Sniper Zverejnené 25. Apríl, 2024 Zverejnené 25. Apríl, 2024 Dňa 3. 4. 2024 at 8:33, iskra pridal: Raňajky - Lievance s jahodovým džemom Veľmi pekne to vyzerá Ja som mal predvčerom pečenú kačku, síce to vyzerá ako keby som si to hodil jak psovi, ale brutálne som sa nažral, jak Tomáš v deň výplaty. 1 1
iskra Zverejnené 27. Apríl, 2024 Zverejnené 27. Apríl, 2024 My dnes na obed budeme mať krémovú polievku z červenej šošovice s kurkumou a krutónmi. Hlavné jedlo, budem piecť zemiakové lokše, aj zopár zapekaných s kyslou kapustou a mozzarellou.
Tomáš Zverejnené 27. Apríl, 2024 Zverejnené 27. Apríl, 2024 Mňammm dobre to vyzerá. Ale jedlo je aj prekliatie u mňa. Privádza ma do krachu.
Proteus Zverejnené 27. Apríl, 2024 Zverejnené 27. Apríl, 2024 Nie, tvoja pazravost a ze sa nevies kontrolovat. Nie jedlo samotne. Ja som dnes rozobral kura, stehna a kridla sli na pecenie, prsia naporcovane a su z nich rezne. Z chrbtiny uvareny vyvar. Co sa nezje, zamrazime a pojde do rizota. 2
Hellé Zverejnené 27. Apríl, 2024 Zverejnené 27. Apríl, 2024 A to mam este kopu palaciniek za cca 2 eura a mamkin ribezlovy domaci dzem, ten je na nezaplatenie😁 3
Proteus Zverejnené 27. Apríl, 2024 Zverejnené 27. Apríl, 2024 Domaci ribezlovo-jostovy dzem je super. Od mamky ten naj. 😁
Hellé Zverejnené 27. Apríl, 2024 Zverejnené 27. Apríl, 2024 Jo clovek vekom dokaze ocenit take male radosti zivota Tiez som dnes porcovala kurcata presne ako ty..moje su s drobkami, tak este raz za polrok robim domacu pecenovu pastetu 1
Tomáš Zverejnené 13. Máj, 2024 Zverejnené 13. Máj, 2024 Drobná hádanka: Práve teraz... 1. Robím si doma raňajky a natieram si chlebík maslom. 2. Sedím v bagetárni v Seredi a čakám na kebab. Tipujte.
Sniper Zverejnené 13. Máj, 2024 Zverejnené 13. Máj, 2024 Tak ideme tipovať Vreckové od mamy čo si dostal v nedeľu, ti vydržalo AŽ do pondelka doobeda. Ráno si po kontajneroch pozbieral dostatok fliaš na to, aby si mohol v Seredi po bagete prdieť do stoličky pokým ti spravia kebab. Tipujte.
irb Zverejnené 13. Máj, 2024 Zverejnené 13. Máj, 2024 pred 33 minútami, Tomáš pridal: 2. Sedím v bagetárni v Seredi a čakám na kebab. Sedíš a čakáš a pritom klepeš do mobilu. 1
Hellé Zverejnené 13. Máj, 2024 Zverejnené 13. Máj, 2024 Nezasieraj tuto temu, @Tomáš,prosim. A este takymi debilnymi otazkami. Kebab na ranajky???
Sniper Zverejnené 13. Máj, 2024 Zverejnené 13. Máj, 2024 Ale tak v zásade kebab na raňajky nemusí byť problém, ak je tam veľa zeleniny, prečo nie.
Tomáš Zverejnené 13. Máj, 2024 Zverejnené 13. Máj, 2024 pred 1 hodinou, irb pridal: Sedíš a čakáš a pritom klepeš do mobilu. Najpresnejšia odpoveď. Takže vyhráva irb. pred 1 hodinou, Hellé pridal: Nezasieraj tuto temu, @Tomáš,prosim. A este takymi debilnymi otazkami. Kebab na ranajky??? pred 58 minútami, Sniper pridal: Ale tak v zásade kebab na raňajky nemusí byť problém, ak je tam veľa zeleniny, prečo nie. V podstate píšem k téme a áno bolo tam veľa zeleniny. V jarku bolo tolko zetiek že som si v miestnej jednote aj klobásu kúpil. Takže jedlo na dnes: kebab, klobása s pečivom, 1L cappy multivitamín džús, 2L coca cola. Nie zero ale tá s cukrom.
iskra Zverejnené 11. September, 2024 Zverejnené 11. September, 2024 Guľky z mletého hovädzieho a bravčového mäsa na šampiňónoch , pečené zemiaky v šupke.
iskra Zverejnené 5. November, 2024 Zverejnené 5. November, 2024 Zemiakové dukáty jednoduchá pochúťka zo zemiakového cesta 1
iskra Zverejnené 10. December, 2024 Zverejnené 10. December, 2024 Ráno som robila lievance. Na obed sme mali koložvársku kapustu. 1 1
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz