Skočiť na obsah

Odporúčané príspevky

Zverejnené

nie práve pred chvíľou, len ma tak napadlo, že trochu ovocia tu nezaškodí :lol: : moje posledné jedlo :

hrozno :)

Zverejnené

ja som mal najest akurat tak toto

Obrázok

a som hladny :)

ale vcera som mal taaaaky fajny kuraci salat :lol:

Zverejnené

palacinky plnené tvarohom, poliate grenkom sirup

a potom som si tym grankom naplnil celu papulu

aaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhlllllllll

Zverejnené

Ja som mala taku strasnuuuu chut na sladke ze som si musela dat cokoladu na varenie :lol:

• Pred 2 týždňami...
Zverejnené

Dnes som mal takú slanú pizzu na obed že som 1/4 nezjedol, to sa mi ešte nestalo :lol:

• Pred 2 mesiacmi...
Zverejnené

dneska som si nalozil hermelin ... mnaaaaaaaam. nech uz je utorok, vtedy ho zblajznem

Zverejnené

dneska som si nalozil hermelin ...

do čoho si ho naložil ? nakoľko zrelý ? stačia mu 4 dni ?

toto bol dnes obed:

Obrázok

perkelt s haluskami :lol:

Zverejnené

no prave sme ho robili prvykrat s kamosom, takze sme sa dopustili zaciatocnickych chyb ... snad to nabuduce spravime lepsie a tento bude aspon jedly.

dali sme to do zavaraninoveho pohara, poriadne vymyteho, k tomu sme dali 1 cibulu, 5strukov cesnaku, cierne mlete a nemlete korenie a vela sladkej cervenej papriky.

vyzrety moc nebol, ma tyzden aj cosi do konca zaruky ... planujeme ho tam nechat 3-4 dni, podla toho kolko vydrzime ...

nabuduce uz pokrajame a spravime vacsi vyber toho, co tam slahneme.

jo, a este - nemali sme olivac (a skoda penazi) ... takze je v slnecnicovom. na druhej strane, kupujem z tesca a ten je vyborny, a seriozne pochybujem, ze tesco naklada hermelin do olivacu....

Zverejnené

zrejme je to úplne bežné, nakladať hermelín, lebo je receptov plný net :)

vyzerá to tak, že vlastne podľa chuti, pikantný, menej pikantný, ... a všelijaký ...

jeden z receptov :

2 Hermelíny

2 cibule

grilovací koření

naložené kapie

4 stroužky česneku

Tabasco

olivový olej

1. V oleji rozmícháme grilovací koření. Hermelíny podélně rozkrojímeme a potřeme prolisovaným česnekem. Cibuli nakrájíme nadrobno a rozdělíme ji na 5 dílů.

2. Na dno lahve rozprostřeme 1 díl cibule a pokrájenou kapii, na ní dáme plátek Hermelínu, zakápneme Tabascem. Na Hermelín dáme další díl cibule, papriky a takto vrstvíme střídavě Hermelíny, cibuli a papriky. Nezapomeňte vždy Hermelín zakápnou Tabascem!

3. Nakonec vše zalijeme olejem s rozpuštěným grilovacím kořením. Láhev zakryjeme a uložíme na 5 dní do chladu.

hm ... myslím, že podľa tohoto ho už možno naložiť do kdečoho :) / konkrétne toto by som brala bez toho Tabasca :lol: /

Zverejnené

no moc sa to od toho mojho ani nelisi ...

teraz som bol u kamosa na bryndzakoch a kofole

Zverejnené

Chcela by som niekedy v dohladnej dobe doma urobit vianocny punc, mam aj daky ten receptik nan, ale nie je odskusany tak by som chcela vediet, ci zvyknete doma robit punc a ak hej tak podla akeho receptu :lol:

samozrejme sem mozete potom hadzat aj recepty na ine jedla ci dake koktejly a podobne veci, to uz necham na kazdom, ako uzna za vhodne, pripadne sa tu mozete opytat na nejaky konkretny recept, alebo radu pri vareni ci peceni :)

tak, dobru chut :)

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov