Skočiť na obsah

Odporúčané príspevky

Zverejnené

Salat in the mix a nejake rozky a nejaku kofolu. Viem, ziadna romantika....

Zverejnené

pred dvoma hodkami som sa prepchala PECENYMI ZEMIAKMI a zapijala mlieckom...

fuj, nevladzem sa ani pohnut :lol:

Zverejnené

idem k Nepelovmu zimnemu stadionu na bagettu a kofolu. ale nakolko tu momentalne nikto nieje, tak len sam.

Zverejnené

to ja som vcera uvaril madarsky gulasik a kedze ten je najlepsi az na druhy den tak som si doprial dvojitu porciu s 8 knedlikmi a teraz je krasne na svete. a cil si vychutnavam kefe. :lol:

Zverejnené

detska vyziva mnam mnam :lol: haven't eaten for ages michelle dufam ze mas zasoby

Zverejnené

je to mozno smiesne ale ja som dnes nejedol a ani mi nechuti ale mal som 2 kavy 2 dcl vinka a teraz som si dal k pocitacu konacik ktory si uchlipkavam popri citani a tak si zacinam vikend v pohode. a rano si dam syte ranajky. :lol:

Zverejnené

Dnes som mal u frajerky ražničie a prídem domov a tu zasa pečené mäsko s kapustou a knedľou no nedaj si.

Zverejnené

za chvilu idem s kamosmi do hysteriapubu. asi si po dlhsej dobe zase raz dam male pivo. cizy nazdravie :lol:

Zverejnené

Je to mozne, zasa mi vychadza, co v poslednom prispevku... Maslovy rozok som jedol. A cestoviny na sladky sposob budem jest neskor.

Zverejnené

ako kazdy piatok som samozrejme zase hladny ako vlk. zd .. mmt, prave tu bol cizy :lol: .. takze kde som to prestal - takze som hladny a idem k sebe na facultu, mozno si cestou nieco kupim.

Zverejnené

tvarohová žemlovka

Obrázok

ale trošku viac pripečená a bez toho práškového cukru

to ja totiž nerád

ja celkovo nemám rád navyše pocukrované koláče a spol.

potom to už nie je ono, je to také vyumelkované

Zverejnené

ja mám rada všeličo ... :lol:

jedla som Obrázok vlákninové chlebíky

a Obrázok grepy

• Pred 2 týždňami...
  • Pred 3 týždňami...
Zverejnené

Mam sem fotit taku nudnu vec, ako rozok s maslom?

Zverejnené

V pondelok som jedol pirohy, ktoré brat spravil. Boli dobré, ale nešli mu zlepiť stále sa mu rozpadávali tak to robil ako s obálkou, oblizol a zalepil :lol: Čistý Jamie Olliver.

Zverejnené

Jedlo mam, fotak mam, poloprazdny zaludok tiez, ale na veceru je (ochutnal som, mnam) cestoviny na sladky sposob.

Zverejnené

Segediňák

Obrázok

Tomu kto ho vymyslel by sa mala dať dodatočne nobelova cena

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov