Polaris Zverejnené 7. Jún, 2007 Zverejnené 7. Jún, 2007 Ups.....jasne...tak sa to vola :lol: Sorac. Tak to skus :)
Mgr. L.E.G. von Trips Zverejnené 20. Jún, 2007 Zverejnené 20. Jún, 2007 ee. hudba je prilis samostatna vec, nez aby pre mna mohla byt doprovodom alebo akymsi pozadim pri nejakej inej cinnosti. naopak, hudba casto zaujme moju pozornost ako hudobnika natolko, ze necham vsetko tak a pocuvam v nej rozne hudobne suvislosti. nikdy som nemal rad, ked si niekto robil z hudby akysi doplnok, prostredie, atmospheru, atd.ked som bol mensi a prehraval som zavse svoje skladby (alebo vseobecne akekolvek skladby), neznasal som, ked pritomni nepocuvali dost pozorne.
Sniper Zverejnené 20. Jún, 2007 Zverejnené 20. Jún, 2007 nikdy som nemal rad, ked si niekto robil z hudby akysi doplnok, prostredie, atmospheru, atd.Veľa filmov a hier si nedokážem predstaviť bez hudby.
arwiel Zverejnené 1. Júl, 2007 Zverejnené 1. Júl, 2007 začalo to Linkin Parkom Pianko, pokračovali sme Krysařem, Nedvědom,...
gowinda Zverejnené 1. Júl, 2007 Zverejnené 1. Júl, 2007 buď je všetko vypnuté, alebo iamx, príp. pj harvey
Bijou Zverejnené 30. Január, 2008 Zverejnené 30. Január, 2008 buď je všetko vypnuté, alebo iamxIAMX musím vyskúšať, hodí sa to mrte... Najradšej mám pri sexe niečo pomalšie - napr. Portishead je vhodný, prípadne Prince (Cream). Ale záleží od nálady - mala som obdobie keď bolo úplne super pustiť si nahlas system (a nie práve tie pomalé skladby), tiež ADACTA bola zaujímavá v kombinácii so sexom :lol: Nejaký ten podmaz je úplne skvelý, bohužiaľ, nie vždy sa dá uskutočniť...
chlapeczjuhu Zverejnené 31. Január, 2008 Zverejnené 31. Január, 2008 nikdy som nemal rad, ked si niekto robil z hudby akysi doplnok, prostredie, atmospheru, atd. ano! ano! ano! anooooo! 100% suhlas!!!!!
jaa Zverejnené 22. Jún, 2008 Zverejnené 22. Jún, 2008 nejaký pekný romantický song je strašne fajn... ale ani ticho nie je zlé... a nemám rada pri tom zapnutú telku...
game Zverejnené 22. Jún, 2008 Zverejnené 22. Jún, 2008 telku už vôbec nie, ... ani hudba nemusí byť ... vlastne vôbec nemusí byť
wysky Zverejnené 22. Jún, 2008 Zverejnené 22. Jún, 2008 V tejto otazke mam nevyhraneny nazor. Hudba (pesnicka), ktora by v tejto chvili otravovala, by sa to dozvedela....
arwiel Zverejnené 13. Január, 2009 Zverejnené 13. Január, 2009 jáj, milujem, keď si počas "aktu" uvedomím, že beží telka a v nej Janko v Pošte pre teba odovzdáva dáku obálku... :lol:
valcik Zverejnené 13. Január, 2009 Zverejnené 13. Január, 2009 ..alebo hlasná reklama na kozmodisk je podobná pecka, ako Janko z Pošty. :lol:hudba áno, telka nie. zvuky prírody tiež nie sú na zahodenie, šum dažďa napríklad, či štebot vtákov.
Ryan Giggs Zverejnené 13. Január, 2009 Zverejnené 13. Január, 2009 ... opity, mrmlajuci a nadavajuci pan močiaci na plechovu strechu... :lol:
arwiel Zverejnené 13. Január, 2009 Zverejnené 13. Január, 2009 no ja si pozadie nevyberám... keď je niečo pustené počas toho ako "k tomu príde", tak je to v pozadí... či je to telka, hudba, DVD, vŕtajúci sused, štekot psov, či výskot detí na dvore...
tomassi Zverejnené 21. Marec, 2010 Zverejnené 21. Marec, 2010 ... Ale ked som si hovoril ze bude ako bude a este sme so STevkou prisli na to ze hudba robi zazraky tak si teraz vzdy ked ideme tutuli mutuli :lol: Zapneme mtw alebo vh1 abo hocico proste nieco mi tam musi v podvedomi hrat a hned je zo mna cassanova :) Jovzin tá hudba môže byť nebezpečná, viď Ivan Petrovič Pavlov
doll Zverejnené 21. Marec, 2010 Zverejnené 21. Marec, 2010 no neviem, stalo sa uz zopar krat, ze hudba skor rozptylovala, a mne sa nedalo uvolnit, len som sa smiala :lol:
Jovzin Zverejnené 21. Marec, 2010 Zverejnené 21. Marec, 2010 Ako ja vobec Vam neviem zreferovat ake pesnicky tam hraju. Keby ste sa ma spytali co hrali vobec ale vobec vam nepoveim co. Ja len som zistil ze musim mat zapnutu nejaku hudbu, asi kvoli podvedomiu a nejako sa viem aj viac uvolnit.
doll Zverejnené 21. Marec, 2010 Zverejnené 21. Marec, 2010 no vsak Jovzin toto by asi povedal kazdy, ze nikdy nema prehlad o tom, co "zrovna hraju" :) ja len ze pri songoch typu Outkast - Hey ya :lol: :) a im podobne sa to proste neda ;)
Klingonka Zverejnené 22. Marec, 2010 Zverejnené 22. Marec, 2010 Pri tých amerických bludoch čo hrajú v našich rádiách si to neviem predstaviť. Najlepšie niečo rýchle tanečné a elektronické. A nahlas aby to prehlušilo tie pazvuky.
doll Zverejnené 23. Marec, 2010 Zverejnené 23. Marec, 2010 ..ze pazvuky :lol: no neviem..je prijemne pocut partnera a vsetko okolo toho, no nie?.. :) btw, kukam do prispevkov z minulosti, a uz tri krat som spomenula song Hey Ya...a zrovna ho hraju na "fanku" .. :) ;)
slimak Zverejnené 24. Apríl, 2012 Zverejnené 24. Apríl, 2012 Ked ze spime s dvomi detmi. Nas hluk nevyrusuje. Ak si spominam na sex, nepoviem ze hlupa tema ale pre mna nieco nezvycajne. Ale je to kvoli tomu mozno ze hudbu nepocuvam. Snazim sa byt neruseny.
xenocide Zverejnené 25. Apríl, 2012 Zverejnené 25. Apríl, 2012 Pri tých amerických bludoch čo hrajú v našich rádiách si to neviem predstaviť. Najlepšie niečo rýchle tanečné a elektronické. A nahlas aby to prehlušilo tie pazvuky. Hmmm.... Pakistansky techno-dance pri 110db? Ak by z toho clovek nezblbol, tak by mozno naozaj sulozil ako raketova ovca :) Mna osobne by skor prizabilo, keby z radia zanotil nejaky rydzo slovensky kuly, noname, imt smile...jasna antikoncepcia.
iskra Zverejnené 25. Apríl, 2012 Zverejnené 25. Apríl, 2012 Sex a hudba keď sexujem, tak sexujem :postel: keď počúvam hudbu, tak počúvam hudbu. :music:
Trojka Zverejnené 4. Júl, 2012 Zverejnené 4. Júl, 2012 ale zas niekedy chce clovek zaposobit, ze. prijemny vecer, dobre vino, romantika a z cd massive attack.
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz