chrust Zverejnené 21. Február, 2009 Zverejnené 21. Február, 2009 večer som si dal tortu, potom pečené kuracie stehnoNemalo by to byť v opačnom poradí ? :lol: Ja sa dnes najem niekde u rákosníkov.Niejaký fast food a na zajtra mám v mrazáku pizzu.
weirdo Zverejnené 21. Marec, 2009 Zverejnené 21. Marec, 2009 dneska som si urobil Chilli Con Carne .. stipe ako svina a este raz bude .. bojim sa :lol: 1 1
game Zverejnené 5. Apríl, 2009 Zverejnené 5. Apríl, 2009 olivy odfotené mobilom trochu zanikli, ale malo to super talianske farby ... mozzarella, paradajky, reďkovka, pár olív ... hmmm :lol:
arwiel Zverejnené 5. Apríl, 2009 Zverejnené 5. Apríl, 2009 práve žujem suchý rohlíkpred tým som mala sáčkovú polievkupred tým Aero čokoládkupred tým varené zemiaky s orestovanou cibuľkou a skvelým korením na americké zemiakypred tým Milua raňajky slnečnicový chlebík s maslom skvelá intráková strava... len už niet čo do úst... :lol:
littlewitch Zverejnené 5. Apríl, 2009 Zverejnené 5. Apríl, 2009 Game,no mnamiiii..vyzerá to skvele,takto by som sa mala stravovať :lol: a ja som si miesto toho dala také ražniči v alobale :) 1
game Zverejnené 5. Apríl, 2009 Zverejnené 5. Apríl, 2009 jáj, to alobalové ražniči vypadá dooobre :lol: hm ... vlastne by k tomu pasovalo to moje talianske ako šalát :) hm, tuším som sa inšpirovala :)
Aikaterine Zverejnené 5. Apríl, 2009 Zverejnené 5. Apríl, 2009 ražniči sme dnes na obed mali :lol: mňam
littlewitch Zverejnené 19. Apríl, 2009 Zverejnené 19. Apríl, 2009 Dnes idem skusit novy recept na pomarancovy dzus,tak som zvedava,ako sa mi podari.. Takze taky jednoduchy postup..: 2 cele pomarance,1pohar (7dl)marhul zavarenych a 1,5l vody. Dame rozvarit do tlakoveho hrbca asi na pol hodinu. Potom vychladit,rozmixovat. Do hrnca dat 9l vody,1kg cukru,5dkg kyseliny citronovej . Zase varit. Potom precedit a mame jemny dzus.. :lol:
chrust Zverejnené 30. Máj, 2009 Zverejnené 30. Máj, 2009 Myslel som,že sa s najeme niekde vonku,ale na základe hnusného počasia sa bude jesť doma.Tak som vybral z mrazáku jaterničky,krvavničky a z chladničky klobásku.Upečiem to všetko v jednom pekáči a s pečenými zemiakmi a kyslou kapustou to bude taký zabíjačkový tanier.Pri šporáku,či rúre (či trúbe?) som občas rád ak je predpoklad,že sa mi výsledok podarí.Predpoklad aspoň 99,99999999999 %....pri predpoklade nižžšej percentuálnej úspešnosti sa k šporáku nestaviam.Najväčšie úspechy (100%-tná úspešnosť) mám pri varení čaju,kávy,instantnej polievky.... a podobných "náročných" poživatín :lol:
arwiel Zverejnené 2. Jún, 2009 Zverejnené 2. Jún, 2009 základ mojej intráckej stravy tvoria dve suroviny: špagety a smotanaobčas sa k tomu pridruží konzervová kukurička alebo tavený syr, ktorý miešam...dnes dokonca aj saláma...špagety, by som povedala, že mi už lezú hore krkom, no uvedomila som si, že priemerne raz za tri dni na ne dostanem nesmiernu chuť :lol:
game Zverejnené 15. Júl, 2009 Zverejnené 15. Júl, 2009 dnes som prvýkrát v živote robila luskovú omáčku ... po prvé, cítila som sa ako dieťa kedysi v babkinej superkuchyni, po druhé to bolo úžasne dobré ... mňam :lol:
pink Zverejnené 20. Júl, 2009 Zverejnené 20. Júl, 2009 uvarila som hubovu poliefku a mam cinu... ale jak tak kukam na ajkove halusky, tak dobre "budzogane" slaninove tam mas.. :lol: game, prvy krat???? :) a vyslo hned... super, to bola pekny nahoda.. :)
game Zverejnené 20. Júl, 2009 Zverejnené 20. Júl, 2009 houbelec, moje nekonečne úžasné kuchárske umenie :lol:
lopata555 Zverejnené 20. Júl, 2009 Zverejnené 20. Júl, 2009 :lol: Luskovú polievku som už nerobil ani nepametám :) príde mi divné jesť lusk :) ... ale našim vždy chutila ;)
pink Zverejnené 20. Júl, 2009 Zverejnené 20. Júl, 2009 ked sa ma zima opyta, co som robila v lete, tak jej strcim pod nos zamrazene lusky fazule.. cize u mna je luskova aj v zime.. :lol: pre mna je taky sasrak urobit klendlu... urobila som v zivote dve - jedna bola neduziva, seda, druha bola neduziva, seda a mazlava.. divne, nie? :)
lopata555 Zverejnené 20. Júl, 2009 Zverejnené 20. Júl, 2009 Knedle neviem robiť, radšej si kúpim v obchode :lol: je to rýchlejšie :)
pink Zverejnené 20. Júl, 2009 Zverejnené 20. Júl, 2009 lopata, zlato, podla mna by bolo lepsie, keby si radsej vymenoval, co robit vies.. :lol:
lopata555 Zverejnené 20. Júl, 2009 Zverejnené 20. Júl, 2009 Hádam nechceš aby som ti všetko menoval :lol: ... napríklad zajtra budem robiť plnené zemiakove knedle / plnené budú kuraciou pečenou /
lopata555 Zverejnené 20. Júl, 2009 Zverejnené 20. Júl, 2009 recept je úplne jednoduchý, spravíš si zemiakove cesto / síce verím že vieš ako sa robí ale aj tak dám malú nápovedu / uvariš zemiaky v šupe, nastrúhaš ich, zmiešaš z múkou, dávam na 1 kg uvarených zemiakov asi 2 dc múky :lol: . Vygúlaš a spravíš z toho pekné cesto. A nezabudni tam pridať tú pečienku hlavne do každého knedlíka. A podáva sa to zo sudovou kapustou. Je to typické dedinské jedlo. :)
pink Zverejnené 20. Júl, 2009 Zverejnené 20. Júl, 2009 pecienku surovu, uvarenu, upecenu, restovanu, so solou, bez soli, s jahodami, cucoriedkam, korenenu, s majoranom..................do takych guliek /heh/ davam udene maso... navrch, ked je hotovo chrumkavu hnedu cibulku a kyslu kapustu... aaaa..... :olizujucisasmajlik:
lopata555 Zverejnené 20. Júl, 2009 Zverejnené 20. Júl, 2009 ja si tu pečen / nie pečienku :lol: - tá je dakde na chrbte :) / ... nakrajam na drobno a udusím. Dávam trošilinka vegety, a čierne korenie, soľ. A Najprv si sprav akože placku stej knedličky a potom tam daj tu pečen. Ale výber korenie je podľa chuti. :) 1
pink Zverejnené 20. Júl, 2009 Zverejnené 20. Júl, 2009 ked das sol, tak bude ako beton... ja davam majoran, cierne korenie, cervene vino... sak pecen /nie pecienka/ je na vino zvyknuta.. :lol: jo a dala som ti hlas, tak ocakavam reciprocitu :)
lopata555 Zverejnené 20. Júl, 2009 Zverejnené 20. Júl, 2009 soľ sa dáva až na koniec a potom je to OK.
pink Zverejnené 20. Júl, 2009 Zverejnené 20. Júl, 2009 nadrobno, nakoniec, nastalo.... prislovkove urcenia miesta, casu a sposobu sa pisu stale spolu :lol:
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz