game Zverejnené 11. Máj, 2008 Zverejnené 11. Máj, 2008 aljak, fínska kuchyňa nechutí ? :lol:varený, údený, nakladaný, prekladaný, sušený, pečený, grilovaný losos a tak ? :)
aljak63 Zverejnené 17. Máj, 2008 Zverejnené 17. Máj, 2008 Jasne, aj finska kuchyna je dobra! Uz sa tesim ked ju ochutnam a budem pri tom zaroven vdychovat aj finsky vzduch, nooo taka skvela predstava ze v nejakej helsinskej ulicke vojdem do typickej finskej restauracie a objednam si nejaku dobrotu - ah, znie to skvelo! Dneska na veceru ... po dlhej dobe skvele Mexico - Burrito
tomassi Zverejnené 17. Máj, 2008 Zverejnené 17. Máj, 2008 akurát popíjam mliečko a sŕkam ho tou slamkou, v kt. sa mení na kakao
tomassi Zverejnené 18. Máj, 2008 Zverejnené 18. Máj, 2008 aaaperfektný smažený kapríktak to bylo pošušňáničko
Bijou Zverejnené 18. Máj, 2008 Zverejnené 18. Máj, 2008 moja nekonečná lenivosť sa prejavuje aj pri jedle - v praxi to vyzerá asi tak, že si zmiešam všetko, čo sa dá, mäso vopred nakrájam na kúsky, aby som si potom mohla vyložť pahýle na stôl, tanier capnúť na brucho a cpať sa potom iba jednou rukou :lol: dnes som vďaka tomu objavila úplne super skvelú kombináciu - zemiaková kaša zmiešaná so šalátom (čínska kapusta na rezance, cibuľa, zálievka, majonéza), no mňam... znie to možno nechutne, ale vynikajúce to bolo :)
Nokia Zverejnené 18. Máj, 2008 Zverejnené 18. Máj, 2008 no dnes som mal uzasne zdravu stravu, tortu a potom mcdonaldale teraz veceriam zavinac (nie @ ale kyslu rybu) s hriankami :lol:
Bijou Zverejnené 22. Máj, 2008 Zverejnené 22. Máj, 2008 strašne mi chutia rôzne ázijské koreniny, najmä jedlá indickej kuchyne, čínskej, dobroty z ázijských bistier... v Lidli majú teraz týždeň Asia kuchyne, tak som si pár drobností kúpila na ochutnávku už dlhšie sa chystám navštíviť niektorý z obchodov s origoš exotickým tovarom (Poppy foods v Dome techniky) a vyskúšať niečo ukuchtiť, potom sem hodím ako to dopadlo :lol: nemáte niekto skúsenosti s prípravou niečoho zaujímavého ?
valcik Zverejnené 6. Júl, 2008 Zverejnené 6. Júl, 2008 ..dnes som odstopkovávala feferonky, ešte tri hodiny ma štípali ruky... uuuu... no to ti vôbec nezávidím, arwiel. feferónkam sa ja vyhýbam ako čert krížu! a aj keď ti to asi nebude smiešne, musím povedať že keď som si čítal tento riadok, spomenul som si na jednu postavu z kníh Karla Maya. tam bol zálesák s prezývkou Old Firehand. :-)
chlapeczjuhu Zverejnené 3. August, 2008 Zverejnené 3. August, 2008 uuuu... no to ti vôbec nezávidím, arwiel. feferónkam sa ja vyhýbam ako čert krížu! feferonky su ta najlepsia vec na svete! hned po habanero paprickach. mlask mlask
game Zverejnené 3. August, 2008 Zverejnené 3. August, 2008 ach bože ... že mlask mlask od obyčajných zelených paprík, ktorým vyoperovávam žilky či sú štipľavé či nie, všetky ostatné štipľavé paprikové potvory sú pohroma ... :lol: jáj, raz ma pálili ruky keď som čistila papriku na nakladanie do oleja, vo vode bol tých štiplavých silíc za vagón, dva dni som myslela že dojdem o ruky, pálilo a štípalo to až kdesi v kostiach :) a nedajbože sa mi dotknúť normálna štipľavá parika úst a ešte očí ... jaj takže obdivujem každého, kto nad tým mlaská, vrátane jednej mojej známej, ktorá na posedenie zlupne zaváraninovú fľašu feferóniek ... ale ja znesiem radšej žihlavu než štiplavé papriky :) brr
Nokia Zverejnené 3. August, 2008 Zverejnené 3. August, 2008 ja tomu hovorim ze ti ludia maju azbestovu papulu :lol: :)
Darkman Zverejnené 4. August, 2008 Zverejnené 4. August, 2008 ja tomu hovorim ze ti ludia maju azbestovu papulu :lol: :)len papula nestaci. Najlepsie feferony su tie, ktore stipu 2krat :)
tomassi Zverejnené 4. August, 2008 Zverejnené 4. August, 2008 štiplavé-pikantné jedlo je dobrá vec,ale neznášam keď to totálne prebije všetku chuť a odpáli na pekne dlhú dobu chuťové poháriky
aljak63 Zverejnené 27. August, 2008 Zverejnené 27. August, 2008 ah jaj ... v poslednych dnoch mam problem normalne nieco zjest. proste uplne pocitujem pri kazdom jedle nejake nechutenstvo a som rad ze za den zjem aspon nejaky kusok rozku alebo cistu zemlu ... vobec nemam chut do jedla, tak snad ju najdem lebo uz 4.den trpiiiiim :lol: mate niekto podobne skusenosti?
tomassi Zverejnené 27. August, 2008 Zverejnené 27. August, 2008 "ne, vůbec ne, naopak" skús teda jesř nejaké volovinyčokoládu, bagetku, chipsy alebo niečo takéa ono by sa to malo do dňa dvoch spraviť resp. sa tak odpáliť, že ďalší deň nebudeš môcť do úst vložiť nič až navečer, resp. obdeň to už isto v poriadku
game Zverejnené 27. August, 2008 Zverejnené 27. August, 2008 ah jaj ... v poslednych dnoch mam problem normalne nieco zjest. proste uplne pocitujem pri kazdom jedle nejake nechutenstvo a som rad ze za den zjem aspon nejaky kusok rozku alebo cistu zemlu ... vobec nemam chut do jedla, tak snad ju najdem lebo uz 4.den trpiiiiim :lol: mate niekto podobne skusenosti?máme nesiľ to, keď to nechutí jesť, tak chvíľu nejedz, neviem prečo teraz vlastne trpíš, chceš jesť a nemôžeš, alebo ti nechutí a si hladný, alebo sa len bojíš že umrieš od hladu, alebo že máš nejakého parazita, alebo prečo trpíš ? možno sa organizmus preorientováva na inú stravu, iný režim, na podnebie, na počasie, pracuje psychika, môže to mať sto príčin, nechutí ti, tak nejedz, za pár dní hladom neumrieš ... keď to bude trvať pridlho, dva tri týždne, to je už na prípadné vyšetrenie, keby to malo aj nežiadúce sprievodné javy, nejaké vyrážky, teplotu, hocičo ... zatiaľ to nie je dôvod na paniku, daj si ovocie, niečo ľahké, niečo, čo ti chutí, to stačí od hladu sa tak ľahko neumiera : )
aljak63 Zverejnené 27. August, 2008 Zverejnené 27. August, 2008 Nooo ja uz som si to prezil pred rokom, tak ale vtedy to preslo same od seba. Snad to prejde aj teraz a ja sa zase budem moct pozerat na takmer kazde jedlo s chutou a oblubou :) Teraz je trapenie hlavne to ze nemam chut na ziadne jedlo a nepocitujem ani tak hlad ako skor ten blby pocit ze mi to nechce prejst. Navyse dneska som bol preistotu u doktorky a mam nejake lieky, tak snad to pomoze. Zevraj mam nejaku velku mikrofloru alebo co. Ja toto uz nechapem, tak ale snad mi bude do soboty uz dobre aby mi v nedelu uz mohlo byt vyborne a aby som pohodlne mohol odletiet do Athen a naplno si vychutnat grecku kuchynu :lol:
chrust Zverejnené 7. September, 2008 Zverejnené 7. September, 2008 Dnes som slamený vdovec,takže si musím uvariť niečo sám :) . Vedel som to našťastie týždeň dopredu,tak som si mohol postupne nakúpiť atribúty.Vymyslel som si dosť náročné jedlo.Náročné na prípravu a pre niekoho možno náročne aj na konzumáciu :lol: .Čo by ste si tak tipli,že budem mať na obed :)
aljak63 Zverejnené 7. September, 2008 Zverejnené 7. September, 2008 Mne uz sa konecne po vyse 10 dnoch vratila chut dojedla a mohol som aj vychutnat grecku kuchynu, coho som sa bal ze mi to nebude umoznene kvoli tej mojej skvelej strate do jedla, ale nastastie sa uz okolo utorka zacala objavovat a uz len rana mam vzdy take bez chute hh! Dneska som mal na obed skvely Szegedin s knedlou, mnam mnam! no a skusim si tipnut co ma chrust take narocne na obed hh ... zeby bryndzove halusky? hh, to si myslim podla indicie ze narocne na konzumaciu - pretoze ja by som toto jedlo nedokzal zjest ani za svet!!!
chrust Zverejnené 7. September, 2008 Zverejnené 7. September, 2008 Tak,aljak,jediný si sa odhodlal na tip,čo si nesmierne vážim,ale bohužiaľ si neuhádol :lol: VARENÁ KLOBÁSA S OPEKANÝMI ZEMIAKMI ....ale ničmenej si bol blízko :) :) ;) Takže Ty si už poobede ;) ?!? No evidentne sa o Teba stará dobrá gazdiná,keď mate tak šikovno obed ;) .A čo teraz ? Ideš natiahnúť kostru na dereš ?
aljak63 Zverejnené 7. September, 2008 Zverejnené 7. September, 2008 No akurat ze tu varenu klobasu so zemiakmi by som si narozdiel od tych halusiek aj dal hh no a moja mamina je veruze dobra gazdina hh :lol: no a teraz idem kukat F1 a pri tom budem zajedat jogurt :))
game Zverejnené 7. September, 2008 Zverejnené 7. September, 2008 varená klobása s varenými zemiakmi bola v jednom čase častá skorá večera :) dnes klasická nedeľná polievka, mäsová, predjedlo zeleninka z polievky a oberanie kostí, mňam, dusená ryža s hráškom, v rúre pod alobalom dusené / pečené zemiačiky nakrájané na kolieska s olivovým olejom, bravčové rezne z čistého karé, uhorkový šalát, café latte, fspf, v pozadí neskôr formula .... :lol: :) a od rána boľavá hlava k tomu ... : )
arwiel Zverejnené 7. September, 2008 Zverejnené 7. September, 2008 musím držať diétu, tak dnes som mala samostatný obed: zeleninová polievka s cestovinou (bezvaječnou) a ako druhé kuracie mäso na mrkve s cestovinou (bezvaječnou) ... a ako dezert Bebe keksy so zeleným čajom...
chrust Zverejnené 7. September, 2008 Zverejnené 7. September, 2008 klasická nedeľná polievka, mäsová, predjedlo zeleninka z polievky a oberanie kostí, mňam, dusená ryža s hráškom, v rúre pod alobalom dusené / pečené zemiačiky nakrájané na kolieska s olivovým olejom, bravčové rezne z čistého karé, uhorkový šalát, café latte, fspf, v pozadí neskôr formula .... :) :lol:Hmmm,klasické menu :) ....to som mával ešte pri mame .Dnes už tomu jedlu toľko pozornosti nevenujem ;) . Ale tota formula .... nezostalo z nej ;) ???
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz