Skočiť na obsah

Odporúčané príspevky

Zverejnené

no dnes som teda tomu dala:

ranajky: bebe plus jogurt

obed: borsc, pecienka /nie pecen/, omacka, tarhona

olovrant: puding so slahackou

vecera: svieckova

a teraz som sa dorazila arasidami :lol:

Zverejnené

na obed som mal medium prepeceny marinovany steak s omackou z vina, smotany a mletej sladkej papriky, s americkymi zemiakmi s cesnakom a jeden gambrinus. cela sranda stala 199kc (boha jeho).

• Pred 4 týždňami...
Zverejnené

Mmmm, zachránila ma sáčková polievka :lol:

edit: mňam, naši práve doniesli čerstvý teplý chlebík a rybací šalát, no to sa zase dopukám

edit: hroznoooo!!!

Zverejnené

SEGEDIŇÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁK :lol: :) :)

Zverejnené

JJ na raňajky ale budem to mať aj na obed :lol: nobelovu cenu tomu kto to vymyslel

Zverejnené

neverili by ste ako kyslá fazuľová polievka a palacinky dokážu človeka prebrať k životu

Zverejnené

Fuuj tak mi je zle mama robila zemiakove placky ani som nezjedol moc ale bolo to dost masne

• Pred 1 mesiacom...
  • Pred 1 mesiacom...
Zverejnené

Nenormálne hladná som bola, keď som prišla domov, lenže nič tu nebolo. Tak som začala variť z ničoho, ako to mám v takýchto prípadoch vo zvyku :lol: V špajzi som našla tarhoňu, zavárané hríby, v chladničke brokolicu a nejakú zabudnutú šunku.

Tak som teda začala variť tú cestovinu. Z malého hrnca mi to vykypelo a nezostala v ňom žiadna voda, tak som to musela variť na dvakrát. Začala som smažiť cibuľku a brokolicu. Lenže brokolica ne a ne byť hotová a cibuľa mi už medzitým zhorela a prilepila sa na onú brokolicu. Chcela som ju trochu podusiť na tej panvici, lenže som nenašla žiadnu vhodnú pokrievku, tak som to prikryla tým malým hrncom. Sa to pripálilo ešte viac. Došlo mi, že takto ju asi nespravím, tak som ju hodila do hrnca, donedávna slúžiaceho ako pokrievka, uvarila, potom udusila a začala som smažiť novú cibuľku :) Na nej som opražila tarhoňu, pridala tú úbohú brokolicu a kúsky šunky. Ale bolo to akési suché tak som začala robiť omáčku: horčica, kečup, voda, horčica, karí, paprika, worčestrovská omáčka, kečup ;) Uch. No nakoniec som konečne vypla plyn a nahádzala do toho tie huby a teraz už je to zjedené. Som plnááá a musím povedať, že toto bolo jedno z najdivokejšie prebiehajúcich varení so súčasne najhoršie chutiacim výsledným produktom, aké som kedy absolvovala :)

Zverejnené

prave som prisiel z pizzerie. posledne dni sa stravujem v podnikoch, kedze byvam sam v prazdnom byte.

Zverejnené

Mmm ja tu mám práve nejaké diabetické škoricové keksíky... ale fajné sú :lol:

Zverejnené

dnes asi tri lyžice tarhone a práve teraz acidofilné mlieko :lol: dobré je to :)

Zverejnené

este posledny krat idem s kamaratom na pizzu a potom niekolko dni zase budem byvat s rodicmi - takze varena domaca strava.

• Pred 3 mesiacmi...
Zverejnené

Ach och uff

S mamou sme si spravili zapekane chlebiky to je taka super vecicka a teraz sa ani pohnut neviem

Zverejnené

zistila som, že ma strašne baví varenie..poslednú dobu by som stále iba varila :) zaujímavé na tom je, že neovládam dokopy žiadne recepty, keď varím, len improvizujem, skúšam, pridám niečo sem, niečo tam, ale výsledok zatiaľ dopadol vždy celkom jedlo :) sama to nechápem ako to, že som sa ešte nepriotrávila :lol:

teraz som pozapekala vše, čo chladnička dala (cestoviny, špenát, šunka, kukurica, hrach, mrkva, niečo strašne štipľavé - salsa di chilli, francuzsky dressing, kečup) a mňam ;)

• Pred 3 týždňami...
Zverejnené

mamča dnes spravila pirohy a pred chvíľou pizzu, no dovi dopo :lol:

Zverejnené

jaaj ja sa tiez uz neviem dockat...dnes to bude pizzaaaaa...moja oblubena :lol:

Zverejnené

nespominajte mi tu jedlo, som sam doma, varit sa mi nechce tak som zatial na celozrnnom chlebe s natierkou, premyslam ze by som sa ale siel niekam najest :lol:

Zverejnené

Vcera PIZZA, neska LASAGNE ... :lol: nieje o com!

I LOVE ITALIAN CUISINE!!!

Obrázok

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov