tak jej hovorím,reku stretol som takého jedného a ten mi hovoril,že sú na obed také gule,jak moje päste.Kuchárka na mňa nešťastno pozrela a reku o tom nič nevie,a že mi dá aspoň o dve gule viac,keď sú také "malé" :) .Minule zas bol rezeň so zemiakovým šalátom,tak som jej znovu povedal,reku stretol som takého jedného a ten mi povedal,že sú také mega rezne,jak dekel na hajzli :lol: .Zas tak divno na mňa pozrela,a reku,že také určite nie sú,ale že mi dá aspoň dva a niečo viac toho šalátu...teda :)
aljak63 Zverejnené 13. Október, 2008 Zverejnené 13. Október, 2008 Na veceru mam: Jahodove gule s prezlami a detskou jablkovovu vyzivou ! :) (ilustracne foto) v skutocnosti tie co mam su ovela krajsie a lepsie :lol:
game Zverejnené 13. Október, 2008 Zverejnené 13. Október, 2008 Občas si z jednej kuchárky vystrelím.Berie všetko smrteľne vážne. ... Kuchárka na mňa nešťastno pozrela a reku o tom nič nevie,a že mi dá aspoň o dve gule viac,keď sú také "malé" :lol: . Minule zas bol rezeň so zemiakovým šalátom,tak som jej znovu povedal,reku stretol som takého jedného a ten mi povedal,že sú také mega rezne,jak dekel na hajzli :) .Zas tak divno na mňa pozrela,a reku,že také určite nie sú,ale že mi dá aspoň dva a niečo viac toho šalátu...teda ;) chrust, ty si z nej nestrieľaš ... úplne bez bázne a hany somruješ :)
Bijou Zverejnené 13. Október, 2008 Zverejnené 13. Október, 2008 ja som mala na večeru parádny hovädzí vývar, neviem, prečo a hovorí, že slepačí vývar=na opicu niet lepšieho lieku, keď toto je priam ideálne a neprekonateľné, či už na opicu alebo na ukojenie chuti, mňam, a to mäso moc nemusím... :lol:
Aikaterine Zverejnené 14. Október, 2008 Zverejnené 14. Október, 2008 granátové jablko tu mám pred sebou.. :lol:
Andulqa Zverejnené 15. Október, 2008 Zverejnené 15. Október, 2008 ja som dnes navarila zemiaky s porom upecene v rure v smotane s mliekom a syrom :lol: mnam
lopata555 Zverejnené 15. Október, 2008 Zverejnené 15. Október, 2008 No ja som mal dnes francúzke zemiaky mnam
chrust Zverejnené 18. Október, 2008 Zverejnené 18. Október, 2008 Dnes som jedol mimo domov,ale na zajtra sme nakúpili atribúty na vyprážaný syr.Najviac na tomto jedle ma "berie" tatárska omáčka.Tú milujem :lol: .Jak je nezdravá tak je vynikajúca.Oproti servírovacím štandardom si dávam tak 2-3 násobok tejto dobroty.
Sniper Zverejnené 1. December, 2008 Zverejnené 1. December, 2008 Včera poobede-večer som si dal tortu, potom pečené kuracie stehno s opekanými zemiakmi, potom dva rožky s maslom, syrom a červenou paprikou, mandarínku, ďalšie dva rožky so maslom a červenou paprikou, 2 krajce chleba opečené vo vajci a potom pomaranč s banánom a už som nervy chytal čo som bol furt hladný :lol:
weirdo Zverejnené 13. Február, 2009 Zverejnené 13. Február, 2009 vcera sme s priatelkou urobili fantasticke raznici na plechu .. no zmlsli sme si obaja a to neuveritelne .. vyborny spiz a fantasticke chutne zemiacky :lol:
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz