Skočiť na obsah

Odporúčané príspevky

Zverejnené

Lunchmeat. No co, co, nepozerajte na tieto pismena tak, nedela zakonite neznamena romanticku veceru vo dvojici. Aspon zatial....

• Pred 2 týždňami...
Zverejnené

Posledné 2 týždne sú z hľadiska stravovania sa asi najhoršie v mojom živote. Minulý týždeň som nič nejedla, no možno 4-krát za celý týždeň. Tento zase do seba ládujem všetko, čo mi príde pod ruky. Bue.

Zverejnené

No, dnesny "obed" ani nejdem spominat, ale sobotny mal 3 chody: Polievocka, cestoviny s hribikmi a maskom a na zaver kolaciky....

Zverejnené

Jedlo, čo ste prave jedli, jete, budete jesť?

no ... odvčera zasa : nič, nič, nič ... och jaj :lol:

Zverejnené

Pred chvíľou som zbúchal dva taniere polievky, tanier špagiet s nejakou tou omáčkou, pár palacinok a teraz tlačím do seba chlebíky s oškvarkovou pomazánkou a ešte mliečko na to a môžem byť spokojný

Zverejnené

mam tu styri balicky arasidovych kukuricnych chrumiek, ktorymi sa chystam krmit pocas nasledujucich dvanastich hodin.

edit 03:26

som prave schrumal druhy

Zverejnené

Detská výživa mňam mňam :lol:

(hehe chrumky & výživa)

Zverejnené

Frankfurtska polievka. No a uz ma cakaju len nejake suche stravy, asi akurat chleba. Skratka dnes sa nikam do vyvarovne nejde....

• Pred 2 týždňami...
Zverejnené

práve som zjedol hodne fasiriek pol hrnca zemiakov 4 rajciny 3 papriky a 5 cibuliek a zapil som to litrom mlieka

Zverejnené

Tak Ti zelam prijemne zvracanie.... Mysli tot ak, nech sa Ti ulavi.... Pfu, momentalne drzim detu, aby som bol stihlunky, to znamena ziadne hranolky.... No dobre, davam si nejake masove mixy s chlebikom, popri tom vsetko, co mi pride do cesty, ale len zlahka.

• Pred 2 týždňami...
Zverejnené

reznik s ryzou a ananasom, mnam mnam, ano ano, tak je to spravne :lol:

• Pred 2 týždňami...
  • Pred 4 týždňami...
Zverejnené

dnes som mal ist s kamaratmi do mesta, ale akosi sa na to necitim, tak ze pojdeme az zajtra vecer. lenze tym padom doma nemam co obedovat, fras. idem si spravit aspon polievku.

Zverejnené

U nás tiež nebolo čo jesť, tak som spravila palacinky, za ktoré ma brat pochválil :lol: :)

• Pred 2 týždňami...
Zverejnené

Dnes idem variť :lol: držte palce nech to dopadne dobre

Zverejnené

phersu,

čo ideš variť, to prezradíš až potom, podľa toho, čo z toho vzíde ? :lol:

Zverejnené

no to ešte neviem nechám sa prekvapiť ale akosi sa mi do toho nechce ktovie tak prečo

• Pred 3 týždňami...
Zverejnené

Tak dnes sa mi podarilo ukuchtiť cestoviny s takou omáčkou poskladanou s fazulky, rybičiek, salamy a trochu všelibarsjakého korenia a ono to dobre chutilo :lol:

Keď si spomeniem že dnes som cely den v praci jedol jadierka potom som si dal salal kde bola sama kukurica a teraz tu fazulkovu omacku tak dnes si necham poriadne otvorene okno lebo by som sa asi zadusil :)

• Pred 2 týždňami...
Zverejnené

V sobotu na raňajky guláš potom som išiel obsluhovať na svadbu a tam som si dal mäsové rolády, potom sviečkovú, potom rezne a šalát, potom kuracie stehná s ryžou a zeleninou a medzi týmito chodmi som tlačil zákusky tých mohlo byť tak 20-30 všetky veterníky som zjedol :lol:

A dnes som sa konečne dočkal pečeného mäso na ktoré si chutím snáď už mesiac a k tomu pyré toto sú raňajky podľa môjho gusta

Zverejnené

som zvedavá, či sa takto budeš napchávať aj o mesiac :lol:

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov